Ieşirea Din MATRIX: Marea Confiscare

duminică, 16 iunie 2024

Marea Confiscare


 

THE GREAT TAKING (2023)

„David Webb, un fost profesionist din industria financiară, cu experiență în gestionarea capitalurilor publice și a fondurilor de investiții alternative, locuiește într-o mică fermă de lângă Stockholm, Suedia. Experiența lui Webb acoperă evenimente financiare critice, cum ar fi criza financiară asiatică și criza dot-com. Cartea sa, "Marea Confiscare", există pentru a oferi o înțelegere mai profundă a sistemului financiar global și a implicațiilor sale profunde.

Viziunea unică a lui Webb asupra fluxurilor de fonduri și a amplorii creării de bani a dus la conștientizarea de către acesta a influenței semnificative a Rezervei Federale asupra piețelor financiare. Într-o perioadă în care o astfel de noțiune era respinsă ca fiind o conspirație, Webb a descoperit că, ocazional, crearea de bani de către Rezerva Federală echivala sau depășea 1% din PIB-ul SUA într-o singură săptămână, un procent care depășea creșterea economică și care indica o defecțiune în transmiterea procesului de creare a banilor în activitatea economică reală.

El a identificat un factor critic: viteza de circulație monetară, sau rata la care banii circulă în economie, se prăbușea. Această situație semăna cu perioada Marii Crizei Economice și a războaielor mondiale. Studiul lui Webb privind colapsurile financiare istorice i-a furnizat informații despre strategiile sale financiare, permițându-i să navigheze cu succes prin turbulențele de pe piață și să-și protejeze clienții.

Cu o istorie personală marcată de prăbușirea industrială din Cleveland, Webb a studiat finanțele și informatica pentru a înțelege forțele care i-au afectat familia și comunitatea. Începutul carierei sale l-a purtat prin firmele financiare din New York, ceea ce i-a oferit o cunoaștere intimă a industriei. În cele din urmă, a trecut la fuziuni și achiziții și, mai târziu, la o firmă de capital privat de top.

Printre cele mai importante momente ale carierei lui Webb se numără gestionarea unei achiziții semnificative a unei companii de telefonie, care a adus un câștig de capital record pentru firmă. Cu toate acestea, stresul și exigențele acestei meserii au dus la o reevaluare a vieții sale, în cele din urmă revenind în Cleveland pentru a căuta o existență mai echilibrată.

Perspectivele pe care Webb le-a dobândit pe piețele financiare l-au determinat să recunoască pericolele pe care le reprezintă creșterea explozivă a pieței derivatelor. El a prevăzut iminenta criză financiară, confirmată de expansiunea rapidă a valorilor mobiliare garantate cu active și de manipularea procesului de subscriere a creditelor.

Descoperirile lui Webb cu privire la schimbările în tratamentul juridic al proprietății valorilor mobiliare au fost alarmante. Introducerea conceptului de "drepturi asupra valorilor mobiliare" a transformat natura proprietății, expunând investitorii la riscuri în caz de insolvență. El a remarcat trecerea de la proprietatea personală la o creanță contractuală mai slabă, punerea în comun a valorilor mobiliare și modificările aduse legilor falimentului care favorizau creditorii garantați.
Călătoria lui Webb pentru a sensibiliza publicul cu privire la aceste complexități financiare a inclus conversații la domiciliu și încercări de a alerta vecinii și comunitățile. Previziunile sale privind insolvențele pe scară largă în urma bulei imobiliare și discuțiile sale cu personalități influente precum George Soros au evidențiat eforturile sale continue de a expune vulnerabilitățile din cadrul sistemului financiar.

Cercetările extinse ale lui Webb în istoria legislației privind valorile mobiliare, rolul depozitarilor centrali de valori mobiliare și mecanismele pieței derivatelor dezvăluie o traiectorie îngrijorătoare. El susține că este iminentă o prăbușire controlată, facilitată de modificările ratelor dobânzilor și de structurile juridice menite să transfere garanțiile către cele mai puternice instituții financiare.

Urgența mesajului său este subliniată de recentele falimente bancare și de pregătirea pentru "lichidarea solvabilă" a băncilor de importanță sistemică. Webb consideră că prăbușirea sistemului financiar ar putea fi declanșată în orice moment, ceea ce ar duce la confiscarea valorilor mobiliare globale și la o resetare care ar plasa o putere imensă în mâinile câtorva persoane.

Viziunea sa pentru un viitor mai bun implică controlul public al băncii centrale, simplificarea sistemului fiscal și opoziția legală față de actualele mecanisme financiare. Ca un apel la acțiune, Webb încurajează persoanele fizice să elimine datoriile, să investească în active tangibile și să fie pregătite pentru provocările economice.

Cartea lui Webb, "Marea Confiscare", este disponibilă gratuit în format PDF la adresa thegreattaking.com. Scopul său este de a răspândi conștientizarea și cunoștințele la nivel global, de a stimula contestarea legală a sistemului financiar și de a inspira acțiuni la toate nivelurile societății.”

VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...