Ieşirea Din MATRIX: Știința dreptului natural - Mark Passio

joi, 14 decembrie 2023

Știința dreptului natural - Mark Passio


THE SCIENCE OF THE NATURAL LAW (2021)

”Este umanitatea cu adevărat liberă? Se aplică legile universale comportamentului uman? Cunoașterea sau ignorarea acestor legi afectează libertatea noastră colectivă ca specie? În acest documentar unic de lung metraj, Mark Passio va explora aceste întrebări și înțelegerea noastră actuală a legilor universale care ne afectează fiecare dintre viețile noastre de zi cu zi.

Un concept cheie al dreptului natural este acela de a nu face rău. Atunci când faci rău, greșești, iar consecințele spirituale îți revin numai ție. Ești personal responsabil pentru acțiunile tale, chiar și atunci când urmezi ordine.

Această cunoaștere este imperativă, deoarece dacă toată lumea ar urma această regulă, o mulțime de suferințe ar dispărea peste noapte. Dacă lucrezi pentru o companie care provoacă rău, ești complice. Așadar, dacă toți oamenii ar urma această lege universală, companiile rele nu ar mai avea angajați, iar oamenii nu le-ar mai cumpăra produsele. Ele ar înceta să mai existe.

Traducere in romana Ionel Trandafir” SURSA

VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI

Mai jos, câteva idei de completare și încă o serie de filme pe temă:

Dreptul Natural Mark Passio

„Ce este Dreptul Natural ? Dreptul Natural a mai fost numit și Legea lui Dumnezeu, Moralitate sau Cauză și efect. Cuvântul NATURAL este definit în DEX: ” Referitor la natură, al naturii; din natură. ♦ Curat, neamestecat. 2. Firesc, obișnuit, simplu; adevărat. Care este generat, produs, creat etc. de natură (1), fără intervenția omului Si: (înv) naturalnic (2). 3 a (Pex) Veritabil. 4 a Curat. 5 a Nealterat. “ (Dex 1986)

Drept Natural juridic = “potrivit căreia dreptul pozitiv este precedat de un drept ideal, imuabil și universal fără caracter statal. “

DEX Drept Natural = “El își are originea în natura sau rațiunea umana, în voința și rațiunea divină, bazat pe simțul de dreptate cu care te naști. ; considerat ca imuabil și universal, care ar exista în afara structurilor sociale, decurgând fie din natura sau rațiunea umană, fie din voința sau rațiunea divină.“

Deci Dreptul Natural este un set de principii existente care sunt pure, adevărate și nealterate, neschimbătoare și care nu sunt atinse de mâna omului dar moștenite de natura umană. Faptul că este existent înseamnă că nu poate fi pur și simplu ignorat, adică fie că vrem sa nu să îl recunoaștem, acesta are efect asupra noastră. Fiindcă este o formă de Drept înseamnă că suntem legați de acesta și se aplică tuturor ființelor raționale negreșit. În plus Legile naturale și universale nu țin cont de cine suntem noi sau de ego-ul nostru sau cât de importanți considerăm noi că suntem. A nu fi confundat cu Legea Junglei!!

Se aplică la fel ca și legile fizicii unde de exemplu o fetiță se joacă și ajunge la marginea unei prăpăstii și din neatenție sau ignoranță cade în prăpastie. Îi va păsa gravitației că fetița este mică și inocentă, sau că aceasta nu conștientizează că dacă stai pe marginea prăpastiei există posibilitatea să te accidentezi? Nu!

La fel se aplică și Principiile Dreptului Natural. Aceste principii nu vor ține seama că ești sau nu conștient de ele sau dacă le accepți sau nu. Ele există, sunt adevărate și se aplică tuturor negreșit și nu pot fi alterate sau schimbate de om pentru că nu omul a creat aceste legi universale naturale ci au fost create de către Creator. Nu contează cum definește cineva acest Creator idea principală este că nu au fost create și puse în aplicare de către om. Creatorul universului a pus “în vigoare” aceste reguli universale și fiecare dintre noi creăm în realitatea noastră în planul fizic pe baza acestor principii universale indiferent dacă alegem să credem în aceste reguli sau nu.

“Dreptul Natural reprezintă un set de condiții universale de care suntem atașați, care nu pot fi schimbate, nu au fost create de om și care guvernează consecința comportamentului uman. Dreptul Natural este un set de Reguli Spirituale Universale care funcționează ca dinamicile ce guvernează Conștiința“. Nu funcționează ca o religie sau ca un sistem de credințe ci funcționează ca o știință și se aplică doar comportamentului ființelor inteligente și raționale. Nu este un sistem de credințe pentru că Dreptului Natural nu îi pasă ce crezi tu la fel ca și gravitația căreia nu îi pasă dacă crezi sau nu în ea.

De ce ne intereasă? Pentru că toate acțiunile noastre dacă nu sunt în concordanță cu aceste principii ale Dreptului Natural, vor cauza ca realitatea noastră colectivă să se dezvolte în haosul care putem să îl observăm astăzi în lume, conștientizarea acestor principii Universale este necesară și critică pentru toată lumea dacă vrem să schimbăm ceva.

Dreptul natural trebuie Descoperit, Înțeles și apoi să Armonizăm cu acesta, ceea ce îl diferențiază de necesitățile religiei care impune să Crezi, să Accepți și să nu Cercetezi. Așadar nu putem să îl schimbăm dar putem să îl înțelegem și să ne manifestăm conform acestor reguli la fel cum am descoperit principiile gravitației și știm acum că nu trebuie să pășim în prăpastie. Trebuie să dezvoltăm o anumită inteligență și să propagăm felul în care funcționează și se aplică Dreptul Natural pentru a preveni crearea propriei noastre închisori pentru întreaga noastră specie. Umanitatea din nefericire nu a ajuns încă la acest nivel de inteligență co-creativă. În concluzie putem să încercăm să îl înțelegem sau să rămânem ignoranți și indiferenți în suferința noastră colectivă.

Un citat al lui Søren Kierkegaard (nr. 5) : “Există două modalități de a fi păcălit. Una este aceea de a crede ceea ce nu este adevărat; cealaltă este aceea de a refuza să crezi ceea ce este adevărat.” Acest citat sugerează că ne impunem propria noastră suferință la nivel de specie pentru că nu vrem să acceptăm ce este adevărat și acceptăm ceea ce nu este adevărat. [...]

Principiile Dreptului Natural


Cuvântul principiu vine din lat. principium și înseamnă prima cauză, motoriu sau ceea ce declanșează o acțiune, ceea ce este cel mai important, deci Principiile sunt cele care trebuie să fie prioritare în orice decizie sau Acțiune. Astăzi în societate Principiile nu mai sunt pe primul loc ci Trivialitățile sunt prioritare. Principiile ar trebui să fie pentru fiecare cel mai important lucru și cum spune definiția să fie pe primul loc.

Dreptul Natural este exprimat prin șapte PRINCIPII fundamentale plus un al optulea principiu care le unește pe celelalte șapte. Aceste principii constituie Cheia Supremă prin care Înțelepciunea Universală (incluzând Cunoștințele necesare pentru obține ce ne dorim) este dezvăluită sau des-ocultată. Asta e scopul acestui text să scoată la iveală ceea ce a fost ascuns (ocult) toate aceste informații trebuie să fie prezentate umanității pentru a demola lanțurile minții impuse și propagate tuturor celor care au capacitatea și abilitatea să accepte aceste informații. Cu toți avem o obligație morală să extindem aceste informații.

Principiile Generale a Dreptului Natural sau Cele șapte principii Hermetice

Principiul Mentalismului
Principiul Corespondenței
Principiul Vibrației
Principiul Polarități
Principiul Ritmului
Principiul Cauzei și Efectului
Principiul Genului”  SURSA și mult mai multe detalii AICI

Mai jos vedeți alte 3 filme pe subiect:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...