Ieşirea Din MATRIX: JOHANN GRANDER - Vrăjitorul Apei Din Tirol - APA REVITALIZATĂ

duminică, 12 aprilie 2009

JOHANN GRANDER - Vrăjitorul Apei Din Tirol - APA REVITALIZATĂ

JOHANN GRANDER - THE WATER WIZARD OF TIROL


Acesta este al doilea articol dedicat apei, acest miraculos element atat de necesar vietii pamântene, cel putin.

Primul articol despre apă, "APA - Un Mare Mister" îl puteţi vedea aici (click aici).

Astăzi vă vom prezenta un documentar care ne ajută să înţelegem şi mai bine cât de importantă este o apă sănătoasă pentru o viaţă sănătoasă.

"Apa este un mediu deosebit. Apa pura de izvor, venita din adancul pamantului, are proprietati si calitati deosebite. Acestea raman neschimbate si se pot dezvolta mai departe doar atat timp cat apa ramane pura, nepoluata, in starea sa originara, naturala.

Calitatea apei este definitorie pentru starea noastra generala de bine si de sanatate, cat si pentru mentinerea intregului ecosistem.

Tehnologia Grander confera apei, in special celei din reteaua de alimentare urbana, posibilitatea de a recapata proprietati de mult pierdute imbunatatindu-i calitatea, gustul, marindu-i prospetimea si influenteaza in sens pozitiv multi alti parametri.

Apa Grander a devenit astfel pentru mii de oameni o componenta de baza a vietii de zi cu zi."

Veti putea gasi o scurta descriere efectului Grander, o prezentare a gamei de produse Grander si a diverselor domenii de utilizare a lor pe siteul grander.ro (click aici).

"Nu exista inca o explicatie completa despre cum functioneaza revitalizarea apei prin metoda Grander. Insa cert este ca, multe cercetari au aratat ca apa tratata Grander isi modifica in mod semnificativ atat proprietatile fizice iar efectele sale binefacatoare sunt mult amplificate."
- idei preluate de pe grander.ro

"Tehnologia Grander

Generatorul magnetic conceput de naturalistul Johann Grander este utilizat pentru imbunatatirea calitatilor naturale ale apei de uz domestic.
Acest procedeu de optimizare a proprietatilor naturale ale apei este rezultatul unui indelungat studiu asupra magnetismului natural. Johann Grander readuce in atentia consumatorilor faptul ca, dincolo de caracteristicile chimice si microbiologice, calitatea apei este influentata de insasi structura sa fizica. O apa cu o structura moleculara foarte ordonata realizeaza schimburi energetice benefice cu mediul inconjurator. Dupa cum se stie, procedeele conventionale de tratare a apei perturba structura sa interna. In acest sens, tehnologia Grander permite imbunatatirea calitatii apei prin reordonarea structurii sale moleculare. Aceasta reordonare are la baza procese de reactivare a memoriei naturale a apei, ca structura ce, in mod normal, are un inalt grad de ordonare. Mai mult, se impulsioneaza procesele de reactivare a capacitatii naturale de autoepurare a apei.
Dezvoltand o viziune inovatoare asupra procedeelor legate de tratarea apei, tehnologia a suscitat critica si opozitia diferitelor medii stiintifice care si-au exprimat frecvent scepticismul. De aceea, s-a cautat demonstrarea in conditii de laborator si sub incidenta unor masuratori riguroase a valabilitatii acestei teorii. Dupa mai multi ani de cercetari, o echipa de cercetatori ai Academiei Ruse de Stiinte Naturale coordonata de doctorul in medicina Y. Rachmanin, membru al OMS – Organizatia Mondiala a Sanatatii –, a efectuat masuratori precise asupra efectelor tehnologiei Grander si a evidentiat rezultatele remarcabile ale acestei tehnologii in directia purificarii si energizarii apei, permitand reducerea toxicitatii si a influentei numeroaselor substante dizolvate in apa." - fragment din articolul "Sisteme de epurare a apei potabile si menajere" de pe siteul constructor.md (click aici).

Acestea fiind spuse apare întrebarea:

"Cata apa ai baut deja pana acum, cand citesti acest articol?
Ok, ia-ti paharul cu apa langa tine si haide sa vedem de ce doctorii din lumea intreaga nu obosesc sa ne indemne: "Beti apa! Beti apa!"

In perioada intrauterina suntem aproape in totalitate apa.

Dupa ce ne nastem suntem apa peste 80%.

Ca adulti, putin peste 70%.

Pe masura ce imbatranim procentul acesta se micsoreaza.

La 50% suntem deja morti.
Logica cea mai simpla ne spune ca prospetime (a se citi tinerete, sanatate, vitalitate) egal APA. Exista nu mai putin de 54 de boli diferite, de la migrene si pana la forme de cancer care ar putea fi evitate daca am bea suficienta apa.
Pare incredibil, dar exista medici care afirma ca aceste boli se pot ameliora si chiar vindeca astfel: cu apa! Cata?

Doi - trei litri pe zi, spun unii.

Altii sunt chiar mai exacti: fiecare dintre noi ar trebui sa bea a 20-a parte din greutatea corpului sau.

Sau 5%.

De exemplu, daca ai 56 de kg trebuie sa bei 2,8 litri de apa pe zi pentru o sanatate buna si o tinerete indelungata. (pentru 70 kg - 3,5 litri pentru 80 kg - 4 l)

Bine, dar mie nu mi-e sete!

Se poate, dar nu fiindca nu ti-ar fi. Corpul are o uluitoare capacitate de adaptare. Daca s-a obisnuit sa functioneze in conditii de apa putina nici n-o sa mai ceara! La fel cum daca stam intr-o camera cu un miros suparatordupa un timp totusi n-o sa-l mai simtim.
Corpul a dat un semnal la inceput, dar daca mirosul e constant o sa il ignore ca sa-si poata continua alte activitati. La fel e si cu senzatia de sete.
Dupa un timp corpul va crede ca n-are incotro si se va descurca cum poate.
Dar cu pretul imbatranirii si uzurii sale premature.Ia gandeste-te ce ar pati o masina de spalat nevoita sa spele mereu cu mai putina apa decat a proiectat-o constructorul ei? Ori corpul nostru face "programe" infinit mai complexe decat o masina de spalat!

Au, au, ma doare!...

Creierul este 90% apa. Te doare capul sau obosesti repede dupa efort intelectual? Dar apa, cata bei?... Cartilagiile au si ele un procent marede apa. Daca iti troznesc oasele, mai mult ca sigur e din cauzadeshidratarii. Un medic a constatat in urma unui studiu ca 90% dintre durerile de stomac au drept cauza insuficientei apei in organism. Iar o mare parte din durerile de orice fel au aceeasi cauza.
Asa ca a concluzionat cu umor: "Daca iei un calmant pentru durere, apa cu care bei medicamentul te ajuta mai mult decat calmantul in sine!"
Un alt doctor a scris chiar o carte cu un titlu sugestiv "Nu esti bolnav! Doar ti-e sete..."

Caldura mare, mon cher!

In anotimpul calduros e si mai greu pentru corp.Ca sa isi regleze temperatura e nevoit sa piarda apa prin transpiratie. Deci, cu atat mai mult e nevoie sa ii dam destula.

Terapia cu apa este simpla: bei un litru de apa dimineata, cu o ora inainte de a manca sau bea altceva. Iar pe parcursul zilei restul de apa pana la...cat are norma fiecare. Inca din primele zile vei simti, garantat, o imbunatatire a sanatatii. Mai putine toxine, o hidratare mai buna, o stare generala mai buna. Unde mai punem ca e ieftin si fara efecte secundare.

Poate doar drumurile mai dese intre birou si toaleta. Dar asta iarasi e un lucru bun, fiindca vei combate sedentarismul! Insa asta e deja o alta poveste... " - un articol primit pe email.

Insa, asa cum am mai spus, contează enorm si ce apă bei, nu numai să bei apă si in acest sens putem spune ca apa de la robinete din majoritatea zonelor urbane, este moarta, devitalizata, tratata , modificata, "imbunatatita" cu flor, clor sau alte minuni , in plus contine metale grele si tot felul de alte reziduuri si nu ma stam noi sa va spunem cate si mai cate are apa de la chiuveta ca probabil stiti si singuri. Si acest aspect il stiu si firmele de imbuteliere a apei care prospera in Romania, insa apa pe care ei o tin imbuteliata in plastic, care pe langa faptul ca este o aberatie ecologica si o MEGA AFACERE , se pare ca are uneori si un grad de toxicitate mai ridicat decat cea de la robinet, asta depinzand foarte mult si de timpul trecut de la imbuteliere in sticlele de plastic (PET). In plus unii prodcatori au inceput sa adauge FLOR in apa ca sa fie "protejati " dintii copiilor de carii! Insa tot mai multe studii arata clar ca FLUORUL este extrem de nociv, atunci cand este luat in exces si in mass media alternativa, se stie ca FLORIZAREA APEI este un nou pas spre controlul total al lumii (click aici pentru a citi acest articol important de pe blogul bataiosul.worldpress.com).

Asadar, spre binele vostru, va recomandam mai degraba, sa va gasiti un izvor curat, undeva mai departe de poluarea urbana şi din apa aceea sa si beti si sa faceti si mancarea. Noi asa facem, dar nu stiu pentru cata vreme vom mai avea posibilitatea asta nici noi ... Deja se zvoneste ca prin SUA si Canada se preconizeaza interzicerea prin lege a bautului apei din alte surse decat cele "oficiale". La noi in Iasi au inceput sa se inchida sursele alternative si sanatoase de apa potabila, dar asta este subiectul unui articol ulterior ...

VEZI DOCUMENTARUL TRADUS AICI:

12 comentarii:

  1. Aici este o mare pacaleala.Poate ca fizic apa are anumite propietati,dar la nivel energetic este un dezastru folosirea apei.Apa este minerala,chiar daca este plata,este liantul intre regnul mineral si cel vegetal si este cel mai complet dizolvant din natura.Daca ne uitam mai multe ore in cada de baie,incepem sa ne dezincarnam chiar vizibil iar in interior,consumul de apa dizolva o parte din toxinele pe care le ingurgitam dar si dublul eteric implicit imunitatea si vitalitatea.Cu cit bem mai multa apa,cu atit suntem mai expusi iar aceasta teorie a consumismului de apa este tot o gaselnita materialista a exterminarii la care suntem supusi,fiindca toti medicii si cercetatorii materialisti ignora cauzalitatea si latura noastra energetica,axindu se doar pe studierea efectelor,respectiv corpul fizic.Chiar a fost un caz in Anglia cu un tip care speriat de canicula vara,a urmat sfaturile publice si a baut 10 litri de apa intr o zi,dupa care a....murit,aparent inexplicabil,dar si a dizolvat si bruma de dublu eteric pe care o mai avea.Natura nu face diferente individuale,etericul nostru sau cel universal este acelasi,iar prin apa se egalizeaza intregul eteric,la toate regnurile.Lichidul prezent in fructe si legume in schimb,are toate calitatile Vietii si este un plus de eteric,uitati va la iepurasi,care nu beau niciodata apa dar maninca fructe si legume,si au vitalitate suficienta.Spun toate astea din experienta,si nu numai a mea,va asigur ca daca consumati elemente naturale dispare necesitatea apei,senzatia de sete,si cunosc oameni care nu au mai baut apa de 20 de ani si sunt bine mersi,chiar mult mai vitali decit media.Si inca ceva,pe un fond toxic,predominant acid,cu alimente denaturate si carne,adica cadavre chiar daca scrie billa sau real pe ele,nu mai conteaza ce consumi pe linga,apa sau medicamente,sau orice altceva,organismul si asa de abia face fata,cu un consum imens de energie,in a transforma si asimila aceste substante,care mentin anestezia si ne pastreaza vibratia in planul fizic,pina la confundarea cu el.Intregul proces alimentar este senzatie,iar hranirea se face la nivel de gust,cu trimitere directa in corpul astral,corpul dorintelor,cea ce se intimpla in continuare in digestie,nu mai putem constientiza,este acel proces de oxido reducere,care la 37 de grade se poate numi putrefactie iar efectele vizibile sunt devitalizare peste medie a majoritatii indivizilor prezentii in planul fizic,si asta de mii de ani,ina aceasta epoca de anestezie spirituala generala.Acum,nu se cere fanatism alimentar,ci prin etape,constientizare si experienta,fiecare sa realizeze ce inseamna de fapt alimentatia,sa i dam cezarului ce e al lui,10%,iar restul sa fie viata la propriu,fiindca prea mult timp,energie si resurse se pierd in jurul acestei alimentatii,cu efecte dramatice la nivel colectiv,respectiv patologia,o alimentatie cumpatata si preponderent naturista rezolvind o mare parte din procesele patologice,acele 17.000 de diagnostice,care se rezuma la un simplu "au".Culmea e ca in caz de boala,majoritatea oamenilor accepta un regim alimentar,cu efecte benefice chiar,dar odata ce efectele bolii dispar,se intorc la vechiul regim de viata,neconstientizind filozofia alimentatiei,si anume ca a minca curat este un mod de viata sanatos si normal,in timp ce alimentatia gen dai sa fie,sa ma umplu si sa mi fie somn,sa fiu apatic si lipsit de vlaga,sa ma duc la doctor sa mi dea pastile ca ma doare,este complet nenaturala si impotriva vietii,aici iar inconstienta colectiva adusa la traire in asa zisa normalitate.Reflectati,daca o fiinta spirituala,asa cum cu toti suntem,pune pret pe materie si pe obisnuinta gradata si formata in mii de ani,sau pe energie si pe viata,iar aici si acum,la cota 0 si in momentul Sunt,nu sunt alte cerinte si necesitatii,dincolo de traditii,obisnuinte,pareri,impresii,senzatii si excitatii,toate elemente care apartin acestui plan,in timp ce noi suntem cu totul altceva,chiar daca defilam pe aici.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmm ... desi suntem de acord cu aproape tot ce ai spus, in ceea ce priveste consumul de apa nu suntem de acord. Poate unele persoane au nevoie de mai putina apa decat altele ... Caci nu exista boli ci bolnavi. Poate ca tu esti mai sanatos fara sa bei apa, dar asta ti se aplica tie! De acord ca un consum mult prea mare de apa poate fi daunator. Dar si un consum prea mic e la fel de dauntaor. Dar asta e parerea noastra de neexperti, care simtim efectele benefice ale bautului de apa cu moderatie zi de zi si efectele negative ale neabutului apei la timp, la fel de acut. De acord ca fiinta umana ar trebui sa nu fie dependenta nici de apa, nici de mancare nici de aer, nici de nimic, dar pana una alta suntem dependenti si daca tot e sa bagam ceva apa in noi, sa bagam una curata, vie, eteric vie ... Noi credem ca apa din natura, direct din pamant luata, netinuta in bidoane de plastic cu saptamanile, are si o incacratura energetica subtila. Poate ne inselam ... nu suntem clarvazatori, dar asa simtim. Ne pare rau ca exista si persoane ciudate care au baut 10 litri si le-a fost rau ... nu e de mirare ... Orice exagerare atat in plus cat si in minus, adesori este nociva.
    Nici noi nu reusim sa bem asa de multa apa decat vara sau in postul negru cu apa cand numai asta bem ... Daca mancarea pe care o amanci are continut bogat de apa, atunci bei mai putina, normal ... ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Adrian Campean dumneavostra trebuie sa fiti eltist sau cel putin sa fi ascultat ce au ei de spus. Eu maninc numai si numai natural (fara foc, zahar, carne, uleuri rafinate, apa, sare doar fructe si legume de pe la noi plus multe nuci, alune, seminte in, floare soarelui, dovleac, mac, susan...) la baza fiind taratele Azima si hrisca ca fundament pentru fibra pentru a tine curata instalatia dar sete imi este atunci cind fac efort fizic precum sapatul, munca in gradina tocmai vin de acolo :D. Verile trecute am lucrat in moving in state iar cind aveam de carat lucruri la 6 etaje in sus sau jos la 40 C si umiditate 100% "curgea apa de pe mine" - aveam cu mine de acasa 3 litri de ceai verde macerat de cu seara si il dadeam la fund in 2 sau 3 ore de munca din asta si incepeam cu cola sau ce apucam. Acum beau zer si maninc cite un mar cind imi este sete la munca din gradina. Prin acesta spun ca dupa un an si jumatate de mincare exclusiv naturala senzatia de sete nu dispare la efort fizic + caldura. Iarna nu mi-a fost sete, fructele erau indeajuns.
    In ceea ce priveste vitalitatea, zburdam pe linga colegii de munca, nu le venea sa creada cum se pot face astfel de munci fara carne.
    A nu se confunda setea cu apa. Cind iti este sete poti sa bei ceva organic precum Zer sau lapte crud prins sau diverse plante macerate in apa dar setea si foamea nu dispar, eu sint la inceput de drum, din experienta eltistilor acestea vor disparea dupa vreo 7 ani dar depinde si de alti factori precum autoeducatia (spiritualitate) educatie sexuala deci vointa sa fie ca se poate si este si voie.

    On topic eu nu sint convins ca apa despre care se vorbeste aici este organica cu alte cuvinte ca aceasta contine elemente nutritive - in documentar toti o lauda pentru faptul ca nu se mai formeaza bacterii si alge in ea dar as putea sa fac o analogie aici. In fructele in care nu sint viermi sau fructe si legume care se strica foarte greu (am vazut ce au baietii in state) probabil tratate cu radiatii nici macar bacteriile nu le mai ataca atit de moarte sint, lipsite de orice nutrienti. Dar poate apa aceasta are vibratii foarte inalte si considerind ca bacteriile si algele sint la vibratii mai joase acetea nu au capacitatea de a se hrani cu apa lui Grander. Apa care nu se strica nu prea o vad bine. Zarul care e plin de enzime, vitamine si saruri minerale organice se strica repede daca e lasat afara, poate aveti voi idei despre ce este vorba.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu tin aici polemici ale consumismului de ceva sau altceva,experienta este pur PARTICULARA.Si venind vorba de Elta,da,ma ocup de azime in Sibiu,am reluat legatura cu Ion,dupa multi ani,si cea ce este important,sunt solutii la orice.Venind vorba de sete,este o senzatie,ca si foamea,corpul astral si subconstientul prin repetitie si obisnuinta considera aceste ca fiind o necesitate,important este sa realizezi prin control mental faptul ca este senzatie,iar efectele se estompeaza si se sterg,trebuie doar sa "uiti" sa-ti obisnuiesti subconstientul cu altceva,se numeste autosugestie.Daca de la nastere am fi mincat cuie,acum ni s ar fi parut perfect normal,si am fi fost foarte mirati daca unii nu maninica cuie,ci suruburi mai mici.Cit despre bacterii,alge,energii si nebunii,iluzie in iluzie,ca sa nu ne plictism si scapa cine poate.Daca elimini o gramada de ginduri,sugestii,concepte,pareri,puncte de vedere,mofturi,impresii,senzatii,
    o sa constati cu bucurie ce minunat
    este acel Eu sunt.Restul e can can.

    RăspundețiȘtergere
  5. Adrian, mai manaci? Mai dormi? Mai respiri? Daca da, atunci inseamna ca tot ce ai spus mai sus sunt momentan la nivel de texte ... citite prin carti. Si noi credem in acest ideal al omului eliberat de orice dependenta , inclusiv apa , inclusiv aer, inclusiv somn , dar in ceea ce ne priveste e cale lunga pana acolo. Conditionarile subconstiente sunt adanci si reprogramarea cere ceva timp. Pana una alta bem apa, pana una alta mancam, respiram, dormim ca tot omul. Daca tot o facem sa facem ceva de caliate. Adica sa bem apa de calitate, sa mancam mancare de calitate, asa cum frumos ai spus tu, samd. Textele de mai sus nu sunt adresate eliberatilor spiritual sau fachirilor care au depasit nivelul obisnuit al omului, ci muritorilor de rand ...

    RăspundețiȘtergere
  6. Chiar sunteti muritori de rind?Atunci ce rost au toate aceste documentare bune,zic eu?De fapt ,i am raspus persoanei dinainte in ultima postare.Si daca maninic,dorm si respir,asta este treaba mea,nu deranjez pe nimeni prin asta,si mai ales fac in asa fel sa mi bat cit mai putin joc de corpul fizic,iar cea ce afirm este experimentat si nu citit prin carti,iar ca sa realizezi cea ce este bun pentru Tine,nu ai nevoie nici de fachirism nici de cine stie ce evolutie,doar de bun simt,si in primul rind,sa nu te consideri muritor de rind.Am afirmat si afirm,ca tot cea ce am scris este pur particular si nu obliga la nimic,nu incerc sa conving pe nimeni,doar impartasesc.Si inca odata spun ca sunt oameni pe care ii cunosc si care de 15-20 de ani nu au mai baut deloc apa,bine,alte lichide,cafea,decocturi,sucuri,insa nu apa.Iar eu in 6 luni nu stiu daca am baut mai mult de 10 litrii,si asta numai ca am nimerit si peste mincare mai sarata.In rest,egalizarea asta intre muritori si si cei care deja au prins "gustul" eternitatii,trebuie sa intelegem daca vrem un altfel de turme sau Entitati de sine statatoare,iar chestiile gen asa fac toti si asa e bine,parca nu mai prind,mai ales dupa ce vezi bloguri gen "Iesirea din Matrix".Am simtit ceva separare,noi facem asa,tu treaba ta,de parca am fii altceva sau altcineva si sensul ar fi diferit,dar eu cred ca sensul e acelasi,si daca ne legam de cuvinte,cuvinte traim.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt de acord cu ideea enuntata de Adrian in ceea ce priveste "muritorii de rand".
    Am obosit si eu vazind etichetarea...
    Cred ca daca te simti "de rand" esti in "rand".
    In momentul in care vom renunta la etichetari intre noi...am putea spera/crede la/in UNUL.Pina atunci...vom fi "noi si ei".
    Vor ajunge oare romanii sa fie cu adevarat UNUL?Greu si probabil..."in timp"...
    SUNTEM FRAGMENTATI CA NATIE ATIT IN TARA CIT SI IN AFARA EI.
    In ceea ce priveste consumul de apa:da este indicat cu masura(asa cum sunt toate...cu masura).A ne asculta corpul ar putea fi un bun inceput.

    RăspundețiȘtergere
  8. "La noi in Iasi au inceput sa se inchida sursele alternative si sanatoase de apa potabila, dar asta este subiectul unui articol ulterior ..."
    Te referi si la sursele din Gradina Botanica?
    Se aude ca unul din mai marii Iasului ar fi actionar la "Amfiteatru" - fabrica de imbuteliat apa de langa Gradina Botanica si asta ar fi motivul pt. care s-a blocat accesul la izvorasele alea si nicidecum din cauza ca apa nu ar fi potabila.
    Poate am sa reusesc printr-o cunostinta sa duc o mostra la un laborator de analize si daca se dovedeste ca apa e potabila voi scrie aici.

    RăspundețiȘtergere
  9. Asta e unul dintre motive ... o sa facem un articol mai detailiat , curand ... orice analiza e binevenita ... Noi stim ca apa e potabila cu siguranta ...

    RăspundețiȘtergere
  10. Felicitari din toata inima pentru blogul dvs.Este o foarte mare realizare si a devenit de referinta. Am vazut mai multe documentare interesante.
    Nu comentez comentariile celor dinaintea mea desi fiecare are dreptate in felul sau. Ceea ce ma intereseaza este mesajul filmului care zice: ,,cumparati apa Grander!"
    Este un film publicitar prin excelenta, fara legatura cu subiectul, pe care il ocoleste in permanenta si cu abilitate. Sosul in care este prezentata afacerea Grander este foarte profesionalist facuta: imagini frumoase, idei spiritualiste cunoscute... Imi pare rau , credeam ca vine cu ceva nou si ca este un film documentar.

    RăspundețiȘtergere
  11. Testez personal de curand apa revitalizata prin metoda Grander. Nu am apucat sa fac multe experimente. Unele dintre ele necesita luni de zile (precum cele cu accelerarea ritmului de crestere al plantelor). Ceea ce am facut si s-a confirmat imediat a fost faptul ca apa astfel revitalizata nu mai are depuneri de calciu aproape deloc atunci cand este fiarta intr-un vas. Cand fierbeam apa in acelasi vas apareau depuneri de la prima fierbere (adica fara a spala vasul intre fierberi) pe toti peretii vasului. Am testat cu apa din mai multe locatii.
    Cat despre gust mi s-a parut mai buna atunci cand faceam ceai cu ea. Consumata simplu nu am simtit vreo diferenta. Ce-i drept am folosit doar apa de Bucuresti care e oricum sub orice critica.

    Am folosit un revitalizor portabil, model WFLX.

    Voi reveni cu noi detalii pe masura ce voi mai experimenta si alte efecte.

    @Dan Ioanitescu
    Da! Sunt de acord cu tine ca filmul e unul publicitar la urma urmei. Dar mai cred ca daca apa Grander este atat de buna precum sustin in film, atunci merita investitia intr-un astfel de revitalizor. Beneficiile sunt mult mai mari decat preturile destul de piperate. Nu mai zic ca e o mare revelatie pt cunoasterea umana. Banuiala mea e ca apa Grander e doar varful ice-berg-ului. Eu banuiesc ca apa ne rezerva surprize si mai mari decat atata! Poate ceea ce a descoperit Grander nu e revitalizarea maxim posibila. Poate este loc de optimizari....

    Si ca o ultima recomandare: inainte de a lauda sau critica un fenomen ca cel Grander cred ca ar fi mai bine sa puneti mana sa faceti propriile experimente, nu sa cautati pe net ce zic altii: ca n-are cum sa mearga pt ca nu stim noi de la fizica nimic care sa explice fenomenul... Exista mii de fenomene fizice care momentan nu au o explicatie riguroasa dpdv stiintific. Asta nu inseamna ca trebuie sa le ignoram. Din contra acest lucru ar trebui sa fie un imbold pt a merge inainte!

    RăspundețiȘtergere
  12. Usor sa faci afirmatii precum ca apa ne-ar dauna, fiecare organism e un microcosmos cu cerinte si nevoi diferite. Daca unii au ajuns la un nivel de vibratie incat nu mai au nevoie de apa sau alimente, ce ne facem cu restul, gloata,cum a vrut sa spuna dl. Campean.
    Sa nu uitam ca apa este al doilea mare element din natura de manipulare a maselor.
    Usor e sa spui ca nu e nevoie sa mai bei apa dar ce te faci daca esti in desert?

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...