Ieşirea Din MATRIX: DAVID ICKE - Interviul 3 (pe tema covrigului fantomă) de la LONDON REAL

joi, 28 mai 2020

DAVID ICKE - Interviul 3 (pe tema covrigului fantomă) de la LONDON REAL


ROSE - ICKE III - 1,000,000 People Fighting For Freedom - London Real (3 May 2020)

Acest interviu a făcut istorie, fiind podcastul (interviu pe platformă online, digitală) cu cel mai mare număr de vizionări live dintotdeauna. Brian Rose a făcut istorie, sfidând marile platforme online gen Youtube sau Facebook, reușind acest live pe platforma lui, PLATFORMA LIBERTĂȚII DIGITALE, iar asta datorită donaților de peste 1 milion de Lire sterline, strânse pentru acest proiect, din partea „Armatei London Real” după cum îi place lui Rose să spună, un om dispus să lupte până la moarte pentru dreptul la liberă exprimare. 

Deși în primele două interviuri pe tema guvidului a expus pe larg toată mânăria covrigului (pe blogul nostru găsiți tradus interviul 2), în interviul de azi, el o prezintă în și mai mare detaliu și într-o imagine de ansamblu istorică și mai cuprinzătoare, într-un maraton de 3 ore, de dezvăluiri fulminante.


„Este emisiunea pe care ei nu vor să o vadă ... Ideile pe care nu le doresc să le auzi ...

„Pe 3 mai 2020, la ora 17:00 ora Marii Britanii, David Icke a fost LIVE pe PLATFORMA LIBERTĂȚII DIGITALE pentru cea mai mare TRANSMISIE LIVE a unei conversații, din istoria umană. 

Această singură difuzare ar putea schimba cursul umanității.

Dacă primim informațiile acum, putem acționa asupra acesteia, putem schimba cursul.

Dacă suntem tăcuți, ar putea fi sfârșitul umanității așa cum o cunoaștem.

AVEM NEVOIE DE TINE!

Ca membru al armatei LONDON REAL puteți face diferența prin partajarea acestui link și prin susținerea dumneavoastră.

Fiți curajoși! Ridicați-vă! Luptați pentru libertatea voastră!

Ce le veți spune nepoților dvs. că ați făcut în timpul eliminării drepturilor civile în timpul Marii Pandemii?

Ați rămas acasă și ați spus ce aveați de spus? Sau v-ați luptat pentru libertatea de exprimare?

Alăturați-vă nouă și haideți să schimbăm lumea.

NU vom fi cenzurați.
NU vom fi reduși la tăcere.
NU vom fi opriți.

ÎNSCRIEȚI-VĂ ÎN REZISTENȚĂ.
ALĂTURAȚI-VĂ LONDON REAL.


Descărcați clipurile de mai jos:

O serie de clipuri din acest interviu inovator sunt acum disponibile pentru a fi descărcate, partajate și repostate. Răspândiți cuvântul și apărați drepturile omului: descărcți aceste clipuri astăzi!

1. The Greatest Form Of Control Is Dependency
2. We Are Living In A Nazi World
3. No Problem, Reaction, Solution
4. The Secret Plan Of Our Governments To Turn The West Into China
5. The Virus Scam
6. The Power Of Doing What Is Right
7. Fixing Figures
8. The Italian Case
9. The Corruption Of The Medical System
10. The Flaws With Models
11. Politicians Are Part Of The Scam
12. Are Hospitals Really Warzones?
13. The Real Reasons Behind The Lockdown
14. A Question For Mr Gates
15. The Secrecy Around 5G
16. The Effects Of 5G On Human Health
17. The Dangers Of AI
18. The Plan To Erase Human Interaction
19. Vaccines And Nanobots
20. Love Is The Way Of Live
21. Love Will Save Us



Notă: Mulțumim Marian Matei pentru subtitrare și ne bucurăm că ajutorul oferit și de noi, printre alții, ți-au restabilit vederea, ca să avem acest interviu important, tradus. 

În altă ordine de idei, mă bucur enorm pentru ascensiunea fulminantă pe care Brian Rose a avut-o din momentul în care l-am descoperit prima dată, adică prin 2011 - 2012 când căutam informații despre Ayahuasca. 

La acea vreme avea vreo 800 de abonați dacă-mi amintesc bine și vreo 10 clipuri urcate  pe canalul lui, împreună cu un coleg de-al lui, parcă Nick îl chema. Iar acum a ajuns multi-milionar ... S-a agitat mult și cred că merită. Bravo lui. 

Cred în ceea ce face și cred că merită susținut. de aceea vă invit să-i urmăriți canalul și dacă simțiți că rezonează cu voi, să-l sprijiniți printr-o donație lunară ... 

Iar David Icke ce să mai zic ... merită cu vârf și îndesat să fie numărul 1 mondial în materie de dezvăluiri! Un om liber și puternic pe care-l iubim! Bravo David, ne bucurăm că exiști.

Aș vrea să mă adresez celor care spun că David Icke ar fi mai credibil dacă ar fi mort. 

Există diferite tipuri de moarte. În primul rând deși el face aceste dezvăluiri de pe 30 de ani, nu i s-a oferit niciodată privilegiul de a spune ce avea de spus în mass media principală, iar aparițiile lui ocazionale în mass media au fost mai mult pentru a fi discreditat sau luat în bombeu, în apariții extrem de scurte, de câteva minute, iar asta doar pentru că el este genul de om care umple stadioane și săli polivalente când se duce pe undeva. Este greu să nu-l iei în considerare. Deci nu a fost niciodată promovat de mass media, aceasta fiind o formă de cenzură, prin conspirația tăcerii din jurul lui. 

Acum, nu numai că nu se pomenește de el în mass media, dar și canalele lui de Facebook și de Youtube, au fost blocate. Este și asta un fel de moarte și un semn clar că nu e opoziție controlată. 

Unii zic că e un reptilian de fapt. Sincer are o figură care uneori și mie îmi dă de gândit că ar fi. Dar totodată am ajuns să cred că nu toți reptilienii sunt răi, ci sunt și ei ca și oamenii, unii bine intenționați, alții răi intenționați, unii dintre ei sunt la rândul lor parazitați și implantați cu IA, niște sclavi ai unor forțe superioare sau de densitate superioară (vei filmul Jupiter Ascending), iar unii chiar ajung să se revolte. Și există nenumărate specii de reptilieni, din ce am înțeles (vedeți de exemplu aceste dezvăluiri ale pleiadienilor). Deci, ar putea fi un reptilian, cum era acel Inuaki din cărțile Aryanei Havah. 

Q-iștii îl acuză pe Icke de opoziție controlată deoarece Icke nu-l pupă în fund pe Trump. Nici eu nu-l pup în fund pe Trump, iar asta nu mă face nici putinist, nici pesedist, nici anti-qist, nici opoziție controlată și nici nu sunt deținătorul adevărului suprem. Sunt un om care investighează continuu și îmi prezint adevărul descoperit până în acest punct al cercetării mele, după cum mă duce capul, cu riscul să și greșesc (și la fel zice și David Icke). Admit asta și vă îndemn să cercetați ce vă spun doar, căci sunt bine intenționat și nu vă opriți la ce spun eu, investigați și voi argumentele pe care vi le aduc. Nu sunt Mafalda și nu am pretenția să le știu pe toate. 

 Eu sunt pentru adevăr și pentru dreptul la liberă exprimare și am prezentat și puncte de vedere care susțin teoriile Q și cele legate de salvatorul Trump (vedeți documentarele „Fall of the Cabal” și „Out of the Shadows” - de pe blog). 

Pe de-o parte cred că e bine să se susțină pozitiv un lider, să fie mentalizat pozitiv, să se simtă încurajat și să simtă că e sprijinit de oameni, însă pe de altă parte, oricât de dureros ar fi, nu pot să nu-i remarc derapajele și tind să fiu de acord cu pleiadienii din Taygeta și cu Icke la multe faze, legat de Trump, care pare a face parte dintr-o altă facțiune a Cabalei, nu așa de rea ca cea genocidară a lui Hillary, Obama șamd, dar totuși nici așa de bună (în sensul binelui colectiv) cum vor unii să ne-o prezinte. 

Și nu vreau să vorbesc despre poziția lui anemică în actuala criză a covrigului, în care pare că joacă după cum îi cântă în strună maleficii Fauci și Gates, ... sper că doar pare, și că vor urma până la alegeri acele dezvăluiri fulminante și căderi de capete pe care le tot așteptăm de 4 ani de când a venit la putere. Poate într-adevăr se întâmplă arestări, poate într-adevăr sunt salvați acei copii din buncărele subterane, poate într-adevăr sunt în desfășurare acele procese prin care se dorește prinderea rețelei internaționale de crimă organizată. Îi mai dau termen lui Trump până la alegerile SUA. 

De Wilcock (un Q-ist convins) m-am lămurit că e un papagal penibil după faza de la începutul lunii aprilie când a zis că sigur sigur vor fi arestări, că va pica internetul 3 zile și astfel de chestiuni ... Ridicol ... mi-e milă de el. Și l-am mai promovat și pe el de-a lungul timpului, în spiritul libertății de exprimare, deși l-am penalizat și înainte legat de profețiile ridicole de dinainte de 21 Dec 2012. Cu toate astea nu vreau să-l arunc complet la coș, deoarece spune și multe lucruri adevărate, dar trebuie plesnit când o ia pe arătură. De aceea îndemn mereu la vigilență și la analizarea cu atenție a spuselor și faptelor diverșilor indivizi de pe net (inclusiv a mea).

În schimb îmi place de Radu Moraru (Nasul) , chiar dacă e mai naivuț așa cu religia lui și cu credința asta absolută în mișcarea Q și în virsul fantomă zburător care a fost vindecat cu hidroxiclorochina de către Didier Roult ... Aleg să văd ce mă unește cu acest individ și cred că sunt mai multe care mă unesc decât cele care mă despart de el. Și el se luptă contra curentului și este foarte vocal și chiar se agită contra vaccinării obligatorii. Bravo lui. Dar la fel, rămâneți vigilenți în ceea ce-l privește. 

Deci dacă nu cred la modul absolut în Q sau în Trump asta nu mă face oponentul lor, dar nici susținătorul lor absolut. Plus că există oameni care interpretează ei în fel și chip ce spune Q și se dau mari Q-iști, când de fapt sunt tocmai niște infiltrați, care se dau alături de Q și care sunt puși acolo pentru a discredita mișcarea. Deci este bine să urmăriți cu un ochi critic tot ce se afirmă ca venind din partea lui Q și a Q-iștilor și să rămâneți sceptici, dar deschiși. 

Legat de Trump, întrebați-vă doar de ce nu au picat capete pentru moartea lui JFK, de ce nu iese la iveală totul, de ce nu sunt trași la răspundere cei din spatele atentatelor de la 11 Septembrie 2001, de ce nu răspund cu capul cei care au băgat Satanele Unite ale Americii în războiul din Iraq pe baza „armelor de distrugere în masă” ale lui Saddam (dovedite în instanță ca fiind inventate), de ce mai există trupe în Iraq, Afghanistan, Siria, de ce Trump e prieten la cataramă cu Israelul, cu demonul Netanyahu, dar și cu oribilii regali saudiți, pe care-i sprijină cu arme în valoare de sute de miliarde de dolari, de ce Trump a semnat în primul moment al venirii la putere, în mod sfidător și arogant, pentru conducta din Dakota (în ciuda protestelor imense la nivel local și internațional - conductă care apropo s-a și revărsat între timp), întrebați-vă de ce Trump a ordonat uciderea liderului iranian Soleimani (în acel atac au murit și victime colaterale nevinovate, cum de nu răspunde la această crimă), pe față, întrebați-vă de ce a ordonat atacul cu rachete împotriva lui Bashar al Siriei pentru un așa zis atac chimic (bazat pe manipulare și minciună), întrebați-vă de ce Trump tratează Romania ca o țară lacheu și nu ne dă vize, deși le-am lins picioarele și am fost servitorii de serviciu ai imperiului de 30 de ani încoace (iar Ungaria nu are nevoie de vize să ajungă în SUA) și de ce ne vinde arme second hand și avioane care mai au un zbor și sunt varză, de ce nu vedem absolut nimic demascat încă, din minciuna planetară și din mizeria pe care noi o demascăm de zeci de ani încontinuu. 

 Câteva argumente anti-Trump pot fi găsite aici și aici , pentru cine e interesat (nu vreau să mă mai repet). Mă repet, Trump nu e așa de rău ca Hillary și alte reptile, dar nici nu cred că e așa de bun cum vor să ne spună unii sau alții. 

Sper să mă înșel, sincer, sper să fie Trump acel erou al lumii care va demasca mișmașurile, sper. Dar am voie să fiu circumspect până atunci, iar de se va întâmpla, îmi fac mea culpa și-mi voi cere scuze public. Momentan zic pas.

VEDEȚI FILMUL TRADUS AICI:

LINK 1 - OK
LINK 2 - BitChute

3 comentarii:

  1. Felicitări FreeYourMind pentru acest material și pentru introducerea făcută la care subscriu Urmăresc acest blog de aproximativ opt ani și sunt un admirator al lui David Icke Mulțumesc tuturor care fac această muncă de scoatere a adevărului la lumină !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Problema principala ramane in coada de Peste!!! Totul este in continua miscare... Precum se misca Pamantul... Sau nu!?! =))

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...