Ieşirea Din MATRIX: Ziua În Care Pământul A Stat Nemișcat

duminică, 29 ianuarie 2023

Ziua În Care Pământul A Stat Nemișcat


The Day The Earth Stood Still (2008)

"Oamenii găsesc dorinţa de schimbare doar când sunt pe marginea prăpastiei."

Am revăzut recent filmul "The Day The Earth Stood Still" (Ziua în care Pământul s-a oprit) cu Keanu Reeves în rolul unui ET care preia formă umană, trimis aici să ne extermine rasa pentru a salva planeta. Filmul conţine un dialog excepţional relevant pentru specia noastră şi evoluţia ei:

"- Toate civilzaţiile ating un punct de criză la un moment dat.
 
- Majoritatea nu supravieţuiesc.

- Voi aţi reuşit. Cum?

- Soarele nostru era pe moarte. A trebuit să evoluăm ca să reuşim.

- Deci doar când aţi fost ameninţaţi de distrugere aţi devenit ceea ce sunteţi acum. Noi ne aflăm în acel moment. Oamenii găsesc dorinţa de schimbare doar când sunt pe marginea prăpastiei. Doar atunci ne schimbăm radical. Acesta este momentul nostru. Suntem aproape de raspuns."

Iată în continuare câteva idei excelente în acest sens, dintr-un video de 3 minute cu un tip care explică dialogul de mai sus.

"Conştiinţa colectivă a omenirii evoluează doar când e împinsă la marginea prăpastiei. Să ne gândim că realitatea noastră a fost creată ca să-i servescă omenirii ca întreg să evolueze. Forţele negative, partea întunecată sunt catalizatorul în acest proces. Inconştient, ei joaca rolul răufăcătorului, personajului malefic. Partea întunecată crede că se serveşte pe sine dar, ironic, serveşte întregul mai mare fiind răufăcătorul - ceea ce, tot ironic, creează catalizatorul pentru ca oamenii să iasă din complacere şi să devină cele mai bune versiuni ale lor. 

Trebuie să decidem: evoluăm sau suferim? ET buni nu ne ajută pentru că ştiu că trebuie să evoluăm singuri ca să ajungem la un nivel superior de conştiinţă, pentru că asta înseamnă că ne-am învăţat lecţia. În şcoala Pământ învăţăm cea mai mare lecţie: cum să recunoşti adevărul de minciună. Adevărul susţine viaţa; minciuna contribuie la diminuarea ei. 

Când omenirea ca întreg, ca o conştiinţă colectivă va înţelege ce e adevăr şi ce e minciună, se încheie domnia regatului întunericului pe acest pământ. Aceasta se întamplă când adevărul expune minciuna, când lumina expune întunericul. Fiecare dintre noi să caute adevărul, să vadă ce susţine viaţa şi să împărtăşim cu alţii. Şi când suficienţi dintre noi o fac, atunci nu mai putem fi manipulaţi."
 
Fragmentul din film şi acest comentariu - de AICI

Excepţional comentariu, cu interpretări de nivel avansat asupra realităţii (despre acest subiect vom vorbi în curând). Şi aşa este - ca specie, suntem pe marginea prăpastiei acum mai mult ca niciodată. E necesar să ne opunem invadatorilor de care am vorbit ieri (link la final), fiecare în interiorul său, prin accesarea virtuţilor înalte. Altfel vom fi asimilaţi şi prin corpurile noastre nu vom mai trăi noi, sufletul nostru, ci va trăi altcineva, o inteligenţă artificială nu neapărat tehnologică, ci "robotizată" prin caracteristicile ei, coborâtă din astralul inferior, de care majoritatea, din toate clasele sociale, sunt deja infiltraţi treptat fără ştirea lor. Mai mult, probabil că în viitor nici nu va mai fi nevoie de corpurile noastre, întrucât va începe producţia de bebeluşi în laborator, promovată ca o mare cucerire a ştiinţei - în fapt, un pas spre înlocuirea "carcasei umane" considerată imperfectă cu una care în aparenţă e umană, dar îi lipseşte "sufletul"...

Filmul "The Day The Earth Stood Still" cu Keanu (un remake al unui film original apărut la începutul anilor '50 ... de pe atunci se înţelegeau asemenea lucruri şi se "transmiteau mesaje" de trezire).

"Oamenii găsesc dorinţa de schimbare doar când sunt pe marginea prăpastiei. Doar atunci ne schimbăm radical." îşi găseşte aplicabilitatea atât în plan colectiv, cum sugera filmul, cât şi, evident, în plan individual, în viaţa fiecăruia dintre noi.

În general avem "uimitoarea capacitate" de a ne lăsa pe tânjeală "lasă că merge şi aşa" cât timp nu suntem strânşi bine cu uşa şi nu ajungem într-un punct al vieţii în care se pune efectiv problema de viaţă sau moarte. Nu neapărat a corpului fizic, deşi se întâmplă deseori în cazul unei boli grave, ci şi în cazul unei situaţii de mediu sau dpdv psihologic, în care trebuie să luăm o decizie radicală pentru că nu mai putem continua aşa (de exemplu, să scoatem din noi puterea să plecăm dintr-un mediu abuziv ori să încetăm un numit comportament prin care ne facem rău). Abia atunci ne mobilizăm şi, cu o "forţare supraomenească" trecem dincolo de acel blocaj. (Sigur, nu toţi, unii nu vor găsi niciodată acea putere lăuntrică, ci se vor agăţa de motivaţii pentru care să rămână în aceeaşi situaţie şi se vor autodistruge la un moment dat, din nefericire...dar nu a zis nimeni că viaţa trebuie să fie "onestă" cu noi... Sau, mai bine zis, ea este deja, doar că nu obsrvăm, nu interpretăm lucrurile aşa...)

De ce avem tendinţa să ne mobilizăm doar pe marginea prăpastiei şi nu când ne e bine? Nu trebuie să ne învinovăţim personalitatea, mintea conştientă, pentru asta - pur şi simplu e o setare energetică inconştentă, specifică tuturor fiinţelor, care ţine de un principiu universal "yin-ul ajuns la extrem se transformă în yang - şi invers". Pănă nu ajungi la extrem cu tendinţa inconştientă de autodistrugere (yin) nu apare în tine puterea de a o inversa (yang). (Sau mai bine zis, nu că nu apare deloc, ci nu se manifestă cu forţa necesară transformării efective a situaţiei, ci cu o forţă mai mică.) E principiul "învăţăm mai bine din suferinţa noastră, nu din exemplul altora". Nu e neapărat inteligent (când devenim conştienţi, facem invers), dar se pare că viaţa consideră că e cel mai eficient, pentru majoritatea. ” Marius Stan

VEZI FILMUL TRADUS, 

„Războiul de lângă noi e doar partea vizibilă, convenţională a războiului mult mai amplu şi invizibil, atât în plan fizic cât mai ales în plan energetic-astral. E ca o infiltrare, "posedare" accelerată a fizicului de astralul inferior, care ţine şi ea de mecanisme universale dincolo de doar aceste două planuri. Şi deja ţara noastră e implicată într-un asemenea război - la fel ca fiecare dintre noi, de altfel.

Vorbeam luni despre aspectul războiului fizic direct în care e posibil să ne trezim băgaţi în curând. Azi puţin despre aspectul invizibil, deşi am mai scris pe larg în anii trecuţi, dar revin cu un scurt rezumat.

Dpdv energetic fiecare noi, cei 8 miliarde de locuitori ai Pământului, suntem "locuiţi" în corpul fizic de două tipuri de "sine" (să le reducem la atât, momentan, explicaţiile următoare despre ele sunt destul de simpliste şi nu în întregime adecvate). Sinele tău autentic (reprezentat, grosier, prin "virtuţi pozitive" gen bunătate, compasiune, curaj, grijă, armonie etc....aţi prins ideea) şi "sinele fals", non-sinele, "instalaţia străină" (reprezentat grosier prin frică, ură, agresiune, manipulare, orgoliu, dispreţ, etc etc...). La acest ultim nivel putem fi "interferaţi", parazitaţi, infiltraţi de tipuri de conştiinţe aparţinând vastului plan astral invizibil care ne înconjoară - atât cel pământean, format din gândurile şi emoţiile noastre şi ale tuturor înaintaşilor de mii de ani, cât şi al cosmosului larg, cu alte tipuri imateriale (poate chiar şi materiale) asambate în fiinţe de tot felul. (Adepţii materialismului ştiinţific consideră exisenţa acestui plan o prostie, o absurditate nedovedită ştiinţific, deci o halucinaţie a minţii, pentru ei singura realitate fiind cea fizică. Cu ei nu prea ai ce să discuţi, e ca şi cum sunt deja infiltraţi profund şi incapabili să-şi vadă propria "interferare" - din păcate pentru ei).

Ce se întāmplă în acest moment în plan fizic, accelerat în ultimii 3 ani cu pandemia şi războiul care stă să cuprindă mai mult decât partea răsăriteană, este, parţial, o consecinţă a disputelor pentru energie din acel plan. Ei trăiesc pe seama energiei noastre din planul fizic întrucât în acel plan imaterial nu se produce aşa ceva (simpla fizică Einstein, E = mC la pătrat, deci nu ai fizic, nu ai energie). Se pare că unii au reuşit să le infiltreze extrem de bine, la nivele foarte înalte de conducere ale planetei, pe "carcasele umane" care iau decizii globale - şi chiar pe plan naţional, în fiecare ţară. Ce vedem acum cu IA, greieri, încălzire globală, transgenderi etc. (şi mai ales ce am văzut cu pandemia) e o consecinţă a parazitării unor asemenea conştiinţe lipsite de spirit, de conexiunea cu Divinul, care încearcă să supravieţuiască şi să se extindă pe seama energiei corpului şi sufletului uman. Am discutat mai mult şi detaliat despre asemenea aspecte în trecut, şi încă mai sunt multe perspective de privit. Dar mă opresc momentan şi vă invit să citiţi cu atenţie o postare excepţională care rezumă cam tot ce trebuie să ştim acum, esenţial, despre adevăratul război energetic care se duce şi cum suntem "colonizaţi" treptat, pe nesimţite. ”

5 comentarii:

  1. Mulțumesc!Comentarii cu mult adevăr!Vom trece și prin această experiență urâtă de tot,din păcate. Cunosc oameni care-și asumă condiția tristă în care ne aflăm, nu au frică de moarte,ba chiar o așteaptă ca pe o eliberare.Au o relație profundă su Dumnezeu,doar așa e posibil.Ce fac acum "carcasele umane"din politică, este cu acordul lor,dacă ai deschis ușa demonismului cu bună știință, ea nu se mai închide. Sau unii nu sunt oameni,ci altceva.Cum rămâne problema cu liberul arbitru la nivelul unor indivizi cu nivel de conștiință extrem de redus? Ce să aștepți de la ei?Sau fără conștiință, în sensul de conștiință morală. Dacă avem în noi ca specie "gena răului "ce se petrece acum ,e într-adevăr purificarea prin suferință.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Capitole intregi" din cartea noastra istorică cei nevinovati s-au purificat prin suferință, spunandu-li-se ca e " voia Domnului". Intunecatii stiu sa jongleze inclusiv cu timpul, făcând in asa fel încât sa nu vina plata karmica peste ei. Ma refer la cei mai puternici dintre demonii care lucreaza cu metode sataniste: pentagrame si altele. Cei trasi de sfori doar executa, ei devenind țapi ispasitori. Când distorsiunile spatiu-timp se vor regla, cu ajutor inclusiv din planul Creatorului, intunecatii vor primi ceea ce merita si oamenii se vor trezi din vraja cuvintelor.
      E un serial turcesc pe Netflix. Un virus ciudat ii determina pe oameni sa balmajeasca cuvinte fara noimă...Privind in urma, in negura istoriei, putem sa ne dam seama cand virusii informationali au fost introdusi in matricea noastra energetica, determinandu-ne sa ne ratacim calea unica spre Dumnezeu. In crestinism s-a intamplat cand papii si popii au descoperit ca devin spirite puternice daca tin oamenii in captivitatea sistemelor lor. La fel functioneaza orice secta. Treptat, Creatorul este inlocuit in astral cu un fals creator. Cu un idol care nu-i poate ajuta atunci cand oamenii cer ajutorul. Planeta ascensioneaza, asa ca lucrul de ce se tem sforarii acestei lumi tot se va intampla.

      Ștergere
  2. Pai cu cat e nivelul de constiinta mai redus, liberul arbitru este si el extrem de redus. Ei actioneaza din instincte, programe, frici ... multi sunt posedati, clonati, carcase goale posedate de IA, implantati eteric sau neuronal, androzi samd. Nu trebuie sa avem asteptari de la nimeni si sa ne vedem de drumul nostru, de patratelul nostru de programele noastre, ranile noastre , sa ne vindecam si sa fim noi schimbarea pe care dorim s-o vedem in lume.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Schimbarea pe care o vrei in lume e una concretă. Fără fapte, chiar si un om cu multa cunoastere stagneaza in evolutie. Dupa cum bine stii, Gandhi i-a învățat pe cei din zona lui niste lectii foarte importante. Inclusiv sa se manifeste pașnic impotriva Imperiului Britanic.
      Oricum, rodul tam tamului facut de unii dintre noi a inceput sa apara: chiar si la tara oamenii au inceput sa-si sterilizeze animalele, incetand cu barbaria uciderii puilor sau abandonului. Lemne fura si acum pentru ca așa s-au invatat. Si când in varful tarii troneaza hotii, cei de jos vor copia acelasi model.
      E mare pacat ca-mi cenzurezi comentariile. E alegerea ta, blogul tau, dar informatia trebuie sa patrunda in toate straturile informationale. Este ca si cum te-ai opune Schimbarii când cenzurezi. Poate ti se pare ca critic. Nu critic. Spun ceea ce se petrece, pentru ca oamenii sa nu mai fie amagiti de catre slugile inconstiente ale ocultei.
      New age si cabalistii, ultrareligiosii, fanaticii care cred ca sunt protejati de Maica Domnului...si alti dusi cu pluta.
      Adica,Maica Domnului sta cu umbrela deschisa ca sa apere fățarnicii religiosi si nu apara copiii lumii? Fariseism si orbire!
      Cei de Sus nu ne pot apara daca stam ca legumele si oftam nostalgici. Inseamna ca acceptam. Ca ne place in sistemul mincinos.
      Inteleg si de ce ma cenzurezi: ani de zile le-ai facut reclama celor mai sus enumerati, determinand fraierii sa mearga la tot felul de cursuri .
      Si iata-te captiv in propria ta amagire!

      Ștergere
    2. In ultima vreme nu ti-am mai cenzurat comentariile deoarece au fost mai de bun simt. Inainte prea dadeai cu parul de aiurea. Uneori nu le postez la timp deoarece nu ajung la calculator . Vorbesti de fapte. Nu este om care sa nu faca ceva ...ca sa traiesti tre sa faci ceva, daca nu esti in coma sau rege care are sclavi si tu o bati in cap sau ceva (dar si ala face ceva). Sunt unii care fac mai mult si altii mai putine, functie de resurse, curaj, posibilitati, initiativa, energie, inteligenta samd. Si a scrie aici este un facut de ceva. Altii nu fac nici atat. In viata personala insa fac mai multe...atat cat ma duce nivelul ...si nu de ieri de azi ci de vreo 30 de ani ...nu bat toba si nu fac fanfara ... cine ma cunoaste stie ce fac. Nu trebuie sa dau nimanui explicatii ....
      Apoi legat de reclame am explicat aici https://fymaaa.blogspot.com/2012/08/precizari-despre-reclame-19082012.html, aici https://fymaaa.blogspot.com/2020/08/un-ultim-apel.html sau aici sau aici https://fymaaa.blogspot.com/2020/06/apel.html, dar degeaba explic ca degeaba. Sunt unii ca tine, care nu stiu decat sa critice si au impresia ca ma cunosc! Nu ma cunosti! Habar n-ai cine sunt, ce vreau , ca fac ...vezi doar acest blog si cateva dintre gandurile mele exprimate aici si atat si ai impresia ca ma cunosti. Tot faci judecati de valoare si indemnuri de parca ai stii ce fac eu ... nu stii!

      Ștergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...