Ieşirea Din MATRIX: Domeniul Minții

marți, 25 iunie 2024

Domeniul Minții

Mind Field (2017 - 2019)

”În Mind Field, gazda Michael Stevens își aduce pasiunea pentru știință la cel mai ambițios subiect de până acum: ceva despre care încă știm foarte puțin, comportamentul uman. Folosind subiecte reale (inclusiv vedetele invitate și Michael însuși), Mind Field dezvăluie unele dintre cele mai uimitoare, semnificative și mai puțin înțelese aspecte ale psihicului uman. Prin interviuri cu experți, imagini rare din experimente istorice și demonstrații inovatoare ale naturii umane la locul de muncă, Mind Field explorează lucrurile surprinzătoare pe care le știm (și nu le știm) despre de ce oamenii sunt așa cum sunt.

Mind Field este un serial american de televiziune în streaming produs exclusiv pentru YouTube Premium, creat și prezentat de Michael Stevens, creatorul canalului YouTube Vsauce

Stevens prezintă episoadele în stil documentar și se concentrează pe aspecte ale comportamentului uman, în special asupra creierului și asupra influențelor conștiinței. Fiecare episod conține unul sau mai multe experimente, la care participă fie voluntari, fie Stevens însuși, care se referă la subiectul episodului.

De exemplu, în episodul unu, Stevens se închide într-o cameră goală timp de trei zile pentru a investiga efectele izolării sociale asupra creierului.

Au fost lansate trei sezoane din Mind Field pe canalul Vsauce, fiecare cu opt episoade. Primul sezon a avut loc la începutul lui 2017, al doilea sezon de la sfârșitul lui 2017 până la începutul lui 2018 și al treilea de la sfârșitul lui 2018 până la începutul lui 2019.

Pe 1 octombrie 2019, toate episoadele au devenit vizionabile cu reclame gratuit pentru cei fără YouTube Premium. Pe 24 octombrie 2019, a fost lansat un episod special intitulat „Care este cel mai înfricoșător lucru?”. SURSA

Notă: Nu am văzut toate documentarele, dar episodul despre conformitate m-a convins că e o investigație serioasă. Subiectul l-am abordat și eu în articolul : SPIRITUL DE TURMĂ - Puterea Conformismului Social.

Din păcate, doar primul sezon e tradus în limba română, dar se poate activa subtitrarea automată la celelalte sezoane, care nu e așa de groaznică, deoarece există subtitrarea în engleză pe care o traduce.

SEZONUL 1

VEDEȚI DOCUMENTARELE TRADUSE, AICI


SEZONUL 2

VEDEȚI DOCUMENTARELE NETRADUSE, AICI


SEZONUL 3

VEDEȚI DOCUMENTARELE NETRADUSE, AICI


Pe canalul Youtube Vsauce există și alte Bonusuri adiacente acestor sezoane și multe alte informații.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...