Ieşirea Din MATRIX: Omul plin de Nano-Tehnologie – a.k.a. VACCIDENTATUL - Tehnologia Testelor nazale profunde, Radiația, Injecția, asimilarea borg

duminică, 20 februarie 2022

Omul plin de Nano-Tehnologie – a.k.a. VACCIDENTATUL - Tehnologia Testelor nazale profunde, Radiația, Injecția, asimilarea borg

 NANO-MAN (2022)

„Cel mai complet și mai tehnic documentar despre Plandemie – “NANOMAN” - este tradus în premieră în lb română, deoarece “aceste tehnologii pot pătrunde în cele mai intime aspecte ale minții noastre, astfel încât să ne citească gândurile și să ne influențeze comportamentul”. 

Deține tot principiul de funcționare a Echipamentului Fiarei, dovezile că în fiole se află un nano-cip (Graphene Cuantum Dot), mecanismul de auto-asamblare, bonusurile date eroilor CRIMINALI din prima linie, și principalele Efecte Adverse ale Grafenului aflat în sângele oamenilor.

Imagini care vă pot afecta emoțional!”

Sursă clip: https://www.bitchute.com/video/uVMK12npr52D/ (NANO-MAN - deep nasal swab tech, radiation, injection tech, Borg assimilation)

VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI sau AICI

BONUS 
Mai jos și ultimele filme traduse pe subiectul inoculărilor și plandemoniei


Copiii noștri sunt otrăviți prin aceste vaccinuri! Mențiuni importante despre viitoarea tentativă de lovitură de stat financiară ce se dorește a fi globală

Trebuie să ne opunem atât vaccinărilor, cât și Sistemului de Control a Tranzacțiilor, deoarece acesta poate fi folosit pt a impune mii și mii de obligativități economice și sociale!
Recomandare de super-carte: 

"The real Anthony Faucci - Bill Gates, Big Pharma and the Global War on Democracy and Public Health" 

pe care o am în posesia mea, și dacă cineva vrea să o aibe, să mă contacteze aici prin chat sau la e-mail: ag.real.education@gmail.com

Va spun de pe acum că se merită să pierdeți 3 zile pt a o citi! 
E în Engleză, si nu aș traduce-o în română decât pe comandă specială contra-cost, deoarece e extrem de dificilă având peste 1.000 de pagini!


– Program de asasinare in masă DARPA


Se presupune că este vorba despre prezența luciferazei în vaccinuri. 




Avocatul Robert F. Kennedy Jr, nepotul fostului președinte american John F. Kennedy, a scris un raport cuprinzător la începutul lunii februarie 2021, în care îl acuză pe Gates de practicarea neo-feudalismului. De ce? În timp ce mass-media îl aclamă pe Gates ca fiind un salvator al lumii datorită politicii sale climatice, americanilor li se spune că visul proprietății private s-a terminat, ca parte a unei "Mari Resetări".

Cum a fost acaparată OMS de către donatori privați

S-ar putea crede că politica globală în domeniul sănătății este condusă de Organizația Mondială a Sănătății (OMS). Dar este OMS cu adevărat la conducere sau este posibil să fie controlată de interese complet diferite?

ENTITATEA IN HIBERNARE - FORMĂ DE VIAȚĂ PE BAZĂ DE ALUMINIU (!) DESCOPERITĂ ÎN VACCIN - Dr. Franc Zalewski 

Virușii HIV în proteina spike


Nimeni nu va răspunde de daunele vaccinului ❗️❗️


Mai jos câteva extracte din transcript:

Min 4 – 5 - Citatele lui Schwab:

“Viitorul ne va arăta că va fi din ce în ce mai greu să înțelegem ce înseamnă să fii om, atât dpdv biologic, cât și dpdv social!”. 

“Uneltele celei de-a 4-a Revoluții Industriale pun la dispoziție noi forme de monitorizare și de control care contravin societăților sănătoase și libere!”.   

“În această societate măcar va scădea nr. infracțiunilor publice datorită convergenței dintre Senzorii Biometrici injectați în corpul oamenilor, Camerele de luat vederi, Inteligenței Artificiale, și a Programelor cu Recunoaștere Facială!”;

“Deoarece capacitățile în acest domeniu se tot dezvoltă, tentația Agențiilor de Forță și a Tribunalelor de a utiliza asemenea Tehnici de Determinare a apetitului Infracțional și de evaluare a vinovăției, și chiar de a Extrage Memorii direct din Creierul oamenilor – va crește!

Min 12: 

Bețișoarele de testare nazală se mai numesc Zgârie-Creier și Înjunghie-Creier (Brain-Scrapers & Brain-Stabbers).

Min 19:

“Credeți că e doar o coincidență faptul că cea mai mare companie europeană de Dezvoltare de Software 3D – Dassault Systems – are o reclamă care ne spune să ne pregătim pt A 4-a Revoluție Industrială prin arătarea unui dispozitiv în craniul unui om, exact în locul unde se află Glanda Pineală?”. 

“Dassault Systems” – se poate pronunța “The Assault” = (trad. “Asaltul”) - Sisteme de Asalt, de atacare a Minții Oamenilor! 

Reflectați!”

Min 29:

Adevăratul motiv pt care guvernele noastre nu își doresc ca noi să luăm Ivermectină este nu din cauză că vindecă Covidul, pt că Covidul nu există, ci din cauză că e posibil ca Tehnologia lor bazată pe Grafen s-ar putea să atragă și să îmbine Ivermectina – și care la schimb s-ar putea să le distrugă nano-antena fractala din grafen ce are la bază Hidrogelul DARPA, făcând întreaga lor tehnologie biometrică internă incapabilă de a mai comunica cu dispozitivele din exteriorul corpului! 

Min 32:

Litimul este un element care nu apare în mod natural în corpul uman. Este extrem de toxic datorită influenței sale asupra Glandei Pineale.

În doze mici poate bloca Glanda Pineală, iar în doze mari o poate distruge complet.

Glanda Pineală produce Serotonină (hormonul Fericirii), și controlează bio-ritmurile umane. Aceasta este crucială pt o bună funcționare a activității Creierului (Creativitate, Intuiție, al 6-lea simț, etc), dar și pt interacțiunile sociale ale omului, în special cu Natura. 

Cu alte cuvinte, Glanda Pineală este ceea ce ne face pe toți să fim oameni, și prin urmare este dușmanul principal al scopului celei de-a 4 Revoluții Industriale, care e decisă să îi transforme pe oameni în (hive-mind) “sclavi ai Reginei” (A.I.), transumaniști, zombii controlați de la distanță, roboți în carne și oase.

Min 33:

Hidrogelul DARPA reprezintă o substanță care creează un convertor între un Semnal electromagnetic și o Celulă Vie, un țesut, sau un organ. 

Min 48: Principalele Efecte adverse ala Oxidului de Grafen:

De îndată ce ajunge în Sistemul Nervos Central, el cauzează: Imobilizarea Membrelor, Atacuri de Cord, Paraplegie, și chiar alterarea Sistemului Nervos Central.

Oxidul de Grafen cauzează și coagularea sângelui, și crește Trombocenicitatea, adică tendința ca un material asemănător cu Oxidul de Grafen care intră în contact cu sângele – să producă Tromboză, sau Coagularea Sângelui, sau multiple Tromboze – denumite Embolie, care ele însele devin detașate și călătoresc prin fluxul sanguin. Această afecțiune se numește Tromboembolism Venos.

Min 55:

Iatrogen reprezintă principala cauză a morții în țările occidentale? 

Iatrogenul nu reprezintă Malpraxisul, ci înseamnă că medicul tău a făcut exact ce a fost instruit de către Facultatea de Medicină si de către reprezentanții Farmaciilor, însă în loc să te vindece, el te-a omorât!

Min 56 – 57: Bonusuri:

Legea medicala oferă pt spitale bonusuri pt fiecare caz diagnosticat cu Covid, și în al 2-lea rând – Centru de Asistență Medicala anulează drepturile pacienților. Aceasta reprezintă o combinație mortală!

Iată ce se întâmplă: 

1 - ești plătit deoarece oferi gratis un test anti-Covid în Camera de Urgență, 

2 - apoi primești și mai mulți bani dacă ai un diagnostic de Covid, apoi 

3 - primești și mai mult dacă internezi cu Covid;

4 – alt bonus dacă le dai internaților Remdesivir, 

5 – alt bonus dacă pui bolnavul la Ventilator, 

6 – alt bonus dacă pe Certificatul de Deces scrie Covid, chiar dacă pacientul nu a murit de Covid, și 

nr. 7 – există bonusuri și pt “coridoare” (dansuri ale personalului medical).

Înțelegeți gravitatea a ceea ce se întâmplă chiar acum!? Administrația Biden șpăguiește spitalele pt a asasina populația!

SURSA: https://t.me/AG_RealEducation




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...