Ieşirea Din MATRIX: TEORII INCREDIBILE cu Claudia Mesea Paraschivescu

miercuri, 24 mai 2017

TEORII INCREDIBILE cu Claudia Mesea Paraschivescu


De curand am descoperit un canal youtube foarte fain, in care puteti gasi o gramadă de mini documentare pe diverse tematici, dar in special pe subiecte de frontiera, mistere, conspiratii samd, relatate intr-un mod foarte profesionist de Claudia Mesea Paraschivescu, intr-un fel care ne aminteste un pic de TeleEnciclopedia de la TVR.


"Teorii Incredibile (Claudia Mesea Paraschivescu) își propune informarea într-o manieră elocventă d.p.d.v. jurnalistic a publicului țintă. Totul despre teorii care au șocat sau au schimbat istoria omenirii. Omul aspiră întotdeauna spre evoluție, creație, pătrundere în necunoscut, dornic de cunoaștere a tot ce îl inconjoară! Împreună vom descoperi tainele ascunse ale istoriei speciei umane.
Materialele prezentate AICI sunt realizate cu sprijinul absolut al Asociației Uniunea Pentru Apărarea Drepturilor Românilor." SURSA

Va invitam sa vedeti si voi aceste documentre e canalul youtube TEORII INCREDIBILE Oficial.

10 comentarii:

  1. Aceleasi abureli oficiale.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu ce documentar ai vazut tu ..te asigur ca exista cateva filme in lista lor care nu au nicio treaba cu abureile oficiale ... iti recomand cel cu pamantul interior, cel cu stapanii lumii, cel cu cronovizorul, cel cu fluorul si multe altele. Sigur , exista si unele din lista care sunt absolut penibile (cum ar fi cel cu replicile de agatat) care nu au nicio treaba cu Teoriile Incredibile, dar unele au. Eu am vizionat doar titlurile cu care am rezonat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ghiveci new age-ist, jumatati de adevaruri, mituri din antichitate interpretate intr-o cheie teosofico-materialista, in alte cuvinte postmodernism in stare pura.

    Felicitarile mele: stand in sufragerie si cautand pe google, dimpreuna cu lecturarea unor best seller-uri cu coperti roz ati inteles toate tainele universului si toata istoria omenirii.
    Si cea mai mare minune: ati reusit, pana acum, sa NU vedeti cat de aberanta este toata aceasta pretentie!

    Cautatori de adevaruri din epoca internetului, uniti-va...pentru ca adevaratul scop al vietii este sa vibram la un nivel mai pufos...si mai roz.

    RăspundețiȘtergere
  4. E adevarat ca multe sunt interpretari ale unor autori sau a altora ... important e ca dau de gandit unele din ele si ne ofera un punct de plecare in a cerceta mai adanc ... Atat.

    Nu cred ca merita atata acid acest articol ... iar daca tot varsati acid, spuneti ce anume v-a deranjat mai exact, poate discutam e anumite puncte specifice.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am urmarit - fara a-mi impinge rabdarea prea departe - suficient de multe documentare realizate de Claudia Mesea Paraschivescu pentru a putea spune ca in marea lor majoritate se bazeaza pe teme vechi, arhicunoscute si ultrapedalate . Masura in care acestea sint prezentate ca informatii noi si acceptate ca atare de catre public depinde strict de nivelul de cultura generala al publicului respectiv.In tot cazul, nu este nimic "socant" si nici de domeniul "teoriilor incredibile" in aceste documentare acestea cel mult putind figura la rubrica "Stiati ca...?" ori "Va mai amintiti ca...?" si nimic mai mult. Din pacate, informatia din aceste documentare, de cele mai multe ori este incompleta, trunchiata sau afara din context si, ca si cum asta n-ar fi fost de ajuns, lecturarea textelor este facuta cu o accentuare a cuvintelor si o intonatie a vocii care nu sint proprii limbii romane - totul pe un ton vocal care suna mai degraba potrivit pentru infomercials si nu pentru filme documentare. Saracul...public-tinta...!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu va recomand canalul asta deloc. Am descoperit multe videoclipuri false facute doar pentru vizualizari. Este plin de minciuni si aberatii istorice. Nu va uitati, si daca sunteti curiosi, va rog sa faceti cercetare si pe langa ce se spune in videoclipuri si ve-ti afla ca multe lucruri sunt tampenii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cele mai multe materiale sunt copiate de pe alte site-uri,iar când i se aduc în atenție sursele de unde a copiat,sau greșelile ortografice(inacceptabile ptr un jurnalist),madam Paraschivescu se comportă ca și cum ar fi cel puțin contesa internetului. Partea proastă este că, o groază de ,,inteligenți asimptomatici " înghit ca pelicanii gogosile aruncate de dumneai, refuzând să accepte faptul că sunt materiale copiate,trunchiate, de cele mai multe ori,propagandistice.

      Ștergere
  7. Foarte frumoase prezentarile si la obiect !

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte interesante documentarele dvs.
    Am o sugestie, nu stiu daca gresesc, dar am impresia ca satelitului natural al Terrei ii lipseste miscarea de rotatie in jurul propriei axe. De ce zic asta, pt ca de cate ori privesc luna, vad aceeasi imagine. Teoretic imaginile trebuiau sa se schimbe in functie de rotatia in jurul propriei axe.

    RăspundețiȘtergere
  9. Luna realizează o singură rotire în jurul axei sale , odată cu rotația completă în jurul Pământului. Este o mega ciudățenie. Alte ciudățenii legate de lună le-am subliniat în articolul de aici https://fymaaa.blogspot.com/2017/04/david-icke-matricea-saturn-luna.html (la final).

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...