miercuri, 4 septembrie 2013

BRUCE LIPTON - Puterea Conștiinței

THE POWER OF CONSCIOUSNESS (2010) 

Vă prezentăm astazi un interviu oferit in 2010 de Bruce Lipton la CONSCIOUS TV. Pentru cei care nu au auzit de acest om  extraordinar, filmuletul de azi vine la fix, fiind o chintesenta a invataturilor lui Bruce si in acelasi timp o minibiografie interesanta a lui Bruce Lipton (mai ales pentru cei care nu i-au citit cartile). 
Prea multe nu ar mai fi de spus. Am tot vorbit de Bruce intr-o multime de articole pe care le puteti studia cu atentie rasfoind categoria BRUCE LIPTON (pe care o puteti explora mai usor din CUPRINS dand click pe BRUCE LIPTON). 
Pentru cei care doresc sa aprofundeze si mai mult subiectul, le recomandam sa cumpere cele doua carti ale lui Lipton, publicate si in Romania de Editura For You, BIOLOGIA CREDINTEI si EVOLUȚIE SPONTANA (Vol. 1 si 2) .

VEDETI EMISIUNEA TRADUSĂ, AICIDOWNLOAD RAPID 

In completare cititi si:
1) Biologia credintei - Bruce H. Lipton
2) Evolutie spontana - vol. 1+2 - Bruce H. Lipton Steve Bhaerman

2 comentarii:

Sergiu Hulea spunea...

VA MULTUMESC SI VA FAC REVERENTE PTR INCA UN INTERVIU CU BRUCE LIPTON!
SPER CA DIN CE IN CE MAI MULTI OAMENI SA-L DESCOPERE SI SA-SI SCHIMBE VIETILE.

Cu pretuire,
Sergiu-Silvan.
PACE, LUMINA SI IUBIRE!

FreeYourMind spunea...

Cu drag!

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...