Ieşirea Din MATRIX: INTERVIURILE TVH - Cu Matei Georgescu

joi, 24 martie 2016

INTERVIURILE TVH - Cu Matei Georgescu


De-a lungul timpului am mai publicat cate un interviu de la aceasta emisiune, insa simtim ca e putin comparativ cu numarul de emisiuni existent deja, asa ca dorim sa va readucem in vedere mai multe emisiuni odata si sa va invitam sa urmariti emisiunea si live, daca e cazul.

Iata ce spune Matei Georgescu despre aceasta emisiune si despre sine insusi:

"Interviu: convorbire între o personalitate politică, culturală etc. şi un ziarist, în cursul căreia acesta îi pune întrebări spre a afla părerile personalităţii în diverse probleme, în vederea publicării lor în presă sau a difuzării lor la radio şi televiziune.  Interviurile TVH: Sondare de suflete, introspecţie, căutare, aventură cu lumini şi umbre, sentimente şi trăiri la superlativ, alături de invitaţi surprinzători care oferă mostre fascinante din trăirea lor interioară.  Toate acestea în fiecare duminică, începând cu ora 18:00, sub atenta supraveghere a doctorului în psihopatologie fundamentală, psihanaliză şi filozofie Matei Georgescu.  Printre cei care au păşit în platoul nostru îi putem enumera pe Maia Morgenstern, Marcel Iureş, Ioan Gyuri Pascu, Marilena Chelaru, Ion Haiduc, Cristian Greţcu, Olga Delia Mateescu, iar lista marilor personalităţi care ne-au călcat pragul nu se opreşte aici. Nume rezonante din lumea ideilor şi a artei şi-au lăsat amprenta vieţii lor prezente de-a lungul numeroaselor ediţii realizate la TVH.


URMĂTOARELE DIFUZĂRI  Duminica, 27 martie 2016, ora 18:00 Luni, 28 martie 2016, ora 08:00 Duminica, 03 aprilie 2016, ora 18:00


Matei Georgescu


Sunt profesor universitar, doctor în psihopatologie fundamentală şi psihanaliză (Universitatea Paris 7), doctor în filosofie (Universitatea din Bucureşti), psihoterapeut (psihanaliză) şi autor.

Cele de mai sus mă recomandă în virtutea manierei actuale, obiective, ştiinţifice, de cunoaştere "a adevărului". Uneori însă toate aceste "bunuri identiţiare" m-au înstrăinat de mine însumi, de ceilalţi, astfel încât "aproapele" meu a ajuns la distanţe considerabile. Poate tocmai atunci am avut întâlniri care au marcat evoluţia destinului, care mi-au permis să mă văd mai bine, poate pentru că cei pe care i-am întâlnit au văzut mai bine ceea ce este important în călătoria denumită "viaţă".

Calitatea şi mesajele acestor oameni sunt preţioase şi această emisiune s-a născut, neaşteptat, din dorinţa de a le împărtăşi." SURSA : http://tv-h.ro


MAI JOS PUTETI VEDEA O MICA PARTE DINTRE EMISIUNI:
Restul emisiunilor pot fi urmarite pe canalul youtube al lui Matei Georgescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...