Ieşirea Din MATRIX: Misiunea CAPRICORN UNU - filmul de uichend

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

duminică, 21 iulie 2019

Misiunea CAPRICORN UNU - filmul de uichendCAPRICORN ONE (1977)

Deoarece azi se împlinesc 50 de ani de la așa zisa aselenizare ne-a gândit să sărbătorim evenimentul și cu un film clasic pe temă.

Despre ce este vorba pe foarte scurt:

„Capricorn One – prima misiune pe Marte – este pe cale sa fie lansata . Dezorientatul echipaj format din Brubaker (James Brolin) , Willis (Sam Waterston) si Walker (O. J. Simpson) este indepartat de pe Capricorn One si dus la o baza abandonata in desert. Lansarea incepe conform planului , insa publicul nu stie faptul ca nava spatiala este goala. 

La baza , astronautii sunt informati de catre un oficial al NASA , Kelloway (Hal Holbrook) , ca sistemul de sustinere a vietii era defect si astronautii ar fi fost ucisi la lansare .

Pentru ca misiunea sa nu fie considerata un esec, ei trebuie sa falsifice acum imagini video pentru televiziune care sa-i prezinte pe acestia in timpul zborului spre Marte si inapoi. La inceput ei nu vor sa participe la aceasta contrafacere, insa Kelloway le ameninta familiile daca nu vor coopera.

 Astronautii raman intr-un fel de captivitate pe timpul zborului si sunt filmati „aselenizand” pe Marte intr-un studio creat in cadrul bazei .

Conspiratia este cunoscuta doar de cativa oficiali de rang inalt, insa tehnicianul Elliot Whitter (Robert Walden) observa anumite neconcordate intre timpul la care cei de pe Terra primesc semnalul TV si locatia propriu zisa a navetei spatiale. Whitter raporteaza observatiile sale supervizorilor , inclusiv lui Kelloway, insa i se spune ca e doar o mica eroare nesemnificativa. 

El dispare in mod misterios inainte sa-si poata impartasi ingrijorarile si cu prietenul sau jurnalist , Robert Caulfield (Elliott Gould) . Caulfield insa descopera ca toate dovezile cum ca prietenul sau ar fi existat sunt sterse si incepe sa ancheteze mult mai in detaliu aceasta misiune pe Marte , timp in care propria sa viata este pusa in pericol de cei care nu vor ca adevarul sa iasa la lumina. ”

Notă: Luna și aselenizările le-am analizat și răsanalizat în multiplele articole filme și documentare din categoria LUNA de pe blog. În urma tuturor informațiilor pe care le am în prezent, tind să cred că am ajuns pe Lună mult înainte de momentul 1969 (poate încă din anii 30-40), însă cu ajutorul unor tehnologii care și în prezent ar fi cosiderate mai avansate decât ce avem acum, iar povestea oficială, filmările sunt niște făcături. 


VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI:Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

A comenta pe acest blog este un privilegiu, nu un drept.
Referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discutii.
Vă mulțumim!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...