Ieşirea Din MATRIX: PRĂBUȘIREA LUNII - un film sf cu idei mai mult decât interesante

luni, 4 aprilie 2022

PRĂBUȘIREA LUNII - un film sf cu idei mai mult decât interesante


MOONFALL (2022)

 „În Moonfall, o forță misterioasă doboară Luna de pe orbită și o aruncă pe un curs de coliziune cu Pământul - și cu viața așa cum o cunoaștem noi. Cu doar câteva săptămâni înainte de impact, când lumea este în pragul distrugerii, directorul NASA și fostul astronaut Jocinda „Jo” Fowler (câștigătoarea a unui Oscar, Halle Berry) are o idee care poate salva planeta noastră. Dar doar Brian Harper (Patrick Wilson), împreună cu un împătimit al teoriilor conspirației, K.C. Houseman (John Bradley din Game of Thrones), au încredere în propunerea ei.

Acești eroi improbabili pornesc într-o misiune imposibilă în spațiu, lăsând în urmă, poate pentru totdeauna, pe cei dragi - și descoperă un secret incredibil despre singurul satelit „natural” al Pământului.” SURSA

"Vrei să spui că Luna a fost, efectiv, cea mai mare mușamalizare din istoria omenirii?"

Astăzi vă prezint "Moonfall", un SF excepţional apărut recent care tratează o idee care, treptat, începe să nu mai fie privită ca o "mare nebunie" - şi anume, posibilitatea ca luna să fie o "megaconstrucţie artificială", cum o numesc în film, locuită de o inteligenţă artificială prin intermediul căreia este controlată viaţa de pe Pământ. Se pare că există relatări în texte foarte vechi care vorbesc despre timpuri în care luna nu exista pe cer, ci a apărut la un moment dat - şi din acel moment, totul s-a schimbat.

 Durata de viaţă a oamenilor s-a redus, am fost prinşi într-un ciclu aparent nesfârşit de "reîncarnări" cu pierderea aproape toală a amintirilor de la o viaţă la alta şi deconectarea de lumea spiritului, iar oamenii au devenit nu numai inconştienţi de adevărata lor natură, ci şi dispreţuitori faţă de multe informaţii care le-ar extinde viziunea. (Sigur, nu toate cauzate de "prezenţa Lunii" şi ceea ce ştim oficial despre ea).

Alte informaţii vorbesc despre prezenţa bazelor naziste acolo încă dinainte de al doilea război mondial, ori de existenţa unor rase avansate care nu doar că ne studiază ci se ocupă de acest vast proces al aşa-numitei "reîncarnări" (aspect care a fost exprimat metaforic şi energetic acum 100 de ani de misticul rus G.I. Gurdjieff prin expresia "luna se hrăneşte cu noi"). Nu sunt simple teorii sau imaginaţii ale unor minţi "nebune", există cercetări, rapoarte militare de nivel înalt care le confirmă, unele au scăpat pe piaţă - sigur, probabil sunt şi mule dezinformări şi aspecte total inventate ca să acopere bruma de adevăr - dar, cum spuneam la început, posibilitatea că luna e mai mult decât ceea ce ni se spune oficial este din ce în ce mai mult analizată serios. Iar acest film prezintă o idee absolut uluitoare (care începe din momentul în care luna iese de pe orbita ei uzuală şi începe să provoace haos pe Pământ) - vă las să o descoperiţi singuri mai către final .

Nu ar fi exclus ca multe filme să fie adevărate "documentare" a ceea ce se întâmplă, prezentate sub formă "fantastică" la început, pentru a-i obişnui pe oameni cu dezvăluirile care dau peste cap tot ceea ce am fost învăţaţi . . .” SURSA: Marius Stan

 
Notă: Despre argumentele că Luna ar fi un obiect artificial s-a discutat în extenso în filmele cu pleiadienii tayghetani și în articolele și filmele din categoria Programul Spațial Secret, dar și în articolul Matricea Saturn - Lună. Astăzi vreau să aduc doar câteva completări sau idei mai noi care par să se lege din tot ce am studiat pe acest subiect. 

În acest moment, tind să cred tot mai mult că Luna a fost adusă în sistemul solar de undeva din afara acestuia (unii zic că de andromedani, alții zic că de elita supraviețuitoare a planetei Tiamat (planeta ocean, distrusă, care ar constitui acum centura de asteroizi dintre Marte și Jupiter), iar alții zic că de omenirea care a supraviețuit cataclismului de pe Marte, de acum vreo două milioane de ani). Punctul comun ar fi ideea că Luna nu a existat mereu în zonă, că ar fi un fel de navă, aflată acum într-un stadiu avansat de degradare, cel puțin în interiorul ei, dar totuși, parțial funcțională și adăpost pentru o rasă de ET foarte avansați, pentru multe mii de ani și care au fost nevoiți să se mute până la urmă pe Pământ și care s-au hibridizat cu speciile de hominizi de pe Pământ (altfel nu putea supraviețui gravitației mai mari față de cea de pe Marte sau Lună). Una din povești spune că au fost nevoiți să aterizeze forțat în Antarctica (cu vreo 6-7 nave) din care au și construit orașe (canibalizând navele și tehnologia de pe nave). 

Se pare că distrugerea planetei ocean Tiamat a destabilizat sistemul solar și este posibil să fi existat o intervenție a unei rase ET foarte avansate, Luna fiind adusă ca să restabilească un echilibru relativ. Alții spun că e menită să ne mențină în funcțiune cușca de frecvențe, pușcăria Matrixului 3D, fiind de fapt un fel de penitenciar, care inițial s-a dorit să fie de fapt ca un scut de protecție față de forțele invadatoare reptiliene (care la rândul ei pare posedată de IA).  

Filmul aduce un plus de imaginație prin a ne spune că de fapt este o sferă Dyson, iar în centrul acesteia se află capturată o stea pitică. Dacă e să ne luăm după alte surse, în centrul fiecărei planete se află o singularitate care este ca un mic soare. 

Bineînțeles și în acest film este readusă în discuție IA malefică. În majoritatea relatărilor acestor informatori din PSS, dar și de la alte rase ET, inteligența artificială pare a fi principalul dușman, oponent al vieții organice din univers, pare a fi acea „fiară” (fier?) biblică, mitologică care corupe și sau asimilează tot, dacă nu distruge tot. Și chiar și în sens metafizic, spirtual, pare dualitatea logică apărută în univers, odată cu apariția creației naturale. Odată ce ai creat naturalul, viul organic, inteligența naturală este firesc să se genereze automat viul anorganic, artificial, IA, opusă evoluției naturale, antiteza a tot ceea ce e natural, viu și divin, forța creatoare și cea distrugătoare ... e o perspectivă tulburătoare și terifiantă. 

În fine, oricare ar fi adevărul, faptul că într-un blockbuster de Hollywood a răsuflat ideea Lunii artificiale și a faptului că noi suntem urmașii unei rase avansate care a construit Luna, este un pas înainte în direcția dezvăluirii complete. 

Vizionare plăcută!

VEDEȚI FILMUL TRADUS,
 AICI sau AICI

P.S. În completare studiați categoria LUNA.

7 comentarii:

  1. Mulțumesc pentru film și pentru tot!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc cu recunostiinta pentru toate informatiile ce le impartasiti cu noi. Multumesc ca existati .

    RăspundețiȘtergere
  3. Acum citiva ani am vazut o sesiune de hipnoza regresiva a lui Calogero Grifasi. Un subiect era interferat de reptilieni iar legaturile reptiliene i-au dus pe Luna. Acolo pe Luna in bazele subterane de acolo erau reptilieni si militari paminteni. Israelieni, americani si parca italieni sau francezi, nu-mi mai aduc bine aminte. Luna a fost satelitul lui Saturn si a fost transferata de reptilieni ca satelit al pamintului. Asta a reiesit din acea sesiune. Acum fac legatura cu cartea lui David Wilcock (plus ce am vazut le emisiunile lui) "Misterele ascensiunii" unde ni se spune despre Luna si cum se fac teleportarile din bazele subterane militare secrete din USA pe Luna si pe Marte. P.S. v-ati intrebat vreodata de ce urla lupii la Luna? pentru ca este ceva ce nu ar trebui sa fie acolo.

    RăspundețiȘtergere
  4. Forta intunecata din filmele Star Wars care-l conducea pe Vader este exact aia din acest film. Corrado Malanga a descoperit-o in sesiunile de hipnoza regresiva pe care le-a facut cu rapitii, prin entitatea Lux (Lucifer) P.S. Lucas regizorul care a facut filmele Star Wars a avut legaturi cu extraterestrii inainte sa faca filmele alea. Ramtha spune ca ceva asemanator s-a intimplat in realitate in razboaiele extraterestrilor. Cu distrugeri de planete si altele. Steaua mortii a existat si probabil exista si acum.

    RăspundețiȘtergere
  5. https://www.digi24.ro/stiri/sci-tech/descoperiri/mimas-satelitul-lui-saturn-care-seamana-cu-steaua-mortii-ar-putea-fi-o-lume-oceanica-ascunsa-1814615

    RăspundețiȘtergere
  6. Pana una, alta, documentati-va de aici. Nu mai visati la LUNA!

    https://extraterestriiprintrenoi.wordpress.com/2022/02/14/istoria-pierduta-a-pamantului-7-ce-este-cu-adevarat-luna/
    sau de aici

    https://www.youtube.com/channel/UCN0p9kL7SLlYD5HnFUy-9XA

    Aveti curaj !!! Ganditi !!!

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...