Ieşirea Din MATRIX: UMANITARE

UMANITARE

ANUNȚURI UMANITARE


Ștefănel, un copilaș de doar 3 ani, are nevoie de peste $2.1 milioane pentru cel mai scump medicament din lume

Ștefan are 3 ani și are nevoie de 2,1 milioane dolari pentru a învinge boala SMA1 care îi atrofiază mușchii și îl lasă fără puteri. Boala lui se numește amiotrofie musculară tip 1 și este o boală care afectează mușchii de la nivelul întregului corp. Adică mușchii sunt din ce în ce mai slăbiți până ajungi sa nu te mai poți mișca deloc, să mănânci sau chiar să respiri.

Până în urmă cu câțiva ani, boala nu era tratabilă, iar majoritatea copiilor diagnosticați cu SMA1 urcau la cer în primii ani de viață.

Vestea minunată este că medicina a avansat iar acum există tratament. Se numește Zolgensma, dar, din păcate, acest tratament are un cost uriaș: 2.1 milioane dolari fiind considerat cel mai scump medicament din lume.

 Toată țara s-a mobilizat pentru Ștefan, iar până acum s-au strâns aproape $1.300.000 cu ajutorul oamenilor simpli. Acum, Ștefan are nevoie și de tine.

Împreună vom reuși să înfăptuim o minune!Modalități prin care îl putem ajuta pe Ștefan:

1.     Trimite SMS la 8828 cu textul ȘTEFAN și donezi 2 euro. Pentru a dona o sumă mai mare este necesar sa trimiteți mai multe sms-uri

2.     Donează online cu cardul: https://asociatianoel.ro/doneaza.html

3.     Donează recurent, lună de lună, cu cardul https://asociatianoel.ro/doneaza/abonament-lunar.html

4.     Revolut: 0747.681.370 (user: mariab9kl)

5.     BTPay: 0752.076.131

6.     Transfer bancar:

a.     Cont Lei: RO33BTRLRONCRT0532233601

b.     Cont euro: RO80BTRLEURCRT0532233601

c.      Cont lire: RO38BTRLGBPCRT0532233601

d.     Swift/BIC: BTRLRO22

e.     Beneficiar Asociatia pentru micutul Noel

7.     Paypal: https://paypal.me/asociatiaNoel 

8.     Donează sub formă de sponsorizare. Info aici: https://asociatianoel.ro/

9.     Redirecționează 3.5% din impozitul pe salariu. Info aici: https://asociatianoel.ro/birou-virtual/genereaza-formular-230.html

Pentru a afla mai multe informații despre Ștefănel, intrați în grupul de Facebook “Uniti pentru Stefan - SMA1” accesând linkul https://www.facebook.com/groups/749355595491433 

Vă invităm să participați la tombole în grupul de suport de pe Facebook. Puteți să vedeți toate tombolele dând click pe link-ul următor: https://asociatianoel.ro/tombole-caritabile.html

DESPRE ASOCIAȚIA PENTRU MICUȚUL NOEL

În ultimul an, Asociația Noel a reușit de 2 ori să strângă o sumă uriașă pentru cel mai scump medicament din lume, suma aparent imposibil de strans: 2.1 milioane dolari la care s-au adaugat costurile de spitalizare.

Acum luptăm pentru Ștefan, un mic cârlionțat de trei ani care are nevoie de același tratament în valoare de 2.1 milioane dolari și care are deja strânși în pușculița lui aproximativ $1.300.000.

CAZUL II

Buna ziua .

Sunt Andrei Totoiu am 17 ani. Sunt victima unui caz de malpraxis . Am fost operat de mai multe ori la un spital din Bucuresti (toate operatiile s-au dovedit a fi experimentale ). Doctorii din Romania mi-au spus ca cea mai buna solutie ar fi sa imi amputeze piciorul, insa eu nu vreau sa accept aceasta . Am primit o raza de speranta din Viena , medicii de aici mi-au spus ca-mi pot salva piciorul ca sa pot avea o viata normala. Ar fi vorba de doua operatii, costul primei operatii fiind de aprox. 40.000 Euro .Am intrat intr-o campanie in cadrul asociatiei Salveaza o inima ( https://salveazaoinima.ro/campaigns/andrei-totoiu/ ) aici puteti gasi in amanunt povestea mea . Am mare nevoie de ajurorul vostru pentru a-mi salva piciorul. Va rog , sa imi promovati campania de sms-uri la Nr. 8832  cu textul "ANDREI"

Va multumesc . Sper ca ma veti ajuta.
Bună, eu sunt Zolty și sunt admin la http://zoltybogata.ro/ ,sunt o persoană cu dizabilitate gravă, după cum ați observat. Eu scriu foarte greu, așa că trec la subiect, am nevoie de ajutor (nu pt mine după cum ați crede la prima vedere) încerc să ajut pe ce-i în nevoie, aici am proiectele mele, http://zoltybogata.ro/proiectele-mele poate vi se pare ceva interesant. Dacă doriți mai multe informații, vă stau la dispoziție la 0743 622 372 . Multă sănătate
Nicolas Galatanu

 

Data inceperii campaniei 01.03.2015
Nume:Nicolas
Prenume: Galatanu
Diagnostic: ATROFIE MUSCULARA SPINALA TIP 2
 Varsta: 4 ani 7 luni
Tratament si operatie: Thailanda de la  clinica BETTER BEING din Bangkok
Programare vezi aici Programare 20 aprilie 2015
Suma necesara: 32.200 de dolari
Data implantului cu celule stem va avea loc la data de 20 aprilie-20 mai 2015.8implanturi in timp de o luna

Viața este o luptă continuă  în care nici măcar boala nu trebuie să ne împiedice să ne dorim mai mult și să visăm că într-o zi  ne vom trezi din acest coșmar, că aceasta va fii o perioadă în care durerile se vor scurge într-un neant care ne va părăsi pentru a trăi fericiți alături de cei dragi.  Uneori avem impresia că toate lucrurile rele vin într-un timp relativ scurt  în care aceste încercări uneori ne spulberă speranțele, deși suntem într-o perioadă în care sunt sărbătorite cele mai dragi ființe mamele noastre care suferă cumplit pentru ca noi să ajungem mari și să le mulțumim că există. Astăzi de 1 martie vă fac cunoștiință cu mama prichindelului Nicolas Galantanu care deși se bucură de reușitele băiețelului ei,  teamă întemeiată că fiul ei nu va putea avea o viață normală în care să  se poată bucură de frumoasa copilărie îi inundă gândurile.
                    Totul a început la vârsta de 8 luni atunci când familia la un simplu control de rutină și a unui vaccin pe care fiecare dintre noi îl facem în primii ani din viață, nimic rău nu avea să fie ci doar clipe de fericire și de împlinire pe care mama le resimțea. Puterile celui mic începuse să se-ntețească , vaccinul începuse să-și facă efectul dar într-un mod nociv pentru acesta. Nicolas simțea cum viața devenea o luptă  iar lumina fiecărei zile reprezenta o durere fără margini pentru firavul copilaș care nu avea cum să înfrupte lupta, deoarece nu avea imunitatea necesară. Spitalul devenise un loc atât de familiar pentru Nicolas iar copilăria acestuia se scurge treptat ca într-o clepsidră astfel că timpul a devenit un dușman în calea acestuia. Nicolas aflase după o lungă călătorie între spitalele din Ungaria,SeghetSuceava, Bacău și Piatra Neamț că suferă de ATROFIE MUSCULARA SPINALA TIP 2 fiind ulterior încadrat în cadrul de handicap gradul 1. Doctorii priveau cu resemnare la prichindel primind astfel minime șanse unei vieti normale, chinul nu s-a sfârșit pentru mama care ar fi făcut orice ca să-l vadă pe Nicolas sănătos. Părinții au tot sperat și astfel au luptat în continuare pentru fiecare clipă din viața lui Nicolas, au făcut eforturi pentru ca acesta să beneficieze de tratamentele specifice acestei boli de la kinetoterapie, hidroterapie la energoterapie și terapie hiperbara , disperarea și neputința iau cuprins în această perioadă simțeau cum cel mic nu mai are șansă de a se face bine dar nu au renunțat.
         În urma unor controale repetate și a sfaturilor pe care le-au primit soarele a început să răsară pe strada lor astfel că rugămințile lor au fost ascultate și că divinitatea a contribuit acest lucru a primit un ajutor venit din Thailanda de la  clinica BETTER BEING din Bangkok unde are nevoie urgent de un transplant de celule stem. costurile acestor implanturi cu celule stem ii depasesc finabnciar pe parinti.Împreună îl putem ajuta pe Nicolas pentru a se putea bucura de viață, prichindelul merită să mearga astfel că și tu poți să-l salvezi….Pana in momentul de fata (01.03.2015) parintii au reusit sa stranga suma de 7500 USD.
Articol redactat de 
Raluca Andreea Filimon
Redactor sef
Asociatia “Salveaza o inima”Titular cont:
Marinica Galatanu
Cont Lei
RO74RZBR0000060015488603
EURO:
RO29RZBR0000060017460162
Raiffesein Bank
Profil Facebook-Marinica Galatanu
(mama copilului)
Nr. Telefon: 0754.764.595
Aparitii media:
Cristina Tau are nevoie de ajutorul nostru! Tanara a fost diagnosticata cu Distonie generalizată si are nevoie de 31.000 de euro.

Cristina lupta pentru viata ei, insa are nevoie de ajutor. Tanara ii roaga pe cei care pot si vor, sa o ajute sa stranga suma de 31.000 de euro, bani de care are nevoie pentru interventia la care urmeaza sa fie supusa.
Citeste povestea Cristinei.
Scrisoare de apel umanitar
Bună ziua!
Numele meu este Cristina Tau și vă scriu această scrisoare de apel umanitar și o scurtă poveste despre cazul meu medical, cu speranța că vom găsi înțelegerea și sprijinul dvs.: În cursul anului trecut, 2013 mai exact, la vârsta de 29 de ani, am fost diagnosticată cu Distonie generalizată, o forma rară de suferință neurologică, caracterizată prin mișcări involuntare, spasme musculare și poziții anormale ale diferitelor părți ale corpului. Diagnosticul primit în cadrul Clinicii Colentina, București, din România, a fost reconfirmat în cadrul unei consultații de către medicii Clinicii Medicale din Hannover (Germania), iar tratamentul sugerat în condiții de urgenta, datorita stadiului avansat al bolii si a gravitatii manifestarilor simptomatice este o intervenție chirurgicală la nivelul creierului numită Deep Brain Stimulation (Stimulare Cerebrală Profundă). Această intervenție presupune implantarea a doi electrozi la nivelul globilor palidali din creier, conectați la două baterii, introduse la nivelul pieptului, subcutanat, care să substituie prin intermediul impulsurilor electrice pe care le dezvoltă, disfuncționalitatea neuromotorie. Precizez faptul că această operație nu este disponibilă în România, iar singura alternativă rămasă este realizarea ei în cadrul Clinicii din Germania. Costurile estimative ale intervenției se ridică la:
-suma de 30.598,37 Euro costul aparatului,
-cheltuieli cu spitalizarea 6100 Euro.
Pe langă aceste sume pe actele primite de la Clinica  din Germania mai există o observație în care este vorba de costuri suplimentare  care se vor plăti într-un anume termen și mai sunt cheltuieli cu transportul, cazarea persoanei însoțitoare pe perioada spitalizării Cristinei (3 saptămâni).
În acest moment am fost refuzați de CAS pentru accesarea decontării prin intermediul formularului E112 și acesta este motivul pentru care vă solicităm sprijinul pentru demararea și strângerea fondurilor necesare pentru realizarea intervenției.
Programarea intervenției chirurgicale a fost în 24 martie 2014 ,din cauza faptului că nu avem suma necesară se va amâna data operației.
Câteva informații puteți afla prin intermediul online pe blogul http://elenacristy.blogspot.ro/


Cu speranța ca mă veți ajuta și mulțumindu-vă anticipat pentru deschidere, aștept un răspuns din partea dvs. Multumesc anticipat!

Conturile deschise pe Numele Tau Cristina Elena sunt:

Cont in lei: RO68BRDE360SV70816143600

Cont in euro:RO64BRDE360SV70816223600, COD SWIFT:BRDE ROBU,

Adresa Bancii: str. Socrates nr.1, Timisoara

sursa: WowBiz
ALT ANUNT

Asociaţiile Pro-Vita Bucureşti şi Studenţi pentru viaţă vă invită să participaţi la a treia Ediţie a Marşul pentru Viaţă. Evenimentul va avea loc Sâmbătă, 23 Martie, de la ora 12.00 şi se va derula pe traseul Cercul Militar Naţional – Piaţa Naţiunile Unite – Bd. Libertăţii – Parcul Izvor, cu oprire la intrarea din parc care se află vizavi de Camera Deputaţilor.

Iubește-i pe amândoi! - Manifestul „Marșului pentru Viață” – 23 martie 2013

În fiecare an, mii de oameni din întreaga ţară participă la „Marşul pentru Viaţă” – cel mai mare eveniment public pentru protejarea vieţii din România.

În 2013 sunt aşteptaţi la marş toţi cei care cred că dreptul la viaţă este unul dintre drepturile fundamentale ale omului, iar dragostea şi compasiunea faţă de o mamă şi copilul ei reprezintă cea mai frumoasă formă de implicare socială şi civică.

Femeile merită să fie sprijinite personal, dar și pe plan social și politic, prin promovarea unor legi care să ușureze povara financiară a maternității, să promoveze educaţia pentru familie, să faciliteze adopţia în interesul copilului şi să facă accesibilă consilierea în criză de sarcină.

Cu toţii ştim cât de important este pentru o femeie să fie ascultată şi ajutată. În timp ce tu citeşti acest manifest, mii de femei trec printr-o stare de criză din cauza unei sarcini și au nevoie de un sprijin dezinteresat.

Tu poţi face ceva pentru ele. Dacă prețuiești femeia, prețuiește și copilul ei. Dacă vrei să ajuți femeia, ajută și copilul ei. Dacă iubeşti femeia, iubeşte şi copilul ei. Iubește-i pe amândoi!

Asumă, ajută, adoptă!
Vino pe 23 martie la Marşul pentru Viaţă!


Pagina de Facebook

Date de contact:

Pro-Vita Bucureşti - Roxana Puiu - 0744.982.925; Cosmin Pîrvu - 0727.663.646; 
E:mail: provitabucuresti[@]yahoo[.]com

Asociaţia Studenţi pentru viaţă - Alexandra Nadane - 0751.859.467; 

Proiectul "Zburd" al Asociatiei ROI si Asociatiei Romane de

 Coaching


Uite ce schimbare facem!Stii ce dezastru este in licee. Sunt cazuri de 0 (zero) promovare la BAC. Copii astia cresc si te vei intani cu ei pe strada, in institutii, firme, si te vei enerva ca nu stiu sa comunice, sa inteleaga.

Am reusit s

a gasim o bresa, si sa lucram coachi voluntari in 6 licee, cele mai dezastruoase, si sa schimbam ceva din mentalitate si atitudine, la profesori si la elevi.

Asta e proiectul proiectul "Zburd" al Asociatiei ROI si Asociatiei Romane de Coaching.

Ajuta-ne si vom avea resurse sa crestem numarul de licee si de copii din proiect, ca sa schimbam mai mult in sistemul incleiat si mucegait!

Ce trebuie sa faci:

1. Intri pe site-ul www.raiffeisencomunitati.ro si iti faci cont.
2. Te loghezi si dai click pe "Program de granturi" apoi pe:
3. "Click aici pentru a vota proiectul preferat"
4. Pe harta deschisa, dai click pe Bucuresti
5. Votezi : Proiect-pilot Zburd - Educație prin coaching

Multumesc!

Da, roaga pe oricine poti sa voteze.
Vor fi din ce in ce mai multi oameni care sa zambeasca in jurul nostru in curand!

 Calin Leontina Nicoleta 

Povestea fetitei


                Ma numesc Calin Mariana Violeta si am o fetita pe nume Calin Leontina Nicoleta de 7 ani, care s-a nascut prematur la 7 luni cu grave deficiente de vedere. Cand fetita a implinit 6 luni am vazut ca ceva nu este in regula cu ea . I-am facut primul control la spitalul din Craiova, diagnosticul fiind pus prima data la acest spital. N-i s-a spus ca are dezlipire de retina - retinopatie de prematuritate gradul V (cinci). Aici nu ne-au dat nici o speranta de vindecare, au spus sa mergem cu ea mai departe la alt spital. Pe 26 iulie 2004 am mers cu ea la Bucuresti, la D-l doctor Florin Balta unde acesta ne-a dat increderea sa luptam, ca fetita noastra are sanse de vindecare . Ne-a confirmat diagnosticul aflat de la spitalul din Craiova si ne-a spus ca singura sansa sa poata vedea este o operatie care se poate face in Belgia. Suma ceruta de medicii de la acea clinica era de 6000 Euro . Dumnezeu ne-a ajutat si am strans acea suma cu ajutorul unor oameni cu suflet. Am mers cu fetita si am operat-o, dupa operatie mergeam la control cum ne-au cerut doctorii din Belgia la spitalul de oftalmologie din Bucuresti. A mers bine controlul un an si cateva luni, la ultimul control care i-a fost facut ne-au spus ca nu i s-a lipit in totalitate retina si ca nu si-a recapatat vederea. Am intrebat ce se mai poate face pentru ea si ne-au spus ca in Belgia nu se mai poate face nimic . Am decis sa incercam si in alta parte si am aflat ca aceasta operatie de care are mare nevoie se poate face la o clinica din America. Am trimis actele si am luat legatura cu Dr. William Beautmont din Detroit, ne-a confirmat ca operatia se poate face si costul operatiei la ambii ochi fiind de peste 30.000 Dolari . Orice am face este cu mult peste puterile noastre, incercam, traim cu aceasta speranta si incredere in bunul Dumnezeu pentru fetita noastra, care este si sungurul copil pe care il avem. Am mers si am batut la toate usile, am dat anunturi umanitare in presa, la diferite emisiuni, la nenumarate fundatii dar nu a fost deajuns. Poate cu ajutorul dumneavoastra putem strange macar jumatate din suma ca sa poate vedea si ea macar cu un ochisor pentru ca isi doreste foarte mult sa isi poata vedea parintii. In prezent ea studiaza in clasa I la Liceul de Deficiente de Vedere din Buzau . Zilele trecute Leontina a terminat clasa 1 fiind si premianta, am fost foarte mandrii de ea pentru ca ne-a adus acasa o colectie frumoasa de diplome. Timpul petrecut departe de noi a afectat-o foarte mult si de fiecare data cand vorbeam cu ea la telefon plangea si ne intreba de ce trebuie sa fie asa departe de noi. Speram ca in curand sa reusim s-o operam si sa putem sa o avem aproape de noi.

Numai cu sprijinul nostru o putem salva pe Leonida Nicoleta donand in urmatorul cont Bancar:
Titular cont :Calin Ion
Cont BCR Euro :
Ro13RNCB0134041511570004
Cont BCR RON :
Ro40RNCB0134041511570003

English

My name is Calin Mariana Violeta and I have a daughter Calin Leontina Nicoleta which is 7 years old and which was born prematurely at 7 months with severe visual impairment. When she was 6 months old I saw that something was not wright with her. I made the first control to the hospital in Craiova and the diagnosis was first establish here. They told us that she is having retinal detachment - retinopathy of prematurity degree V (five). Here they didn’t give us any chance of healing, they only said we have to go on to other hospitals. On 26 july 2004 we went with her to Bucharest to Dr. Florin Balta where he give us the reasons and the trust to continue fighting, our little girl is having healing chances. He confirm the diagnosis established in Craiova’s hospital and he told us that the only chance to see is to make a surgery that can be made in Belgium. The money needed for this intervention was 6000 Euro. God help us and we gather this amount of money with the help of people with hart. We went with the little girl and we made the surgery, after the surgery we made periodically controls as the doctors required to the ophthalmology hospital from Bucharest. The results were optimistic more than one year, but at the last control they told us that the retina was not pasted totally and she didn’t gain the vision. We ask what is to do now and they told us that in Belgium there is nothing to be done any more. We decide to try also in other places and we found that this surgery that Leontina is needing can be made in one clinic in America. We send all the documentation and we spoke with Dr.William Beautmont from Detroit, he confirmed that the surgery can be made and the cost of the intervention for both eyes is more than 30.000 U.S. Dollars. No matter what we make, to gain this amount of money is way beyond our powers, we try and we live with this hope and trust in God for our little girl, which is also the only child that we have. We went and try in a lot of places, we ask for help in newspapers and media, foundations but is not enough. Maybe with your help we can gather at least half of the money in order to make possible for her to see at least with one eye because she is wants very much to see her parents. Actually she is finishing in the first grade at the “school for visually impaired” from Buzau. In the past days Leontina finished the first grade also with god results, we were very proud of her because she brought home a beautiful collection of degrees. The time spend away from us affected her very much and each time when we spoke with her on the phone she was crying and asking why she has to be so far away from us. We hope that soon we will succeed to make the surgery and to have her close to us. 

Donate cont

Titular cont :Calin Ion
Cont BCR Euro :
Ro13RNCB0134041511570004
Cont BCR RON :
Ro40RNCB0134041511570003
Asociația Pentru Apărarea Drepturilor Apatrizilor și Refugiaților (APADAR) împreună cu membrii ai comunității palestiniene din România alte ONG-uri românești, vă invită să participați la protestul organizat  împotriva atrocităților din pușcăriile israeliene.
Adunarea publică va avea loc Joi 3 mai 2012 între orele 12-14 pe trotuarul de vis-a-vis (trotuar parc) de sediul Ambasadei Israelului din București, Piața Unirii.
Susținem greviștii foamei, deținuții politici palestinieni. Autoritățile au fost anunțate legal.
Amintim că aproximativ 1.200 de deţinuţi palestinieni au intrat de marţi 17.04.2012 în greva foamei şi alţi 2.300 au refuzat să fie hrăniţi vreme de 24 de ore, au anunţat serviciile penitenciare israeliene, citate de France Presse.
Cu ocazia Zilei prizonierilor, 2.300 de deţinuţi au spus că refuză să primească hrană astăzi şi alţi 1.200 au anunţat că vor începe o grevă a foamei”, potrivit unui comunicat. Palestinienii marchează în fiecare an la 17 aprilie Ziua prizonierilor palestinieni.


Marcarea Zilei prizonierilor este diferită în acest an pentru că condiţiile de
Pe de altă parte, Israelul urmează să îl elibereze în cursul după-amiezei pe responsabilul unui grup radical jihadist, Khader Adnan, care a făcut recent o grevă a foamei record de 66 de zile, după ce a fost menţinut în detenţie administrativă, fără a fi inculpat.detenţie din închisorile israeliene s-au înrăutăţit”, a explicat luni ministrul palestinian al prizonierilor, Issa Qaraqae. „Poporul nostru va continua să lupte până la eliberarea tuturor deţinuţilor”, a asigurat el.
Exemplul său i-a inspirat şi pe alţi deţinuţi palestinieni, care au început greve ale foamei în ultimele săptămâni. Peste 4.700 de palestinieni sunt deţinuţi în Israel, conform Clubului prizonierilor palestinieni, majoritatea din motive de securitate şi ispăşind pedepse cu închisoarea pe viaţă, informează Agerpres.
Președinte APADAR

Ene Viorel                      tel. 0766.482.999
  AJUT-O PE GABRIELA SA VADA (20.03.2012)

 Povestea mea

"Buna ziua tuturor !
Ma numesc Gabriela Tudorache Dumitru , am 42 de ani , sunt casatorita si am doi copii minunati.
Povestea mea a inceput in 2007 , cand am avut primele semne de vedere incetosata la ochiul drept si dureri puternice de cap .  Dupa consultul oftalmologic , medicul mi-a spus ca este vorbe despre o decolorare papilara care are cauze neurologice .
Am fost sfatuita sa merga la SP. SF. Pantelimon din Bucuresti la dna doctor Rosca Tatiana , medic primar neurochirurg cu specializare in oftalmologie , care m-a diagnosticat gresit cu sindrom antifosfolipidic si toxoplasma (un mic animalut) cum spunea dumneaei .
Am urmat tratament cu antiinflamatoare si antibiotice aproximativ 2 ani , timp in care ma simteam din ce in ce mai rau , iar in cele din urma mi-a spus sec si fara nicio remuscare : „mergi si la tine in Ploiesti , ce acolo nu sunt medici ? ”  Am venit acasa , am plans , m-am rugat la Dumnezeu si am inceput sa caut pe internet si alte informatii despre presupusul meu diagnostic .
Rugamintea mi-a fost ascultata si am gasit medicul de care aveam nevoie , doamna dr.  Mazilu Adina , medic endocrinolog , pentru care am un deosebit respect si caruia tin sa-i multumesc din suflet .
In urma analizelor facute s-a confirmat ca diagnosticul anterior era total gresit , recomandarea doamnei doctor fiind un RMN cranian , rezultatul : leziune nodulara de clinoida anterioara dreapta extinsa pe teaca nervului optic compatibila cu meningiom , dimensiuni 7/6 mm .
Am rugat-o pe doamna doctor sa-mi explice ce inseamna acest meningiom si mi-a spus ca este o formatiune tumorala benigna care stranguleaza nervul optic, creste in fiecare an aproximativ 2-3 mm , in final ducand la orbire si ca trebuie operata cat mai repede , dar din pacate la noi in tara nu exista aparatura necesara pentru o astfel de operatie, iar costurile in strainatate sunt foarte mari .
Socul a fost foarte mare , gandul ca o sa orbesc si o sa fiu o povara pentru familia mea era coplesitor, nu pot descrie in cuvinte ce poti simti cand primesti o asemenea veste.  Doamna doctor m-a incurajat, mi-a spus ca ma ajuta sa gasim medicul potrivit pentru operatie .
La indrumarea doamnei doctor am mers si la Sp. Euroclinic la dl dr.  Stoica Sergiu care mi-a spus ca trebuie sa repet RMN-ul in urma caruia s-a vazut ca tumoarea a crescut  9/7 mm , campul vizual aratand ca vederea la ochiul drept s-a deteriorat cu 81% .  
  Concluzia :
Operatia nu se poate face in tara , confirmare pe care am primit-o ulterior si de la dl dr.  Nastase, Spitalul Militar , dar care mi-a spus ca operatia se poate face cu riscuri minime in Germania la clinica de neurochirurgie INI din Hanovra, recomandandu-l cu caldura pe Prof. Dr. Fahlbusch .
Am trimis toate investigatiile medicale la aceasta clinica si am primit acceptul dl. Profesor pentru operatie , dar cu conditia sa ma operez cat mai repede , altfel sansele pentru reusita sunt foarte reduse . Operatia este programata pentru luna lui iulie 2012 , costurile acesteia fiind de 35000 EUR doar operatia fara cazare .  Problema este ca in plus fata de operatie ,  trebuie sa mai stau minim 20 de zile acolo ca sa merg regulat la controale .
Din pacate aceasta suma este imensa pentru noi si facem apel la ajutorul celor care ne pot ajuta cu donatii oricat de mici si care pot da informatia mai departe la companii care au posibilitatea sa ne sprijine , am afisat mai jos urmatoarele conturi :

BCR – Ploiesti , Str. Marasesti , nr. 185
RO87RNCB0623123175680001  (RON)
RO60RNCB0623123175680002  (EUR)
SWIFT : RNCB RO BU

Daca doriti sa ma contactati , ma puteti suna la nr. : 0724342082, 0244582978
Sau imi puteti scrie pe adresa de mail :
dumitru_gabriela31@yahoo.com"
MAI MULTE DETALII AICI: http://gabrielatudorache.blogspot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...