Ieşirea Din MATRIX: MEDICII GERMANI contra PLANdemoniei la ACU

luni, 16 noiembrie 2020

MEDICII GERMANI contra PLANdemoniei la ACU


ACU - Comisia extraparlamentară de Anchetă Coronavirus din Germania (2020)

Dr. Heiko Schöning:

Dragi concetățeni, dragi concetățene, un călduros bun venit la ACU, Comisia Extraparlamentară de Anchetă Corona. Dacă Parlamentul nu o face, atunci suntem noi, cetățenii, aceia ce sunt chemați să o facă. În calitate de Comisie Extraparlamentară de Anchetă Corona vom investiga motivele pentru care au fost luate aceste măsuri restrictive în țara noastră pe parcursul pandemiei CoVid-19, motivele pentru care cetățenii trebuie acum să sufere, și dacă există cu adevărat o relație proporțională între măsurile luate și pericolul pus pentru sănătate de virusul SARS-CoV-2.

Avem dubii puternice că în cazul măsurilor restrictive principiul proporționalității a fost respectat. Acest lucru trebuie anchetat, și deoarece atât Parlamentele cât și Partidele de opoziție și cele guvernamentale nu au convocat o anchetă, sau nici măcar nu o plănuiesc, este acum timpul să luăm inițiativa în mâinile proprii. Vom invita și audia în grupurile Corona experți din toate domeniile, din domeniul medical, social, de drept, economic și multe altele. Experți recunoscuți și-au exprimat deja acordul de a participa. Aș dori în adiție la colegii mei Dr. Haditsch și Dr. Schiffmann să mă prezint și eu. 

Numele meu este Heiko Schöning, un simplu doctor din Hamburg. Motivația mea personală este faptul că sunt tată, și ca mulți alți părinți în această țară vedem cum copii noștri suferă. Nu numai fiindcă terenurile de joacă sunt închise, ci și pentru faptul că sunt separați de ceilalți. Și pentru adulți este și mai rău. Ne întrebăm de ce rudele nu își pot vizita părinții, de exemplu în azilurile de bătrâni? Există așa un mare pericol de infecție? Avem aici cu adevărat de a face cu un virus ucigător? Este vorba de turbare sau de ciumă? Avem puternice dubii că avem de a face cu așa ceva! Nu avem de a face cu ciuma! În această situație nu ajută decât decență și onestitate, așa cum a exprimat celebrul câștigător al premiului Nobel, Albert Camus în frumoasa sa carte „Ciuma”. Această onestitate și transparență dorim să o oferim aici, la Comisia Extraparlamentară de Anchetă Corona.

Din acest motiv vor veni aici experți din domeniul medical, Profesor Bhakdi, din domeniul economic, Profesor Otte, sau din domeniul dreptului, Profesor Jungblut și mulți alții care au acceptat invitația. Îi invităm bineînțeles și pe toți experții guvernului, ai instituțiilor publice, ai Institutului Robert Koch precum și alți experți internaționali. Dorim să oferim transparență. Depozițiile experților vor fi transmise în direct, fără montaj și vor putea fi urmărite pe Internet. Vom deschide un site web și pentru asta avem nevoie de fonduri. De aceea vă rog să ne susțineți la această inițiativă cetățenească ACU.

La ce rezultat putem spera, în cel mai bun caz? Vom vedea că nu trebuie să ne fie teamă în mod exagerat, la fel ca și în anii precedenți cu valul normal de gripă, căci se pare că tot așa se desfășoară și cazul de față. Dar de ce au fost luate aceste măsuri severe? Cum de exemplu a constat de altfel și o expertiză internă a Ministerului de Interne, 90% din operațiile necesare din Germania nu au fost executate, lucru care a afectat 2,5 milioane de oameni. În același document este scris că în urmarea măsurilor guvernamentale avem între 5.000 și 125.000 pacienți ce au murit sau vor muri din cauza menționată. Deci oameni, concetățeni care sunt deja morți sau sunt pe cale să moară. Aceasta expertiză internă este datată 7 mai 2020.

Acesta este și motivul pentru care luăm această inițiativă a Comisiei Extraparlamentare de Anchetă Corona în propriile mâini. Este mai mult decât o gravă neglijență faptul că agențiile guvernamentale nu dezvăluie aceste lucruri ci mai degrabă, precum se pare, le înscenează. Căci datele științifice arată deja în acest  moment că pentru aceste măsuri nu există nici o bază. Prin urmare ne întrebăm cu toții, bineînțeles și cei din economie - dar e vorba aici în primul rând de vieți omenești- cine profită? Pentru aceste întrebări dorim să găsim un răspuns aici. Cui bono? Cine profită? 

Multe mulțumiri pentru sprijinul de până acum și ne bucurăm pentru un ajutor atât în resurse cât și în plan uman. Repet, invităm pe toată lumea să vorbească aici, și cealaltă tabără, iar totul va fi accesibil pe internet. De asemenea stăm la dispoziție și pentru conferințe de presă. În acest sens apelăm la Asociația Națională de Conferințe de Presă să deschidă porțile, atât pentru noi cât și pentru presa internațională. Mulțumesc foarte mult. Dau cuvântul în continuare cuvântul colegului meu Dr. Bodo Schiffmann.

Dr. Bodo Schiffmann

Mulțumesc foarte mult domnule Schöning.

De ce este necesară Comisia Extraparlamentară de Anchetă Corona? Pentru că avem de a face cu o lipsă a principiului proporționalității. Guvernele trebuie să ia măsuri, iar în cazuri de excepție, precum o pandemie, trebuie să ia măsuri care pot limita în primul moment drepturile de bază. De asemenea guvernele sunt obligate să examineze permanent aceste măsuri și să le atenueze cât de repede posibil pentru a evita daune colaterale, cum le-a numit colegul Schöning. În schimb ni se oferă date fără referințe, cifre ce au ca scop de a produce frică, care însumează cazurile de boală și care nu arată că există o discrepanță între cifra de testați și aceea de real infectați. Structuri bine funcționale deja existente precum Legea Protecției contra Infecției, sunt abolite și înlocuite cu ceva nou mult mai drastic, iar guvernul propagă un singur lucru cu încăpățânare și anume un vaccin. Și asta pentru o boală despre care între timp știm foarte bine -datorită a numeroase studii internaționale- că este foarte asemănătoare cu boli gripale, că rata mortalității nu este mai mare decât la epidemii severe de gripă și că prin urmare măsurile nu sunt justificabile. Este vorba de o înspăimântătoare ignoranță vizavi de studii internaționale recunoscute, față de experți de asemenea recunoscuți internațional din toate domeniile, fie că e vorba de virologi, bacteriologi, epidemiologi sau experți în științe economice care nu sunt audiați sau sunt ignorați. Sau și mai rău, ei sunt numiți „mincinoși”, „șarlatani“, sau „teoreticieni ai conspirației”,cuvânt ce va fi cu siguranță „necuvântul” anului 2020. În schimb se face reclamă pentru un vaccin care poate fi extrem de periculos, un vaccin fără necesitate medicală, pentru care nu mai există nici o evidență. Nici măcar nu mai sunt suficient de mulți oameni care să se îmbolnăvească în Germania, pe care să se testeze un vaccin. Și este vorba de o nouă formă de vaccin, așa numit RNA-vaccin, care contrar celorlalte vaccine de până acum sunt în stare să modifice genomul. Și care e în stare să producă pagube de neimaginat pentru oameni. 

Aici e cazul să ne referim la Principiul Medical „nihil nocere”, sau „în primul rând nu dăuna”. Aceasta este sarcina medicilor și sperăm că alți doctori se vor gândi la aceasta și se vor implica, deoarece noi medicii nu avem voie să dăunăm pacienților mai mult decât să le ajutăm. Motivația mea sunt bunicii și părinții mei care m-au învățat că în cazul în care am senzația că drepturile de bază, democrația sunt îngrădite, presa nu mai este liberă și când am senzația că este vorba de propagandă, când opinii „străine” sunt cenzurate, eradicate, atunci trebuie mers pe stradă, atunci trebuie să devii activ, sau să informezi opinia publică, așa cum facem cu Comisia Extraparlamentară de Anchetă. Pentru că există întotdeauna pericolul că puterea corupe și că politicienii cândva nu vor mai avea simțul măsurii și al țelului cumpătat.

Am văzut pericolul pierderii democrației și văd zi de zi încercări de a transforma sistemul democratic și constituțional într-un sistem de supraveghere, cu cenzura gândului și Apps de observație sub acoperirea Legilor de Protecție contra Infecțiilor. În cel mai bun caz vom ajunge la concluzia că o totală clarificare juridică a circumstanțelor în care au fost luate aceste măsuri medicinale, științifice și umanitare exagerate, este realizabilă. Că responsabilii pot fi trași la răspundere și că situații precum gripa porcină, cu vaccine aplicate ce au lăsat oameni cu sechele de pe urma lor, în situația unei boli care nu necesita o vaccinare, că astfel de situații nu se mai pot repeta niciodată! Și toate măsurile luate trebuie abolite, deoarece au fost luate pe fondul unor scenarii de groază, scenarii ce nu au devenit nici când realitate și cu toate astea sunt în continuare perpetuate cu scopul de a menține o frică în populație de o infecție mortală, care nu există deloc în această formă. Și în cel mai bun caz rezultatul va fi- și asta trebuie să obținem- un stop imediat al Lockdown-ului și al obligației de a purta o mască. La momentul în care obligația de a purta o mască a fost implementată în cabinetele medicale, la 29 mai anul acesta, nu mai existau cazuri de boală. În ultimele săptămâni- azi este 20 iunie 2020 - au avut loc demonstrații de masă contra rasismului în 20 de orașe germane cu peste 20.000 de participanți. Dacă virusul, în această formă și cu rata de infecție presupusă ar mai bântui prin Germania, atunci ar fi trebuit să avem azi o masivă creștere a cifrelor de infecții. Dar nu este așa. Prin aceasta este demonstrat că măsurile luate nu sunt în nici un fel justificate. Mulțumesc foarte mult.

Dr. Heiko Schöning
Mulțumesc Doctor Schiffmann.

Doresc să subliniez din nou că cea ce facem aici este absolut imparțial, nu e vorba de dreapta sau stânga, de gras sau slab, de bărbat sau femeie. Este vorba într-adevăr de viață sau moarte pentru mulți, de un standard de viață pentru adulți dar și pentru copii. Aceasta este motivația noastră principală – și pentru generațiile ce vin- și anume că suntem confruntați noi înșine în ultimele luni cu astfel de situații. Noi cetățenii trebuie să devenim din nou suverani și ne luăm acest drept, pentru că îl avem. Stăm pe fundamentul Constituției. În Constituție - pe care o am aici în mână- există un articol minunat, articolul 20, paragraf 4: „Fiecare are dreptul la opoziție când alte măsuri nu mai ajută”. Putem poate vedea această Comisie Extraparlamentară de Anchetă Corona ca pe o ultimă măsură și sperăm că cei ce guvernează și aceia care au depus un jurământ să ajute și nu să dăuneze cetățenilor, funcționarii, militarii, doctorii și bineînțeles cetățenii, să răspundă apelului de a se implica, de a participa la eradicarea acestor circumstanțe. Căci trăim efectele negative, le vedem cu toții pe străzi, la noi acasă în familie sau la prieteni și rude. Împotriva acestor circumstanțe trebuie făcut ceva. Mă bucur că avem nu numai perspectiva germană, ci și una internațională. Avem aici un adevărat expert pe această temă în cercul nostru ACU, Profesorul Haditsch din Austria. Vă rog.

Prof. Haditsch

Mulțumesc frumos și un călduros salut din partea mea!

Dragă domnule coleg Schöning, este o mare onoare și în același timp o dorință personală, imperativă de a fi activ aici, la ACU, la Comisia Extraparlamentară de Anchetă Corona. Când ne poziționăm în perspectiva realistă, concretă, întrebarea care se pune este: de ce este această Comisie necesară? Această Comisie este necesară, deoarece încă din start s-a acționat fie total neglijent, sau premeditat fără a se lua de loc în considerare consecințele, efectele colaterale. S-a acționat fără simțul răspunderii, s-au luat măsuri neîntemeiate care au eradicat drepturi democratice și au călcat în picioare datoria etică. Au fost în mod evident și încercări de a compensa acțiuni eclatant neprofesionale- cum ar fi neglijarea celor vulnerabili, vă reamintesc de căminele și azilurile de bătrâni- cu măsuri draconice și fără sens, pentru a evita astfel de a fi făcuți răspunzători, sau cel puțin de a distrage atenția de la ele. Dacă aceasta s-a întâmplat neintenționat- adică bazat pe neștiință- sau intenționat- din motive dubioase- nu mai are nici o importanță. În oricare caz cei răspunzători se auto-descalifică. Aceasta trebuie clarificat- ținând seama de impactul produs de măsurile menționate- într-un mod detaliat. Și luând în considerare experiența făcută cu relatările absolut unilaterale, parțiale din partea politicienilor și a posturilor de radio și televiziune apropiate de stat, a mediilor în general, aceste aspecte nu pot fi clarificate cu adevărat decât printr-o Comisie Extraparlamentară de Anchetă independentă.

Motivația mea personală de a fi aici este cu siguranță și faptul că sunt Doctor specialist în Microbiologie, Virologie și Epidemiologie Infecțioasă, dar și faptul că sunt absolut îngrozit de procedurile neprofesioniste de abordare a situației. Unii se vor întreba, la ce anume mă refer concret? Unul din puncte este permanenta descriere a situației de către politică și medii ca worst case scenariu, comparații deplasate dorite să producă frică. Să ne gândim numai la acest ridicol cuvânt șlagăr „circumstanțe italiene”, care era eventual corespunzător cu unele zone nordice italiene, în timp ce regiunile sudice- de fapt mai prost organizate- reușeau să rezolve situația relativ ușor. Descrierea inadecvată, exagerată a unor situații periculoase, care nu au devenit niciodată realitate, și care- ținând cont de calitatea sistemului medical german- nu ar fi putut oricum să devină realitate. Sunt și medic general de profesie, și de asemenea și din această perspectivă nu am mai suportat să fiu martorul acestor proceduri disprețuitoare atât din punct de vedere uman cât și medicinal. 

Proceduri ce stau în crasă contradicție cu esența și etosul meseriei medicale. Această frică permanentă- am putea spune panică provocată- cât și daunele psihice și sociale rezultate din ea, imensele daune colaterale medicale și economice, masivele intervenții în viața noastră, a tuturor, culturală și socioculturală , toate acestea sunt motiv și motivație suficientă de a ne trezi, ridica și a protesta. Luând în considerare dezastrul ce va urma și care astăzi e greu de evaluat, apare absolut necesar - cu tot respectul adecvat, dar și cu toată claritatea necesară – de a face presiunile necesare în scopul evaluării obiective a măsurilor luate și în cazul unei dovedite comportări neadecvate a celor răspunzători de a proceda la tragerea lor la răspundere. Se pune și întrebarea din perspectiva Comisiei, la ce ne putem aștepta, care ar fi rezultatul ideal? Din punctul meu de vedere, ca toți cetățenii, dar mai ales toți colegii doctori – care sunt legați prin jurământul hipocratic și acest mod etic de a acționa ca medic, „nihil nocere”,sau „în primul rând nu dăuna”- cu toții să se informeze și în afara mediilor proguvernamentale, să pună întrebări critice, să verifice plauzibilitatea informațiilor. Atunci se va putea descoperi că Bergamo nu înseamnă Italia, Ischgl nu Austria, New York nu este USA și o sărbătoare de carnaval la Heinsberg, un bloc la Göttingen și abatoare, oriunde ar fi, nu reprezintă Germania. Trebuie făcut vizibil pentru toată lumea că:- sistemul de sănătate german nu a fost la absolut nici un moment, nici măcar apropiat în situația de a fi suprasolicitat.- cifre cum ar fi „rata dublă” sau această teribilă „valoare R 0” au avut în primul rând doar scopul dea pune presiune prin frică asupra populației, prin comunicare lor manipulativă, neobiectivă mai ales în absența cifrelor de teste efectuate.- cifre false, neserioase referitoare la decese au fost folosite la intimidarea populației.- cazurile de boală erau clar în declin înaintea Lockdown-lui.- măsura implementată de purtare obligatorie a unei măști a fost luată 4 săptămâni – repet, 4 săptămâni- după aceasta și a fost nefondată, socio-psihologic iresponsabilă și ilegală.- menținerea încăpățânată a măsurilor și a unor afirmații de mult contrazise- deci contrar evidențelor și informațiilor- reprezintă o încălcare a legii.- o radicală schimbare a structurilor de decizie pe bază de apartenență politică este mai mult decât necesară, deoarece numai astfel se poate evita prelungirea sau repetarea acestei proceduri nedemocratice, cum este cazul aici. Doresc din toată inima ACU, Comisiei Extraparlamentare de Anchetă Corona, o clarificare obiectivă a tuturor acestor probleme conflictuale! Mult noroc!

Dr. Heiko Schöning

Mulțumesc mult colegului Haditsch.

Aș dori în încheiere să subliniez motivul pentru care deja am convocat ACU. Nu vrem să așteptăm până parlamentele sau alte instanțe vor face eventual ceva în această direcție. Fiindcă acum este presant, acum suferă oameni, concetățeni, în prezent suferă mulți daune, unii și-au pierdut chiar viața. Așa cum s-a menționat și în documentul secret al Ministerului de Interne. Unii și-au pierdut viața din cauza măsurilor guvernului! Și aceasta nu stă într-o relație proporțională. Un motiv pentru care este așa de urgent să luăm acum inițiativa- mai ales când nimeni nu o face, chiar dacă ar fi mai potriviți ca noi să o facă - reprezintă o problemă pe care vreau să o pun aici. În întreaga lume există oameni cărora li se oprește inima. Fiecare din noi e supus riscului. Vestea bună este că oamenii pot fi reanimați, iar pentru asta există o indicație cum trebuie procedat. Această indicație a fost schimbată la începutul lui aprilie în plan internațional și după aceea chiar și în Germania. Această indicație- gândiți-vă bine!- spune acum: „din cauza infecțiozității ridicate a Covid-19 și a riscului mare de suferințe ulterioare nu mai trebuie efectuată respirația gură la gură, ci trebuie folosită o bucată de pânză care se va pune pe gură.”Asta înseamnă că de acum vor muri mulți oameni în lume, fiindcă este științific dovedit că atunci când se presează și se face respirația gură la gură mult mai mulți oameni supraviețuiesc. Și în acest fel se poate produce o supra-mortalitate în statistici. Trebuie să abolim și această măsură de reanimare. Ceea ce vedem în realitate și ceea ce vom dovedi pe larg în această comisie este: nu avem de a face cu ciuma, nici cu un virus mortal. Aceasta este o știre bună!

Dar trebuie într-adevăr să ne punem întrebarea: De ce este așa cum este? De ce există aceste măsuri? Cine profită? Nu vrem să așteptăm până noi înșine, prietenii și rudele noastre suferă daune personale și corporale. Trebuie să acționăm acum, împreună! Și nu pot decât să vă invit să participați, pentru că în spatele nostru nu stă nici un concern sau concern de medii, nu stau nici persoane bogate, nici fundații. Cu cât suntem mai bine echipați cu resurse, cu atât mai profesional și mai repede putem să rezolvăm această muncă, și în plan internațional. Vom publica după puteri și multi-lingual. Cu toții sunt invitați să ne ajute, în cel mai bun spirit cetățenesc. De aceea vă mulțumesc foarte mult pentru ajutorul acordat până în prezent!

Mulțumesc din suflet!” SURSA

VEDEȚI FILMUL TRADUS AICI (pe facebook) sau AICI (pe dailymotion)
Dacă subtitrarea nu se activează automat, ori dați click pe butonul CC și selectați Limba Română sau din meniul  de setări (SETTINGS) din dreapta sus de pe imaginea în full screen activați subtitrarea dând Subtitle On.

Un comentariu:

  1. Craciun Ioan Mircea22 noiembrie 2020 la 17:06

    Si cum a evoluat ancheta comisiei din iunie si pana acum? Din afara nu se vede ca lucrurile s-au indreptat in Germania sau in alta parte!

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...