Ieşirea Din MATRIX: PSIHEDELICA - 8 episoade traduse din primul sezon

luni, 7 august 2023

PSIHEDELICA - 8 episoade traduse din primul sezon


PSYCHEDELICA (2018)

”În această serie inovatoare, experții explorează istoria și utilizarea plantelor psihedelice, inclusiv ambițiile politice, partea umbră percepută și mediul potrivit pentru a experimenta aceste substanțe. De la originile șamanismului până la expresia spirituală a trezirilor moderne, descoperiți rolul medicinei sacre ca poartă de acces către conștiința extinsă și influența sa continuă asupra umanității.” SURSA

Mai jos, câteva detalii despre cele 8 episoade traduse:

Ep 1 - Psihedelicele și conștiența 

O privire asupra practicilor fondatoare și propagandei care înconjoară dezvoltarea și interzicerea utilizării psihedelice.

 

 

Ep. 2 - Rădăcini șamanice

Explorați evoluția șamanismului.

 

 

Ep. 3 - Ayahuasca:  Călătorie în infinit 

Călătorește în pădurea tropicală amazoniană pentru a descoperi știința și spiritualitatea Ayahuasca.

 

Ep. 4 - DMT:  Revoluția Conștiinței

Efectele DMT, altfel cunoscute sub numele de „molecula spiritului”, au deschis o lume a explorării și experimentării neurologice în anii '30 și continuă să fie studiate pentru relația sa cu capacitățile neexploatate ale conștiinței.

 

Ep. 5 - Psilocibina: Magia ciupercilor

Rolul pe care îl joacă ciupercile în spiritualitatea umanității și legătura cu divinul.

 

 

Ep. 6 - Cactușii:  Medicina indigenă a Minții

Conexiunea cactușilor psihoactivi cu vindecarea și transformarea spirituală.

 

Ep. 7 - Canabisul:  Medicina Originară

 Istoria și utilizările canabisului de la cele mai vechi referințe la aplicații moderne.

 

 

Ep. 8 - Partea umbrită a psihedelicelor

Psihedelicele au puterea de a te trimite în călătorii pentru a explora realități alternative, precum și în interior pentru a te confrunta cu traume și emoții interiorizate. Descoperiți sistemele de sprijin și preparatele necesare pentru a interacționa cu substanțele psihoactive, în timp ce experții analizează contextul și modul adecvat de experimentare.

 Acestea sunt doar primele 8 episoade din cele 14 ale sezonului 1. Multumim traducătorului de la trezireainteligentei.ro


VEDEȚI EPISOADELE TRADUSE AICI

Accesul la film este oferit doar urmăritorilor implicați, activi
(donatorii sau cei care demonstrează că au distribuit, comentat și apreciat conținutul blogului prin diverse locuri în internet)

Cereți și vi se va da ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...