sâmbătă, 15 februarie 2014

DIALOGURI INTRE MINTE SI INIMA (15.02.2013)

Salutam aparitia in mass media a unei noi emisiuni deosebite si-l felicitam pe Stefan Pusca pentru modul in care modereaza dialogurile.
 “Dialoguri intre minte si inima”, este o emisiune de spiritualitate, cultura si ezoterism care se difuzeaza in fiecare Sambata la ora 19 la postul de televiziune 6TV.
-Se discuta despre: radiestezia cuantica, matricea informationala a universului, terapii spirituale, tehnici de meditatie, reconectarea cu sinele nostru divin, trezirea constientei de sine, legea atractiei, spectacole de teatru, carti sau filme de spiritualitate.
-Rubricile emisiunii sunt: "Dialoguri cu oameni de spiritualitate si cultura", "Terapii pentru trup si suflet", "Scoala spirituala", "Cartea lui Stefan" si "Recomandarile saptamanii".
Dati share acestui promo pe pagina voastra de Facebook, scrieti pe adresa de email: stefan.pusca@gmail.com ce anume va place la aceasta emisiune si puteti fi invitati in urmatoarele editii in studio!
*Televiziunea 6TV poate fi receptionata pe RCS-RDS digital, Dolce-Romtelecom interactiv, INES-IPTV dar si online pe www.6tv.ro
*dupa difuzare emisiunea este postata si pe YouTube. 
Sau intrati pe YouTube.com si cautati “Dialoguri intre minte si inima”.

VEDEȚI AICI CATEVA EMISIUNI: 

Niciun comentariu:

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...