Ieşirea Din MATRIX: IEȘIREA DIN MATRIX

marți, 17 noiembrie 2009

IEȘIREA DIN MATRIX

Un admirator al blogului nostru a realizat doua filme: unul mai lung, de 46 de minute, intitulat "IESIREA DIN MATRIX - Închisoarea minții" și al doilea , de 12 minute, intitulat "IEȘIREA DIN MATRIX - Al treilea ochi".
Filmele sunt niște compilații captivante (diverse clipuri și bucăți de filme lipite într-un tot interesant , o muzică de fundal inspirată și din când în când, texte mobilizatoare, menite să trezească), iar mesajul lor este evident.
Considerăm că este un bun început și-l sfătuim să nu se oprească aici. Și alții au realizat documentare asemănătoare și au avut mare succes (vezi The Big Picture, de exemplu, diferenta fiind doar aceea ca vorbeste tipul acela, Max Igan, in loc sa apara text scris).
Îți urăm să ajungi mare producător de filme dragă prietene (ziggy5) , cu minunate împliniri pe toate planurile.

VEDEȚI AICI FILMELE:

"IESIREA DIN MATRIX - Închisoarea minții"
"IEȘIREA DIN MATRIX - Al treilea ochi".


BONUS




FILMELE SUNT OPEN SOURCE.

6 comentarii:

  1. Bune intentiile .. din pacate unele informatii sunt evident aberante. Cam talmes balmes.. Masoni si iluminati amestecati cu kundalini, cu chakre si mai ales "alcoolul si drogurile trezesc al treilea ochi"... Ca sa vezi. Erau crasmele si santurile pline de profeti si de oameni realizati spiritual iar noii ii evitam. :)))
    Desigur nici sa dai in cap omului pentru ca intentia lui e buna. Dar fara a corecta greselile exista ricul sa te faci de ras cu prostiile spuse si sa compromiti ceva bun sau sa trimiti oamenii pe niste cai gresite.
    Ar fi bine sa atragi atentia asupra greselilor... si sa-i spui omului sa se documenteze mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am apucat sa vedem filmele cap coada, ci doar le-am rasfoit un pic. Pareau ok ...
    Nu prea vezi oameni realizati spiritual si profeti nici in afara crashmelor ...oportunitatiile de evolutie spirituala sunt peste tot si ti-as recomanda sa nu excluzi nici una dintre portitele de iluminare. Sunt nenumarate povestioare zen, de ex. care ne arata ca illuminarea poate surveni oricand, in orice circumstanta..dintr-un stranut, dintr-un sughitat, la un apus de soare, in momente in care mintea sta in loc. Pe unii ii ajuta psihedelicele sau alcoolul sa-si puna mintea in stand by , dar asta nu este nici o garantie ca va functiona in cazul tuturor, sau ca betia este calea! Nici vorba ... Fiecare moment este o oportunitate de evolutie... cati profitam de aceste momente? La fel de multi ca illuminatii din bodega...sau pe aproape ... asa ca, mai gandeste-te.

    RăspundețiȘtergere
  3. problema i ca iesirea din matrix nu se face prin politica si nici nu o sa fie posibil vreodata ,politica tot timpul a reprezentat handicapul omenirii

    RăspundețiȘtergere
  4. Trebuia sa lasi mai mult timp intre text e foarte concentrat mesajul aproape ca nu ai timp sa il urmaresti

    RăspundețiȘtergere
  5. de asemenea ziggy5 si eu iti urez sa te gasesti si unesti cu Eul tau Superior si sati atingi Inaltul Ideal :)

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...