Ieşirea Din MATRIX: PRIZONIER ÎN TIMP - la limita zilei de mâine

APEL UMANITAR

Dragi prieteni și cititori ai blogului, apelăm la voi pentru a-l ajuta cu o donație pe cel mai prolific traducător din media alternativă, pe Marian Matei, proprietarul blogului DEZVĂLUIRI antiiluzii.blogspot.com, (care are la activ peste 550 de documentare și filme traduse + sute de articole de mărimea unor broșuri, la fiecare documentar de pe blogul lui, articole extrem de documentate) deoarece are cataractă la ambii ochi și aproape nu mai vede deloc, iar aceasta avansează rapid, în ciuda metodelor alternative folosite până acum. A sperat până în ultimul moment să scape de operație, însă degeaba. Treaba este destul de urgentă deoarece se poate ajunge la glaucom, iar atunci se instalează orbirea completă care nu prea se mai poate opera.

O operație cu laser, cu schimbare de cristalin și analize, tratament post-operator și tot poate duce la 2000 de Euro/ochi sau mai mult (i s-ar fi spus chiar posibil 9500 lei/ochi, funcție de dioptrii șamd - se negociază ca la tarabă se pare - vedeți o listă de prețuri AICI), deci peste 4000 de Euro/ambii ochi.

Deci orice DONAȚIE este binevenită.


Contul este la ING pe numele Marian Matei și are numărul RO87INGB0000999907410339. Contul la PayPal este pe adresa matt_m_d@yahoo.com (se poate plăti și doar cu cardul, fără să fie necesar un cont PayPal).


În clipa asta s-au strâns 1470 Euro și 11045 Lei de la 87 de donatori (actualizare 5.07.2019) Deci aproape 3800 Euro ... încă 200 de euro și s-a strâns suma!


Mai multe detalii AICI.


ULEIURI CBD - uleiuri miraculoase din canabis

Image and video hosting by TinyPic

sâmbătă, 6 mai 2017

PRIZONIER ÎN TIMP - la limita zilei de mâine


EDGE OF TOMORROW (2014)

Continuăm astazi lista de FILME INTERESANTE  cu un film de weekend SF extrem de intens,  în care se explorează ca și idee călătoria în timp.

Despre ceste vorba pe foarte scurt:

"Acțiunea filmului este plasată într-un viitor apropiat, în care Pământul este invadat de o rasă extraterestră extrem de ostilă. Întreaga planetă este atacată în mod constant, iar omenirea abia mai poate face față.

Ofițerul William Cage (Tom Cruise) nu a călcat niciodată pe câmpul de luptă, dar se vede prins subit într-o misiune sinucigașă. Deși este ucis în doar câteva minute, Cage se trezește în mod inexplicabil la începutul zilei fatidice, retrăind în mod repetat aceleași experiențe care s-au încheiat cu moartea sa.

Însă, cu fiecare bătălie purtată, Cage devine din ce în ce mai experimentat și, împreună cu ofițerul Rita Vrataski (Emily Blunt), ajunge din ce în ce mai aproape de înfrângerea extratereștrilor."

Notă: Poate că filmul acesta în aparență, nu are niciun mesaj deosebit, nici o legătură cu Ieșirea din Matrix, însă adeseori, filmele sf oferă idei despre tehnologiile deja existente (dar ținute secret) și ne fac să vedem realitatea cu alți ochi, ne provoacă să gândim și să vedem lucrurile dincolo de cușca de frecvențe cu care ne-am obișnuit.
Filmele cu deplasări temporale mi s-au părut întotdeauna cele mai greu de procesat și mai fascinante ... Acum, teoria filmului este una că extratereștrii cu care ne luptăm, au capacitatea de a prevedea viitorul. Din ce am înțeles și prădătorii care ne-au cucerit planeta de ceva vreme au această abilitate ... Cum te lupți cu așa ceva? Greu de spus ... 
Un film alert, plin de adrenalina, captivant, ce merită savurat ...

Filmul ne amintește parțial și de Groundhog Day (Ziua Marmotei) care cumva atinge foarte tangent zona spirituală ... acela e un film comedie, ăsta e un thriller alert, însă cine are ochi de văzut și minte să înțeleagă, percepe ce e de perceput.

Enjoy!

VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI:
(CALITATE HD 720p)

server 1

server 2

server 3

6 comentarii:

Schmendrick spunea...

Referințe despre tehnologia călătoriilor în timp,se găsesc acum relativ uşor.Referitor la acest film,cel mai apropiat exemplu documentat,personal îmi pare a fi Proiectul "Pegas" despre care se vorbește detaliat în numitele Interviuri Neruda. https://www.wingmakers.com/content/neruda-interviews/
Dar ceea ce m-a frapat cel mai mult la aceste interviuri a fost că acolo se descrie o tehnologie prin care anumite agenții şi organizații super hiper secrete trimiteau agenți în viitor pentru a culege informații ca să prevină atacuri exraterestre despre care au văzut că o să se întîmple.Exact ca în serialul Star Trek,franciza Enterprise.Acolo,după cum probabil ştii,o rasă extraterestră-Xindi,se întoarce în timp să distrugă Pămîntul numai pentru că e singurul obstacol in calea expansiunii lor galactice.Şi timp de două sezoane are loc un du-te - vino intre trecut,prezent şi viitor atît de dens,încît,dacă scăpai un episod,nu mai înțelegeai nimic din următorul.Ba chiar la un moment dat oamenii de pe Enterprise se întîlnesc cu ei înşişi.Toate astea se difuzau în 2001-2005.A,da,din consiliul planetar Xindi făceau parte cinci rase : avieni,ichtieni,reptilieni,insectoizi şi primate.Cam aceleaşi care apar azi în tot felul de dezvăluiri.

FreeYourMind spunea...

Dap ;) Vazui serialul ... la vremea aceea nu stiam toate acestea ... acum se leaga.

Anonim spunea...

Poate cel mai interesant moment din film e cel in care apare harta care prezinta "drumul" invaziei alienilor.

Anonim spunea...

Filmul mai are cel putin un layer. Faptul ca ziua se repeta semnifica rutina cotidiana (fiecare repeta zilnic aceeasi rutina cu mai mici sau mai mari artificii). Jobul eroului principal este chiar ocupatia de zi cu zi a locuitorilor planetei: promovarea imaginii de sine, a iluziei. Este prezentata locatia fizica reala a Sefului (Marele Preot, sau cum vreti sa ii spuneti) dar in film nu se gaseste acolo (e o capcana); nu intamplator nu are loc confruntarea si nici intamplator nu este faptul ca este vorba despre un baraj - apa - emotii (blocajele emotionale fac ravagii in lume iar cineva profita de situatie sau chiar a indus aceasta cultura). Iesirea de sub repetitia zilei (rutina, mrejele iluziei) se produce intr-un mediu lichid (apa, astral - aici fiind si adevarata inlantuire). Drumul spre Omega (si nu Alfa) trece prin piramida (cunoasterii) cu sensul de constientizare. Inca o chestiune importanta: intre Alfa si Omega, Omega e Sef; intre Adam si Eva care e Sef? Care inoata (manipuleaza) mai bine (emotiile, astralul)? Si inca ceva IUBIREA (ma/te/il/o/ne/va/ii) scoate din repetitie.

Praslea
:)

p.s. oare am scris doar speculatii ?

FreeYourMind spunea...

Interesante interpretari ... multam ... cine cauta gaseste, exact ce ziceam.

Foarte posibil sa nu fie doar speculatii.

Anonim spunea...

Completare: IUBIREA (le) scoate din repetitie :)

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...