Ieşirea Din MATRIX: CIVILIZAȚII PIERDUTE - EP. 4 - CRATERUL Hiawatha din GROENLANDA - E posibil ca un impact cosmic de acum 12500 de ani să fi creat o catastrofă planetară?

sâmbătă, 11 martie 2023

CIVILIZAȚII PIERDUTE - EP. 4 - CRATERUL Hiawatha din GROENLANDA - E posibil ca un impact cosmic de acum 12500 de ani să fi creat o catastrofă planetară?

Did a Cosmic Impact 12500 Years Ago Create the Younger Dryas Catastrophe?

 Hiawatha Crater Greenland (2018)

Continuare de la Ep. 3 „OCHIUL SAHAREI - Capitala Imperiului Atlant - Episodul 3 (O hartă antică arată că orașul pierdut al Atlantidei este ochiul civilizației antice Sahara)”.

Mai jos ni se aduce o dovadă concludentă pentru posibilul eveniment cataclismic planetar ce ar fi putut genera marele potop ce a răvășit planeta acum 12 500 de ani și ar fi dus la dispariția civilizației Atlante. Doresc să precizez că acesta e posibil să fi fost doar unul dintre impacturi. Este posibil să fi fost o cometă fragmentară și să fi existat mai multe zone de impact, distribuite într-un interval de timp relativ apropiat. Oricum, chiar și numai acest impact, a fost suficient de puternic să arunce planeta într-o eră glaciară de 1000 de ani, în care au dispărut nenumărate specii prezente pe Pământ la acea vreme, inclusiv majoritatea oamenilor.

Notă: Interesant este că în seria de desene animate ICE AGE ni se arată că la începutul unei noi ere glaciare a existat un eveniment cataclismic, care  era datorat unor meteoriți. Tot atunci se pare, au dispărut animalele din film (mamuții, tigrii cu colții sabie, oposumii de acel tip și leneșul cu gheare lungi). Deci se știe adevărul, doar că e ascuns.


Transcrierea de mai jos este traducerea episodulul 4, dedicat Atlantidei, de pe canalul Bright Insight al lui Jimmy Corsetti:

„După cum am spus, la sfârșitul ultimului videoclip, voi face ceva zgomot pe acest canal, așa că se pare că voi merge înainte și voi trece la subiect chiar acum.

Dar mai întâi, este posibil să fi văzut titlurile recente din știrile referitoare la descoperirea NASA a unui crater masiv de 19 mile lățime găsit ascuns dedesubtul ghețarul Hiawatha din Groenlanda. Acest crater este rezultatul unui impact de asteroid de la un munte de fier lat de aproape o milă cântărind undeva în jurul a ... fiți atenți: 11 până la 12 miliarde de tone și călătorea cu aproximativ 12 mile pe secundă, ceea ce echivalează cu mai mult de 43.000 de mile pe oră când a lovit pământul acum vreo 12.000 de ani și cu forța uluitoare a unei bombe de 700 de mega tone. Și fără îndoială, acesta este motivul pentru care există atât de mult mister și de ce știm atât de puține despre civilizația umană străveche pierdută.

Deoarece acest eveniment a fost atât de extrem, încât oricare ar fi fost civilizațiile existente în jurul acelei perioade s-au confruntat cu un buton de resetare masiv, trimițându-le practic înapoi în epoca de piatră, pentru a șterge atât de mult din istoria antică într-o clipită.

De fapt, pentru a aprecia cu adevărat cât de important a fost acest eveniment pentru planeta Pământ, pentru oameni, animale și vegetația care trăiește pe el. permiteți-mi să fac câteva comparații cu ceea ce ar face o explozie de 700 Megatone.

Exemplul numărul unu, bomba atomică aruncată asupra Hiroshima în 1945, a fost absolut devastatoare, deoarece a spulberat un întreg oraș într-o clipă și a fost echivalent cu 15 kilotone de T N T. Și în cazul în care nu sunteți familiarizat cu matematica despre asta, aceasta este în esență, o fracțiune foarte mică față de puterea unei bombe de o megatonă.

Dar din nou, acele 15 kilotone au fost catastrofal distructive pentru o rază de aproximativ 1,5 km. Acum, să luăm în considerare explozia notabilă care s-a întâmplat deasupra Rusiei în 2012, în care globul de foc însuși a strălucit de 30 de ori mai strălucitor decât cel al soarelui. Această stâncă avea doar 20 de metri lățime, sau 66 de picioare, dar a explodat în atmosferă la un randament echivalent de 400 până la 500 kilotone.

Din nou, comparând asta cu doar 15 kilotone de la Hiroshima, o estimare sugerează că a fost în esență de 26 până la 30 de ori mai multă energie decât la evenimentul de la Hiroshima suficient de puternic pentru a răni grav peste 1500 de oameni și a deteriorat 7.200 de clădiri din șase orașe. Dar, din fericire, a explodat în atmosferă, la vreo 18 mile și jumătate în sus, ceea ce a tamponat semnificativ cantitatea de daune pe care altfel, le-ar fi cauzat.

Și iată tot ce a rămas din stânca originală de 20 de metri care a lovit. Absolut nimic în comparație cu craterul de 19 mile din Groenlanda.


Permiteți-mi să vă dau un alt exemplu pentru a vă crea cu adevărat o imagine despre ideea pe care sunt pe cale s-o spun.

Evenimentul Tunguska din 1908 a fost o altă explozie aeriană care a avut loc peste o regiune îndepărtată a Siberiei. A aplatizat copaci masivi pe 800 de mile pătrate. În esență echivalentul la o bombă de 10 megatone, care era de 1000 de ori mai puternică decât Hiroshima. Chiar și în ziua de azi, peste 110 ani mai târziu, dovada acestei explozii este încă vizibilă. Există chiar și o bucată de pământ circulară lată de aproape 300 m în epicentrul său unde vegetația încă nu va crește până astăzi. Deci, când luăm în considerare craterul Hiawatha, recent descoperit în Groenlanda având 19 mile în diametru, peste 300 de m de adâncime și a fost lovit de o bucată de fier de o milă lățime cântărind până la 12 miliarde de tone și călătorind cu 12 mile/s din nou, echivalentă cu o explozie de 700 de megatone.

Oare chiar este posibil ca noi să înțelegem devastarea pe care aceasta ar provoca-o în întreaga lume la impact?

Și ascultați acest lucru: chiar dacă bucata masivă de fier care a provocat acest crater a fost de numai 10 miliarde de tone, care a fost estimarea conservatoare, ar fi generat o energie de 47 de milioane de ori mai puternică decât cea a bombei de la Hiroshima. Așa este, de 47 de milioane de ori.

Și s-a spus că s-a întâmplat când omul exista pe Pământ, între acum 100.000 și 12.800 de ani. Și, desigur, oamenii de știință dau de obicei aproximări și intervale de timp, dar în acest caz, nu ar trebui să existe nicio îndoială că acest eveniment s-a întâmplat în acel punct de acum 12.000 de ani, deoarece informațiile pe care sunt pe cale să vi le împărtășesc sunt așa de copleșitoare că nu veți avea nicio îndoială.

Dar ce este o nebunie este că această dovadă există deja de ani de zile, dar a fost evitată de comunitățile științifice și academice principale, care da, există, absolut, așa cum au existat întotdeauna, pentru că au existat numeroase exemple de-a lungul istoriei, în care mentalitatea de grup a ridiculizat lucrările atâtor oameni străluciți doar pentru a fi dovedite ani mai târziu.

Adică, Copernic a prezentat dovezi că Pământul se rotește în jurul Soarelui și că soarele nu se rotește în jurul Pământului și a fost cenzurat. Galileo și-a consolidat dovezile sale arătând direct cu fapte, dar a fost torturat până la moarte pentru simplul fapt că a împărtășit acele dovezi într-o carte. Sute, dacă nu mii dintre cei mai deștepți oameni în viață la acea vreme au ales să ignore dovezile care erau chiar în fața lor. Conformându-se astfel mentalității tribale primitive față de care creierul omului este atât de susceptibil. Și, făcând acest lucru, au împiedicat omenirea să progreseze.

Și regret să vă spun că astăzi nu este diferit. De fapt, un studiu foarte recent de la începutul acestei luni a subliniat că chiar și cele mai deștepte dintre ființele umane în viață astăzi sunt foarte sensibile la mentalul tribului.

Nicăieri nu este mai evident acest lucru ca în ​​politica modernă. Cu toate acestea, fix aceeași mentalitate consumă o mare parte din comunitatea științifică și academică, de asemenea. Acest lucru a fost mult timp dureros de evident pentru mulți gânditori logici, deschiși la minte. Cu toate acestea, acum există un studiu de caz științific care demonstrează că aceasta este într-adevăr, situația. Această mentalitate de grup este reală și este la fel de răspândită ca oricând.

De fapt, în unul dintre primele mele filme de pe acest canal am discutat subiectul despre modul în care un eveniment cataclismic care implică o lovitură de asteroid a distrus vechia civilizație acum aproape 13.000 de ani. Și în acel videoclip, am discutat mai multe linii de dovezi care sunt susținute de cele mai recente studii științifice și informații de evaluare inter pares ne oferă detalii despre care publicul larg nu a auzit niciodată.

Așadar repede, permiteți-mi să rezum punctele de referință ale acelor dovezi deoarece se leagă de premisa acestui film și să vă faceți cu adevărat o imagine despre modul cum au rămas în urma gândirii sau tendințelor actuale, comunitățile mainstream, științifice și academice, atunci când vine vorba de conectarea punctelor în privința celor mai recente date științifice empirice.

Dar mai multe lucruri sunt dovedite că s-au întâmplat pe Pământ la exact în aceeași perioadă, acum aproximativ 12,500 de ani. În primul rând, a avut loc o extincție în masă a 75% dintre toate mamiferele din America de Nord și majoritatea rămășițelor scheletice datează de 12- 13.000 de ani în urmă. Fix același interval de timp al craterului recent descoperit din Groenlanda.

Acum, multe dintre aceste animale despre care habar n-aveai că au existat vreodată (ei nu învață prea multe despre asta în sistemul școlar public american) dar, desigur, suntem cu toții familiarizați cu notabilul mamut lânos și desigur, tigrul cu dinți de sabie.

Dar știați că și cămilele își au originea în America de Nord? Așa este. Și erau cunoscute sub numele de camelops și de fapt sunt foarte asemănătoare cu cămilele care există astăzi în Orientul Mijlociu, dar observați data dispariției de acum 12.000 de ani și rețineți acel gând întrucât împărtășesc și alte câteva specii fascinante care au existat în America de Nord în acel moment, cum ar fi leneșul uriaș dela sol. Pur și simplu priviți chestia asta. Ghearele în sine sunt mai mari decât capul meu și majoritatea oamenilor nu au auzit niciodată de această specie incredibilă și, da, erau prin preajmă când erau și oamenii.

Sau ce zici de ursul uriaș cu fața scurtă? Semnificativ mai mare decât urșii polari, care sunt cea mai mare specie de urși de pe Pământ astăzi, iar ursul cu față scurtă este aproximativ dublu față de dimensiunea celor mai mari urși grizzly moderni, dar observați și data dispariției sale: acum vreo 12 mii și jumătate de ani.

Un alt fapt incredibil este că leii au existat cândva și în America de Nord. Cei mai mulți oameni cu siguranță nu au auzit niciodată asta înainte și, de asemenea, observați data dispariției de aproximativ 13.000 de ani. Dar chiar și gheparzi au existat în America de Nord și, din nou, observați data dispariției de acum 12.000 de ani, la fel ca tigrul cu dinți de sabie. Toate aceste specii au dispărut chiar în aceeași perioadă de timp, practic cu 12 - 13.000 de ani în urmă. Acum, rețineți acest gând doar pentru o clipă.

După cum vă împărtășesc, o descoperire foarte recentă de mai puțin de un an, un studiu publicat în Jurnalul de Geologie, care a identificat că au existat incendii masive, chiar mai mari decât cele care au avut loc în timpul evenimentului de extincție a dinozaurilor care a pârjolit cel puțin 10% din toată masa terestră a Pământului. Oamenii de știință speculează că trebuie să fie legat de un impact cosmic necunoscut. Și data de aici este de acum 12.800 de ani, exact aceeași perioadă de timp ca începutul intervalului climatic al Dryas-ului mai tânăr, care este marcat printr-un strat negru mat, cunoscut și sub denumirea graniței Dryas-ului timpuriu, care până acum a fost găsit în aproximativ 30% din întreaga masă terestră a Pământului de astăzi, acoperind mai multe continente și se întinde de la vestul Statelor Unite până în Siria.

Acest strat negru este practic identic cu limita K-T, care marchează evenimentul de dispariție a dinozaurilor datorat asteroidului masiv care a lovit Pământul acum aproximativ 66 de milioane de ani. Ambele straturi constau din toate elementele marcante ale unui impact cosmic, inclusiv micro-sfere, sticlă topită, nano-diamante, iridiu, platină și heliu extraterestru pentru a numi doar câteva. Și din nou, acest strat datează de acum 12.800 de ani, ceea ce se întâmplă să fie exact aceeași perioadă de timp ca și extincția în masă a animalelor, așa cum tocmai am împărtășit.

Dar și când cultura Clovis, care era o cultură masivă, atât de mare încât a ocupat aproape tot continentul Americii de Nord și a dispărut în mod misterios aproximativ acum 12.000 de ani, despre care oamenii de știință au început recent să spună că este probabil legat de un eveniment de impact cosmic necunoscut. Și ghiciți ce s-a mai întâmplat acum 12.800 de ani ? O creștere bruscă și rapidă a nivelului mării la nivel mondial.

De fapt, probele de miez de gheață prelevate atât din Antarctica, cât și din Groenlanda confirmă că ceva s-a întâmplat să provoace o creștere a nivelului mării, cu unele estimări care afirmă că ar fi putut fi până la 9 m într-o perioadă de 24 de ore și depășind 15 m într-un singur an. Și când te gândești la faptul că cea mai mare parte a populației lumii trăiește pe sau în apropierea unei linii de coastă, aceasta confirmă practic cele aprox. 500 de legende ale unui potop care a fost discutat de culturi din toată lumea ... întinzându-se pe cinci continente, inclusiv cel al potopului biblic, care desigur unii vor spune că nu s-a întâmplat niciodată pentru că este imposibil ca fiecare munte de pe pământ să fi fost acoperit cu apă și că este imposibil să pui toate speciile de animale de pe Pământ într-o singură barcă.

Dar, evident, când privești dincolo de asta, evident Munții Anzi și Himalaya nu au fost niciodată acoperiți în timpul acestui eveniment, dar chiar faptul că sute de culturi din mai multe continente toate împărtășesc aceeași poveste a unui potop cataclismic masiv, iar acum avem și date științifice, că a existat o creștere posibilă de 9 m a nivelului mării într-o perioadă de timp remarcabil de scurtă.

Acest lucru ar trebui să ne pună pe toți pe gânduri. Adică, este ca și cum tsunami-ul indonezian din 2004 s-ar întâmpla peste lume într-o singură zi. Gândiți-vă la asta.

Deși nu toată lumea de pe Pământ ar muri, un procent deranjant de mare ar muri și ar fi, de asemenea, un buton de resetare pentru paradigma actuală a civilizației noastre actuale, în esență un buton de resetare căci toate sistemele de comunicare în lanțul de aprovizionare, electricitatea, călătoriile etc., s-ar prăbuși aproape într-o clipă.

Deci, când luăm în considerare faptul că acest crater vechi de 12.000 de ani s-a găsit în Groenlanda și este rezultatul unui impact de asteroizi asupra stratului de gheață a continentului de atunci care avea o grosime de peste o milă în medie și chiar depășind două mile în grosime în multe zone. Aceasta înseamnă aproximativ 6 milioane de mile cubice de volum de apă. Pentru a pune acest lucru în comparație, toate Marile Lacuri din America de Nord combinate echivalează cu 5.200 de mile cubi, abia o fracțiune din cantitatea de gheață care s-ar fi topit instantaneu în urma acestui eveniment de impact, care desigur explică anomaliile identificate în mostrele din miezul de gheață, luate din părți opuse ale Pământului.

Știți, asta mă face să mă întreb dacă acesta este același eveniment care a fost legat de așa numita distrugere a Atlantidei care s-a scufundat în adâncurile ocean, care desigur a fost subiectul ultimelor mele trei videoclipuri, dar se pare în mod clar, că malul de Vest a Africii a fost distrus de inundații catastrofale, aceeași zonă a structurii Richat. Doar ceva la care să mă gândesc, dar divaghez.

Dacă inundațiile nu au fost suficient de grave pentru a înrăutăți totul, acest eveniment de acum 12.800 de ani a fost urmat de un îngheț de 1.200 de ani în care temperaturile globale au scăzut mult. Deci, când combinăm noile date ale acestui crater din Groenlanda datând de acum aprox. 12.000 de ani, a existat o explozie inițială care a creat în esență Pământul topit prin 30% din masa uscatului, identificată prin stratul corespondent Dryas-ului timpuriu. Și apoi a fost urmat imediat de mai mult de o mie de ani de epocă glaciară.

Și toate acestea s-au petrecut într-o perioadă în care oamenii erau în viață pe Pământ și s-au confruntat cu ceea ce nu poate fi descris decât ca un eveniment apocaliptic. Fascinant, nu?

Dar din anumite motive, niciunul dintre articolele pe acest subiect nu conectează punctele de pe oricare dintre informațiile pe care tocmai vi le-am împărtășit. De fapt, nu veți găsi un singur om de știință sau academician care să conecteze punctele cu oricare dintre aceste informații.

Și ceea ce este și mai deranjant este că atunci când cercetătorii alternativi au discutat despre aceste lucruri, au fost ridiculizați public și apoi cenzurați. Luați exemplul când Graham Hancock a apărut într-o discuție TED cu aceste informații în 2016, ceea ce ... permiteți-mi să spun mai întâi că sunt un mare fan Ted. Am văzut multe prelegeri incredibil de informative de la organizația lor și cei care se prezintă pe această platformă. Dar când Hancock a prezentat din abundență cele mai recente date științifice evaluate de profesioniști, despre acest subiect, conducerea executivă de la TED a decis să suprime prelegerea și apoi a inclus un avertisment pop-up la începutul filmului, pe care îl puteți vedea aici. Și atunci când te uiți la descriere, ei spun literal că sunt informații învechite și incorecte.

 Așa că mi-am făcut propria verificare și cercetare și am confirmat că, nu, aceasta este de fapt cea mai recentă și mai exactă informație care a fost realizată de oameni de știință legitimi care nu au nimic de-a face cu Graham Hancock. Și tot ce a făcut el a fost să conecteze punctele între acestea.

VEDEȚI AICI DIZERTAȚIA TRADUSĂ DE LA TEDX A LUI GRAHAM HANCOCK

 Adică, cercetează singur chestia asta și spune-mi că nu avem nicio problemă aici. Suprimarea cunoștințelor științifice din simplul motiv că ar contrazice ceea ce a fost predat în școală, despre care s-a scris în cărți și manuale, a fost împărtășit în documentare televizate și în esență, este aceeași informație pe care mulți profesori au predat-o și au luat zeci de mii de certificări timp de zeci de ani. Deci, atunci când această informație contrazice asta, dintr-o dată ei nu vor să vorbească despre asta.

Și motivul este că acesta este mijlocul de trai al oamenilor. Mulți oameni din comunitatea științifică au devenit foarte bogați. Și atunci când vine cineva prin preajmă sau vine cineva, și contrazice lucrările lor de-o viață cu informații noi, se pare că nu vor să le audă. Dar acesta este fix același lucru pe care l-am văzut demonstrat de-a lungul istoriei. Mentalitatea tribală este cu adevărat o trăsătură proeminentă și nefericită din psihicul uman și i-a afectat în mod clar pe cei din comunitatea științifică. Adică și ei sunt oameni, nu?

Chiar și eu am primit un mic gust de genul, la videoclipul meu anterior pe acest subiect. Uitați-vă la aceste comentarii recente din ultimele zile și am înnegrit numele, deoarece chiar nu încerc să numesc pe nimeni aici, dar este ca și cum ... aceste informații sunt ușor de verificat.

Cred că totul se întoarce doar la mentalitatea de grup în care oamenii presupun că, dacă nu este predat la școală și nu este la știri, ei bine, trebuie să nu fie deloc adevărat. Nu?

Dar de ce dovadă mai au nevoie oamenii? Un videoclip vechi de 12.000 de ani, luat de pe orbita lui Marte, care arată o bucată de fier masivă lovindu-se de calota de gheață din Groenlanda acum 12.000 de ani? Pe bune?

Dar revenind la Ted, această dovadă a craterului din Groenlanda confirmă ceea ce au spus mulți alții de ani de zile. Și aceasta a fost ultima dovadă de care era nevoie: Craterul. Un om de știință a spus că nu poți avea un impact de asteroid fără crater.

Deci, până când nu se găsesc acele dovezi, nimic din toate acestea nu poate fi luat în serios. Și știți ce, așa cum a subliniat Graham Hancock în prelegerea sa de la TED exact același lucru s-a întâmplat și cu oamenii de știință care au identificat limita K-T ca o explicație pentru dispariția dinozaurilor. Au fost ridiculizați la început, s-a râs de ei și când au adus această teorie publicului, și până când altcineva, în cele din urmă, a găsit craterul Chicxulub din Mexic, au fost în sfârșit reabilitați.

Așa că aici suntem la aproape o lună după ce acest a fost descoperit acest crater din Groenlanda, iar Ted are încă toate avertismentele la prezentare. Este jenant, iar ei datorează privitorilor lor cu minți deschise, să nu fie atât de condescendenți. Dar mai rău decât atât, ei încearcă să suprime dovezi științifice cunoscute și dovedite.

Cum este acest lucru diferit de proștii care i-au ridiculizat pe Copernic, Galileo, Nicola Tesla, frații Wright și pe atâția alții de-a lungul istoriei?

Și mai știți ce? Accesați pagina Wiki pe acest subiect. Și în partea de sus, ei încă susțin că dovezile nu există.

Deci da, această descoperire recentă este un exemplu profund al incapacității oamenilor de știință de masă să conecteze punctele pe cele mai recente dovezi și date luate din diferite ramuri de studiu științific și elaborând concluzii logice. În consecință, încetinind în cele din urmă cunoașterea și progresul civilizației moderne.

Așadar, în ceea ce mă privește, nu sunt în niciun caz prima persoană care discută aceste teorii. Pur și simplu fac videoclipuri pe subiecte care mă interesează și cred că nu sunt destul de mulți alți oameni care să discute. Cu toate acestea, sunt mândru că sunt cel mai vocal și aduc aceste informații și alte informații pentru cât mai mulți oameni posibil.

 Adică, asta este distractiv pentru mine. Și am fost de fapt un investigator de fraude pentru o corporație mare cu ceva ani în urmă, așa că, în esență, iau competențele pe care le-am adunat acolo și le folosesc pentru a aborda subiecte, așa cum am spus, care mă interesează expunând diferite adevăruri despre care masele nu sunt conștiente.

Dar ceea ce nu înțeleg este de ce eu, un veteran cu un MBA? De ce sunt eu cel care conectează punctele pentru acești lideri din comunitatea științifică? Adică, ce fac ei? Care este problema aici? Sunt prea ocupați? Nu știu. Crează definiții și le scriu în manuale sau așa ceva și le memorează? Ce se întâmplă?

Deci da, mă întorc la ceea ce am spus la începutul acestui videoclip în ceea ce privește făcutul de ceva zgomot pe acest canal, ei bine, este timpul să reclam incredibilele inexactități care implică ceea ce ni s-a spus, despre civilizația umană străveche pierdută, deoarece toate punctele se conectează, în cele din urmă se leagă împreună. (Ce am tot afirmat de la începutul acestui canal)

Iar acest crater lat de 19 mile care a generat o explozie echivalentă cu aproximativ 700 de megatone este într-adevăr dovada de necontestat a unui impact cosmic cataclismic ce a avut loc cu aproximativ 12.000 de ani în urmă și a fost o resetare pentru ceea ce era atunci a civilizație umană antică relativ avansată. Un caz concret și iată un fapt pe care majoritatea oamenilor îl înțeleg: noi încă habar n-avem cum a fost construită Marea Piramidă din Giza. Adică, este un mister. Avem doar teorii despre cum au tăiat și au mutat aceste blocuri de piatră. Cu toate acestea, fiecare metodă propusă a eșuat în cele din urmă când a fost testată.

Și voi reveni la asta în doar o secundă, dar majoritatea oamenilor habar nu au că nu a fost găsită nicio mumie în nicio piramidă ... vreodată. Majoritatea oamenilor sunt în mod legitim surprinși când aud asta pentru prima dată. Dar verificați asta singuri, deoarece, până la urmă, am fost învățați la școală că da, piramidele au fost construite pentru a fi morminte pentru faraoni. Deci este puțin ciudat că au exclus acea parte despre faptul că nu a fost găsită vreodată vreo mumie în oricare dintre ele și că de fapt nu există nicio singură fărâmă de dovadă pentru a sugera chiar acest lucru și nici că există dovezi care să susțină că așa-numiții egipteni antici despre care am fost învățați la școală că acum 4.000 de ani au fost cei care chiar le-au construit.

Și s-ar putea să vă gândiți chiar acum, bineînțeles că există dovezi. Cum ar putea să nu existe?

Ei bine, dacă luați în considerare vreo definiție dintr-un manual care nu a fost testată de metoda științifică ca dovadă, ei bine, știți, o spune chiar aici, iată dovezile. Îmi pare rău băieți, asta nu este o dovadă. Și aceste metode, aceste teorii pe care le-au dezvoltat de peste 160 de ani se pare că nu au făcut-o. Nu s-au bazat pe nicio dovadă și nici nu au încercat să le testeze, deloc. De fapt, există literalmente zero legături care leagă așa-numiții egiptenii antici la piramide.

Așa cum am spus și în alte videoclipuri, din zecile de mii de hieroglife și petroglife găsite în Egiptul antic, niciuna dintre ele nu arată ceva despre piramide. Zero. Majoritatea oamenilor sunt surprinși când aud asta. Dar nu numai atât, nu există o singură hieroglifă sau petroglifă în interiorul piramidelor. Zero. Totuși, dacă mergi la orice mormânt egiptean cunoscut, acestea sunt acoperite de la un perete la altul, de artă. Băieți, piramidele nu erau morminte. Erau clar altceva.

Și discut despre asta în alte videoclipuri, dar ideea pe care o spun în acest film este că nu există absolut nicio dovadă științifică care să susțină că așa-zișii egipteni antici despre care am fost învățați la școală ar fi putut construi aceste structuri.

Acum, știu deja că unii oameni vor spune ... (și asta pentru că am am văzut comentarii în videoclipurile anterioare), dar acum câțiva ani, unul dintre cele mai mari articole de click bait ce au apărut vreodată și l-au numit „Cea mai mare descoperirea a secolului 21.” Acesta implica ... cel mai vechi papirus din lume.

Acestea fiind spuse, ei ne spun cum au fost construite piramidele. Din păcate, majoritatea oamenilor trebuie să fi citit doar titlurile, iar dovezile reale arată că nu există nici un singur cuvânt care să implice o piramidă chiar, nu este menționat în aceste suluri. Toate aceste suluri afirmă, este că unele blocuri de calcar au fost mutate pe o barcă în sus pe râul Nil până la Giza. Ceea ce știam deja că s-a întâmplat. Majoritatea structurilor găsite în jurul Gizei, care nu sunt piramidele sunt fără îndoială, mai noi decât piramidele în sine și toate sunt făcute din calcar. Aceste suluri nu dovedesc literalmente nimic și a fost doar o chestie de click bait pentru a genera mai mult interes pentru tema egiptologiei și turismului.

În cele din urmă, totul se rezumă la faptul că civilizația care a existat cu mii de ani înainte de așa-numiții egipteni antici pe care-i cunoaștem sunt cei care au construit piramidele și au fost distruși de evenimentele care au urmat impactului din Groenlanda. Și pe parcursul a aproximativ 12-13.000 de ani, toate dovezile despre cum au făcut-o au fost consumate de pământ și s-au descompus în nimic dispărând din existență pentru totdeauna.

Iată un exemplu pentru a vă face cu adevărat o imagine despre cât de lungă este o perioadă de timp, de 12 până la 13.000 de ani. Oamenii de știință spun că dacă toți oamenii ar dispărea de pe fața pământului astăzi, ultima structură creată de om care ar exista ar fi Barajul Hoover, pe care îl estimează că va dispărea în aproximativ 10.000 de ani. Totuși, impactul Groenlandei este din nou mai aproape de 13.000 de ani, așa că mai adăugați încă 3000 de ani peste cei 10.000 de ani. Singurul lucru care ar supraviețui este piatra, iar piramidele sunt un exemplu fantastic în acest sens pentru că până la urmă, egiptenii erau cunoscuți că sunt o Cultura Epocii Bronzului, ceea ce înseamnă că cea mai avansată tehnologie a lor era primitivă.

Fabricate dintr-o combinație de cupru și staniu, iar teoria este că asta este ceea ce ei au folosit pentru a tăia și sculpta aceste blocuri de piatră. Dar dacă tu crezi că fierăstraiele de bronz au fost folosite pentru a tăia aceste pietre, atunci tu ai ales să crezi ceva fără vreo dovadă științifică de susținere ceea ce nu este vina ta, pentru că asta este am fost învăţaţi de mici.

Dar iată o imagine a unuia dintre cele mai bine conservate ferăstraie din bronz din vremea egiptenilor antici. Lama are o lungime mai mică de 60 cm și din nou, este făcută din bronz. Și ei vor să crezi că astfel de ferăstraie ar fi putut tăia și sculpta două milioane și jumătate de blocuri de piatră, așa cum este cazul Marii Piramide, care să nu uităm, aceste blocuri au o lungime de câteva picioare în medie și au șase laturi. Și nu spun asta pentru a fi condescendent, dar fiecare dintre cei șase laturi au fost tăiate cu precizie de laser. Și pe deasupra, există mai mult de o sută de piramide găsite în Egipt. Deci vorbim despre zeci de milioane de blocuri de piatră.

De fapt, singurele reprezentări ale egiptenilor folosind ferăstraie de bronz erau pe lemn și toate erau foarte mici, nici pe departe suficient de mari pentru a tăia blocuri de dimensiuni masive din Marea Piramidă.

Și iată câteva alte exemple de ferăstrău pe care le-au găsit, toate mai mici de cele cu lame de 60 de cm, dar nicio persoană rațională nu ar sugera că un fierăstrău de bronz de 60 de cm ar putea tăia blocurile masive de granit de 3,5 m/ 2,5 m ale Osirionului din Egipt sau cu acel nivel de precizie. Pur și simplu nu este posibil. Fără glumă.

Se pare că diverși oameni de știință, arheologi și lideri ai mediului academic modern au decis la propriu, să sară peste câteva părți din metoda științifică atunci când afirmă cum au fost tăiate, sculptate și mutate aceste pietre la locul lor. Și ceea ce este deranjant este că în ultimii câțiva ani, egiptologii sistemului au testat în sfârșit aceste metode propuse și în cele din urmă au fost complet deconspirați. Nici măcar nu au terminat un singur bloc încă. Totuși, nu ați auzit niciodată nimic despre asta.

În cele din urmă, ei nu au înmânat nota și încă predau și spun exact același lucru. Spuneți-mi că nu avem nicio problemă aici, pentru că exact asta au făcut.

De zeci de ani împărtășesc informații învechite și false dovedite. În loc să spunem, ”hei, haideți să deschidem această discuție către idei noi. Evident, aceste metode nu au sens. Deci care sunt celelalte posibilități?” Ei refuză chiar și să întrețină conversația. Cum așa?

După cum am spus mai devreme, băieți, implică mijloacele de trai și banii oamenilor precum și mentalitatea de gândire a grupului. Oamenilor nu le place schimbarea, mai ales când credeau că știu ceva toată viața lor. Cu toate acestea, când oamenii sugerează că o civilizație ce a existat cu mii de ani înaintea egiptenilor, ei spun, ei bine, pur și simplu nu este posibil. Dar apoi au ales să ignore faptul că egiptenii au lăsat în urmă descendența detaliată a faraonilor datând de mai bine de 30.000 de ani. Istoricii sistemului pur și simplu au ignorat asta și au spus oh, ei bine, asta trebuie să fie greșit.

Realitatea este că aici a existat odată o eră diferită a omului care a existat aici pe Pământ care era capabil de lucruri uimitoare, iar acum au dispărut de mult. Și așa cum am menționat mai devreme, ceea ce majoritatea oamenilor încă nu știu, situl Gobekli Tepi din Turcia, care este datat cu 12.000 de ani în urmă, de 50 de ori mai mare decât Stonehenge, 90% din el este încă îngropat și nevăzut. Acest lucru demonstrează că oamenii au fost prin preajmă și au făcut lucruri uimitoare cu mult mai devreme decât ceea ce predau ei la școală.

Și acest sit este cumva orientat perfect spre nordul adevărat, în ciuda faptului că Steaua Polară nici măcar nu a fost pe Cerul Nordului acum vreo 12.000 de ani. Deci, cum naiba și-au dat seama cu un grad atât de incredibil de precizie?

Poate că ați văzut titlurile de acum peste un an (2017), în care cercetătorii speculează că acest site este în esență o capsulă a timpului, care descrie un eveniment cataclismic pe Pământ care a implicat un asteroid. Gândiți-vă la asta.

Și de fapt, de asemenea, gândiți-vă și la asta, din anumite motive sunt piramide peste tot în lume. Ca și cum aceștia ar fi doar primii pași normali ai oricărei civilizații în curs de dezvoltare. Hei, hai să tăiem o grămadă de blocuri de piatră și să le stivuim unul peste altul în formă de piramidă.

Nu, eu, pur și simplu nu cred asta.

A existat odată o civilizație care se întindea pe Pământ și ei au învățat cum să facă niște lucruri uimitoare și în cele din urmă a fost distrusă împreună cu toate dovezile despre cum au făcut-o. Există atât de multe alte exemple ale trecutului nostru străvechi care sunt mistere complet și aștept cu nerăbdare să construiesc pe aceste informații filmele ulterioare, dar acesta devine un pic cam lung, așa că o voi încheia aici.

Dar ideea este acesta : că există o problemă serioasă la tipii din comunitatea științifică și academică și ceea ce are nevoie lumea acum este gânditori mai deschiși la minte, logici. Pentru că este 2018, aproape 2019, avem o tehnologie incredibilă pentru a comunica la scară globală. Așa că trebuie să începem să transmitem mai departe și să facem presiune pentru idei noi la care să ne gândim, pentru că se pare că această comunitate a vechii gărzi care conduce spectacolul, care implică trecutul nostru străvechi, pur și simplu nu vor să se schimbe și ei pur și simplu ignoră la propriu și nu doresc sau sunt incapabili să conecteze punctele în privința acestor detalii fascinante, băieți.

Totul se întoarce la mentalitatea de gândire de grup și la natura noastră tribală ca oameni. Acesta este ceea ce suntem și trebuie să fim mai conștienți de asta, dar ... cred că o voi încheia aici ...

 Am următorul meu videoclip pregătit care va apărea în săptămâna viitoare sau două săptămâni maxim, de fapt, am două videoclipuri care vor fi urcate sigur sau postate în luna decembrie cu siguranță. Deci, nu trebuie să mă așteptați încă o lună între videoclipuri. Mulțumesc pentru așteptare, băieți. Chiar apreciez. Dar, uh, lăsați-mi un comentariu. Spuneți-mi ce părere aveți despre toate acestea. Evident, acesta este un subiect delicat, mulți oameni cu multe opinii, dar este timpul să începem să vedem realitatea științifică. La asta se rezumă. Dar oricum, o voi lăsa așa. Eu sunt Jimmy. Acesta este Bright Insight, dați like, abonați-vă, lăsați un comentariu și o voi face un alt videoclip în curând. Aveți grijă cu toții.” - Acesta a fost transcriptul în limba română a filmului de mai jos:

Donatorii pot cere accesul la filmul tradus. 

VA URMA ... SAHARA - Episodul 5 - Ce se ascunde în și pe sub Sahara?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...