Ieşirea Din MATRIX: METACONTACT (8.06.2010)

miercuri, 9 iunie 2010

METACONTACT (8.06.2010)


Metacontact si secretele

KGB-ului 

(perceptia extrasenzoriala sau 

autohipnoza)


La recomandarea prietenului blogului nostru, Dl. Daniel Rocsin, va prezentam astazi o alta carte deosebita, scrisa de un ofiter rus si publicata in premiera in Romania. De ce in Romania si nu in alta parte, veti afla din filmuletele inregistrate de la N24 si TVRM pe care le puteti gasi aici http://www.metacontact.ro/.

Iata si o descriere a carti asa cum este prezentata ea aici http://www.librarultau.ro

"Senzationalului volum METACONTACT, sub semnatura presedintelui Asociatiei Nationale a Garzilor de Corp din Rusia, fost ofiter KGB, Fonareff Dmitry Nicolaevici. Colaboratori: Boris Ratnikov, general-maior in retragere, SBP Rusia, Georgi Rogozin, general-maior in retragere, SBP Rusia, Alexei Savin, general-locotenent in retragere, Cartierul General al Fortelor Armate ale Rusiei si Constantin Buzatu, presedinte IBSSA Romania.
Cartea prezinta activitatea comuna a serviciilor secrete din Federatia Rusa si a savantilor militari in domeniul tehnologiilor informational-energetice cum ar fi perceptia extrasenzoriala sau autohipnoza. Originalitatea lucrarii consta in faptul ca materialele documentare care stau la baza acestei carti au fost oferite de catre conducatorii departamentelor din fostul KGB al URSS si de Serviciul de Securitate al Presedintelui Boris Eltin, Marele Stat Major al Ministerului de Interne a URSS si Rusiei.
pg. 48: "Metacontactul (din gr. meta - dupa, deasupra, in afara) reprezinta un contact in afara lumii fizice. Esenta acestei tehnologii consta in obtinerea informatiei ca rezultat al energiilor universale ce se intrepatrund. Elementele de baza - spiritualitatea individului, capacitatea universala de perceptie a realitatii. Metodele de lucru - aplicarea aptitudinilor informational-energetice, aptitudini cu care omul de naste."
Cartea prezinta activitatea comuna a serviciilor secrete din Federatia Rusa si a savantilor militari in domeniul tehnologiilor informational-energetice printre care se afla perceptia extrasenzoriala sau autohipnoza. Ideea cartii se bazeaza pe o serie de descrieri si fapte, sistematizate si adaptate pentru publicul larg, a fenomenului inexplicabil pentru stiinta ortodoxa-metacontact-fenomen care consta in capacitatea extra-ordinara a omului, aflat in starea modificata de constiinta, sa obtina orice tip de informatie, fara a intra in campurile informational-energetice ale Universului.
Originalitatea lucrarii consta in faptul ca materialele documentare, care stau la baza acestei carti, au fost oferite de catre conducatorii departamentelor din fostul KGB al URSS si de Serviciul de Securitate al Presedintelui Boris Eltin, Marele Stat Major al Ministrului de Interne a URSS si Rusiei."




VEDETI AICI, EMISIUNEA DE LA N24 -PRIMA PARTE



VEDETI AICI, EMISIUNEA DE LA N24 - A 2-A Parte


Mai puteti viziona emisiunile aici (click aici) si/sau aici (click aici).

9 comentarii:

  1. Ce interes are un cavaler al ordinului de Malta, adica un mason, cum este Constantin Buzatu (preşedinte al Asociaţei internaţionale a gărzilor de corp şi serviciilor de securitate), presedinte IBSSA Romania impreuna cu un agent KGB (Fonareff Dmitry Nicolaevici)?
    Poate ca a venit timpul sa incepem sa privim si in spatele "scenei" politice sau editoriale in acest caz.
    Nu trebuie sa fi un expert ca sa iti dai seama ca APROAPE NICIODATA ANGAJATII SERVICIILOR SECRETE (CHIAR DACA SE NUMESC EI "FOSTI ANGAJATI") NU ACTIONEAZA DE CAPUL LOR!!!
    Care este scopul?

    Iata linkurile care pot sa ne dea de gandit:
    http://old.banateanul.ro/articol/ziar/timisoara/cavalerii-binefacerii/15864/
    http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?item=4944&lang=RO

    Cum se explica intensa mediatizare a acestei carti fara implicarea retelelor active ale servicilor secrete din Romania?
    Si intrebarile pot continua....
    Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  2. VEZI MISCAREASOCIALISTA RO A FOST MAI BINE INAINTE

    RăspundețiȘtergere
  3. Sincer, nu stim ce se poate ascunde in spatele acestei asocieri si nici nu credem in demonizarea tuturor masonilor ... Poate or mai fi si crengi bune printre uscaturi.
    Nu stim unde vezi matale intensa mediatizare? Ca a fost dat pe un post anemic gen TVRM si ca Emil Streinu l-a scos in fata , asta nu inseamna intensa mediatizare.
    Alte surse ne spun ca aceasta carte nu prea a avut succes ... dimpotriva. Daca era sa fie sustinuta , cu adevarat, de oculti, se vindea mult mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Regula numarul 1!
    Nici un inaltat/ocult/mason sau ce s-o mai crede, nu va ajuta un inferior sa se inalte! Niciodata!
    Tehnica prezentata in cartea respectiva, este mult mai veche, asa ca dl. 33, le poate inocula unora ce doreste, el, sau grupul lui, dar NU LA TOTI!!!
    Prin anumite tehnici de respiratie, meditatie, de extracorporalitate (dedublare) se poate ajunge intr-o anumita stare unde poti avea acces la multe informatii, cunostiinte... specificate si de catre strabunii nostri.
    TOT Universul este informational!

    [8,0,1,2,8]

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu stiu exact care este realitatea in ceea ce priveste aceste organizatii,dar nici nu mi se pare ca suna bine "sa nu credem in demonizarea tuturor masonilor".Atata timp cat noii membri depun niste juraminte in cadrul unor ritualuri mai mult sau mai putin secrete, loialitatea si corectitudinea lor sunt discutabile,cel putin.Insa un alt lucru vroiam sa subliniez.Suficienta celui(sau celor)care raspund la comentarii.Utilizarea formei "matale" a pronumelui personal(nicidecum in semn de respect,cum i-as spune eu mamei) si tonul folosit mi se par cel putin neinspirate, pentru niste oameni de o calitate intelectuala deosebita,cum cred ca sunteti.Dar acest gen de comentariu-raspuns nu suna bine deloc.Omul are dreptul la parerea lui,cu care ,daca nu sunteti de acord,puteti spune simplu:"parerea noastra este ca .....".Incepeti sa aduceti cu "marele" saccsic, atotcunoscatorul,atotstiutorul si singurul ortodox adevarat din blogosfera.
    Urmaresc articolele voastre de mult timp,v-am recomandat si multor prieteni, dar "eu cred ca" ar trebui sa aveti mai multa stima si consideratie pentru un om care a citit articolul postat de voi si a considerat ca a fost suficient de important ca sa piarda timpul cu un comentariu,indiferent daca pe gustul celorlalti sau nu.
    Numai bine va doresc.

    RăspundețiȘtergere
  6. Intr-adevar, fiecare cu parerea lui... Ne cerem scuze daca v-am ofensat cu ceva. Noua ni s-aparut exagerata remarca dvs. legata de intensa mediatizare , chiar voit dezinformatoare si asta ne-a iritat probabil. Reformulam intrebarea: Unde vedeti dvs. intensa mediatizare?
    Sa nu uitam ca majoritatea secretelor pe care le stim despre masoni vin in majoritatea cazurilor tot de la fosti masoni care au simtit sa-si pastreze coloana verticala si au demascat unele aspecte cu care ei nu erau de acord in aceasta organizatie.Deci mai sunt si oameni verticali, curajosi, cu bune intentii, naivi, sufletisti in aceste organizatii. Unii se pervertesc in timp , nu de la bun inceput. Asa ca o vanatoare de vrajitoare si anatemizarea tuturor masonilor consideram ca este exagerata, dar asta e parerea noastra umila. Poate gresim.
    Ne cerem scuze inca odata si , da, apreciem faptul ca existati!
    Numai bine va dorim!

    RăspundețiȘtergere
  7. In ceea ce priveste masoneria, desi asociatul autorului din Romania este mason, Fonareff ataca in cateva randuri in carte atat masoneria cat si Globalizarea; nu intr-un mod virulent dar, oricum, se pozitioneaza de cealalta parte a baricadei, prin ceea ce spune. Acum, daca asta e doar o strategie, nu am de unde sa stiu.

    RăspundețiȘtergere
  8. sunt convinsa ca exista interese , cu siguranta pentru dezinformare, dar fiecare trage concluziile de care are nevoie, citeam ca prin metacontact nu poti face rost de inromatii personalizate , ohooooooooo, ho.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...