joi, 2 mai 2013

MEDITATIE/RUGACIUNE NATIONALĂ PENTRU UNITATE


"Va salut. Numele meu este Gabriel si ma bucur foarte mult ca am onoarea sa organizez acest eveniment spiritual pentru unitatea romanilor. Asa ca pe data de 25 Mai, ora 18:30 in Parcul Izvor din Bucuresti, vom face o meditatie/rugaciune de 10 minute in care fiecare dintre noi, cei prezenti, vom trece dincolo de aspectele ce ne separa, cum ar fi, varsta, profesia, religia, statusul social, sexul, culoarea, frica, rusinea, neacceptarea si impreuna vom imbratisa ceea ce ne uneste cu adevarat, cum ar fi Iubirea, Bucuria, Acceptarea si Daruirea. Acesta este doar un pas catre unitate, un pas care poate va schimba mult in constiinta romanilor sau poate va schimba foarte putin, important este ca noi o sa fim impreuna in armonie. Va multumesc si va astept cu inima deschisa.

Tg Jiu - Parcul de la Coloana Infinitului - Contact 0763448737 Gisela
Cluj - Zona LA BUTUCI, pe malul Somesului - Contact fb - Iubirea Unimii - mail - ancaclujro@yahoo.com

Persoanele care vor sa organizeze meditatia/rugaciune in orasul lor, la aceeasi ora, sunt rugati sa ia legatura cu mine prin telefon 0735154500 sau prin email lucratoriailuminii@yahoo.com iar eu voi posta aici, orasul si locatia aleasa de organizator.

 

5 comentarii:

Ady spunea...

Multumim echipei FYMA
Sarbatori Fericite!

Anonim spunea...

Hai sa trecem si peste factorul de separare numit nationalism si sa meditam la binele intregii planete mai bine... :)

FreeYourMind spunea...

Hai sa trecem peste separarea numita umanitate si sa meditam pentru binele intregului Univers ... Ideea e ca mai greu strangi in parc la Izvor nord coreenei, chilieni, madagascarezi samd si eventual niste andromedani, pleiadieni si cine stie ce alte rase de extraterestrii pentru un astfel de demres. Sigur, fiecare poate transmite cate iubire vrea si poate in tot universul, dar important e sa se stranga mai intai intr-un loc. Sa pornim noi ceva cu pasi mici si daca merge local sa incercam si la scara mai mare.

Gabriel Melchizedek spunea...

Exact asta este si intentia mea,o luam pas cu pas.Se pare ca se vor organiza meditatii si in strainatate in aceea zi.Asa ca suntem impreuna.Namaste

Gabriel Melchizedek spunea...

Aceasta meditatie va fi doar un pas care va deschide usi noi.Se pare ca se vor tine meditatii pe tot Globul in acea zi asa ca suntem impreuna.Namaste

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa 1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi. Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.
Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portaal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...