Ieşirea Din MATRIX: CAUZA SCHIZOFRENIEI ȘI A PSIHOZELOR - tulburări spirituale - cu Dr. Jerry Marzinsky despre oamenii umbră, posesie, parazitism

luni, 24 iunie 2019

CAUZA SCHIZOFRENIEI ȘI A PSIHOZELOR - tulburări spirituale - cu Dr. Jerry Marzinsky despre oamenii umbră, posesie, parazitism



Am vorbit de mai multe ori despre diverse tulburări mentale și despre diversele instituții care ar trebui să ne ajute să rezolvăm aceste probleme mentale. Psihiatrii și instituțiile psihiatrice nu numai că sunt incapabile să facă asta, ba sunt de-a dreptul criminale, malefice, urmărind doar profitul și blocarea investigării adevărului. (vedeți în acest sens PSIHIATRIA - o industrie a morții, VÂNZAREA NEBUNIEI (Marketing of Madness) și  TULBURAREA BIPOLARĂ).

Am vorbit de asemenea de nenumărate ori de posesie și paraziți eterici sau astrali (vezi categoria CORADO MALANGA, CALOGERO GRIFASI de ex) însă astăzi o vom face prin ochii unui psihiatru, care a lucrat în sistemul american timp de 35 de ani, la cele mai prestigioase instituții de profil din SUA și a investigat pe cont propriu aceste misterioase tulburări mentale, ajungând la aceleași concluzii binecunoscute din cele mai vechi timpuri de șamani, vraci și toți cei preocupați de latura invizibilă a vieții, mai nou confirmate prin multiple alte surse mai mult sau mai puțin științifice.

Există 34 de milioane de schizofrenici în lume, însă paraziții invizibili sunt peste tot și ne afectează pe toți, schizofrenicii sunt doar cei care au pierdut complet controlul, sunt veriga slabă care ne arată direct cum sunt oamenii de fapt în interior.

Teoria oficială este că schizofrenia și majoritatea tulburărilor mentale sunt dezechilibre chimice, dar nu au nicio dovadă pentru asta, corelarea dintre medicament și scăderea vocilor este datorată faptului că se liniștește corpul, omul nu mai reacționează la gândurile negative ale paraziților (nu mai generează la fel de mult loosh), iar aceștia nu se mai pot hrăni, dar nu dispar, nu se elimină cauza reală.

Deci nu, nu este un dezechilibru chimic în creier, nu este nu știu ce genă ... 

Și pe această cale aflăm că există anumite tipare prin care aceste entități găsesc breșe pentru a interfera cu noi, căci altfel nu găsesc vibrația sau rezonanța să se apropie de noi. În primul rând, majoritatea victimelor au un tipar de abuz familial sau traume din copilărie sau alte stresuri foarte accentuate în viața lor. Când în dorința de a trece mai ușor peste aceste stresuri apelezi la alcool sau alte droguri, gen amfetamine, creezi acele breșe aurice, iar aceste entități se atașează rapid. 

În acest film ni se confirmă încă odată faptul că dependența de alcool este generată tot de entități parazite atașate (unul dintre cazurile investigate de Dr. Marzinsky ne spune că este vorba de entități descărnate, posibil umane, foști alcoolici care după moarte au rămas cu dependența și care vor să trăiască prin tine, acea senzație a alcoolului).

Este interesant faptul că mai ales amfetaminele nu numai că-ți provoacă deschiderea aurică, dar te fac să le și vezi, aceste entități întunecate. 

Nu mă mir că psihiatria nu investighează gândurile și sursa gândurilor bolnavilor. Sub pretextul neîncurajării halucinaților pacienților, ei practic își blochează accesul la un adevăr mai profund și nu 
întâmplător. ăsta este un alt semn că la vârful piramidei de control din toate domeniile, există oameni cel puțin parazitați sau chiar astfel de entități. 

Orice practică prin care reușești să nu te mai identifici cu gândurile și să nu mai reacționezi la acestea, să înțelegi că de fapt tu nu ești gândurile și niciun gând nu-ți aparține, căci tu ești cel care le ascultă, este binevenită.

Cu atât mai mult gândurile negative. Gândurile schizofrenicilor sunt mereu negative, sinucigașe. Ni se spune că orice gând negativ despre tine sau alții, iți este pus în cap de aceste entități și vor sa reacționezi la ele și astfel sa te sece energetic, de loosh (după film aflați ce este loosh-ul).

Și sunt foarte perverse aceste entități căci au acces la amintirile tale și vor băga degetul în rană și vor pune sare pe rană dorind să creeze emoții de reacție negativă, apelând la regret, vinovăție și alte emoții de acest gen. 

Ce bune sunt practicile de genul Vipassana sau Metoda Sedona care te ajută să nu te mai identifici cu gândurile și să nu mai reacționezi orbește. Dar nu o să intru în detalii, căci am tot vorbit, iar cine caută găsește, la un click distanță. 

Nu știm dacă aceste entități sunt demonice, aparținând doar acestui spațiu sau or fi entități ET sau IT (intraterestre) sau IA eterice, sau toate combinate, cert este că există și există și metode de contracarare, ridicarea frecvenței, creșterea gradului de conștientizare, de etică și morală, creșterea conștienței de sine și trezire a sufletului fac parte din rețeta succesului.

Bineînțeles și acest medic ajunge la concluzia că și psihiatria nu are nicio motivație să găsească leacuri, cauze, soluții ... ei vor doar să vândă pastile și să facă bani. Atât. Nimic nou ...

Mă opresc aici deoarece știu că mă agit cam degeaba să tot scriu și să mă repet, căci oamenii oricum nu prea citesc articole lungi (dacă e vre-unul care citește aceste rânduri îl rog să-mi dea un coment de confirmare, să știu că nu vorbesc cu pereții).

După film, mai jos veți găsi câteva fragmente din cărțile lui Carlos Castaneda (foarte sugestive pentru articolul de astăzi, un fragment pe care l-am mai publicat și aici) și dintr-una din cărțile lui Robert Monroe, unde se vorbește de loosh.

În film mai sunt pomenite cărțile lui Don Miguel Ruiz (în special Vocea Cunoașterii și ale lui Emanuel Swedenborg, care din fericire sunt traduse și pe la noi.

Vă mai recomandăm să vedeți și documentarul THE OPPONET - Cine-ți folosește mintea? (sau SFIDĂTORUL) și să-l studiați pe ECKHART TOLLE.

VEDEȚI INTERVIUL TRADUS, AICI:


CE NE SPUN ȘAMANII DESPRE ACEȘTI PARAZIȚI?

„- Avem un prădător care a venit din adâncurile cosmosului şi a preluat controlul vieţilor noastre. Fiinţele umane sunt prizonierii săi. Acest prădător este domnul şi stăpânul nostru. Ne-a făcut docili, neajutoraţi. Dacă protestăm, el ne suprimă protestul. Dacă vrem să acţionăm independent, ne cere să nu facem asta… M-am învârtit în jurul cozii tot timpul, insinuând că ceva ne ţine prizonieri. într-adevăr suntem prizonieri!

Acesta este un fapt energic pentru vrăjitorii din vechiul Mexic… Ei ne domină, deoarece suntem hrana lor şi ne storc fără milă. Aşa cum creştem pui în coteţe, aceşti prădători ne cresc în coteţe umane. De aceea, hrana lor le este mereu disponibilă.

- Nu, nu, nu, nu, răspunse Carlos. Este absurd, don Juan. Ceea ce spui este monstruos. Pur şi simplu nu poate fi adevărat, nici pentru vrăjitori, nici pentru oamenii obişnuiţi sau pentru altcineva.

- De ce nu? întrebă calm don Juan. De ce nu? Deoarece te scoate din minţi? Încă nu ai auzit tot. Vreau să fac apel la mintea ta analitică. Gândeşte-te puţin şi spune-mi cum ai explica tu contradicţiile dintre inteligenţa unui inginer şi prostia sistemelor sale de credinţă sau prostia comportamentului său contradictoriu. Vrăjitorii cred că aceste fiinţe care ne-au acaparat planeta ne-au dat sistemele de credinţă, ideea noastră despre bine şi rău, morala noastră socială. Ei sunt cei care regizează speranţele, aşteptările şi visele noastre de succes sau eşec. Ei ne-au dat invidia, lăcomia şi laşitatea. Tot ei ne-au dat complacerea, rutina şi mania ego-ului.

- Dar cum pot face asta, don Juan? întrebă Carlos, oarecum înfuriat de ceea ce auzea. Ne şoptesc toate astea în timp ce dormim?

– Nu, nu aşa. Asta e o tâmpenie! spuse zâmbind don Juan. Ei sunt infinit mai eficienţi şi mai organizaţi. Pentru a ne menţine supuşi şi slabi, s-au angajat într-o manevră surprinzătoare, ca un bun strateg. O manevră teribilă din punctul de vedere al celor care o suportă. Ne-au dat mintea lor! Mă auzi?

Aceşti prădători ne-au dat mintea lor, care devine mintea noastră. Mintea lor este barocă, este contradictorie, ursuză, plină de teama de a fi descoperit din moment în moment. Ştiu că, deşi nu ai suferit vreodată de foame, există în tine teama de foame, care nu este altceva decât spaima acestor fiinţe că în orice moment manevra lor poate fi descoperită şi li se va refuza hrana. Prin minte, care, în fond, este mintea lor, ei injectează în vieţile fiinţelor umane ceea ce este convenabil pentru ei. Şi astfel îşi creează un grad de siguranţă ca tampon împotriva temerii lor.

[...] Vrăjitorii din vechiul Mexic nu prea se împăcau cu ideea momentului în care (aceşti prădători) îşi făceau apariţia pe Pământ. Ei credeau că omul trebuie să fi fost, la un moment dat, o fiinţă completă cu capacităţi intuitive extraordinare şi conştientă deosebită, care astăzi nu sunt decât însuşiri legendare. în timp toate aceste calităţi au dispărut, iar acum avem de-a face cu o fiinţă sedată. Ceea ce vreau să spun este că împotriva noastră nu avem un simplu duşman. Este foarte inteligent şi organizat, urmând un sistem metodic cu scopul de a ne face neputincioşi. Omul, al cărui destin este să fie o fiinţă magică, nu mai este aşa. Este doar o bucată oarecare de carne. [...] Nu mai sunt vise ale omului, ci vise ale unui animal care este crescut să devină o bucată de carne: banală, convenţională, imbecilă.” - Carlos Castaneda (citat preluat din cartea "Latura activă a infinității - 1998"). Textul complet aici https://magicinsight.wordpress.com

"În cartea sa, Călătorii Îndepărtate, Robert Monroe descrie contactul pe care l-a avut cu o Entitate luminoasă, într-o experiență în afara corpului. Robert Monroe este cel mai important cercetător al fenomenului Decorporalizare…el a înființat și un Institut ce-i poartă numele, Institutul Monroe, investigând științific acest fenomen.

Monroe a declarat că Entitatea respectivă i-a comunicat că atunci când oamenii mor energia acestora este recoltată și utilizată de anumite Entități-ființă inter-dimensionale, în scopul prelungirii duratei lor de viață. De asemenea, Entitatea i-a transmis și faptul că „Universul creat de aceste ființe este „o grădină” ce le asigură sursa de hrană”.

Potrivit declarației lui Monroe, animalele au fost intenționat aduse pe această planetă, scopul fiind acela de a se hrăni cu plante și alte animale. Murind, victimele eliberează energia vitală a vieții, care este apoi recoltată de „cine trebuie”. Într-o luptă prădător-pradă, ambii combatanți produc și degajă o energie foarte mare. Vărsarea de sânge ce are loc într-o luptă pe viață și pe moarte eliberează această intensă energie vitală, pe care Entitățile luminoase o denumesc Loosh.

De asemenea, Loosh este recoltată și din starea de depresie pe care oamenii și animalele o dezvoltă atunci când suferă de singurătate, precum și din starea emoțională generată în momentul în care un părinte este nevoit să apere viața copilului său. O altă sursă Loosh o reprezintă fenomenul de idolatrie/adulare, specific omului.

Potrivit informațiilor transmise lui Monroe, creatorii noștri, „Recoltatorii cosmici de energie„, au echipat animalele de pradă cu anumite dispozitive fizice (colți și gheare) și le-au dotat cu super-viteză, în scopul de a prelungi agonia prăzii și, drept consecință, a se produce o cantitate și mai mare de Loosh. Cu alte cuvinte, cu cât se produce mai multă suferință se generează o cantitate tot atât de mare a energiei vitale, recoltată apoi de creatorii noștri.

Aceste informații pe care le-a primit Monroe (care i-au indus o stare de depresie ce a durat două săptămâni) corespund informațiilor prezentate în câteva dintre cele mai vechi scrieri ale umanității, descoperite în India: Vedele, Upanișadele și Puranele.

Conform acestor texte, „Universul se (auto)menține prin sacrificiu” (Atharva Veda) și „Toți cei care trăiesc (în această Lume) se autosacrifică. Nu există ființă vie care să nu producă yagya (sacrificiu). Acest corp este (creat) pentru sacrificiu, se naște din sacrificiu, și se transformă prin sacrificiu.” (Garbha Upanishad)

„Moartea (ca Creator) a hotărât să înghită tot ce a creat deoarece ea mănâncă tot…ea înghite întregul Univers, și întregul Univers este hrana ei.” (Mahabharata)

În scrierile lui Carlos Castaneda, găsim și o altă poveste a Divinului devorator de oameni.

În acest caz, este vorba despre conștiința umană: „Vulturul devorează conștiința tuturor creaturilor de pe Pământ care, chiar înainte de moarte, aidoma unui neîntrerupt șirag de licurici, zboară drept în ciocul acestuia pentru a-și întâlni Creatorul…asta reprezintă esența vieții pe care au trăit-o. Vulturul fărâmițează aceste mici flăcări, apoi le consumă…hrana lui este Conștiința Viului. Vulturul, Puterea ce guvernează destinele tuturor lucrurilor vii, reflectă, în mod egal și imediat, toate aceste lucruri vii.” – Darul Vulturului (Carlos Castaneda)



56 de comentarii:

  1. am observat ca oamenii sunt foarte reticenti la genul acesta de subiect...

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc pentru informatiile din acest articol!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bineinteles ca mai sunt si cititori de articole care par lungi :) Si eu cred ca sunt puțini.Multumesc pentru tot

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, am citit! Este interesant. Multumesc.
    Si nu, nu sunt "perete"! ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ziua,
    Am citit comentariul dvoastra,pana la capat,este un subiect care ma intereseaza de mai mult timp;am citit,vizionat tot ce este tradus din lucrarile lui Malanga,Grifassi si altii.Cred ca sunt multi oameni interesati de subiect dar in aceasi masura este greu de gasit personae deschise la un dialog pe aceasta tema.

    RăspundețiȘtergere
  6. Va multumesc pt abordarea unui subiect atat de delicat. Din pacate, daca nu ai sansa sa traiesti langa persoane cu astefel de incercari, nu intelegi real ce se intampla. Am o fiica care sufera de tulburare bipolara si am trecut prin tot felul de experiente. Salvarea reala vine de la Dumnezeu daca ii respecti indicatiile.prin ceea ce ni s-a lasat ca invatatura, numai daca ne lepadam de noi insine scapam de influentele acestor duhuri. Cand ne lepadam de noi si dobandim virtutile crestine, devenim pahare bune de umplut cu Duhul Sfant. Sfintii stiu cel mai bine asta iar experientele lor dau marturie de lupta cu duhurile si procesul de curatare a mintii si sufletului.
    Din pacate, multi te considera nebun daca discuti in acest fel despre boala psihica, desi exista marturii solide despre cum oameni posedati sunt eliberati prin exorcizare de aceste entitati. Exista totusi cativa psihiatri care au inceput sa vada adevarul dar nu il pot marturisi cu voce tare din motive lesne de inteles. Mult succes pe mai departe in munca de educare pe care o faceti, Dumnezeu si Adevarul sa va insoteasca pasii!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu, nu mi se pare deloc lung articolul, dimpotriva as fi vrut sa fi detaliat mai mult pe acest subiect ...!!! Va multumesc pentru munca depusa si pentru toate aceste articole si documentare ! Namaste draga fiinta de lumina !

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna seara
    Te aud,si am citit tot articolul,pe care il gasesc foarte interesant.
    Studiez de mult cartile lui Carlos Castaneda si pe Corrado Malanga,care mi-au confirmat ceea ce am experimentat eu insami.Multumesc!
    Uriel

    RăspundețiȘtergere
  9. Am citit, deci iti confirm ca nu vorbesti cu peretii, insa se pare ca duci propria-ti lupta, asa ca te intreb: ai reusit sa scapi de toti parazitii care-i ai? cei care te chinuie? se vede ca inca nu...o spun, si stiu de ce.
    Ce spune medicul psihiatru pentru mine nu este nimic nou si tipul chiar la fix a nimerit ! daca vei citi cartile mediumului Francisco Xavier descoperi aceleasi lucruri, caci sunt descrise plierile pe corpul uman ale spiritelor parazite dar si motivele pentru care un parazitat rezoneaza cu parazitul, legatura nefiind deloc intamplatoare ci o lectie spirituala speciala de invatare, ambele spirite invatand prin asta sa deznoade mecanisme psihice, tipare construite sau obtinute din diverse experiente.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu vorbesti cu peretii!!! Din pacate cred ca sunt prea putine urechi care asculta, prea putini ochi care vad si prea putine minti care se straduiesc sa inteleaga!!! Multumiri pentru eforturile depuse!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu vorbesti cu peretii!!! Din pacate sunt prea putini ochi care vad, prea putine urechi care stiu sa asculte si prea putine minti dispuse sa gandeasca!!!! Multumiri pentru efortul depus!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Salut !

    Multumesc din suflet pentru tot ceea ce faci cu blogul.
    Am citit tot pentru ca pe mine nu ma descurajeaza textele lungi , ba dimpotriva ma fac mai curios :)

    Sanatate, putere de munca si inspiratie !
    Teo.

    RăspundețiȘtergere
  13. Citesc cu regularitate articolele de pe acest site si apreciez foarte mult toata munca depusa, cu siguranta mai sunt si altii...
    Va multumesc din suflet.

    RăspundețiȘtergere
  14. wow... e surprinzator..pentru mine era suficient chiar si un singur om sa raspunda ...daca si un singur om ma citeste si ii sunt folositoare aceste informatii, e bine ...misiune indeplinita.

    RăspundețiȘtergere
  15. Scuze pentru aprobarea intarziata a comentarilor ... mi-au fost trimise in spam si abia acum le-am descoperit.

    RăspundețiȘtergere
  16. @Mihai ... recunosc ca nu stiu ... prin viata care o duc cred ca sunt destul de atent. Mi-am facut o hipnoza care mi-a zis ca nu am niciun fel de parazit. Insa sunt curios cum de altii ma stiu domnule mai bine decat ma stiu eu asa ca m-au urmarit scriind niste randuri? Cum ti-ai dat seama domnule Mihai ca eu inca mai am paraziti?

    RăspundețiȘtergere
  17. @ Daniela ... Tulburarea Bipolara pare a fi totusi o alta mancare de peste .. o urgenta spirituala si posibil chiar si simptomele primelor faze ale iluminarii spirituale . Am facut trimitere in articol la cele doua articole dedicate subiectului. Asta ca sa nu incurcam strachinile.

    Aici e prima parte http://fymaaa.blogspot.com/2011/11/iluminarea-spirituala-o-boala-psihica.html
    Aici e partea a 2-a https://fymaaa.blogspot.com/2012/04/tulbularea-afectiv-bipolara-seria-ii.html

    RăspundețiȘtergere
  18. Gheorghe Mariana27 iunie 2019 la 15:32

    Va multumesc. Articol care te lumineaza, pune pe ganduri si in garda.

    RăspundețiȘtergere
  19. Este f.interesant ce scrieți,eu îmi imaginam de mult timp așa ceva,posibil ca este legat și de viețile mele anterioare... oricum nu vorbiți la pereți...subiectul e fascinant.... tine ți-o tot așa.

    RăspundețiȘtergere
  20. Citim, apoi gandim, si scriem la randul nostru, ca sa afle lumea.

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu vorbesti cu peretii:)))
    Suntem multi pe-aici

    Numai bine si
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  22. Daca va uitati la articolele postate in ultimii 5 ani, rareori vezi vre-un comentariu, hai doua ... ma bucur ca am reusit sa va scot din apatie, din lipsa de interes sau pasivitate ... Imi doresc ca la tot ce postez sa existe macar un feedback daca nu altceva. În facebook la fel, prea putine like-ri, inter-actiune. Fara feedbackul vostru e ca si cum as fi singur ...se uita sute de oameni la articole, dar nimeni nu prea zice nimic. Like-uri nu, distribuiri nu, comentarii nu, donatii nu ... pai ma duc in padure si ma simt la fel de popular.

    RăspundețiȘtergere
  23. Postarile dvs sunt redistribuite cu miile

    RăspundețiȘtergere
  24. Buna ziua si mii de multumiri pentru informatiile oferite prin intermediul acestui blog. Munca ta e importanta, as spune chiar vitala.
    Citesc de ani de zile postarile tale si trebuie sa iti marturisesc ca abia acum am ales sa comentez. Asta pentru ca in tot acest timp, am asimilat, am testat, am trecut prin filtrul personal toate informatiile si cumva, incet incet mi-am formulat propria parere despre subiectele expuse de tine. Am experimentat regresia hipnotica, lucrez chiar eu cu acest instrument interesant si pot sa iti spun ca mentalul colectiv(si nu numai) este un loc "interesant", plin cu de toate. Este usor sa accesezi acest mental colectiv, ceea ce e mai greu insa e sa te desprinzi de ceea ce contine el negativ. Pentru ca e impregnat cu tot ceea ce samanii au simtit si vazut (d)in planul eteric. Si da, depinde foarte de mult de calitatea psiho-mentala a celui care acceseaza mentalul colectiv. Daca o face un spirit benefic, informatiile accesate de acesta sunt trecute prin filtrul acesta al beneficitatii. Daca insa acest mental colectiv este accesat de un spirit eminamente negativ atunci acest spirit aduce in planul fizic tot acel material cu care rezoneaza. Si nu numai ca il aduce in planul gandirii il aduce in planul realitatii fizice. Va ajunge sa impregneze viata, realitatea zilnica cu acele idei care vor functiona ca niste virusi. Acesti virusi vor intoxica vietile celor cu care acest spirit va intra in contact. Ca o epidemie. Cred ca tot ceea ce se intampla in vietile noastre reflecta aceste rezonante. Daca ne uitam mai atenti, vom intelege de ce e important sa fim atenti la ceea ce gandim si la ceea ce acceptam la nivel ideatic. Subiectul este vast si interesant,multumesc inca o data pentru ideile reiterate. Voi urmari cu interes maxim tot ceea ce postezi, succes si spor in toate.

    RăspundețiȘtergere
  25. Ce-i drept, rar am intrat pe acest blog, dar este interesant tot ceea ce-am găsit aici! Sper să intru mai des de acum! :)

    Nu vorbești cu pereții, și mă interesează acest subiect deoarece mama mea este diagnosticată cu schizofrenie paranoidă de mai bine de 30 de ani...

    Mi s-a părut interesant să-mi dau seama, în timp, când vorbește ea și când vorbește „cealaltă”, și mai mult decât atât, să rămân calmă în prezența „celeilalte”, pentru că aveam tendința să mă enervez... e o lecție pentru mine! Am practicat și practic cu ea Terapia Iertării, m-a impresionat experiența dr-ului Haleakala...

    Îmi amintesc că un medic psihiatru care a tratat-o pe mama, mi-a zis că aproape 90% din bolnavii psihici din spital nu cred în Dumnezeu... nu știu de restul, dar la mama se potrivea...

    Toate cele bune și succes în continuare... Și n-ar trebui să zici că te agiți degeaba să tot scrii și să te repeți, pentru că cine are de citit intră și citește, sau ca să mmă exprim corect, cine are nevoie de informațiile de aici „este îndrumat să intre/găsească și să citească”, așa cum am fost / le-am găsit eu... și asta ar trebui să-ți fie mulțumirea, așa cum ai și spus într-un comentariu... să știi că faci tot ce poți mai bine, restul nu mai e treaba ta...

    P.S. Tocmai am dat like și paginii!!!

    RăspundețiȘtergere
  26. Multumesc pentru cometariu Delia ... vezi tu, daca nu provocam oamenii sa-mi dea un feedback poate nu o faceau. Daca te uiti la majoritatea articolelor publicate in ultimii ani , rareori vei vedea vre-un comentariu , iar la multe din ele chiar m-am agitat sa scriu articole adevarate, documentate. Cand vezi ca nu ai niciun comentariu iti vine sa te cam lasi de meserie.

    Surprinzator , acest articol a avut poate cele mai multe comentarii din ultimii 7 ani.

    RăspundețiȘtergere
  27. Foarte interesant ceea ce am citit.Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  28. Bănuiesc faptul că întotdeauna suntem protejați și călăuziți in mod divin ( Louise L Jay), ,,rapitorii" aceștia precum și alți paraziți - pot fi neutralizanți foarte ușor înseamnă !?

    RăspundețiȘtergere
  29. Daca noi credem ca nu suntem protejati, daca noi nu credem in protectii divine, in puterea noastra ca suflete, daca noi ne consideram doar corpuri grosiere, cu greseli si defecte, daca facem anumite lucruri care nu corespund divinitatii care suntem, chemam catre noi anumite lucruri, avem anumite brese, anumite gauri de care genul acesta de paraziti profita. Iar ei au tot interesul sa ne mentina intr-o ignoranta si uitare a starii noastre divine, mentinandu-ne pe frecvente joase, tentandu-ne, impingandu-ne in directa in care ei se simt bine.

    RăspundețiȘtergere
  30. Dragilor ganditi un pic si cu mintea voastra.

    Am avut depresie (adevarata) pe fond de suprasolicitare psihica si fizica ( 3 copii, la momentul acela adolescenti, munca de cercetare -pe bune-, implicare in proiecte multiple). In acele momente esti complet rupt de lume si iti simti sufletul gol si o neantizare fizica.

    Toate teoriile acestea au un aspect plauzibil si sunt seducatoare la un moment dat, se bazeaza si pe adevaruri partiale (medicina naturista, hipnoza etc. amestecate cu lucruri din stiinta care majoritatea sunt peste nivelul general al cunostintelor medii, de exemplu medicina cuantica - rupte din context). Am studiat la un moment dat aceste lucruri mai intens pentru ca aveau conexiune cu interesele mele de cercetare (sunt biochimist specializat in biochimia animala si am studiat efecte la nivel biochimic si imunochimic al tratamentelor naturiste - traditionale, inclusiv acupunctura sau homeopatia, comparativ cu medicina alopata - adica medicina moderna). Daca insa ai cunostintele si disponibilitatea de a analiza ce spun astfel de personaje, care in marea lor majoritate sunt foarte carismatice, iti dai seama ca prin aspectul senzational al unor astfel de teorii ei incearca sa capteze atentia, sa te seduca...
    Apoi vand carti, fac conferinte,filme, bloguri -toate aducand un beneficiu material direct sau indirect prin reclama platita asociata numarului de vizualizari). Sunt si persoane cu adevarat bine intentionate care la un moment dat perpetueaza si disemineaza -cu cea mai buna intentie, fiind convinsi de ideile celorlati- aceste teorii.
    Deci inca o data ganditi critic tot ce cititi, chiar daca uneori pare plauzibil...

    RăspundețiȘtergere
  31. @Catalina

    1. Te-ai uitat la interviu? Ma indoiesc ca te-ai uitat.
    2. Toate ideile din acest interviu vin ca o confirmare la ceea ce stiam sau credeam deja ascultand foarte multe alte surse si relatari pe aceasta tema.
    3. Care este dupa opinia ta de specialista cauza schizofreniei? Teoriile stiintifice actuale legate de schizofrenie sunt nedovedite.

    Tocami ca gandesc critic si nu mai pun botul la teoriile oficiale despre nimic tind sa cred ca ce zice omul e adevarat. Aratati-mi un alt studiu asemanator cu cel al lui Jerry Marzinsky sa comparam informatiile.

    Nu stiu ce mi-a vandut mie Jerry, ca nu vad nimic de genul. Omul a raspuns la niste intrebari si cu asta basta.

    Deci poate ar trebui sa va analizati dvs. propria minte, caci poate nu stit cu adevarat cine vi-o da. Ganditi dvs. Sunteti sigura? Fiecare gand pe care-l aveti e al dvs. De unde stiti? De unde va vin gandurile? Ganditi dvs. controlat fiecare gand care vine catre dvs. Daca nu, de unde vin gandurile? Si de ce vin anumite ganduri?

    RăspundețiȘtergere
  32. Numai cei vii emit, lasati mortii sa se odihneasca, ca nu mai emit nimic, camoul in care a emis este acum la rude, cunostinte care ii folosesc experientele adaugandu-le pe ale lor si transmitandu-le mai departe. Absolut tot, are o cauza organica. De regula schizofrenicii au in apropiere pe cineva care emite pe aceeasi lungime de unda ( se pot masura, deja exista telepatia asistata care stie frecventa). Sunt persoane singure, fara ocupatie, sau care au timp suficient sa contemple. Daca intrati in stare de meditatie, contemplare,puteti intra in comuniune cu oricine. Se aude ca si cum ar fi gandurile voastre, dar nu sunt, in timp incepi sa faci diferenta. Trebuie sa patrati tot timpul mintea in prezent, nu va imprastiati :))
    Pentru doamna cu mama suferind de schizofrenie paranoida - regimul alimentar este vital. O sa observati ca, crizele si confuziile mentale apar atunci cand consuma dulciuri ,condimente grasimi si gluten. Exista o toxicitate a creierului data de o proasta functionare a ficatului functioneaza ca si toxiinfectie alimentara pentru ca ficatul nu poate procesa alimentele indicate. O saptamana fara ele si se cunoaste diferenta.
    Nu apartinem niciunei divinitati. Exista triburi , popoare, care nu stiu de existenta vreunei forme identica divinitatii si totusi traiesc.

    RăspundețiȘtergere
  33. Cine poate spune care este limita viului? Doar dacă viul depășește puterea noastră de percepție? Personal cred că ideile, gândurile, sunt niște energii ce pot fi percepute si emise atat de formele fizice, cat si de cele non-fizice si cred in existenta fiintelor pe densitati de vibratie superioara sau inferioara, practic invizible perceptiei noastre limitate in 3D.

    Cred ca o alimentatie nepotrivita poate potenta, cataliza, influenta starea de mediumitate fata de anumite influente, mai ales daca mananci produse de origine animala, de la fiinte care s-au chinuit, au agonizat, au umplut de adrnalina acea carne si acele lactate. De asemenea cand mananci alimente false, chimice, toxice, rafinate, super procesate, fra niciun continut vital, ba care mai mult, te seaca pe tine de resurse daca le mananci. Insa nu toti cei care le mananca devin mediumici si nu intra in contact cu aceste entitati.

    Psihiatrul a explicat in interviu care sunt bazele comune pe care le au toti schizofrenicii studiati de el. Dca va uitati la film, veti intelege mai bine.

    In meditatie intri in contact sau nu cu cineva, daca frecventa ta e de asa natura sa permita acel contact. Nu oricine mediteaza contacteaza demoni si nu oricine mediteaza contacteaza entitati de vibratii inalte.

    RăspundețiȘtergere
  34. daca totul ar fi avut o cauza organica, aceasta cauza ar fi fost descoperita pana acum ... ceea ce nu este cazul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cate cauze organice cunoasteti? Aflati ca niciuna nu este reala.

      Ștergere
  35. Viul nu o sa depaseasca niciodata limita noastra de perceptie, simplu, functionam pe aceleasi perceptii.

    Inca odata, numai viul emite, piatra nu emite decat daca a fost atinsa de un viu si a lasat o amprenta energetica si o forma gand pe care noi o citim, dar atentie, forma aia nu este a pietrei. Nu exista emisie superioara si inferioara ci diferente de frecventa.
    A, carnea moarta nu emite. O luam de la capat. Numai viul emite. Lactatele de ce? Agonizeaza vreo vaca cand este mulsa?
    Nu exista demoni ca si entitate decat cei incarcati energetic prin ritualuri, frecventa aia o prind cei din anturajul celor care practica aceste ritualuri. O sa ma uit la video si cu aceeptul dv o sa revin.

    RăspundețiȘtergere
  36. Lol ...ati auzit de spectrul electro-magnetic? Stiti cat de limitat este spectrul nostru de perceptie vizual, auditiv samd? Aveti vreo idee? Stiti ca exista vietati care nu pot fi vazute decat in spectrul UV (ultraviolet) , pe care cu ochii fizici nu le vedem?

    Viul depaseste granitele fizice ca si existenta ... asta o demonstreaza toate vederile de la distanta, care ne arata ca existam si in afara corpului nostru si putem sa ne proiectam mintea la distanta.

    Stiti ca vacile di industrie sunt violate si inseminate artificial ca sa fie gestante tot timpul ca sa aiba lapte? Stiti ca 99% dintre viteii masculi sunt masacrati imediat dupa nastere deoarece sunt considerati nerentabili? Stiti ca vaca din fermele industriale este tinuta in conditii improprii de viata, indopata cu hormoni, antibiotice, tinduta la distanta de copiii ei si apoi este ucisa de tanara cand productia de lapte incepe sa scada?

    Cam asta e realitatea https://youtu.be/QftuC3IrFCE ...un filmulet de 2 minute care va explica pe f scurt adevarul. Practic incurajati o industrie a mortii si terorii, daca va cumparati laptele de la supermarketuri, de la industriasi.

    RăspundețiȘtergere
  37. Oferiti-mi un studiu clar, științific, nu constatari empirice, nu pareri, nu impresii, nu credinte, care sa-mi dovedeasca fara urma de indoaiala ca schizofrenia are cauze organice. În rest vorbim vorbe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu exista studii si stiti prea bine de ce. In materialul de sus profesorul spune ca " se vorbeste despre dezechilibre chimice dar nimeni nu stie cum functioneaza" , si dv vreti studii?

      Ștergere
  38. 1. Spectrul electro magnetic al creierului arata ca flacara aragazului, culoare neon albastru, la schizofrenici coronita este intrerupta in zona afectata.
    2. Vacile - Da, stiu, exista varianta?

    RăspundețiȘtergere
  39. 1. Și? Care-i cauza? De ce arată așa creierul? Mergeti mai profund. Până și ce mai slabi doctori știu acum că majoritatea bolilor au cauze psiho-somatice, adică, anumite gțnduri, emoții, traume psihice, gânduri negative, pot genera efecte la nivel corporal, dacă sunt menținute mult timp.

    2. Alternativa este laptele vegetal, preparat in casa sau luat de la magazin sau pur și simplu renunțarea la lactate, adoptând dieta bazată pe plante, așa cum eu și milioane de oameni de pe această planetă am făcut-o deja.

    Sau dacă vă credeți dependentă de lapte animal, „sponsorizați” un țăran, verificați că el crește animalul în bune condiții, cu ce-l hrănește, dacă își iubește animalul, consumați laptele crud ... sau creșteți-vă dvs. animalul, dacă aveți condiții. Nu mai cumpărați lapte de la industriași și în niciun caz lapte pasteurizat.

    RăspundețiȘtergere
  40. Desi nu exista aceste studii , dvs. sunteti ferm convinsa, sigura ca sunt cauze organice. Dati-mi voie sa nu va cred si sa-mi pastrez paerea exprimata in articol. Pana nu va exista acel studiu care sa demonstreze cauza organice, vorbim pareri.

    RăspundețiȘtergere
  41. Exista studii despre corelatie gluten schizofrenie,e plin netul, nu le postez ca n-am timp. Am vazut documentarul pana la capat. O porcarie. Fiinte, chestii,prostii, sunt arhelipuri primitive. Lucrurile functioneaza asa: alimente care induc anxietatea, in stare de anxietate (teama), mintea merge analog la tipar negativ (ia de acolo tot ce gaseste - omor sinucidere,moarte,etc), prin scoaterea alimentelor care induc anxietatea se reduce dedublarea gandului (in cazul asta). Socializarea ramane cea mai buna terapie, minte se concentreaza pe conversatia reala si nu cea imaginara. Pragmatismul societatii moderne a scos pastile , dar, tratamentele a la long le spune si profesorul in documentar. Daca acest pragmatism va castiga schizofrenicii nu se vor vindeca niciodata si nici ceilalti bolnavi pentru ca nu este vindecata cauza. In prezent nicio boala nu are tratata cauza ci efectele, dar incet incet se face lumina: vor disparea vaccinurile care au creat mari neajunsuri omenirii, sper ca studiile privind virusurile vor fi corectate pentru ca nu exista SIDA, rujeola,hepatita, etc. Deja sunt studii independente privind microbiomul. Autismul este o consecinta a distrugerii microbiomului intestinal si de altfel toate incep in intestin.
    Sanatate si numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  42. Referitor la vaca, nu cred ca mai exista vaca nevaccinata nu cred ca mai exista nutret fara pesticide,chiar daca nu adaugi pesticide el exista de la culturile din jur, exista in apa din rauri in panzele freatice, in orice, deci nu se va mai putea vorbi niciodata de zootehnie bio (vise). Omul are nevoie de proteine si de fierul cu asimilare rapida (din carne), vegetarienii fac leucemie foarte des (nu vorbesc din auzite), si tot ce am scris este din propria-mi experienta. Va asigur ca nu sunt o persoana tanara dar citesc materiale performante din diverse domenii si surse si am o viziune clara cu tot ce se intampla.

    RăspundețiȘtergere
  43. Este vorba si de impactul absolut nociv al agriculturii animaliere asupra mediului, daca sa spunem nu va pasa de animale si le mancati doar pentru a va satisface niste nevoi imaginare, ce tin in principal de gust, atunci preocupati-va poate de faptul ca pentru aceasta industrie a mortii si terorii sunt defrisate paduri, sunt poluate apele, solurile erodate , fiind considrata actual cea mai toxică si nociva industrie. E o idiotenie maxima chestia cu fierul asimilat rapid (pai poate ar trebui sa beti sangele diret, ca vampirii, de la sursa, daca tot va simtiti carnivora ... ca asa fac adevaratele carnivore). V-au prgramat papusarii bine cu astfel de idei. Auzi leucemie... deci o tampenie mai mare nu am auzit. Vegetarianii care au leucemie ... asta e deja noaptea mintii. Deci lasati-o moarta ca macane rau de tot. Legat de gluten, exista studii care spun ca de fapt este intoleranta la glifosat si la OMG, nu la gluten. Sunt vegetarian de 25 de ani, deci si eu vorbesc din experienta si nu am nicio problema de sanatate, mai ales de cand am devenit vegan, acum 3 ani.

    RăspundețiȘtergere
  44. Da, am citit pana la sfarsit si...am ,,vazut,, multe spirite gri atasate de fosta mea cumnata( acum moarta) , bolnava psihic si o viata traita prin spitale , timp de 11 ani.Stiam despre ce e vorba , caci am citit mult despre bolile psihice si , practicand yoga, eram ,,sensibila,, la energii de tot felul.Multumesc pentru ceea ce ne impartasesti !

    RăspundețiȘtergere
  45. Si eu Am citit pana la sfarsit!Multumesc frumos pentru pretioasele informatii!Cred ca incet incet ne trezim, constientizam realitatea si incercam la randul nostru sa ajutam si pe cei din jurul nostru sa faca la fel.E timpul sa ne revendicam ceea ce este al nostru,liberul arbitru,vointa personala!

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...