Ieşirea Din MATRIX: Cine fură alegerile americane? - un documentar Epoch Times New York despre misterele alegerilor din 3 noiembrie

joi, 14 ianuarie 2021

Cine fură alegerile americane? - un documentar Epoch Times New York despre misterele alegerilor din 3 noiembrie

 


2020 ELECTION INVESTIGATION 
- Who's Stealing America (2020)

„Anul 2020 a fost cu totul neobişnuit.

A început cu o pandemie globală fără precedent cauzată de virusul Wuhan şi se încheie cu alegerile prezidenţiale din SUA, care au captivat lumea.

În noaptea alegerilor, pe 3 noiembrie, au fost observate o serie de anomalii, urmate de un număr mare de acuzaţii specifice de fraudă electorală. Pe măsură ce integritatea alegerilor a continuat să fie pusă sub semnul întrebării şi pe măsură ce noi dovezi continuă să apară, majoritatea mass-media au sprijinit o variantă unilaterală, numind alegerile din 2020 cele mai sigure din istoria americană - şi au căutat să amuţească vocile care susţineau contrariul.

Rezultatele alegerilor din 2020 nu numai că vor decide viitorul Statelor Unite, ci vor determina şi viitorul lumii.

După noaptea alegerilor, echipa de anchetă a Epoch Times N ew York a ieşit în teren. Încercând să analizeze problemele din spatele alegerilor, reporterul de investigaţie Joshua Phillip a călătorit în toată America luând interviuri denunţătorilor, specialiştilor în Big Data şi experţilor electorali.

Vă prezentăm primul documentar despre integritatea alegerilor în alegerile prezidenţiale din 2020 din SUA.

De ce s-a oprit numărul voturilor în statele cheie în seara alegerilor?

Care sunt problemele şi potenţialele fraude asociate buletinelor de vot prin poştă?

Sunt maşinile de numărat voturi produse de Dominion Voting Systems sigure sau nu?

Ce se ascunde în spatele celor 400 de milioane de dolari primiţi de compania-mamă a Dominion Voting Systems cu mai puţin de o lună înainte de alegeri?

Cine încearcă să manipuleze alegerile din SUA din culise?

Cine beneficiază dacă societatea americană devine din ce în ce mai divizată?

Ce va deveni America în acest moment istoric?

Vă lăsăm să descoperiţi singuri.” - SURSA

VEDEȚI FILMUL TRADUS (din două părți) AICI
(accesul la filmul dintr-o singură bucată îl au doar donatorii, la cerere)

O grămadă de filme care deconspiră fraudele electorale le-am precizat în articolul de AICI, însă așa cum am precizat și atunci, cel puțin 70% din filme au fost deja cenzurate de Youtube. De aceea le-am urcat eu pe cele care am apucat să le salvez, în OK.ru (unde sunt mai dificil de găsit, deoarece acolo urc și alte lucruri), dar și pe canalul MAREA TREZIRE, din Telegram (aici m-am focalizat să prezint „doar” informații despre plandemonie, alegeri, 5G, proteste, Q, Adrenochrome, demascarea pedofiliei sataniste, cenzura comuistă, Marea Resetare, Big Tech - toate aceste subiecte fiind conectate, după părerea mea).

Cu ocazia asta vă anunț că pot fi găsit și în MeWe (asta încă din decembrie 2018), în Parler (momentan e picat) și în TrumpBookUSA (acum se mișcă extrem de greu, fiind probabil supra aglomerat de cereri).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...