Ieşirea Din MATRIX: Pasi Ai Trezirii (29.12.2011)

joi, 29 decembrie 2011

Pasi Ai Trezirii (29.12.2011)

SIMPTOME ŞI PAŞI AI TREZIRII

De-a lungul timpului multi ne-au  intrebat ce legatura au teoriile conspiratiei cu spiritualitatea. Am explicat de multe ori care este legatura, insa simtim sa reamintim aceasta legatura cu fiecare ocazie in care descoperim unele informatii interesante. Pentru unii oameni, aflarea adevarului dureros despre lumea in care traim, reprezinta un prim pas al trezirii. Pentru altii nu ...

Va prezentăm astăzi 1 filmulet care explica primele etape ale trezirii unui om care intra in contact cu adevarul dureros legat de lumea din jur. Insa nu toata lumea reactioneaza la fel la aceste idei sau revelatii.  Pe unii ii blocheaza si ii indeparteaza cel putin temporar, de trezire (majoritatea prefera sa bage capul in pamant - "sindromul Cypher" din Matrix "ignoranţa este beatitudine" ... pe termen scurt).  Unii incep sa se trezeasca fara a avea neaparat contact cu teoriile conspirationiste sau cu adevarul legat de lumea in care traim. De aceea si pentru acestia pot exista anumite simptome ale trezirii spirituale si multi indivizi si-au dat cu parerea despre cum ar fi acestea. Poate cele mai pertinente si logice etape ale unei adevarate si profunde treziri au fost explicate în articolul despre Tulburarea Bipolară unde am prezentat un articol şi un documentar despre urgenţele spirituale şi colapsarea egoului. Foarte frumos se vorbeste si in filmul THRIVE despre aceste lucruri, in care se spune ca aflarea adevarului dureros poate deveni un profund motivator pentru unii. Astăzi vă prezentăm şi alte perspective care sperăm să vă fie de ajutor.
  
"Cele 12 simptome ale trezirii spirituale

1. Dureri corporale mai ales la gât, umăr şi spate: Sunt rezultatul schimbărilor derulate la un nivel foarte profund al fiinţei pe măsură ce energia Hristică se trezeşte. Durerile vor trece după un timp.
2. Sentiment de tristeţe profundă fără motiv aparent: Are loc eliberarea trecutului (din această viaţa sau din cele anterioare) şi care provoacă tristeţe şi melancoli. Este ca şi când ne-am muta dintro casă în care am trăit mulţi ani într-una nouă. Deşi dorim cu ardoare să ne mutăm în noul cămin, persistă melancolia de a lăsa în urmă amintiri, energii şi experienţe legate de vechea casă. Şi acestea vor trece.
3. Accese spontane de plâns fără motiv: La fel ca mai sus. Este bine şi sănătos să lăsăm lacrimile să curgă. Aceasta ajută la eliberarea vechii energii. Accesele vor dispărea după un timp.
4. Schimbarea bruscă a slujbei sau carierei: Simptom foarte răspândit. Pe măsură ce vă schimbaţi, lucrurile din jur se vor schimba şi ele. Nu vă consumaţi în legătură cu găsirea slujbei sau carierei « perfecte ». Şi această preocupare va trece. Vă aflaţi în tranziţie şi puteţi schimba mai mule locuri de muncă până vă veţi instala în cea care vi se potriveşte.
5. Detaşare faţă de relaţiile familiale: Sunteţi legat de familia biologică prin karma veche. Când părăsiţi ciclul karmic, vechile legături sunt desfăcute/eliberate. Veţi trăi senzaţia că vă îndepărtaţi de familie şi prieteni. Şi acest simptom va dispărea. După o perioadă, veţi dezvolta o nouă relaţie cu aceştia dacă este cazul. Totuşi, această relaţie se va baza pe noua energie fără ataşamente karmice.
6. Comportamente neobişnuite de somn. Este probabil/posibil ca să vă treziţi adeseori noaptea între orele 2 şi 4 am. In organism se petrec procese noi care adesea vă trezesc pentru ca să luaţi o gură de aer/o pauză de “respiraţie . Nu vă neliniştiţi. Dacă nu puteţi adormi, mai degrabă vă sculaţi-vă din pat şi faceţi ceva în loc să zăceţi şi să vă gândiţi la nimicuri omeneşti. Şi această fază va trece.
7. Vise intense: Acestea pot fi vise cu scene de război sau bătălii, vânătoare sau cu monştri. Prin acestea vă eliberaţi de vechea energie iar aceste energii ale trecutului sunt simbolizate prin războaie, fuga pentru a scăpa de urmărire şi personaje monstruoase/ înfricoşătoare. Şi acestea vor trece cu timpul.
8. Dezorientare fizică: Uneori vă simţiţi fără substanţă/lipsit de fundament. Trăiţi senzaţia unei dezorientări în spaţiu spaţială, că nu puteţi pune piciorul pe pământ. sau că vă aflaţi între două lumi. Pe măsură ce conştiinţa se află în tranziţie spre noua energie interioară, corpul pare să rămână în urmă. Petreceţi mai mult timp în natură pentru a ajuta la telurizarea (normală, de altfel) a noii energii. Şi acest simptom va dispărea.
9. “Un dialog interior” mai intens: Vă veţi surprinde dialogând mai des cu Sinele. In fiinţa voastră începe să se instaleze comunicarea la un nou nivel iar, prin acest dialog, descoperiţi vârful aisbergului. Conversaţiile vor spori în intensitate şi vor deveni mai fluide, mai coerente şi mai profunde. Nu aţi înebunit, ci pur şi simplu vă mişcaţi în fluxul noii energii.
10. Sentimentul de singurătate chiar şi când nu sunteţi singur: S-ar putea sa va simţiţi singur şi detaşat de ceilalţi. Puteţi simţi nevoia de a evita grupurile de oameni sau aglomeraţia. De fapt, înaintaţi pe un drum singuratic şi sacru. Senzaţiile de singurătate sunt asociate şi cu faptul că Ghizii voştri s-au îndepărtat. Ei v-au însoţit de-a lungul tuturor călăoriilor făcute în toate vieţile trăite până acum. Pentru ei a sosit timpul să se retragă astfel ca locul lor să fie înlocuit cu propria voastră divinitate. Şi aceasta va trece. Golul rămas va fi umplut de Iubire şi energia Hristică a propriei voastre conştiinţe.
11. Pierderea pasiunii: Vă puteţi simţi complet lipsit de pasiune, fără dorinţa de a face ceva. Totul este OK, deoarece face parte din proces. Folosiţi aceste perioade pentru a “nu face, pur şi simplu, nimic”. Nu vă luptaţi cu propria persoană în această privinţă pentru că şi această stare va trece. Este ca atuci când re-porneşti un calculator. Aveţi nevoie ca pentru o scurtă perioadă să vă decuplaţi de orice pentru a încărca un « soft » nou, mai sofisticat, în cazul de faţă, noua energie a lui Hristos.
12. O dorinţă profundă de a vă întoarce Acasă: Este probabil cel mai dificil şi greu de suportat dintre toate simptomele. Puteţi încerca dorinţa profundă şi irepresibilă de a părăsi planeta şi de a reveni Acasă. Nu este o tendinţă “suicidală”. Nu este generat de mânie sau frustrare şi nici nu vreţi să faceţi mare caz această tendinţă sau să cauzaţi necazuri altora şi nici vouă înşivă. Este doar manifestarea părţii tăcute din voi care doreşte să se repatrieze. Cauza este destul de simplă. V-aţi încheiat ciclurile karmice. V-aţi încheiat contractul pentru această viaţă. Sunteţi pregătit/copt să începeţi o nouă viaţă pe când sunteţi încă în corpul fizic. In timpul acestui proces de tranziţie, mai purtaţi amintirea interioară a ceea înseamnă să fii de cealaltă parte. Sunteţi gata să vă înrolaţi pentru o nouă misiune, aici, pe Pământ ? Sunteţi pregătit să faceţi faţă provocărilor pe care le implică trecerea în Noua Energie? Da, desigur, puteţi merge Acasă chiar acum. Veniţi, însă, de departe şi după multe, multe vieţi ar fi ruşinos să renunţaţi acum înainte de final. In afară de aceasta, Spiritul are nevoie de voi aici să ajutaţi tranziţia altora în noua energie. Aceştia au nevoie de un ghid uman, ca şi voi, care a a parcurs trecerea de la vechea la noua energie. Calea pe care păşiţi chiar acum vă oferă experienţa care că vă dă dreptul să deveniţi un Indrumător al Omului Nou. Oricât de solitară şi întunecată a fost călătoria uneori, ţineţi minte că nu sunteţi niciodată singur."

VEDETI AICI SI UN FILMULET DESPRE 5 TREPTE ALE DESTEPTARII:


si AICI despre SIMPTOMELE TREZIRII SPIRITUALE 


3 comentarii:

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...