Ieşirea Din MATRIX: Noi și blockchain-ul

ULEIURI CBD - uleiuri miraculoase din canabis

Image and video hosting by TinyPic

miercuri, 24 aprilie 2019

Noi și blockchain-ul


THE BLOCKCHAIN AND US (2017)

„Conștientizarea globală a blockchain-ului s-a răspândit ca un foc sălbatic în ultimul deceniu. Cu toate acestea, persistă mult confuzie cu privire la modul în care funcționează această monedă digitală și implicațiile pe care le-ar putea avea pentru noi toți în viitorul nu atât de îndepărtat. 

Noul documentar The Blockchain and Us nu este un exercițiu uscat sau excesiv tehnic care încearcă să explice fiecare nuanță a acestui sistem monetar complex. În schimb, filmul solicită expertiza vrăjitorilor financiari și experților în tehnologie din întreaga lume pentru a-i expune potențialul în modelarea unei lumi noi și curajoase.

Inventat în 2008 de o figură sau entitate evazivă cunoscută sub numele de Satoshi Yakamoto, bitcoinul este o monedă experimentală care este comercializată prin stratosfera digitală. Toate tranzacțiile sunt finalizate pe o bază peer-to-peer, ceea ce elimină necesitatea băncilor, brokerilor sau altor intermediari. Aceste tranzacții sunt stocate pentru vizualizare publică într-o rețea de blocuri (blockchain), o foaie de calcul digitală nesfârșită, care este asigurată de o criptare de calitate militară nedesfăcută.

Acest sistem revoluționar transformă moneda noastră tradițională în active digitale și ar putea transforma modul în care desfășurăm toate nivelurile de afaceri în viața noastră de zi cu zi. În acest moment, sistemul este prea tânăr și volatil pentru a contrabalansa actualul nostru sistem de schimb valutar, dar băncile și alte întreprinderi încep să ia tehnologia în serios. totuși. Mulți simt că este doar o chestiune de timp înainte ca sistemul bitcoin să devină normă, deci există un sentiment de urgență din partea lor de a evolua în el sau riscă irelevanța.

Potrivit fiecăruia dintre subiecții intervievați ai filmului, rețeaua de blocuri ar putea introduce o nouă eră care este mai incluzivă, mai diversă și mai umană. În prezent, peste 70% din populația lumii funcționează fără nicio legătură cu sectorul serviciilor financiare. Blockchain deschide ușa pentru implicarea lor și declanșează o demografie globală masivă pentru afacerile existente. Această dinamică ar putea schimba fundamental viața a miliarde pe tot globul și ar reduce semnificativ marjele de inegalitate a veniturilor.

Viitorul bitcoinului ar putea fi nesigur în momentul de față, însă posibilitățile sale sunt nelimitate. Blockchain and Us este un abecedar eficient pentru un nou fenomen interesant care va continua să conducă dezbateri și gândire inovatoare pentru anii următori." - traducerea și adaptarea de aici.

Regizat de: Manuel Stagars

Mulțumim Octav de la We Go Crypto Romania pentru traducere.

În completare studiați și celelalte articole dedicate subiectului, în categoria CRYPTO.

VEDEȚI DOCUMENTARUL TRADUS AICI:

6 comentarii:

Anonim spunea...

Ar trebui sa-i respecți si pe cei care te critica si ar fi meritat un raspuns pe masura,doamna te-a provocat la o discuție!? Dar zici ca te-ai speriat si ai dat cu mucii în fasole ! Daca tot iti spui "minte deschisă " pai atunci joacă până la capăt pt ca altfel riști să cazi în derizoriu cumetre! Pentru ca este păcat pt munca pe care ai depus o aici ! Imi place ce faci dar totusi fi vertical ! În legătură cu subiectul în sine sunt de acord cu doamna ca trăim într-o lume sintetică iar daca înlocuim un sistem fiat care este corupt cu un sistem care urmărește în sine sa te tehno-robotizeze nu am făcut nimic ! Amândouă sistemele urmăresc același principiu sclavia !iar ultimul poate fi mult mai perfid datorită tehnologiei cu care vine la pachet, imaginativă o pana de curent la nivel mondial,sau un "atac" cu arme electromagnetice ,tot ce deții virtual acolo ramane adica nimic ! Este un semnalul ca vor sa strângă "recolta"! Asta este parerea mea despre cripto monede.

FreeYourMind spunea...

Habar nu ai cate injurii si epitete si cuvinte grele a trebuit sa blochez acestei doamne trezite ... doamna ma foloseste ca pe un sac de dejectii de multisor ... Din multiplele comentarii i-am publicat doar cateva mai decente ... degeaba stau sa-i explic pentru ca ea deja ma cunoaste, deja ma stie, deja ma manaca pe paaine la micul dejun ...deci sunt convins ca nu am cu cine ... asta nu e discutie. Asta e modul ei de a ma pune la punct ...e a ma stie deja.

FreeYourMind spunea...

Legat de cryptomonede, ceea ce expuneti sunt pareri ...filmul pe care eu l-am expus sunt alte pareri ... ca orice instrument presupun ca poate face rau, dar poate face si bine ..poate fi un instrument de eliberare sau e sclavizare si mai adanca ... ramane de vazut ...insa intre timp studiati, nu strica. Eu nu spun ca sunt detinatorul adevarului absolut ci indemn lumea sa cerceteze ... Atat. Asta fac si eu.

FreeYourMind spunea...

Sa nu uitam ca si in prezent cei mai multi bani, tot virtuali sunt...banii tipariti sunt o mica parte din masa monetara, care oricum in caz de pana de curent tot la fund te stergi cu ei, sau faci focul ..atunci la putere va fi trocul. Parerea mea.

Anonim spunea...

Multumesc pentru raspuns ! As vrea sa iti dau o temă de analizat daca poti si ai timp ,ARHONII ! Parerea mea este ca acolo trebuie să căutăm cauza la tot ! Este un subiect greu pt ca sunt foarte puține informatii iar cele care sunt subtiri ! Multumesc!

FreeYourMind spunea...

Am vorbit ceva pe aici de ei pe aici http://fymaaa.blogspot.com/2018/10/george-noorey-dincolo-de-credinta.html sau pe aici https://fymaaa.blogspot.com/2014/03/posedare-astrala-liber-arbitru.html si pe aici https://fymaaa.blogspot.com/2018/06/sistemul-de-control-al-matricei.html, unde sunt numiti pradatori hiperdimensionali.

Si i-am mai pomentit destul de des si prin alte locuri.

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...