Ieşirea Din MATRIX: David Icke - Sionismul Rotschild

luni, 10 aprilie 2017

David Icke - Sionismul Rotschild


THEY DARE NOT SPEAK ITS NAME 
... ROTHSCHILD ZIONISM
EI NU INDRAZNESC SA-I PRONUNTE NUMELE ...

Acum 6 ani cand am publicat prima data acest articol (in 11.02.2011) nu aveam si filmuletul tradus, însă acum exista si dorim sa-l readucem in atentie, deoarece merită. 

Multumim Paul Marian pentru efortul susținut în traducerea acestor informații!

De atunci am publicat o multime de articole pe marginea conspiratiei sioniste, articole pe care le-am grupat in categoria SIONISM (pe care o puteti explora mai usor in noul CURPINS). 

Unul dintre cele mai populare articole de pe blogul nostru chiar, a devenit acesta CUNOAŞTERE INTERZISĂ: Evreii, iudeii, jidovii si Istoria Imperiului (K)hazar  - Jack Otto. Insa din 2011 am mai publicat si alte articole care vin sa clarifice aspectele de mai jos, cum ar fi: POVESTEA SIONISMULUI, FAMILIA ROTHSCHILD - Profeții Banilor sau PACE, PROPAGANDĂ și TĂRÂMUL FĂGĂDUINȚEI.
De atunci am cam eliminat din limbaj cuvantul evreu si folosim in schimb iudeu sau khazar sionist ashkenazist, de la caz la caz, pentru a face o delimitare intre adevaratii evrei semiti si aceasta etnie nomada khazară care au luat cu japca aceasta planeta in stapanire si au adoptat o religie (in care elita sionista oricum nu crede, sau crede doar pe bucati si atunci cand le serveste interesele) și anume religia iudaica.

Asadar, deși articolul de mai jos (scris de David Icke și în filmul tradus) inca se mai foloseste termenul tradus "evreu", doresc sa aveti in vedere cele spuse mai sus. Intre timp chiar și David Icke a înțeles că iudeii sioniști, ashkenzi(ști) de origine (K)hazară, nu prea au legături cu evreii semiți.

Iată ce ziceam acum 6 ani:

Multi sunt tentati sa-i puna pe toti iudeii in aceiasi oala si sa-i considere pe toti, ca fiind cei din spatele tuturor conspiratiilor, din spatele tuturor relelor,  insa acest radicalism e la fel de infantil, de prostesc ca orice alt fel de generalizare. Articolul de astazi speram sa va deschida un pic ochii si sa intelegeti unele aspecte, destul de importante, despre iudei, semitism, si alte aspecte legate de manipularea globala la nivel inalt.

Putini au curaj in ziua de azi sa abordeze subiectul evreiesc, sa atace sionismul si sa o faca intr-un mod atat de elegant si de obiectiv pe cat o face neobositul si neinfricatul David Icke. 

Desi nu credem 100% in tot ce spune Icke (chiar el foloseste de multe ori cuvinte de genul eu cred ca, sunt de parere ca, cel mai probabil , posibil, aratand ca nici el nu este 100% sigur pe ce spune, uneori) acesta are o viziune mult mai completa asupra  eliberari din Matrice, integrand si partea spirituala in context, fiind unul dintre putinii deconspiratori de top, care au in vedere si aceasta latura. Din acest motiv, avem tot respectul pentru acest om deosebit. Claritatea expunerilor sale, discursul extrem de bine legat, foarte logic si argumentat dau un plus de credibilitate ... Omul acesta nu este chiar asa nebun pe cat poate parea unora, mintea-i merge brici!

Va invitam asadar,  sa cititi cu atentie urmatorul articol, tradus de prietena noastra draga, Teodora G, un articol foarte elaborat  (preluat de pe site-ul lui David Icke). Multumim draga Teodora. Ai depus o munca de exceptie. Aceste informatii sunt foarte importante pentru toti!



VEDEȚI AICI FILMUL TRADUS:

Sau AICI (mai multe linkuri)


Cartea lui Arthur Koestler Al treisprezecelea trib: Khazarii deși a fost publicată în 2 ediții până acum (prima din 1987 , da în vremea cenzurii maxime, uluitor), nu prea se mai găsește în librării ci doar pe la anticariate, însă ea poate fi descărcată online de AICI.

Vă recomandăm de asemenea și cărțile lui Shlomo Sand (netraduse încă, din păcate) un alt iudeu (dintr-o familie care ar fi supravietuit holocashului) care s-a dezis de iudaism și care demască pe larg în cărțile lui modul cum a fost inventat statul Israel și poporul iudeu. (AICI și AICI câteva articole în limba română despre Shlomo Sand).

Interesante sunt și cărțile altui iudeu provenit dintr-o familie ce a supravietuit agresiunii naziste (holocashul) Norman Finkelstein (2 sunt traduse și în limba română).  Una din cărți este "Tupeu! Argumentul antisemitismului si maltratarea istoriei", iar cealată este "INDUSTRIA HOLOCAUSTULUI" care nu prea mai poate fi găsită decât prin anticariate (de ex, AICI). Despre Norman avem un articol și un documentar tradus, AICI.

BONUS:



6 comentarii:

  1. in primul rand vreau sa va urez succes in continuare in tot ceea ce faceti iar in al doilea rand asi dori daca se poate sa-mi spuna cineva unde pot descarca colectia de dvd a lui david icke intitulata ,,The Lion Sleeps no More,, si daca gasesc subtitrare pe undeva, iar in ultimul rand daca stie cineva o pagina de net unde pot descarca carti recente si mai vechi in format PDF dar sa fie traduse in limba romana.VA MULTUMESC DIN SUFLET !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim.
    The Lion Sleeps no More stiam ca este o carte, ultima . Mai exact aici http://davidickebooks.co.uk/index.php?act=viewProd&productId=246 .
    Pe www.scribd.com selectezi limba romana si cauti ce carti doresti. Sunt mii. (trebuie sa-ti faci cont ca sa le downloadezi)

    RăspundețiȘtergere
  3. m-a cutremurat , la propriu .. cand am auzit-o pe blonda aia din doctor who .. desi am vazut filmu .. acu rasuna altfel cuvintele .. faceti o treaba exceptionala, nu cred ca se poate descrie in cuvinte cat de mult va iubesc , practic faceti parte din viata mea
    va multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  4. Este foarte interesant. Pentru cei care nu cunosc limba engleza este de mare ajutor. Apropros , cu traduceri pot ajuta si eu. Sunt traducator... Astept un semn.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumim pentru intentia ta! Ar fi fost bine sa ne dai insa si o adresa de email ca sa-ti putem trimite ceva sa traduci. Ce poti sa traduci? Poti sa traduci si filme care nu au nici un fel de subtitrare? Cunosti doar limba engleza?

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...