Ieşirea Din MATRIX: DIN TAINELE CUNOASTERII - ARGES TV (28.02.2014)

vineri, 28 februarie 2014

DIN TAINELE CUNOASTERII - ARGES TV (28.02.2014)


Astazi va prezentam o alta "ciupercuta" aparuta dupa ploaia informationala din ultimii ani, o  alta emisiune tv care abordeaza tematica spirituala, ezoterica, samd. intitulata DIN TAINELE CUNOASTERII. Emisiunea putea fi vizionata live pe internet pe site-ul http://www.argestv.ro/ insa acum se pare ca a disparut din grila de programe. A fost asadar, o prezenta meteorica in spatiul media insa, din fericire, o mare parte din emisiuni pot fi gasite pe youtube. 

AICI puteti sa vedeti cateva din cele mai interesante emisiuni:

Un comentariu:

eliza spunea...

Materia nu-i chiar asa de inteligenta,ca ne-a creat pe noi.Criza spirituala o datoram bisericii care ne-a obligat sa avem o conduita spirituala aservita si uniforma , amagindu-ne. Omul a avut o conduita spirituala de turma, abea acum incet incet o da aiba una proprie , dar tot uniforma - ateism, dar nu mai este impusa.
Spititul este coechipierul pe care te sprijini neconditionat, daca nu l-ai tradat.

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...