Ieşirea Din MATRIX: Respect mass mediei obiective și jurnaliștilor care au curaj să se opună curentului principal

joi, 10 decembrie 2020

Respect mass mediei obiective și jurnaliștilor care au curaj să se opună curentului principal

Deoarece unii nu mai știu de unde să-și mai ia știrile, fiind asaltați de un tzunamiul de propagandă progresistă neo-marxistă prin toate canalele media, m-am gândit să fac acest articol.

Sună cumva paradoxal sau inadecvat „mass medie obiectivă” (lol), o mass medie care pe bună dreptate  fost numită miluită, șpăguită (știindu-se că doar anul acesta a primit 40 de mil. de euro pentru a promova propaganda guvernamentală) sau după cum îi zice Trump, „lamemedia” (media jalnică) sau „fake news media”, căci această mass media este cea mai mare creatoare de fake news (știri false) din toate timpurile. 

Sigur, ai șansa să vezi și lucruri adevărate la ei (mai ales acele informații care nu pun la îndoială sistemul, propaganda, care nu contestă guvernarea), dar aș zice că în proporție de 99,9%, mass media este complet aservită sistemului și basmului oficial.

Însă pe alocuri, mai există jurnaliști curajoși care se opun curentului principal sau care se străduiesc să rămână cât de cât obiectivi. 

Cu ocazia plandemoniei am văzut și mai clar care sunt acești jurnaliști. Din România i-aș enumera aici pe Răzvan Dumitrescu de la Antena 3,  pe Ciutacu (de la Romania TV), dar și pe Nașu sau pe Luis Lazarus, pe Mădălin Ionescu, Bahmuțeanca și pe unii de pe la 6TV sau Canal 33 (însă aceștia din urmă nu ating poate, un public atât de numeros ca primii 2, fiind mai de nișă să zic așa). 

Mai există și alți jurnaliști care au contestat măsurile plandemonice excesive (dar și celelalte aberații ce au venit odată cu acest efort de îndepărtare a lui Trump - protestele, revoltele, fraudele electorale) și au acces să zicem, la mass media, gen Ion Cristoiu. Au mai avut ceva scăpări anti măsuri plandemonice Gâdea și Badea, dar destul de subțire, adică doar așa superficial, nu de esență, oferind totuși din când în când spațiu de exprimare unor voci care sunt foarte vocali împotriva plandemoniei gen Răzvan Constantinescu, Diana Șoșoacă, Gheorghe Piperea, Dan Bitman, Mugur Mihăiescu, Carmen Tănase și alți ca ei.  

Dacă mi-au scăpat anumite nume nu este cu rea intenție și-mi cer scuze anticipat. Numele de mai sus mi-au venit mai repede în minte.

Așadar, urmărindu-i pe aceștia, mai ai șanse să dai și peste ceva informații mai adevărate, iar în SUA, se pare că Fox-ul mai are scăpări, așa cum are și Antena 3 (acolo cel mai des Tucker Carlson, Laura Ingraham, Sean Hannity și Lou Dobbs mai spun și lucrurilor pe nume).

Trebuie totuși să ai noroc să dai peste câte o emisiune mai obiectivă, iar pentru asta trebuie să te afunzi într-o mare de minciuni, să te intoxici urmărind non-stop propaganda. 

De aceea îi admir pe unii care fac acest efort și selectează din mormanul de kko fix acele nestemate de adevăr care te pot scoate din marasm, din hipnoza propagandistică. 

Aș vrea să remarc în această direcție canalul Youtube PRODOCENS Media care face acest efort eroic de a selecta și traduce acele informații de la canalul Fox în special (dar și de pe altele), care vin în sprijinul lui Trump, fiind astfel complet opuse curentului media generalizat la nivel planetar. 

Foarte puțini jurnaliști au curajul să-l susțină pe Trump, mai ales acum, într-o bătălie ce pare a avea puține șanse de izbândă, Bidonul fiind declarat președintele ales, deși e ales prin fraudă. Deci respect tuturor jurnaliștilor care în ciuda aparentei înfrângeri suferite de Trump, aleg să fie alături de el în continuare, prezentând știrile cât mai obiectiv, riscându-și astfel cariera și poate, chiar și viața, la cât de radicalizați au devenit oamenii în acest curent extremist marxist-progresist. 

Și voi sunteți eroi ai zilelor noastre și sper să fiți recompensați pe măsura curajului vostru. 

Mai jos vedeți o selecție făcută de mine din ceea ce s-a tradus pe canalul PRODOCENS (eu am selectat doar ceea ce mi s-a părut mai important). Atenție, multe dintre filmele traduse au dispărut deja. Deci abonați-vă și apăsați pe clopoțel ca să vedeți imediat ce se postează! Vă recomand totuși să vedeți playlistul direct pe YOUTUBE deoarece din blog se pare că există anumite limitări ale playerului. 


PS. Vă recomand de asemenea să-mi urmăriți și postările mele din FEISBUCI căci și acolo postez zilnic 5-10 știri de la diverse canale, știri care vă pot scoate din hipnoză.

Un comentariu:

  1. Vorba românească Banul este ochiul dracului este luată as literam de majoritatea celor fugiți de la muls vaca și de sapă, angajându-se pe post de turiști la stăpân. Când ai gena de slugă în ADN e greu să faci ceva util societății pe care o detești.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...