Ieşirea Din MATRIX: Lothar Schafer - Unde, particule, potențialitate

miercuri, 8 noiembrie 2017

Lothar Schafer - Unde, particule, potențialitate


""Lothar Schäfer este un distins profesor de chimie fizică (emerit) la Universitatea din Arkansas. Cercetările sale în domeniile chimiei fizice, difracției electronice, chimiei cuantice aplicate și chimiei computaționale au determinat echipa sa să dezvolte primul instrument de difracție a gazului în timp real în care datele de difracție sunt înregistrate on-line, permițând primului fascicul pulsatoriu, Studii de difracție electronică cu timp rezonabil ale moleculelor excitate de laser.
În plus, au efectuat primele determinări ale geometriei chimice cuantice ale moleculelor de peptide, prezicând tendințele structurale ale proteinelor cu un deceniu înainte de a fi observate experimental. Este autorul cărții "În Căutarea Realității Divine - Știința ca sursă de inspirație" care a fost tradusă în portugheză, rusă și spaniolă. Din 1998, Dr. Schäfer a oferit peste 160 de conferințe publice în SUA și în străinătate. A fost invitat la radio CUNY-TV și Chopra Radio. A treia sa carte, Potențialul infinit. Ceea ce dezvăluie Fizica cuantică despre cum ar trebui să trăim , a fost publicat în aprilie 2013.

Interviul cu Lothar Schafer, cuprinde următoarele întrebări : 
  
* Care este trecutul dumneavoastră profesional? Cum ne poate ajuta fizica cuantică să înțelegem marea întrebare despre cine suntem noi? Ce puteți spune despre recentele rapoarte că ei au fost capabili să măsoare undele? Sutra Inimii spune că Forma este Goliciune și Goliciunea este Formă. Este aceasta aceiași relație dintre empiric și non-empiric? Dacă suntem făcuți din particule, iar particulele sunt unde de potențialitate, suntem și noi unde de potențialitate, de asemenea? Este această localizare a particulelor prin interacțiunea lor, responsabilă senzația de durată de sine? Noi ne trăim viețile într-o lume pe care o percepem ca operând conform fizicii newtoniene... Despre ce este cartea dvs. "Potențialul infinit" ? Ce este scopul? Pot avea lucrurile un scop? Care este trecutul dvs. spiritual sau filozofic? *

Acum 15 - 20 de ani omul de știință britanic S.N.V. Lars a spus deja "Aceste unde de potențialitate nu ghidează doar ... particulele elementare, nu, particulele elementare sunt unde de potențialitate. Ele devin aceste unde". 

Dar știți, asta nu aparține unui oarecare grup mare sau grup de presiune așa că oamenii nu trebuie să-l citeze, apoi cineva se gândește într-un final poate nu este o idee rea și atunci spun că este o descoperire așa de mare.

Deci ... nu există nimic cu adevărat nou ... și ... dar ... știți, lucrurile sunt neașteptate, dar în realitate sunt simple, așa că ... undele din atomi și molecule ... electronii sunt așa ... Acum, te poți gândi la o moleculă ca la ... știți are ca un lanț muntos, o mulțime de văi și dealuri ... văile sunt găuri energetice. Ele sunt toate umplute cu un fel de scară de energie, energie cuantificată în stări cuantice.

Fiecare stare o funcție de undă care determină proprietățile ei fizice.
Sunt aceste funcții de undă reale?
Da, eu spun că sunt reale și nu știu dacă este ideea mea ... aș putea spune că da, dar mi s-au părut că sunt reale deoarece controlează fenomene empirice.

O moleculă are practic o infinitate din aceste stări și trebuie să stea pe una din ele. Atunci celelalte sunt goale. Când sunt goale nu le poți vedea, deoarece nu este nimic acolo. Poți vedea doar o stare care este ocupată. Dar aceste stări și forma lor există în sistem, ele sunt parte din structura logică a unui sistem. ( ... )
SURSA: http://viatamergeinaintepenet.blogspot.ro

Mulțumim Paul!

VEDEȚI INTERVIUL TRADUS, AICI:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...