ANCIENT APOCALYPSE (2022)
„Jurnalistul Graham Hancock colindă lumea în lung și-n lat, mergând pe urmele unor misterioase civilizații dispărute, din timpul ultimei ere glaciare.
Ancient Apocalypse serialul care a fost lansat recent pe Netflix ne oferă alte perspective asupra civilizațiilor antice, de asemenea, putem vedea experți vorbind despre acestea. Serialul are un total de 8 episoade cu o durată medie de rulare de 28-32 de minute.
Gazda, Graham Hancock ne explică pe parcursul episoadelor despre civilizația pierdută și ce s-ar fi putut întâmpla, vizitează mai multe locuri și oferă audienței o perspectivă asupra investigațiilor sale. Această serie este plină de informații despre moșteniri sociale și culturale.
Graham Hancock, naratorul acestui serial se consideră mai degrabă un jurnalist de investigație decât un istoric, arheolog sau orice altceva. Este jurnalist și cercetează civilizațiile umane.
Naratorul a cercetat istoria civilizațiilor umane de aproximativ treizeci de ani. El ne vorbește despre existența acestor civilizații dintr-o perspectivă controversată pe care în general, arheologii și istoricii agreați de curentul principal, o resping.
Această serie poate crea dependență și este însoțită de grafică spectaculoasă, iar naratorul te ajută să înțelegi teoriile în cel mai bun mod posibil. De asemenea, Graham este un autor care a scris 12 cărți, prin urmare, publicul căruia i-a plăcut să urmărească această serie se va putea aprofunda subiectul și din cărțile sale. Traducerea și adapttarea de AICI
Din păcate, în limba română este tradusă o singură carte: Amprentele Zeilor.
Din fericire, Graham este prezent în mai multe articole și documentare pe acest blog: studiați categoria GRAHAM HANCOCK. Personal l-am descoperit pe Graham prin 2000 când am văzut la Discovery seria ÎN CĂUTAREA CIVILIZAȚIEI DISPĂRUTE, serie pe care am și tradus-o și publicat-o aici. De atunci au apărut nenumărate alte dovezi în susținerea teoriilor lui. Un serial absolut fascinant.
VEDEȚI SERIALUL TRADUS,
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!