marți, 31 mai 2016

O perspectivă cosmică asupra istoriei pământului - interviu cu Sal Rachele (31.05.2016)

A Cosmic Perspective On The Earth's History - Interview with Sal Rachele (2016)

Va prezentam astazi un interviu foarte interesant cu Sal Rachele , realizat de Revista Cosmos, in care se aduc in discutie urmatoarele idei si se raspunde la urmatoarele intrebari:

"Îmbunătăţirea capacităţilor intutive şi psihice. Cum au început în cazul lui Sal? 
Ce e de preferat, o abordare holistică sau reducţionistă? 
Cum să ne îmbunătăţim discernământul? 
Lucrător în Lumină vs Luptător al Luminii. 
Energia EM scalară şi Marele Soare Central. 
Ultimele noutăţi în domeniul spiritualităţii. 
Influenţe ale ADN-ului asupra societăţii în următoarele decenii. 
Reptilienii şi codul genetic. 
Progresul spiritual şi România. 
Nivelul conştiinţei/vibraţiei în România şi în lume. 
Globalizarea şi schimbul puterilor mondiale. 
Drama de pe Pământ şi creuzetul din zona României.
Ultima carte care o să urmeze? 
Avem nevoie de un lider spiritual?" SURSA


Se mai vorbeste de cele 3 rase predominante de extraterestrii (Orionienii, Siriusienii si Reptilienii, in special cei din constelatia Alpha Draconis) care blocheaza evolutia mai rapida a umanitatii (se aduc in discutie si alte rase mai putin importante, cum ar fi micii cenusii din Zeta Reticuli), dar totodata se spune faptul ca avem totusi liber arbitru sa evoluam mai repede daca vrem sa o facem si ca principalul obstacol este credinta noastra ca suntem neputinciosi in fata fortelor ostile (Archoni, iluminati, reptilieni, samd). La un moment dat Sal vorbeste despre David Icke ca si cum acesta nu ar aduce in discutie faptul ca si noi suntem raspunzatori si nu  numai victime in afta acestor forte ostile, ceea ce nu este adevarat, David Icke a specificat de nenumarate ori atat in cartile lui cat si in conferintele lui acest aspect, deci la faza asta Sal ori nu este informat, ori este rautacios.

VEDEȚI INTERVIUL TRADUS AICI - link 1 sau AICI - link 2Mai multe despre Sal Rachele gasiti studiind categoria SAL RACHELE (pe care o puteti explora mai usor in CUPRINS)

2 comentarii:

Dana H spunea...

adica cei din Orion si Sirius sunt rase malefice?
puteti face o lamurire in acest sens?
care ar fi rasele benefice si care cele malefice?

Multumesc anticipat,
Dana

FreeYourMind spunea...

Da de Orion auzisem si eu ca ar fi razboinice. De Sirus am inteles ca ar fi mai multe sisteme selare in jurul Sirius , nu mai stiu care daca alfa - Sirius e benefica si beta Sirius malefica sau ceva de genul...dar vorba lui Sal, nu putem baga toti reprezenatntii unei specii un aceasi oala ...raul si binele depind de perspectiva. Mai multe sunt scrise prin cartile lui. Nu va pot lamuri eu prea bine.

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa 1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi. Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.
Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portaal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...