Ieşirea Din MATRIX: FRECȚIA VAXX-CHINUIRII - noi perspective

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

miercuri, 20 ianuarie 2021

FRECȚIA VAXX-CHINUIRII - noi perspective

 


Deși subiectul e mega, extra, super fumat, doresc să mă adaug pe lista de filme care demască frecția vaxx-chinurilor câteva titluri, deoarece s-au mai strâns o grămadă, mai ales pe tema ciuciu-virusului. Filmele sunt multe și nu le mai abordez separat. Unele sunt traduse cu google translate, dar se pot înțelege.

Nu mă mai agit să scriu vre-un articol, căci oricum cam degeaba o fac. Sunt și așa o tonă de articole pe temă în categoria ANTI-VACCIN și vă voi da câteva articole mai jos să vă delectați cu articole, dacă vreți. 

Covidioții oricum nu prea dau pe aici (și chiar de citesc ceva de aici, nu se lipește nimic de ei), cei care mă vizitează oricum nu prea se vaxx-chinuiesc (sau așa sper), dar nah, m-aș bucura ca măcar 1 om care deschide acest articol să înțeleagă ceva în plus și poate, poate, nu se va vaxx-chinui sau va deschide ochi altora pe subiect.


Sunt dezamăgit de tataie Cristoiu pe care-l felicitam acum ceva vreme pentru vocea lui puternică pe timpuri de urâtă amintire. S-a vaxx-chinuit și pe lângă asta s-a mai și fotografiat. Nu e suficient că e cobai, dar și-a mai făcut și filmare. Deci mi se pare detestabil. I-am dat cu flit. I-am înțeles motivele, dar putea să fie mai discret ! Deci bâști ...

Oamenii au început să aibă fel și fel de probleme, unele chiar fatale de la aceste noi vaxx-chinuri însă, din păcate, au murit prea puțini ca vre-unuia din secta martorilor covid să-i flicăre vre-un neuron. Aflați în starea de frică de moarte, oamenii efectiv nu mai gândesc, se află într-o stare de „luptă sau fugi”, în care gândirea nu mai este necesară.

Mai întâi câteva linkuri din ultimele două săptămâni și apoi câteva filme și documentare:Statele Unite aprobă utilizarea IVERMECTINEI împotriva Covid. Medicul Ion Alexie din Las Vegas: „Mulți o vor alege, în locul vaccinării”. Franța dezbate chiar acum

Norvegia și-a schimbat protocolul de utilizare a vaccinului Pfizer-BioNTech. După decese post vaccinare, ajunse la 33, vor fi evitate persoanele fragile și în vârstă

Prospectul vaxx-chinul de la BioNTech - căderea temporară a feței - semi-pareză (deja observată la mai mulți oameni). Scrie în prospect.


S-au făcut publice efectele adverse ale vaccinului anti covid19, sunt 22, iar „decesul” este pe listă


Specialista în genetică Alexandra Henrion-Caude avertizează, există pericolul transmiterii genelor editate de vaccinul Pfizer către urmași

Acum o serie de filmulețe și documentare:

(CUMPĂRAT - Povestea ascunsă din spatele vaxx-chinurilor Big Pharma și hrana voastră)

SILENT EPIDEMIC - The Untold Story Of Vaccines


Shocking truths about Pfizer (Adevăruri șocante despre Pfizer)


Bill Gates - ,,SUNTEM PARTENERI IN CRIME


RAZVAN DUMITRESCU - BUNA INTREBARE ! - vaccinul nu e aprobat de FDA


SOCANT - legatura telefonului mobil cu naobotii din vaccin - China insemneaza fiecare cetatean cu QR
Engioi!

6 comentarii:

A comenta pe acest blog este un privilegiu, nu un drept.
Referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discutii.
Vă mulțumim!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...