Ieşirea Din MATRIX: STAREA DE CONTROL - un documentar șocant și revelator

marți, 17 ianuarie 2023

STAREA DE CONTROL - un documentar șocant și revelator



STATE OF CONTROL (2022)

„Acest documentar se referă la pericolele unei identități digitale și ale monedelor digitale ale băncii centrale (CBDC). Uniunea Europeană și alte organizații globaliste se grăbesc să introducă identitatea digitală și CBDC, ceea ce ar trebui să ne ușureze viața, dar criticii spun că ar însemna sfârșitul libertății noastre.Susținătorii spun, bineînțeles, că lucrurile nu vor merge atât de repede, dar experții cu care a discutat documentaristul Benjamin Jonas van den Brink spun contrariul.

Van den Brink a căutat experți naționali și internaționali pentru ”Starea de Control”, precum avertizorul Edward Snowden, jurnalistul financiar Arno Wellens, Catherine Austin Fitts, fost secretar adjunct pentru locuințe și dezvoltare urbană al Statelor Unite în timpul președinției lui George H.W. Bush, deputatul olandez Mahir Alkaya și europarlamentarul român Cristian Terheș. Prin comentariile și criticile lor, aceștia avertizează că inovațiile prezentate ca îmbunătățiri pot duce rapid la o societate de control de foarte mare amploare.

În acest documentar, experți internaționali precum Edward Snowden, Arno Wellens, Catherine Austin Fitts își exprimă îngrijorările și criticile serioase. Documentarul compilează gama de fapte și opinii, creând o imagine șocantă despre viitorul omenirii. O narațiune limpede ca bună ziua care nu poate fi ignorată. Să fie acesta prețul confortului?

Pericolele CBDC

CBDC (moneda digitală a băncii centrale) și pașaportul digital ne pot face viața mai ușoară și mai eficientă, conform Big Tech. Dar noua legislație internațională arată că scopul acestor posibilități, are implicații profunde asupra vieții noastre private.

CBDC este o monedă digitală - similară criptomonedelor, cum ar fi Bitcoin - care este emisă și controlată de băncile centrale. În timp ce cetățenii pot face în continuare cumpărături în mod anonim cu numerar, acest lucru este imposibil cu o monedă digitală a băncii centrale, deoarece fiecare tranzacție este complet trasabilă. În plus, banii pot fi programați astfel încât să poată fi cheltuiți doar pe anumite lucruri. De asemenea, pot fi impuse restricții geografice, prin care pot fi cheltuiți doar în anumite zone. Legate de o identitate digitală, aceste evoluții conduc, potrivit criticilor, la un sistem de credit social în care libertatea și anonimatul aparțin trecutului.

„Starea de Control” este produs de Debunk Productions
Regizor: Benjamin Jonas van den Brink

Traducere in romana : Ionel Trandafir, 13 ianuarie 2023” SURSA

Notă: Privind astfel de filme devenim conștienți doar de ce vor unii și alții, însă vă recomand să nu credeți, proiectând astfel viitorul ... Suntem cu toții creatorii realității noastre împărtășite. Da, luăm la cunoștință, pentru a spune NU, la momentul potrivit. Conștientizăm pericolul și îl evităm. Nu ne focalizăm pe pericol, deoarece de ce ți-e frică nu scapi. Privim cu detașare, chiar amuzament visele eroice ale unora sau altora și acționăm ferm când e cazul. Suntem prudenți, dar nu mergem către paranoia ... deci calea de mijloc e înțelepciune.

VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI:

Un comentariu:

  1. Iti amintesti momentul de dupa "colectiv", când au iesit in stradă multi români ingroziti de amploarea coruptiei din Romania? Zilnic presa scoate la lumina stiri din subteranele statului paralel. In subterane,sobolanii isi văd de afacerile lor, deasupra oamenii cred ca voteaza liber. Acela a fost un moment de gratie, când romanii
    s-ar fi putut uni ca sa-si facă ordine in țară. Dar situatia s-a complicat pentru ca tinerii nu au intelepciune si au fost manipulati de catre Iohannis ce a cules in folos propriu energia uriasa a tinerilor ce chiar doreau o țară necorupta. Cei naivi. Cei platiti ca sa creeze miscarea in strada nu au fost decat niste mercenari.
    Traditionalistii ii privesc cu ura pe
    " progresiști", considerandu-i un baubau tras de sfori de catre oculta. In mod foarte ciudat, traditionalistii s-au prefacut ca nu văd nenumaratele cazuri de abuzuri inclusiv sexuale asupra minorilor. In case de copii, in satele si orasele in care degeneratii de bautura si-au baut si mintile, si bunul simt.
    Traditionalistii sufera de orbul gainilor. Efect?
    Progresistii incearca sa preia controlul, controlati fiind la randul lor de cei ce scot bani si din piatra seaca. Pentru ca acesta este scopul tuturor " bătăliilor" dintre diferite forte pe pamant: banul ce confera puterea de a manipula si traditionalistii si progresistii. Cerc vicios.
    S-au vandut bine un timp tricouri si alte flecuștețe cu simboluri dacice. Se vând cruciulite, icoane, tămaie, pietre magice, cursuri diverse.Unii se tatueaza ca vikingii si viseaza la Valhalla. Se viseaza eroi in lupta cu " ceilalti".
    Oamenii se plictisesc repede de toate jucariile si cauta ceva nou care sa le umple golul interior. Nationalismul este acum noua jucarie a oamenilor. Flutura drapele, se bat cu pumnii in piept, urla, striga, ameninta. Când se vor plictisi si de aceste jucarii din recuzita, paianjenul artist ce ne tine in iluzie va testa piata si va scoate o noua jucarie pentru adultii plictisiti.
    In acest timp, sobolanii isi văd linistiti de treaba in subteranele lumii,invartind bani cu lopata si provocand multa suferinta victimelor mult dorite de vreun oligofren batran si plictisit pe care doar sexul cu un minor l-ar mai scoate din starea de moarte. Mortii detin banii pe pamant si cumpara viii pe care ii vor ucide lent secatuindu-i de lumina si energie.
    Banul virtual nu este decat o noua jucarie oferită oamenilor dornici de un joc de păcănele mai inteligent.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...