Ieşirea Din MATRIX: Noi și blockchain-ul

miercuri, 24 aprilie 2019

Noi și blockchain-ul


THE BLOCKCHAIN AND US (2017)

„Conștientizarea globală a blockchain-ului s-a răspândit ca un foc sălbatic în ultimul deceniu. Cu toate acestea, persistă mult confuzie cu privire la modul în care funcționează această monedă digitală și implicațiile pe care le-ar putea avea pentru noi toți în viitorul nu atât de îndepărtat. 

Noul documentar The Blockchain and Us nu este un exercițiu uscat sau excesiv tehnic care încearcă să explice fiecare nuanță a acestui sistem monetar complex. În schimb, filmul solicită expertiza vrăjitorilor financiari și experților în tehnologie din întreaga lume pentru a-i expune potențialul în modelarea unei lumi noi și curajoase.

Inventat în 2008 de o figură sau entitate evazivă cunoscută sub numele de Satoshi Yakamoto, bitcoinul este o monedă experimentală care este comercializată prin stratosfera digitală. Toate tranzacțiile sunt finalizate pe o bază peer-to-peer, ceea ce elimină necesitatea băncilor, brokerilor sau altor intermediari. Aceste tranzacții sunt stocate pentru vizualizare publică într-o rețea de blocuri (blockchain), o foaie de calcul digitală nesfârșită, care este asigurată de o criptare de calitate militară nedesfăcută.

Acest sistem revoluționar transformă moneda noastră tradițională în active digitale și ar putea transforma modul în care desfășurăm toate nivelurile de afaceri în viața noastră de zi cu zi. În acest moment, sistemul este prea tânăr și volatil pentru a contrabalansa actualul nostru sistem de schimb valutar, dar băncile și alte întreprinderi încep să ia tehnologia în serios. totuși. Mulți simt că este doar o chestiune de timp înainte ca sistemul bitcoin să devină normă, deci există un sentiment de urgență din partea lor de a evolua în el sau riscă irelevanța.

Potrivit fiecăruia dintre subiecții intervievați ai filmului, rețeaua de blocuri ar putea introduce o nouă eră care este mai incluzivă, mai diversă și mai umană. În prezent, peste 70% din populația lumii funcționează fără nicio legătură cu sectorul serviciilor financiare. Blockchain deschide ușa pentru implicarea lor și declanșează o demografie globală masivă pentru afacerile existente. Această dinamică ar putea schimba fundamental viața a miliarde pe tot globul și ar reduce semnificativ marjele de inegalitate a veniturilor.

Viitorul bitcoinului ar putea fi nesigur în momentul de față, însă posibilitățile sale sunt nelimitate. Blockchain and Us este un abecedar eficient pentru un nou fenomen interesant care va continua să conducă dezbateri și gândire inovatoare pentru anii următori." - traducerea și adaptarea de aici.

Regizat de: Manuel Stagars

Mulțumim Octav de la We Go Crypto Romania pentru traducere.

În completare studiați și celelalte articole dedicate subiectului, în categoria CRYPTO.

VEDEȚI DOCUMENTARUL TRADUS AICI:

7 comentarii:

  1. Ar trebui sa-i respecți si pe cei care te critica si ar fi meritat un raspuns pe masura,doamna te-a provocat la o discuție!? Dar zici ca te-ai speriat si ai dat cu mucii în fasole ! Daca tot iti spui "minte deschisă " pai atunci joacă până la capăt pt ca altfel riști să cazi în derizoriu cumetre! Pentru ca este păcat pt munca pe care ai depus o aici ! Imi place ce faci dar totusi fi vertical ! În legătură cu subiectul în sine sunt de acord cu doamna ca trăim într-o lume sintetică iar daca înlocuim un sistem fiat care este corupt cu un sistem care urmărește în sine sa te tehno-robotizeze nu am făcut nimic ! Amândouă sistemele urmăresc același principiu sclavia !iar ultimul poate fi mult mai perfid datorită tehnologiei cu care vine la pachet, imaginativă o pana de curent la nivel mondial,sau un "atac" cu arme electromagnetice ,tot ce deții virtual acolo ramane adica nimic ! Este un semnalul ca vor sa strângă "recolta"! Asta este parerea mea despre cripto monede.

    RăspundețiȘtergere
  2. Habar nu ai cate injurii si epitete si cuvinte grele a trebuit sa blochez acestei doamne trezite ... doamna ma foloseste ca pe un sac de dejectii de multisor ... Din multiplele comentarii i-am publicat doar cateva mai decente ... degeaba stau sa-i explic pentru ca ea deja ma cunoaste, deja ma stie, deja ma manaca pe paaine la micul dejun ...deci sunt convins ca nu am cu cine ... asta nu e discutie. Asta e modul ei de a ma pune la punct ...e a ma stie deja.

    RăspundețiȘtergere
  3. Legat de cryptomonede, ceea ce expuneti sunt pareri ...filmul pe care eu l-am expus sunt alte pareri ... ca orice instrument presupun ca poate face rau, dar poate face si bine ..poate fi un instrument de eliberare sau e sclavizare si mai adanca ... ramane de vazut ...insa intre timp studiati, nu strica. Eu nu spun ca sunt detinatorul adevarului absolut ci indemn lumea sa cerceteze ... Atat. Asta fac si eu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa nu uitam ca si in prezent cei mai multi bani, tot virtuali sunt...banii tipariti sunt o mica parte din masa monetara, care oricum in caz de pana de curent tot la fund te stergi cu ei, sau faci focul ..atunci la putere va fi trocul. Parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc pentru raspuns ! As vrea sa iti dau o temă de analizat daca poti si ai timp ,ARHONII ! Parerea mea este ca acolo trebuie să căutăm cauza la tot ! Este un subiect greu pt ca sunt foarte puține informatii iar cele care sunt subtiri ! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Am vorbit ceva pe aici de ei pe aici http://fymaaa.blogspot.com/2018/10/george-noorey-dincolo-de-credinta.html sau pe aici https://fymaaa.blogspot.com/2014/03/posedare-astrala-liber-arbitru.html si pe aici https://fymaaa.blogspot.com/2018/06/sistemul-de-control-al-matricei.html, unde sunt numiti pradatori hiperdimensionali.

    Si i-am mai pomentit destul de des si prin alte locuri.

    RăspundețiȘtergere
  7. Referitor la arhoni si alte fiinte nascocite.
    Nu stiu de ce va complicati.
    Noi suntem arhonii, noi oamenii.
    Este impropriu spus posedare, este mai mult vedere la distanta cu influenta sau nu. Semenii nostrii cu abilitati pot influenta o persoana constient sau inconstient. Dar repet, suntem tot noi (dincolo de noi suntem tot noi).
    Chiar daca prin absurd ar exista altceva, nu ne-ar face bine sa constientizam ca exista.
    Cu siguranta. 200%, nu exista altceneva.
    Nu va imprastiati, ca sa nu se agate un vampir de subconstientul vostru.
    Daca sunteti sensibil si aveti astfel de probleme, meditatie mai putina, socializare si activitate cat de multa.
    Cunosc un rector la o universitate cu specific care a crezut in arhonii astia si subconstientul lui crease niste monstrii pe care aproape ii materializase. In ultima parte a vietii inebunise si credea ca formele astea il ataca. A murit destul de tanar. Ocrotiti-va subconstientul, apatati-l prin metodele de mai sus: negare, socializare si cat mai putina meditatie.
    Sunt oameni cu probleme mentale, carora, astfel de documentate nu le fac niciun bine. Ii sfatuisc sa caute mai multe surse, pentru ca, astfel de bazaconii nu exista. Publicati va rog acest comentatiu daca va pasa de semenii dv.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...