Ieşirea Din MATRIX: STĂPÂNIRE - un documentar șocant despre industria animalieră

marți, 16 octombrie 2018

STĂPÂNIRE - un documentar șocant despre industria animalieră


DOMINION (2018)

Acesta este un documentar australian care ne expune partea întunecată a agriculturii animaliere moderne, prin camere de luat vederi, ascunse și ținute în mână și explorează moralitatea și validitatea stăpânirii noastre asupra regnului animal. Deși filmul se concentrează în principal pe animalele folosite pentru hrană, analizează și alte modalități prin care animalele sunt exploatate și abuzate de oameni, inclusiv îmbrăcăminte, divertisment și cercetare.

Mișcarea Dominion este o chemare la acțiune pentru oricine crede în mesajul filmului: că noi, ca specie, suntem capabili mai mult." Traducerea de pe site-ul oficial dominionmovement unde puteți găsi mai multe informații ți resurse pentru a trece la acțiune.

Filmul este narat de Joaquin Phoenix, Rooney Mara, Sia, Sadie Sink și Kat Von D și co-produs de creatorul Earthlings, Shaun Monson. 

Regizat de Chris Delforce și Lissy Jayne. 

Deși este filmat în Australia, are un mesaj global.

Notă: Merită vizionat de Halloween, de cei care doresc senzații tari.

Dacă aveți stomac să vedeți filmul fără să vă revoltați, fără să vă emoționați, probabil că aveți stomacul să și digerați produsele animaliere.

Aș recomanda totuși celor care nu simt nimic privind aceste imagini (sau care poate chiar se bucură, se simt puternici, poate chiar li se face foame) să-și facă de urgență un consult psihologic ... Lipsa de empatie, de compasiune, grijă, iubire poate fi ori un semn de disonanță cognitivă ori alte probleme interioare și o clară lipsă de suflet.

Dacă nu puteți accepta cele văzute, vă rugăm să vă reconsiderați regimul alimentar și să luați în considerare trecerea la o dietă bazată pe plante. Este cea mai directă și mai puternică modalitate de a protesta împotriva acestor cruzimi. Sau cel puțin, creșteți-vă voi animalele și tăiați-le singuri pentru a nu mai încuraja această industrie a morții din mariile ferme.


ATENȚIE, FILMUL CONȚINE IMAGINI EXTREM DE GRAFICE, CARE NE ARATĂ TORTURILE INFERNALE LA CARE SUNT SUPUSE ANIMALELE DE CONSUM
ÎN INDUSTRIA ANIMALIERĂ!

VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI, ÎN CALITATE HD 1080p:


Pentru o donație, vă pot împrumuta accesul. Mulțumesc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...