Ieşirea Din MATRIX: G. I. JOE 2 - Represalii - filmul de week-end

vineri, 22 februarie 2019

G. I. JOE 2 - Represalii - filmul de week-end


G.I. JOE 2 - Retaliation (2013)

Publicăm acest film doar pentru că ne-a fost recomandat de Emery Smith și David Wilcock, un film cam pentru băieței și plin de clișeele din filmele de acțiune și luptă americane, în care cică ar apărea tehnologiile și armele existente deja în cercurile secrete ale cabalei și în PSS. Am zis ca măcar așa să le vedem și noi.

Despre ce este vorba pe foarte scurt:

„Urmarea blockbuster-ului G.I. JOE: THE RISE OF COBRA, din 2009, care a avut încasări internaționale de peste 300 de milioane de dolari, G.I. JOE: REPRESALII este o producție Paramount Pictures, Metro-Goldwyn-Mayer și Skydance Productions, în asociere cu HASBRO și Bonaventura Pictures.

De această dată, soldații G.I. JOE se luptă nu numai cu dușmanul lor de moarte, Cobra, ci sunt forțați să înfrunte și amenințările care vin din interiorul guvernului, care le pun în pericol viața. Filmul îi are în distribuție pe Dwayne Johnson, Bruce Willis și Channing Tatum, alături de D.J. Cotrona, Byung-hun Lee, Adrianne Palicki, Ray Park, Jonathan Pryce, Ray Stevenson.” SURSA

SUGESTIE: Folosiți programele de tip ADBLOCKER, gen Fair AdblockerAdBlock Plus șamd (atât browserele Chrome cât și Firefox, Opera și altele, au de obicei niște magazine de extensii, add on-uri de unde se pot instala gratuit aceste ad blockere). Atenție, nu se vor bloca chiar toate paginile de reclamă, iar unele servere cer anume ca Ad Blocker-ul sa fie dezactivat ca să fie văzute filmele, deoarece majoritatea acestor servere traiesc de pe urma reclamelor ce se deschid atunci când dați click pe paginile ce apar cu duimul - ceea ce nu vă recomand). Recomandarea este ca imediat ce se deschide o pagina să o închideți, deoarece nu odată sunt redirecționări către instalări de programe și jocuri îndoielnice.

Vizionare Plăcută!

VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI:
CALITATE HD 720p



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...