joi, 29 septembrie 2016

CANTITĂȚI INFIME - un documentar care ne dezvaluie legătura intre vaccinuri si autism (29.09.2016)

TRACED AMOUNTS (2015)
- Autism, Mercur și Adevărul Ascuns

Ieri am publicat din greșeală documentarul de astăzi, crezând că este de fapt filmul Vaxxed - from cover-up to catastrophe, insa acesta desi a aparut pe net, nu este inca tradus (insa va fi, in curand). 
"Filmul de astăzi este un documentar care expune faptul ca Mercurul din vaccinuri (Thimerosalul) este conectat cu autismul si ca scoaterea thimerosalului din vaccinurile pentru bebelusi nu este 100% reala (desi in prospecte nu se mai mentioneaza prezenta acestuia). 
In ultimii 20 de ani, diagnosticul de autism la copii a crescut dramatic de la 1 la 10 000 la 1 la 68, iar comunitatea științifică nu este mai aproape de găsirea acestei cauze (sau nu se dorește expunerea cauzei n.t.), insa un lucru pe care ei il fac automat, ca la comanda (reflexul lui Pavlov n.t.) este sa nege orice legătură între cazurile de autism și mercurul din vaccinuri.
Trace Amounts este călătoria extrem de dureroasă și adevărată a lui Eric Gladen de la otrăvirea cu Mercur (care el crede că a rezultat dintr-un vaccin anti-tetanos ce conținea thimerosal) pana in ziua de astazi cand s-a vindecat (folosind CHELAREA (eliminarea metalelor grele din organism, implicit Mercurul), suplimente nutritive și schimbări de dietă).
 La varsta de 29 de ani, el a primit diagnosticul de adult cu simptome de autism, iar aceasta experiență l-a îndemnat să caute de urgență adevărul despre rolul mercurului în epidemia de autism din ultimii 20 de ani. 
În timp ce comunitatea științifică și medicală (care urmează ordinele directe de la CDC) refuză pe față, să admită că există o legătură între Mercur și autism) acest film expune câteva dovezi foarte incriminatoare care dovedesc contrariul, arătând că ei știu foarte bine că acesta provoacă autism. Fiind miliarde de dolari în joc și o reputație construită cu greu, Big Pharma mușamalizează maxim acest subiect."

“Am descoperit că Thimerosalul ar fi toxic nu în grame, nu în mg, nici in micrograme ci în nano grame, părți la miliard, ceea ce a fost aproape incredibil. Acest lucru a fost publicat în  "American Journal Medical Society", în "New York Academy Sciences" și în "Journal For the Chemical Speciality Manufactures Association" și nu a făcut niciun val, nici măcar o unduire, nimănui nu părea să-i pese." 

 – Dr Frank P Engley PhD – Blue Ribbon Panel Member 1948

 - traducerea și adaptarea de aici.Notă: Pe site-ul lui Radu Iliescu de ex. este o mare dispută pe marginea acestui subiect, mulți dintre comentatori sustinand ca Thimerosalul a fost scos din toate vaccinurile pentru copii, insa Mihai Rapcea, a descoperit in locul unde dorea sa faca vaccinarea fetitei lui un prospect al vaccinului Pentaxim, facut de Sanofi Pasteur, pentru Hepatita B, importat din Kazahstan, ca acesta continea Thimerosal (adica Mercur). Desi online, in prospectul Pentaximului nu scrie de Mercur, se pare ca in tarile lumii a 3-a inca mai exista acest Thimerosal in vaccinurile pentru copii, iar daca la noi se importa din astfel de tari, cum poate este poate si Kazahstanul, atunci te procopsesti. 
Voi ce vaccinuri pentru copii mai știți că au Thimerosal sau Mercur în orice altă formă?

VEDEȚI DOCUMENTARUL TRADUS, 
AICI - link 1 sau AICI - link 2
In completare cititi si:

1) Cartea "Vaccinarea: eroarea medicala a secolului" de Louis de Brouwer din care puteti citi extrase AICI si o puteti achizitiona AICI
2) Cartea "Vaccinurile: preventie sau boala? O noua patologie pediatrica" de Christa Todea-Gross (pe care o oputeti citi AICI si cumpara AICI)
3) Au inceput sa recunoasca: Vaccinurile provoaca AUTISM, Sindromul morţii subite a sugarului, epilepsie, boli autoimune incurabile, encefalopatii etc. (+ multe alte informatii importante despre vaccinuri)

8) Grigore Mihaescu Imunologie si imunochimie 2001, Ed. Universitatii Bucuresti

De asemenea studiati categoria ANTIVACCIN pe care o puteti explora mai usor in CUPRINS

Niciun comentariu:

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa 1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi. Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.
Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portaal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...