Ieşirea Din MATRIX: MasterPlanul Ocult al Noii Ordini Mondiale (5.12.2009)

sâmbătă, 5 decembrie 2009

MasterPlanul Ocult al Noii Ordini Mondiale (5.12.2009)

 Globalizare Fascista și Depopulare

 Zâmbim trist ... Ce preocupări are societatea românească și ce se întâmplă de fapt în lume ... Jenant de penibil ...

Maine cica avem de ales intre un presedinte jucator (care joaca dupa cum canta altii) Traian Basescu si "prostanacul" (dupa cum este poreclit) Mircea Geaona. Ni se ofera inca odata iluzia ca noi, poporul, i-am ales si ii alegem democratic ... Insa uitam ca alegerile noastre au fost si sunt, conditionate de un cadru anume. Avem libertatea de a alege in functie de cat e de lunga zgarda, sau in functie de cat e de larga colivia. Ne invartim in jurul cozii intr-un sistem in care totul, absolut totul se invarte in jurul banilor. Cine are acesti bani conduce lumea, nu guvernele, nu presedintii marioneta sau jucatori, dupa cum canta altii. Jocurile politice sunt de fatada, pentru a zapacii prostimea.

Un fost sef de la CIA spunea " daca stii cum si cu ce sa manipulezi atentia cetateanului, si pui in stanga lui un spectacol de circ, nu o sa observe portavionul din dreapta lui".

Daca cineva inca mai crede ca alegerea lui Basescu sau a lui Geoana va aduce o schimbare in bine acestei tari, il rugam sa plece de pe blog, acum ... Acest blog nu este pentru tine draga prieten, iar informatiile de aici pot fi tulburatoare. Nu vrem sa iti deranjam somnul ... Dormi in pace, totul este sub control ;)

Banii schimba guvernele, misca lucrurile in aceasta lume. Majoritatea oamenilor au un pret si pot fi cumparati. Cei ce au banii pot scoate oricat din buzunare pentru a cumpara pe oricine. Asa ca, realitatea este ca, oricine vine la putere face jocul ocultilor de la varful piramidei puterii planetare. Nimeni nu are curajul sa se opuna, sa ii demaste, sa arate putregaiul. Este evident ca agenda oculta este in plina desfasurare si ca interesele nationale sunt praf in ochii sclavilor de pe plantatie, care suntem, caci asa suntem considerati: carne de tun, tinatori de umbra, animale de povara bune de muls.
Fara bani nu se fac campanii, iar cei ce sponsorizeaza aceste campanii sustin ambele parti. Doi se bat si al treilea castiga intotdeauna. Acest al treilea este mereu ocult, dar omniprezent.
Noi suntem satui de acest balci al desertaciunilor, de acest circ oribil, in care nu se mai da nici macar paine, macar asa sa se mai salveze aparentele. Nu le mai pasa de nimic, sunt rupti de noi, populatia de rand, complet, izolati intr-o lume a lor, mica si rece, intr-un turn de fildes elitist.

Treziti-va oameni buni!

Ii multumim lui Bogdan Manolescu pentru aceste noi filmulete traduse.


ROMANIA PARAZITILOR SI A NEPASARII


ACTUALIZARE (7.12.2009)


DISCUTIE INCENDIARA ! 

Piata imobiliara romaneasca, se va prabusi in 2010; 

Afla cine sunt cei care trag sforile din umbra, pentru a cumpara pe nimic activele majore ale Romaniei , in 2010; 

Cum au fost inrobiti romanii!

12 comentarii:

  1. Dragut blog, in mare vorbesti despre teoria conspiratiei, sau ceva de genul. Ai vazut zeitgeist?

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragut comentariul tau :) Pe acest blog, daca nu ai realizat inca, poti descoperii majoritatea documentarelor, din categoria alternativa media, traduse si adeseori insotite de articole. Sa-ti faci o idee ca ce gasestipe acest blog, iti recomandam sa explorezi un pic categoriile din stanga sau Arhiva, care este tot in stanga, dar un pic mai jos. De asemenea poti explora o lista, pe scurt, de documentare traduse http://fymaaa.blogspot.com/search/label/DOCUMENTARE%20CU%20SUBTITR%C4%82RI%20%28lista%20pe%20scurt%29 sau daca tot m-ai intrebat de Zeitgeist, iti recomandam sa vizitezi Categoria Miscarea Zeitgeist http://fymaaa.blogspot.com/search/label/MI%C5%9ECAREA%20ZEITGEIST ... Decei da, am vazut Zeitgeist ..Tu ai vazut Zeitgeist Addendum, "Orientaion movement" si "Future By Desig" de Jaques Mresco? Se merita sa iti completezi informatiile legate de Zeitgeist ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Futere by design de Jaques Fresco ... scuze.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu fiecare an care trece, devine tot mai limpede ca democraţia din Romania nu-i altceva decit o farsa cinica, un bilci detestabil, o Hora a 'baietilor cu sortulete', a acelorasi si acelorasi politicieni.
    In momentul de fata consider ca nu mai exista politica de dreapta sau de stinga, in mare parte exista numai o politica in favoare unei Noi Ordini Mondiale, a unui stat planetar politienesc condus prin maniere oculte, autoritare, de catre un grup de elita.
    FreYourMind, asa cum ai scris, eu NU cred ca Banii sint cauzalitatea, deoarece de-a lungul Timpului au avut posibilitatea sa faca asa ceva sau deja cum se stie, ca 'Ei' conduc acel SRL, unde se tiparesc banii...
    Asa cum spuneau si stramosii nostrii, revelat printr-o comparatie religioasa, interesul lor, este cu totul si cu totul Altul!!!
    Un alt roman, la care a ajuns la aceasta cl. este si dl. Stelian Octavian Andronic. Fost ofiter in cadrul Securitatii, cu ceva timp in urma, domnia sa si-a publicat memoriile sub titlul "36 de ani in serviciile secrete ale Romaniei". Cocluzii despre 'baietii cu sortulete', despre acesti asa-numiti 'arhitecti', de altfel, fiinte bolnave, retrograde - fetisizindu-si 'singele si vechimea' de-a lungul Istoriei etc., intr-un cuvint -> Sforarii Lumii, despre cum Raul este o realitate!
    Reproduc doar un citat din carte despre "originea raului": "Daca vom ajunge sa descoperim ca in "spatele" acestor "mecanisme" ale raului, se ascunde un alt "mecanism" si ca primul joaca rolul de "paravan", atunci data fiind "definitia" raului absolut din materialele de mai jos, inseamna ca "stapinii" societatilor secrete servesc, tot din pozitia de "paravan", interesele unui "STAPIN" de natura extraterestra!!! O "ierarhie secreta", perpetuata de secole, prin singe "sfint" (spun Ei) cu mecanisme "paravan" puternice, dublate, la nivel global, cu un "stapin" de natura extraterestra, NU poate urmari doar banii si puterea..., scopul ultim si maxim este unul "spiritual" si tine de "inchinarea" fata de "stapin" intr-o forma indirecta!!!".
    "Este timpul infiintarii unei "agentii" spiritual-informative, cu o buna cunoastere a "istoriei uitate", a "mecanismelor" care pun in miscare marile evenimente politice-economice-militar-informative-religioase (etc.) de natura locala si internationala, un "intelligence" care poate oferi raspunsul la o intrebare cruciala: ORIGINEA RAULUI!!!".
    Concluziile, cred ca sint destul de edificatoare.

    Cu admiratie,
    [8,0,1,2,8].

    P.S. Alta persoana care a avut curaj sa afirme acelasi lucru este dl. Toni Victor Moldovan in cartea "Programul Terra: un atentat extraterestru asupra omenirii".
    P.P.S. "Cred ca raspunsurile la intrebarile incomode bat cu putere la usa istoriei. Cred ca omul nu mai poate accepta ocolirea constienta a adevarurilor incomode, cred ca a venit timpul conectarii informatiilor, chiar daca aceasta conectare risca sa spulbere civilizatia noastra. Developarea filmului istoriei trecute nu mai poate fi oprita, iar istoria viitoare isi va urma calea nestingherita, chiar daca aceasta cale nu ne convine. Nu vom putea ocoli viitorul." Toni Victor Moldovan.

    RăspundețiȘtergere
  5. Toni Victor Moldovan era(nu stiu daca mai practica) anestezist.Din ce stiu nu mai este in tara.
    Bravo si pentru LaRouche.Se pare(nu am certitudine de 100%) ca este in inchisoare.
    Cu drag dragi fymaaa!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Iertare:nelegat de subiectul ultimei voastre postari dar legat de APA.
    Viktor Schauberger.Nu mai este printre noi.Se poate da un search pe google.

    RăspundețiȘtergere
  7. Azi ma duc la vot, dar cred ca votul va fi anulat...:D Am asa o presimtire... :P

    RăspundețiȘtergere
  8. Pt. al treilea Anonim.
    Despre ce persoana vorbesti ca este in inchisoare?
    Este pacat ca de dl. dr. Toni Victor Moldovan nu se mai stie nimic, decit ca este plecat din tara, acum locuind in Suedia. :(

    >Buburuza ofuscata<

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu ma intreb ce cauta blogul lui Roncea in blogroll?

    RăspundețiȘtergere
  10. Roncea este un militant anticip, anti codex. antivaccin, care adeseori demasca prin articolele sale conspiratia planetara la varf.

    RăspundețiȘtergere
  11. Foarte bun blogu...respectele mele...ma bucur ca mai gasesc niste chestii interesante si traduse....ma chinuiam cu torrentul si dc-ul...dar blogu asta e chiar bun...Felicitari

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...