Ieşirea Din MATRIX: DAVID ICKE - Matricea Saturn - Lună (simbologie ascunsă)

luni, 3 aprilie 2017

DAVID ICKE - Matricea Saturn - Lună (simbologie ascunsă)



THE SATURN - MOON MATRIX

Acesta este unul dintre cele mai interesante si fascinante filme postate de noi cu David Icke, unul care ne explică anumite lucruri care completează acest puzzle imens al conspiratiei planetare, care ne ofera o privire mai de ansamblu asupra cutiei (de frecvente) in care ne gasim, un sistem de control al Matricei pe bază de frecvențe. Lucrurile se leaga tot mai mult.

Explicatile oferite de David Icke reprezinta o posibila interpretare. Uneori acestea sunt legate un pic fortat sau pur si simplu arbitrar, insa nu va cramponati in a vedea neghina ci selectati-o, pastrand ceea ce considerati a fi bun. Am gasit in acest film foarte multe lucruri absolut WOW care mi-au aprins multe beculete si am facut noi conexiuni, de la nivelul de intelegere la care sunt acum.

Mai întâi David ne vorbește de forța și importanța simbolurilor, care ne pot influența inconștient, indiferent dacă noi credem sau nu în ele sau dacă le cunoaștem sau nu. Aici am dubiile mele și personal cred că simbolurile sunt neutre, sunt niște instrumente care pot fi folosite într-un sens sau altul, dar asta e altă discuție. Iată ce zice Icke:


"Un simbol, ca orice altceva, este doar un câmp informațional, care poartă informația pe care o reprezintă. Un simbol este de fapt un câmp de vibrație informațional, care intră prin ochi, dar intră prin ochi fără fanfară. Mă pot uita la un simbol și nici măcar să nu știu că mă uit la un simbol.

Aș putea să mă uit subconștient la un simbol deoarece este într-o zonă a privirii în care nu sunt conștient, dar eu îl primesc la nivel subconștient, acel câmp informațional, dar eu nu știu că am făcut-o. Atunci când primești comunicare prin ureche este tot un câmp de vibrație informațional, pe care noi îl numim sunet, dar dacă este în gama audio a urechii tu știi că îl primești, cu excepția momentelor când este sub pragul auditiv și astfel devine subliminal.

Deci, cea mai bună cale de a obține informație în minte, în creier, în subconștient, pentru a influența percepția ... este prin ochi, deoarece tu nu o iei conștient, ea este aproape în întregime subconștientă.
Iar asta începe chiar de la începutul zilei, 11 milioane de senzații/secundă, iar creierul primește 40, dar subconștientul primește totul.

Așa că. informația din simboluri, este un portal către mintea subconștientă, care în final se va filtra către mintea conștientă și astfel ne influențează acțiunile.

Iar atunci când te focalizezi pe un simbol, tu, prin antrenare îți afunzi câmpul energetic în ceea ce reprezintă simbolul.

Nu contează dacă tu ai o idee greșită despre ceea ce tu crezi că el reprezintă ceea ce reprezintă de fapt, dictează frecvența, așa că atunci când te afunzi în el va reprezenta o conexiune energetică prin simbol cu ceea ce el reprezintă deoarece frecvențele sunt la fel.

Deci atunci când te focalizezi pe acesta, el te va duce într-un anumită frecvență joasă. Poate înțelegeți astfel ce sugător poate fi simbolul unei religii ... energia se duce unde se duce și atenția."

Acum, câteva lucruri despre Saturn cu care rezonez mult în clipa aceasta:

Nu o sa intru în foarte multe detalii însă m-a fascinat legătura descoperită între religia egipteană, iudaism, creștinism și islamism. Mai jos veți vedea o poză care arată ce fel de vibrații crează Saturn în zona polilor lui. Se pare că Saturn este un emițător de frecvență (inelele fiind un rezultat al acestor emisii de frecvență care crează un efect cimatic, de undă care determină acele inele). 


După cum se poate vedea este un hexagon în primul rând, un hexagon ce include în el Steaua lui David (cea cu 6 colturi - cu galben), iar hexagonul privit în spațiu este de fapt un cub.

Cubul negru al musulmanilor de la Mecca se numește Kaaba ... Dumnezeul musulmanilor este Allah .... Cubul negru este așa zisul Cub al lui Dumnezeu (Kabba Allah) ...Kabalah  ...vă sună un clopoțel?
Kabalah este spiritualitatea ezoterică a iudaismului ... oare ce reprezintă cubul negru purtat de iudei pe frunte? Conectați singuri punctele.

La egipteni era Mer - Ka - Ba. În egipteană veche “Mer” defineşte câmpurile de energie care se rotesc, “Ka” înseamnă spirit şi “Ba”, corp sau realitate, iar în limbă ebraică Mercaba se traduce prin “trăsura” (adică vehicol luminos). Mer campurile de energie ce se rotesc in jurul lui KaBa ... CUB ... Kabba ... Kabalah ... Cubul lui Dumnezeu. (vezi multimile ce se rotesc in jurul Kaaba de la Mecca si Inelele Saturnului).


Apoi, cubul poate fi desfăcut ca o cruce (simbol egiptean și creștin) :

Vedeți legătura simblică?

Dar acum? Arborele sefirotic tot de inspiratie saturniană este.  In acesta regasim deloc surprinzator acum, sigiliul lui Saturn
Acest sigiliu al lui Saturn ale legătură cu pătratul lui Saturn si cu 666, după cum puteti vedea mai jos.


Aceste simboluri se regasesc in diverse sigle de pe la marile corporatii multinationale dupa cum veti descoperi si in filmul de azi.

Foarte dragut cum arata una din luniile lui Saturn (Mimas), care seamana cu Steaua Morții din Războiul Stelelor.


Eu cred ca este posibil ca intr-un trecut indepartat Saturn sa fii fost Soarele sistemului nostru solar, care acum se afla cumva in decadere spirituala (un arhanghel cazut, arhon). Iudeii chiar ii spun EL (deci posibil sa fie si El din familia ELohim).

Insă NU CRED că întreaga simbologie prezentată de David în film ar avea legătură cu Saturnul ... Pur și simplu cred că unele simboluri sunt ale Soarelui actual sau altele pot fi chiar simboluri ale Centrului Galactic, după cum bine explica William Henry AICI (Poarta Stelară Soarele fiind un Fiu al Centrului Galactic, care la rândul lui este un fiu, Son of God of the Sun God, al Centrului acestui univers).

Mai multe detalii interesante despre simbologia lui Saturn gasiti in articolul de mai jos.

"Poate că nu ştiaţi, dar întreaga lume îl venerează pe Saturn de mii de ani. Cultul n-a încetat niciodată, iar riturile sale sunt prezente chiar şi în ziua de astăzi. Saturn, care a fost botezat “stăpânul inelelor”, este motivul pentru care la nuntă folosim inele sau pentru care punem aure la oamenii sfinţi. Acest articol va scoate în relief atributele zeului Saturn şi perpetuarea cultului său până în ziua de azi.





Saturn, cel mai vechi dintre zei (DEMIURGUL)


"Din cele mai vechi timpuri, oamenii înţelepţi au privit la stele, admirându-le lucirea lor divină, şi astfel atribuindu-le puteri de zei, pe baza efectelor lor asupra oamenilor. Înainte de marele potop biblic, Saturn a fost privit de toată umanitatea ca zeul suprem şi regele regilor. Cercetătorii din domeniul ocultismului afirmă că Saturn-ul a condus regatul Atlantidei şi a devenit înaintaşul divin al patriarhilor şi regilor pământeni. Acest cult s-a perpetuat prin numeroşi zei de-a lungul antichităţii. Astfel, un cercetător pe nume Baldwin, în cartea “Naţiunile preistorice” afirmă: “Chronos, sau Saturn, Dionysos, Hyperion, Atlas, Hercules…toţi sunt conectaţi cu un mare continent saturnian; ei erau regi care au domnit asupra ţărilor de pe ţărmurile vestice ale Mării Mediterane, Africii şi Spaniei”.

În mitologia egipteană, Isis e considerată a fi fiica cea mai mare a lui Saturn: “Eu sunt Isis, regina acestei ţări. Am fost învăţată de Mercur. Nimeni nu poate distruge legile pe care eu le-am instituit. Eu sunt fiica cea mai mare a lui Saturn, cel mai vechi dintre zei”.

Cubul negru, simbolul lui Saturn

Civilizaţiile semite se referă la zeul Saturn ca fiind “El”. Zeitatea supremă era reprezentată printr-un cub negru. Putem găsi acest cub negru într-o mulţime de locuri din lume:


Interesant e faptul că “piatra sfântă a musulmanilor” de la Mecca are forma unui cub negru, şi ea a fost adorată cu mii de ani înainte de apariţia Islamului. Am putea deduce de aici că musulmanii se închină la zeul Saturn? O foarte ciudată legătură între islam şi iudaism e dată de faptul că acest cub negru apare şi pe frunţile preoţilor iudaici. S-ar putea ca musulmanii şi evreii, duşmani prin tradiţie, să aibă mai multe legături între ei decât ar putea ei crede…De altfel, evreii antici reprezentau Saturn-ul cu o stea cu 6 colţuri, aceasta devenind mai târziu simbolul Israelului (apărând şi pe steagul oficial al acestui stat), şi cunoscut şi sub numele de “Steaua lui David”. Totodată, mulţi cercetători din domeniul ezoteric afirmă faptul că numele lui Is-Ra-El este o combinaţie a vechilor zeităţi păgâne Isis, Ra şi El (Saturn).

Venerarea Saturnului la greci şi romani

Grecii şi romanii au venerat Saturn-ul ca fiind o zeitate crudă. Iată un scurt rezumat al Saturn-ului în lumea occidentală:

Saturn inghitandu-si un copil, pictura de Rubens
“Odată cu detronarea tatălui său, Saturn a devenit conducătorul Universului pentru o perioadă mare de timp, conducând împreună cu sora, Ops, care i-a fost totodată şi soţie. A fost profeţit faptul că într-o zi Saturn îşi va pierde puterea,atunci când unul din fiii săi îl va detrona. Pentru a preveni acest lucru, de fiecare dată când Ops îi năştea lui Saturn câte un fiu, acesta îl înghiţea imediat. Când s-a născut cel de-al şaselea copil, Jupiter (Zeus), Ops l-a ascuns pe insula Creta. Apoi a înfăşurat o piatră, cu hainele lui Jupiter, piatră pe care Saturn a înghiţit-o, gândindu-se că era copilul său. Atunci când Jupiter a crescut, acesta şi-a luat o slujbă de paharnic la curtea tatălui său. Cu ajutorul lui Gaia, bunica sa, Jupiter i-a oferit tatălui său o băutură care l-a făcut pe Saturn să dea afară cei cinci fraţi ai lui Jupiter înghiţiţi: Vesta (Hestia), Ceres (Demeter), Juno (Hera), Pluto (Hades), şi Neptun (Poseidon).”

Saturn a avut întotdeauna o semnificaţie cel puţin negativă, dacă nu, chiar malefică. În vremurile trecute, era denumit “marele malefic”, în opoziţie cu Jupiter denumit “marele benefic”. Saturn e asociat ezoteric cu limitările şi restricţiile omului, cu moartea şi decăderea sa. Numele său în mitologia greacă era Kronos, stăpânul timpului, timpul fiind principalul factor care îi duce pe oameni la moarte. El a fost reprezentat tradiţional ca fiind “omul cu coasa”, acest lucru rezultând din faptul că şi-a ucis tatăl şi a încercat să-şi devoreze copiii.

Saturn şi Satana

Saturn a fost dintotdeauna asociat cu Satana, din mai multe motive. În primul rând, mulţi autori argumentează faptul că cuvântul Satana derivă din cuvântul Saturn. În al doilea rând, Saturn e asociat cu culoarea neagră, la fel cum este şi Satana. În al treilea rând, anticii considerau că Saturn-ul este cea mai îndepărtată planetă de Soare, Soarele fiind asociat cu principiul binelui. Saturn este corpul ceresc cel mai puţin expus razelor solare şi este astfel asociat cu principiul răului. În ultimul rând, marele zeu Pan, zeitatea cu coarne, l-a reprezentat pe Saturn în păgânismul antic. Această creatură, pe jumătate om şi pe jumătate ţap, e considerat a fi strămoşul lui Satan.

Pan, creatura malefică, reprezentarea lui Saturn


“Pan a fost o creatură mixtă, partea de sus, cu excepţia coarnelor, fiind de natură umană, iar partea de jos, având forma unui ţap. Flautul lui Pan semnifică armonia naturală a sferelor, iar zeul însuşi este simbolul lui Saturn, întrucât această planetă stă în zodia Capricornului, simbolizată printr-un ţap”, afirmă Manly P.Hall în opera sa “Secretul învăţăturilor din toate timpurile”. În concluzie, Pan a fost înfăţişat cu coarne, întrucât el îl reprezintă pe Saturn, ce stă în zodia Capricornului, zodie simbolizată printr-un ţap.
Pan a fost spiritul care conducea lumea de jos. El a fost reprezentat hoinărind prin păduri, printr-o erecţie a penisului, beţiv şi lasciv etc. În concluzie, putem spune că el guvernează natura joasă a omului, partea sa animalică, la fel ca Satan.

Masoneria îl asociază pe Saturn cu Satana

În ciuda cunoaşterii faptului că Saturn era asociat cu maleficul, societăţile secrete au făcut din venerarea sa lucrul necesar pentru a obţine iluminarea. El este contraponderea necesară al principelui binelui. Anumiţi autori masonici îl asociază pe Saturn cu Satana: “Saturn este în opoziţie cu Jupiter; simbolul său este o cruce situată deasupra Lunei. El este Satana, funcţia sa fiind aceea de a pedepsi şi de a ţine în frâu pasiunile sălbatice ale omului primitiv”, afirmă J.S. Ward în lucrarea sa “Francmasonerie şi zeii străvechi”.

Fraternitas Saturni, organizaţie francmasonică satanică

Probabil că cel mai bun exemplu despre o societate secretă care venerează principiile malefice ale lui Saturn este “Fraternitas Saturni”. Această organizaţie ocultă din Germania, a devenit cunoscută prin faptul că promovează s*x-magia şi alte aspecte satanice. Fraternitas Saturni reprezintă un amestec unic de cosmologie astrologică, de demonologie neo-gnostică, de ocultism s*xual şi de principii francmasonice. Această mare sinteză a fost realizată de un mare maestru francmason, şi anume Gregor Gregorius." SURSA

În completare studiați documentarul SIMBOLURI ALE UNUI CER ET, bazat pe cartea The Saturn Myth a lui David Talbot, în care ni se explică pe larg că e posibil ca Saturn să fi fost Soarele acestui sistem solar în trecut.

Acum câte ceva și despre Lună:


"David Icke spune că a identificat inelele lui Saturn ca un mecanism de comunicare pentru a transmite o retea Matrix a Realitatii Virtuale, care este amplificată de catre Lună aproape ca o antenă - platformă (amplificator de semnal) si este îndreptată spre Pământ. Așa că, noi, oamenii de aici de pe Pamant traim intr-o realitate falsa - o realitate virtuala, realitatea 3D spatio-temporala cu două spirale ale ADN-ului.

De fapt, am fost creați ca Ființe de Lumina cu douăsprezece catene (spirale) ale ADN-ului în a treia dimensiune. Mai întâi de toate, aceasta Matrice Lună/ Saturn impune două catene ADN-ului Realitatii Virtuale / Matrix. Asta a fost impusă în primul rând, cică, în urmă cu 280.000 ani, când ET Anunnaki au aterizat in Calendarul Adams. [Anunnaki], folosind tehnologia sunetului au redus ADN-ul nostru de la 12 catene până la 2 catene limitând astfel capacitatea omenirii de a percepe multi-dimensional și capacitatea de a trai cu totul din spațiul inimii; având perceptia în mod sistematic în interiorul unei benzi înguste de frecventa, conștiința dualistă de "Eu câștig - Tu ai pierdut". Asta-i constiinta dualitătii.

De asemenea, Matricea Luna / Saturn creează ciclul de re-încarnare-încarnare-re-încarnare-încarnare după ciclul realitătii. Și, de fapt, sunt niște concepte care cuprind "depozitul încarnărilor " pentru sufletele oamenilor care sunt prinsi in realitatea virtuală în ciclul crimelor, bolilor, războiului și sărăciei, si acesta este pe partea întunecată a Lunii. Crezi că dupa moarte te duci la cer, dar tu esti depus pe partea întunecată a Lunii în acest "depozit pentru suflete", iar apoi te reîncarnezi în " jocul reîncarnării din realitatea virtuală " de pe Pământ (asta in cazul fiintelor ignorante care traiesc din inertia vietii si a karmei si nu fac niciun efort sa creasca spiritual si cu vointa focalizata sa vrea sa rupa Matricea si sa acceadă la nivele superioare ale Creatiei,n.a.). Și ne încarnăm programat încarnare după încarnare în această mașinărie care se întinde până la inelele lui Saturn, (probabil acelui model expus de David Icke), dar cu siguranță prin intermediul Lunii. 


Dacă ne uităm la unul dintre cei mai mari vizionari spirituali, G.I. Gurdjieff (1866-1949), el a crezut în mod intuitiv că sufletele care au fost în această matrice virtuală au mers intr-un depozit de pe partea nevăzută a Lunii. Intuitiv a crezut asta. Gurdjieff a avertizat frecvent asupra comportamentului mecanic neatent al umanității și obișnuia să spună că "Noi suntem hrană pentru Lună." Astea au fost unele din cuvintele preferate ale lui Gurdjieff   "Suntem hrană pentru Lună."

Cu alte cuvinte, Luna acționează ca un electromagnet gigant trăgând asupra sufletului vieții organice de pe Pământ și aspiră în sine esența sufletului creaturilor care mor. Luna este o planetă embrionară în acest sens, astfel încât putem să–i credităm pe Gurdjieff și Uspensky ( discipolul care a continuat calea spirituala a lui Gurdjieff si a fost si un mare matematician, n.a.) pentru furnizarea unuia dintre cele mai vechi modele ale Matricei Lună/ Saturn."



Acum vă invităm să urmăriți filmul lui David Icke ... După film alte lucruri despre Lună: coincidențe cosmice stranii pe care știința nu le poate explica, iar după asta, episodul de hipnoză regresivă a lui Calogero Grifasi despre legătura între Saturn și Lună.

Multumim Paul Marian că ai făcut posibilă traducerea acestui film!


VEDEȚI FILMUL TRADUS  AICI

Mai jos vă prezentăm niște coincidențe absolut stranii (dar neîntâmplătoare n.a.) despre Lună, niște argumente extrem de serioase în favoarea ideii că Luna este o creație artificială.

"Mai întâi, „coincidențele”: cu diametrul de 3.474 kilometri, Luna este de exact patru ori mai mică decât Pământul; toți sateliții naturali din sistemul solar gravitează în jurul planetelor pe la ecuator, Luna – nu; rocile de pe Lună conțin urme de metale PROCESATE, precum alamă, uraniu 236 și neptuniu 237. Altfel spus, Luna este unul dintre cele mai misterioase obiecte din sistemul solar. Este considerată un corp celest „ciudat” datorită numeroaselor proprietăți fizice pe care oamenii de știință nu le pot explica și pentru că este cel mai ieșit din comun corp ceresc, incomparabil cu lunile identificate până în prezent.


De fapt, Luna este atât de ieșită din comun, încât Robert Jastrow, primul președinte al Comisiei de Explorare a Lunii (NASA) a numit Luna „Piatra Rosetta a planetelor”. Ca să vă faceți o idee despre cât de ciudată este Luna cu adevărat, iată cum a calificat-o Robin Brett, un alt cercetător NASA: „Ar fi mai ușor să explicăm de ce Luna nu ar trebui să existe, decât de ce există”.

Bun, dar de ce este Luna ciudată și ce o face atât de specială? Este un corp ceresc mare. De fapt, Luna este enormă! Cu diametrul de 3.474 de kilometri, Luna are un sfert din diametrul Pământului. Exceptând Pluto și Charon (luna lui Pluto), proporția Lunii față de Pământ este cea mai mare din câte au fost descoperite până acum în univers.

Luna are o orbită absolut ciudată, singura de acest tip pe care astronomii au descoperit-o în sistemul nostru solar. Toate celelalte luni gravitează în jurul planetelor lor pe la ecuator. Luna noastră se comportă cu totul aparte și gravitează în jurul Pământului cu o înclinare de 5 grade. Luna are altitudine, curs și viteză precise, care îi permit să funcționeze „corect” în raport cu Pământul. Cu alte cuvinte, Luna nu ar trebui să fie unde se află acum.


Luna este, în sine, aproape un alt Pământ. Compoziția solului este similară celei a Pământului, situație care nu a mai fost descoperită niciunde în spațiu. În toate celelalte cazuri, lunile și planetele diferă fundamental unele de celelalte. Iar dacă aceste detalii nu v-au stârnit curiozitatea, ciudățeniile continuă. Unele roci lunare conțin metale procesate precum alamă, uraniu 236 și neptuniu 237. Aceste elemente se pot obține exclusiv pe cale artificială. Uraniu 236 este un reziduu nuclear care se găsește în uraniul folosit sau reprocesat. Și mai interesant, neptuniu 236 este un metal radioactiv rezultat din producerea plutoniului în centralele nucleare.

Aceste caracteristici cu totul speciale ale Lunii i-au determinat pe cercetătorii Mihail Vasin și Alexander Șcerbakov, membri ai Academiei Ruse de Științe, să scrie, în anii ’70, articolul intitulat „Este luna creația unei inteligențe extraterestre?”, care a produs rumoare în comunitatea științifică, dar nu a schimbat cu nimic lucrurile dintr-un motiv foarte simplu: nimeni nu poate furniza vreo explicație validă cu privire la aceste măsurători. Mai mult, laureatul premiului Nobel pentru Chimie Harold Urey s-a declarat șocat de conținutul de titan al rocilor aduse de misiunile de astronauți de pe Lună. Mostrele de minerale reprezintă un mister absolut pentru lumea de știință, deoarece nimeni nu poate explica prezența titanului.

Cu alte cuvinte, Luna noastră – simbolul suprem al misterelor – își merită pe deplin această coroană. Nu are nimic în comun cu niciun alt corp ceresc. Și parcă tocmai pentru ca enigma să rămână astfel până la sfârșitul timpului, gândiți-vă că în orice zi, din orice loc al Pământului, vedem mereu aceeași față a Lunii. De ce?

Matematică ciudată – numerologie precisă

Raza Lunii = 1.080 mile = 3 x 360
Rază Pământului = 3.960 mile = 11 x 360
Rază Pământului + Raza Lunii = Raza de 5.040 mile = 1 x 2 x 3 x 4 x 5 x 6 x 7 = 7 x 8 x 9 x 10
Diametrul Pământului = 7.930 mile = 8 x 9 x 10 x 11

Oare toate aceste dimensiuni sunt simple coincidențe sau a existat o forță care le-a creat în acest fel? Poate fi imaginată o inteligență care le-a aliniat pe toate atât de precis doar într-un colț de univers? În videoclipul de mai jos sunt prezentate și mai multe… coincidențe. Urmărindu-le, o să înțelegeți și mai bine de ce relațiile dintre Pământ, Lună și Soare sunt cu totul speciale.

Pentru și mai multe detalii despre natura fizică și esoterică a relației Pământ-Lună-Soare, pe de o parte, și influențele ei covârșitoare asupra istoriei omenirii, pe de alta, vă recomandăm cu căldură următoarele cărți:
Who built the Moon” (Cine a construit Luna), de Christopher Knight și Alan Butler
A Little Book of Coincidence In the Solar System” (O cărticică despre coincidențele din sistemul solar), de John Martineau
Mituri și misterii egiptene, de Rudolf Steiner"

SURSA: http://incredibilia.ro
1277 _RO_ Max, Deplasarea orbitei Lunii de la Saturn la Pământ 
- Hipnoză regresivă Calogero Grifasi

P.S. Mi-am amintit si de conexiunea cu filmul LORDUL INELELOR, care este de fapt SATURN, numit in film Sauron (care avea acel ochi atoatevăzător, un ochi cu pupila verticala ca de reptilă, nu intamplator, o simbologie iluminati). Vibratia lui Sauron din Lord Of The Rings, este foarte apropiata ca si impact de cea a lui Saturn (cine a vazut filmul isi poate aduce aminte cat de puternic se pune accentul pe acest aspect in film, cat de puternica, violenta, posedanta si intruziva era).


Mai multe filme traduse cu David Icke puteti urmari in categoria DAVID ICKE.

8 comentarii:

  1. o prezentare de exceptie. Mi-au trebuit trei zile ca sa o pot vedea pana la capat in mod constient. Nu intelegeam de ce nu pot vedea o filmare de 50 de minute de la inceput pana la capat. La jumatatea filmarii mereu intervenea ceva si nu reuseam sa vad concluziile. Acum am inteles de ce.
    Recomand aceasta prezentare cu toata inima !!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. absolut fabuloasa expunerea,chiar asa rezumata !...

    RăspundețiȘtergere
  3. Dacă în tine există deja informația utilizării simbolurilor, conștient sau inconștient, o simplă privire a unui simbol va declanșa acțiunea lui.Deci,simbolurile pot influența inconștient.Simbolul este, întradevăr, neutru atunci când entitatea vine pentru prima oară (în toate existențele sale) în contact cu simbolul respectiv (primul contact e cam rar în acest ciclu evolutiv planetar).

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu cred ... sa luam de exemplu simbolul svasticii... este oare unul negativ sau pozitiv? Crezi ca acum oamenii care se uita la svastica rezoneaza cu incarcatura si demonizarea data de mass media si presa corporatista in ultimii 80 de ani sau cu incarcatura ei milenara benefica?

    Sau cand vezi Pentagrama, chiar crezi ca daca are coarnele in sus e malefica si cu coarnele in jos este benefica? Lol ... iata cate ceva despre pentagrama https://ro.wikipedia.org/wiki/Pentagram%C4%83 .. Sa fie satanica, crestina sau pagana?

    Deci LOL.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu cred ca pentagrama și zvastica nu sunt pagini ele existau de dinaintea lui Hitler și înainte de Solomon care și legume atribuit ca insemne

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...