Ieşirea Din MATRIX: DINCOLO DE LIMITE - O Noua Emisiune (22.02.2010) - Ep.7

vineri, 22 ianuarie 2010

DINCOLO DE LIMITE - O Noua Emisiune (22.02.2010) - Ep.7

FREE ENERGY 
Despre Energia Gratuita

Ne bucuram sa va anuntam aparitia unei noi emisiuni din seria de "Dincolo de limite".
Speram ca emisiunea de astazi este o prima parte dintr-o serie lunga de dezvaluiri in ceea ce priveste fenomenul FREE ENERGY. Noi am postat mai multe articole si documentare pe aceasta tema si va invitam sa le vizionati in Categoria Free Energy http://fymaaa.blogspot.com/search/label/FREE%20ENERGY. 

Emisiunea poate fi urmărită atât live de cei din zona Piatra Neamţ, la postul de televiziune Actual TV , dar in special, pe blogul emisiunii Dincolo de limite - Beyond The Limits http://www.dincolo-de-limite.blogspot.com/ si pe blogul nostru (atunci cand vom fi in fata calculatorului sa putem mentiona asta) . ... În măsura timpului disponibil vă vom ţine şi noi la curent cu noile apariţii şi alte noutăţi legate de această emisiune.
Le mulţumim şi pe această cale realizatorilor emisiunii, în special lui Gabi Vasilescu pentru reclama care ne-o face prin nominalizarea blogului nostru la sfârşitul emisiunilor, desi aportul nostru este doar de natura inspiratională, deci practic, nesemnificativ.
Iata ce spune Gabi, realizatorul emisiunii si al blogului Dincolo de limite, despre epiosodul de astazi :
"Energia libera reprezinta orice forma de energie pe care o folosim. Orice exista in Univers si implicit pe planeta noastra exista de milioane si milioane de ani. Tot ceea ce noi folosim ca fiinte umane este in definit gratuit si exista liber in Natura si ne este oferit in mod liber de aceasta. Energie libera reprezinta si combustibilii pe care ii folosim zilnic la masini, electricitatea, caldura, etc. Binenteles ca multe din formele de energie pe care le utilizam sunt transformate si modificate de industriile noastre pentru a ajunge in forme cat mai usor de utilizat si cat mai specific pentru fiecare intrebuintare. Formele de energia pe care noi le utilizam in diferite scopuri exista in lumea in care traim iar noi nu facem altceva decat sa le transformam in forma de energie de care avem nevoie si sa le utilizam apoi. Nu vrem sa intelegeti gresit, suntem constienti ca intradevar pentru a realiza aceasta transformare se folosesc tehnologii si metode de multe ori foarte costisitoare si tocmai de aceea energia libera sau gratuita, care exista in acest fel in natura, se tranforma in energie care costa. Daca tinem cont si de faptul ca aceste costuri sunt de cele mai multe ori dublate, triplate sau chiar mai mult de catre marii producatori de energie si de combustibili, pentru a se imbogatii cat mai mult cei care detin aceste industrii, vom intelege de ce energia desi este libera nu este si gratuita." 

Celelate 6 editii ale acestei emisiuni pot fi vizionate aici
PRIMA EMISIUNE

A II -a si a III -a Emisiune

Emisiunile IV, V si VI



Vezi mai multe video din Film

5 comentarii:

  1. felicitari tuturor care realizati emisiunea in mod direct si indirect.
    pacat ca nu mai e tipu din primele editii, de cate ori il vedeam imi aducea aminte de Carl Sagan secventa din Zeitgeist :). cele bune.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult fymaaa pt postarea materialului si a emisiunii cat si celor care o vizioneaza.
    Bafta si numai bine tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  3. Maine, 28 Ianuarie, se initiaza o actiune de salvare a planetei noastre . Se emit ganduri pozitive pe tot parcursul zilei de maine, se spun rugaciuni pentru planeta, se aprind lumanari aduse ofranda planetei noastre…fiecare ce stie…
    Pace, lumina si iubire !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Linkul corect pentru Emisiunile IV, V si VI este http://fymaaa.blogspot.com/2009/09/dincolo-de-limite-emisiunile-456.html (cu un "l" in plus fata de cel oferit mai sus)

    Felicitari pentru emisiuni. Foarte interesante.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...