Ieşirea Din MATRIX: MÂNCAREA CONTEAZĂ

sâmbătă, 1 august 2009

MÂNCAREA CONTEAZĂ

FOOD MATTERS (2008)

La sugestia vizitatorilor blogului am descoperit acest documentar interesant, cu traducere şi ne grăbim să vi-l facem cunoscut. Multumim traducătorilor!

"Fie ca mâncarea să vă fie medicament şi medicamentul să vă fie mâncare" - Hippocrate. Acesta este mesajul părintelui fondator al medicinei moderne, mesaj care are un ecou puternic în noul şi controversatul documentar Food Matters.

Cu mâncăruri sărăcite nutriţional, aditivi chimici şi cu tendinţa noastră de a ne baza pe medicamente farmaceutice pentru a trata ceea ce este în neregulă cu corpurile noastre prost hrănite, nu este de mirare că societatea se îmbolnăveşte tot mai mult.
Food Matters expune "industria bolii" o afacere de triliarde de dolari la nivel global şi oferă oamenilor câteva soluţii verificabile ştiinţific, pentru a preveni boliile şi a le trata, în mod natural.


"Accesul la informaţii mai bune, determină oamenii în mod

invariabil, să facă alegeri mai bune pentru sănătatea lor ..."

Cea mai importantă idee care iese în evidenţă în acest film , este aceea că noi nu numai că ne vătămăm corpurile cu alimente nepotrivite, ci şi că ne putem trata boli cronice cum ar fi şi cancerul în faza terminală, cu ajutorul mâncării, suplimentelor şi produselor de detoxifiere, idee susţinută de mai mulţi experţi în nutriţie şi vindecare pe cale naturală, intervievaţi în acest film.

Unul dintre scopurile acestui film este de a ne ajuta să ne schimbăm modul de a gândi, indus de sistemul de credinţe al medicinii noastre moderne şi al centrelor de sănătate. Intervievaţii punctează faptul că nu toate problemele necesită atenţie medicală majoră, costisitoare şi ne spun multe terapii alternative care pot fi mult mai eficiente, mai economice, mai puţin vătămătoare şi mai puţin invazive decât tratamentele medicale convenţionale. " - un articol tradus şi adaptat de pe site-ul oficial al filmului http://www.foodmatters.tv

În acest sens vă recomandăm 2 articole preluate din Revista NEXUS Magazin, articole care ne arată clar, modul în care alimentaţia generează două dintre marile probleme de sănătate ale oamenilor din ziua de azi: OBEZITATEA şi BOLIILE DENTARE.

OBEZITATEA - O Noua Epidemie Mondiala
BOLILE DENTARE - O Plaga a Societatii Moderne

Vă mai recomandăm să vizionaţi şi următoarele articole şi documentare:
SUPER SIZE ME
THE FUTURE OF FOOD
CODEX ALIMENTARIUS 1 şi 2
DESPRE POSTUL NEGRU ŞI DETOXIFIEREA COLONULUI


VEDEŢI DOCUMENTARUL AICI

5 comentarii:

  1. Felicitari in primul rand pentru atentia pe care o acorda blogul acesta cititorilor sai!

    Filmul prezinta nu doar adevaruri cu urmari uriase pentru cei ce le practica, insa si un mod de a deveni responsabili si a de ne recapata puterea pe care ne'am pierdut'o. Prezinta un concept de a castiga lupta cu sistemul ce ne reprima, in singurul loc unde putem castiga lupta, acolo, in casa si viata noastra personala.

    Ar fi cel putin interesant, practic si revolutionar sa se continue seria de informatii cu privire la dieta, stil de viata si sistem.

    Recomandarea mea este adugarea a catorva documentare ce trateaza Terapie Gerson. Si anume:

    1.Dying To Have Known [2006]
    2.The Beautiful Truth - Gerson Cancer Cure [2008]

    Din pacate, din cate stiu, nu exista subtitrari in limba romana pentru aceste documentare.

    Daca preferati neaparat in limba romana, recomand www.StudiulChina.ro

    P.S. Subtitrarea la Food Matters e cea de pe subs.ro ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Mancarea ca purtatoare de informatie este absolut necesara pentru sanatatea trupului.

    Din pacate, chimizarea excesiva, modificarile genetice, ne influenteaza si pe noi in aceeasi masura.

    Imi spunea un profesor de la facultate de chimie din Bucuresti cum in coca-cola, bauturile carbogazoase, in general, se pun niste substante speciale, neutre din punct de vedere nutritional, care stimuleaza centrii nervosi ce iti dau senzatia de sete.

    Faceti un experimet: observati daca beti coca-cola, pepsi, etc. din ce beti ati bea si mai mult.

    De la solutia asta se trage senzatia. Se pun chiar si in unele sticle de apa minerala.

    RăspundețiȘtergere
  3. O sa continuam in masura in care apar documentare cu subtitrare in limba romana...asta e specificul blogului.
    Multumim pentru aprecieri.
    Da, este subtitrarea de pe subs.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. Este un doc. f.bun.
    Ultima idee avansata este RESPONSABILITAEA...Asa este!
    Este necesar sa fii responsabil cu tine insuti si mai apoi,firesc,cu toti cei cu care interactionezi,cu munca ta,oricare ar fi domeniul de activitate.
    Dr.Hamer - un alt medic care vorbeste despre medicina bazata pe cele 5 legi naturale ale corpului uman.Exista o carte care se poate comanda pe net(adevarat..foloseste termeni medicali,deci vocabularul medical este necesar).Un documentar ca atare...nu stiu sa existe facut.Exista insa interviuri mai vechi cu el(ultimul 2007 martie,Spania).
    Biologul Bruce Lipton este deja pe site-ul vostru.
    Cu drag,in Lumina.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna

    exista unde subtitrarea la documentarul The beautiful truth ?

    Multumesc

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...