luni, 10 ianuarie 2011

BASHAR - 2 filmulete scurte (10.01.2011)

BASHAR

Continuam sa va prezentam astazi, inca doua filmulete traduse,  cu Bashar (un extraterestru care ne vorbeste prin intermediul lui Daryl Anka).

Celelate filme, articole si informatii cu si despre BASHAR de pe blogul nostru pot fi vizionate aici : 
BASHAR - Deplasandu-ne prin infinit


Multumim inca odata Danielei Grigore care si-a asumat aceasta munca titanica de a traduce cat mai multe dintre filmele, articolele si interviurile cu BASHAR.

Va prezentam de asemenea si alte informatii traduse legate de Bashar.

1) BASHAR - Spulberand Tipare Vechi

2) TEHNICI DE VINDECARE - O Meditatie De Aliniere

3) BASHAR - MEDITATIE DE ALINIERE

4) EXERCITIU BASHAR - Cubul

5) Exercitiu Bashar - Cele 9 Simboluri

5) 15 simboluri Bashar

TRADUCEREA SIMBOLURILOR:
 
1. centrare 2. extindere 3. echilibru 4. pregatire 5. exprima 6. extinde 7. dezvaluie 8. curgere 9. primeste 10. relateaza 11. intelege 12. actioneaza 13. transforma 14. conecteaza 15. manifesta

 
VEDETI FILMULETELE, TRADUSE, AICI:
 
1) BASHAR and ABRAHAM - You Have Changed The Past 
(Ati schimbat Trecutul) 


 2) BASHAR - Life After Death (Viata dupa Moarte)

5 comentarii:

Anonim spunea...

NU SE INCARCA!!!!!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

superr ! avem iar bashar ! wowww !! ne-am indragostit de el ! d-abia asteptam sa-l vedem ! multumim fymaaa si daca mai poti, mai pune documentare cu Bashar ! e adorabil!

Anonim spunea...

NU SE INCARCA!!!!!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

SUPER BASHAR!!!!!!
NU SE INCARCA!!!!!!!!!!!!!!!

FreeYourMind spunea...

Am urcat filmul si pe youtube!
Multumim de aprecieri!

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...