Ieşirea Din MATRIX: SECRETE OFICIALE - Un film bazat pe fapte reale

miercuri, 6 decembrie 2023

SECRETE OFICIALE - Un film bazat pe fapte reale

OFFICIAL SECRETS (2019) 

”Ea a riscat totul pentru a opri un război nedrept. Guvernul ei a numit-o trădătoare. Bazat pe evenimente adevărate care zguduie lumea, Official Secrets spune povestea captivantă a lui Katharine Gun (Keira Knightley), o specialistă în informațiile britanice a cărei muncă implică gestionarea de rutină a informațiilor clasificate. 

Într-o zi din 2003, înainte de războiul din Irak, Gun primește o notă de la NSA cu o directivă șocantă: Statele Unite solicită ajutorul Marii Britanii pentru a colecta informații compromițătoare despre membrii Consiliului de Securitate al Națiunilor Unite pentru a-i șantaja să voteze. în favoarea unei invazii a Irakului. 

Incapabilă să stea pe loc și să privească lumea cum se grăbește într-un război ilegal, Gun ia decizia sfâșietoare de a-și sfida guvernul și de a divulga nota presei. Așa începe un lanț exploziv de evenimente care vor declanșa o furtună internațională, vor dezvălui o vastă conspirație politică și vor pune Gun și familia ei direct în pericol.” SURSA

Notă: Știm deja că armele de distrugere în masă ale Irakienilor sunt o mare gogoriță. Sunt deja procese câștigate și filme care demască jegoșenia americanoizilor și a celorlaltor țări membre NATO care au susținut America în acel război ilegal, criminal. 

Un film care expune legiile criminale făcute să ajute criminalii. De exemplu, în Anglia există o lege prin care se implică faptul că tot ce spune guvernul, ăla este adevărul. Deci guvernul poate să mintă cu spume, căci legal doar ce spune guvernul este considerat adevăr. Unde e democrația? Unde e justiția echidistantă? Este doar un totalitarism mascat, abject, infect, cu mască demonocratică.

Katharine Gun este o altă eroină terorizată, intimidată, tracasată, amenințată deoarece a avut tupeul să demaște niște planuri ascunse ale satanelor planetare. Este o variantă feminină a lui Asange, practic.

Există mai multe filme care demască complet acțiunile criminale ale americanilor și cu toate astea, lumea tace și nimeni nu a fost cu adevărat tras la răspundere. Nu dintre cei ce contau, ci capete mărunte, sclavii de serviciu. 

Vedeți și celelalte filme care expun jegul infinit al satanelor planetare dornice de război.

Dezastrul irakian - Imperiul american în acţiune

JOC CORECT - Țintă Legitimă (Viaţa mea ca spion şi trădarea Casei Albe) 
RĂZBOAIE MURDARE - Tot ce trebuie să știi despre situația din Siria şi despre conflictele existente pe glob astăzi

VEZI FILMUL TRADUS 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...