Ieşirea Din MATRIX: CHEMTRAILS - Moartea din aer (23.11.2009)

luni, 23 noiembrie 2009

CHEMTRAILS - Moartea din aer (23.11.2009)

CHEMTRAILS - Urme Chimice Pe Cer

După multă așteptare, avem bucuria să vă prezentăm un alt documentar tradus, în premieră pe țară, despre un alt subiect important, despre care nu am vorbit până acum, dar care în occident, face multă vâlvă de mult timp. Este vorba de poluarea prin substanțe chimice cu ajutorul avioanelor ... Acestea par a fi urme de condens sau CONTRAILS (termenul englezesc) de la avioanele cu reacție, dar în realitate, nu sunt.

Mulțumim Cosminei pentru traducerea acestui documentar foarte important.

Pe site-ul lui Viorel Urban am descoperit un articol foarte bun pe această temă:

Fost primar belgian poarta cruciada impotriva Chemtrails

Multumiri lui Codin pentru traducerea asta ampla ! Fara el nu era materialul asta in limba romana ! Romani treziti-va, informati-va si observati fenomenul asta ! E ceva real  http://www.urbanviorel.ro/category/chemtrails-in-romania/

Prima data a aparut in De Gentenaar, iulie 26, 2009.

“Suntem masiv otraviti si spalati pe creier” 

Fostul primar Peter Vereecke (53) din Evergem vrea ca departamentul justitiei si consiliul local  sa actioneze impotriva avioanelor care, potrivit dansului, spreiaza zi si noapte  germeni cauzatori de boli si chimicale peste tot pamantul. 
”Fiti siguri ca nu sunt nebun” – spune dansul.
“Nu confundati acestea cu contrails”,a spus Vereecke. 
“Acelea sunt inofensive, urme condensare care sunt vizibile doar cateva secunde. Pe de alta parte, chemtrails sunt nori de chimicale si germeni cauzatori de boli  care intentionat sunt imprastiati peste noi pentru a ne manipula comportamentul. Consilierii si femeile  au fost socati ascultand fiecare cuvant al sau. In fine, alt subiect decat un vrac de tigle ori sustinerea unei conducte de canalizare.
“Sper ca, consiliul local va mobiliza toate ministerele guvernamentale pentru a lupta impotriva acestui atac mental si psihic. Deja am facut doua reclamatii la politia locala, dar ei nu au facut nimic in schimb”, a spus Vereecke.
Or fi ras bine pe seama lor oare?
Internetul este plin de teorii ale conspiratiei despre chemtrails: avioanele folosite pentru spreiere  se presupune ca  sunt utilizate pentru a conduce o masiva sterilizare in zonele populate, pentru o larga campanie de vaccinare si manipulare genetica a oamenilor si plantelor, pentru imprastierea epidemiilor, pentru subjugarea populatiilor, pentru manipularea vremii si combaterea schimbarii climatului. Sau o combinatie a tuturor acestor actiuni.
“Am gasit toate teoriile foarte interesante insa nu tin in mod deosebit partea niciuneia.” spune  alarmistul Vereecke. “Spun doar ca aceste chemtrails au efecte dovedite asupra sanatatii noastre si sunt conduse  de structuri de putere ascunse sub voalul politicii oficiale din lume. Nu va faceti iluzii: ceea ce vedem nu sunt decat papusi. Chiar si Barack Obama este o papusa. Puterile reale sunt la adapost.”
R: Puteti fi putin mai specific? Cine sunt oamenii care intradevar trag sforile?
Peter Vereecke: “Aceia care se autointituleaza Illuminati, cei iluminati. Sunt membrii ai societatilor secrete precum  Bilderberg, insa sunt deopotriva activi in lumea afacerilor si organizatii globale precum  United Nations si NATO. Nu este vorba despre un anume grup ci despre un anumit tip de persoana posedand un anume DNA care este comun la nivelele inalte ale puterii: indivizi carora nu le pasa de valoarea vietii umane  si sunt obsedati de putere, bani si control.
R: Nume, dati-ne cateva nume.
“Luati-l pe  Al Gore de exemplu. El este membru al Illuminati. Mesajul lui despre incalzirea globala are doar un singur scop: banii. Deoarece lumea intreaga va avea de platit pentru masurile ce se vor implementa. Acestea vor determina marirea taxelor, a preturilor la mancare si a masurilor de mediu in afaceri. Se va determina o masiva scurgere de capital . Intre timp se confirma ca activitatea umana contribuie cu doar 3% la incalzirea globala.”
R: Dar ce are de-a face Al Gore cu chemtrails?
 Opinia mea este urmatoarea: toate procesele globale implica bani, putere si control. Creierele din spatele   Chemtrails se afla la varful industriilor farmaceutice si chimice . Acum 100 de ani de exemplu, 1% din oameni aveau cancer. Astazi a ajuns sa aiba cancer unul din trei oameni. Acest fapt este foarte convenabil pentru unii. Industria curativa a cancerului este o afacere de miliarde de dolari. La fel ca si tratamentul atator boli  “spreiate din avioane”  in ultimii 10-15 ani. Alzheimer, Parkinson, autism, ADHD, astm, diabet, allergii,…niciodata nu am fost atat de bolnavi ca si acum. Psihicul nostru, sanatatea emotionala si intelectuala sunt sistematic subminate . Cum explicati asta?”
R: Chemtrails?
“Priviti. Cu certitudine ei joaca un rol in asta pentru ca avioanele care imprastie substante sunt folosite mult mai intensiv in ultimii cativa ani. Puteti observa fenomenul in tara noastra (Belgia) cel putin 10 zile pe luna. De ce nu vedeti aceste Chemtrails deasupra Saharei sau Amazonului? Pulverizand chimicale asupra zonelor mentionate ar fi lipsit de sens atata timp cat acolo nu traiesc oameni. Intregul nostru mediu este infestat chimic: mancarea, sistemul de sanatate, totul este bazat pe chimie.”
Nimeni nu face nimic…
“Pentru ca procesul nostru de gandire este conditionat. Priviti ochii oamenilor de pe strada, sunt sedati si se plimba ca niste zombi. Priviri plictisite lipsite de “bucurie de viata” si fara o perspectiva a vietii. De aici incepe cruciada mea: oameni treziti-va, deschideti-va ochii, actionati inainte sa fie prea tarziu…”
“Am sa il sun pe actualul primar sa aud ce are de gand sa faca in legatura cu mesajul meu. Vreau ca el  sa aiba o pozitie clara fata de organismele inalte in legatura cu ingrijorarea oamenilor . Ministerul Apararii, Ministerul de Interne, Departmentul Sanatatii, Ministerul Mediului… ei trebuie sa afle despre aceste ingrijorari ale noastre si ultraje . Nu doresc sa se ascunda aceste lucruri.
[…]
R: Imi imaginez oameni numindu-va nebun: “Domnul Vereecke a vazut lumina”
“Nu in fata mea. Si probabil nu pe la spatele meu deoarece am un CV solid si o imagine puternica. Majoritatea oamenilor isi aduc aminte de mine ca si filolog, primar si om de afaceri. Nu ca un visator ori nebun ci ca un sobru, critic si om de initiativa care cauta raspunsuri.
R: Doar pentru confirmare: nu sunteti sub un tratament psihologic in acest moment
(rasete) “Nu, ma simt psihic si mental sanatos. Dar trebuie sa admit ca daca as fi fost in present in consiliul local si cineva ar incepe sa vorbeasca despre linii albe pe cer, as intreba daca nu cumva Peter Vereecke e acolo."

Deasemenea, am primit prin email și alte informații care vin în sprijinul acestei teorii (mulțumim Dan Dumitru).

VEDEȚI DOCUMENTARUL TRADUS, AICI:
link 1


link 2



Dovezi aduse de un fost angajat
 - CHEMTRAILS - moartea din aer 
[un cetatean]

Un fost angajat guvernamental a dat publicitatii acest film, in care se vede clar cum avioanele sint folosite pentru a spray-a in atmosfera acele chemtrails; atentie nu este vorba de exhaustia normala de la motoarele jet - aceste dare dispar de pe cer in 30sec - 1 min; in schimb acestea numite chemtrails raman cu orele si chiar zilele, formand niste nori lunguieti, care provin din extinderea acestor dare lasasate de avioane.

Aceste chemtarails contin saruri de bariu, aluminiu care se banuieste ca sint folosite la aplicatii militare in deflectia undelor radio si luminoase (ca un strat reflectorizant) iar in ele se introduc virusi, bacterii, microbi, fungi, diversi agenti biologici care sunt tesati pe populatie, etc. Dara ce se formeaza, este de fapt un polimer care se transforma intr-o plasa fina care se intareste in contactul cu aerul si astfel el ramane plutind in atmosfera, la mare inaltime, acolo unde este nevoie de aceste particule reflectorizante.

Va rog sa priviti filmul si vedeti aceasta activitate criminala si secreta a guvernelor lumii, cum ne imbolnavesc ei pe noi. Astfel au aruncat ei in lume gripa aviara, SARS, gripa porcina, etc. Mare atentie:


Aici este vorba de meteorologii germani care au descoperit aceste chemtrails-dare pe cer, care fiind radio reflectorizante le-au produs anomalii la instalatiile radar ce se bazeaza pe unde radio (asa le-au si descoperit). Astfel ca Asociatia Meteorologilor a dat in judecata departamentul armatei germane pentru a se cere dezvaluiri oficiale asupra acestui odios program secret:


Si priviti aici cum sunt dotate in interior aceste avioane:


Inspaimintatoare sunt bolile "necunoscute" numite morgellon. Ceva groaznic, si nu se stie cu ce se pot trata:


Intr-un final aceste chemtrailsuri sunt recunoscute de guvernul SUA, ca fiind un program secret necesar de a lupta impotriva "incalzirii globale". Nu i-a autorizat nimeni si nimeni OFICIAL, nu stie intr-adevar ce efect au asupra mediului si oamenilor (ba da s-a descoperit, GROAZNIC! chiar ele produc efectul de sera, prin blocarea caldurii de la soare sa fie degajate in spatiu de stratul reflectorizant de radiatii).


Dosar de informatii despre aceasta crima impotriva oamenilor, derulata in secret de guvernele lumii:

Foarte multe alte date despre CHEMTRAILS in limba romana pot fi gasite pe site-ul lui Viorel Urban http://www.urbanviorel.ro/category/chemtrails/

ACTUALIZARE (16.03.2010)


Citeva spicuiri din comentariile de pe aceasta pagina

Este o problema foarte grava, cu consecinte pe care oamenii nici macar nu si le imagineaza.Se arunca in atmosfera pulberi de metale grele care au un triplu impact asupra oamenilor,animalelor si asupra mediului inconjurator:
1.Nu permir razelor solare sa se manifeste normal,le obtureaza accesul spre pamant, nu mai are loc fotosinteza in conditii normale si tot ceea ce se manifesta in directa relationare cu razele solare are de suferit.
2.Oamenii inspira acel “nor” chimic, de observat in ultimii ani explozia de afectiuni pulmonare si ale cailor respiratorii.
3.Ploile “infestate” otravesc efectiv mediul si panzele freatice afectand absolut orice cultura.

Cat mai multe poze, cat mai mlte dovezi, aceasta crima trebuie scoasa la lumina si varsata in fata autoritatilor. Multi dintre guvernanti habar nu au de ceea ce se intampla, insa unii stiu, mai stiu si multi din “structurili” noastre insa se oculteaza campania.Cum sa nu stie armata ce zboara pe cerul patriei si ce se arunca prin aer?!

Poze, cat mai multe poze din toate orasele,cu data, ora , minut si locatie. Foarte important.
Agenda criminala condusa de elita planetei trebuie stopata sau diminuata si la noi in tara.


In completare studiati categoria CHEMTRAILS de pe blogul nostru si cititi cartea „ Un genocid planetar. Zguduitorul secret dezvaluit al darelor mortii (Chemtrails-uri) ” 


5 comentarii:

  1. Daca cititi si comentariile la poza cu "dotarea avioanelor" o sa vedeti ca nu are nici o legatura cu acel tip de avioane, care spray-aza ceva in atmosfera. http://www.abovetopsecret.com/forum/thread332326/pg1

    RăspundețiȘtergere
  2. Fym,am o rugaminte la tine.Poti sa gasesti alt host pt filme in loc de stagevu?E ingrozitor,buffer-ul nu se incarca de loc sau fff greu.Nu am problema asta la celelalte,indiferent care.De cand pui filmele la astia aproape nu am putut sa vad nici un doc cap coada.Merci.
    Drumetul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Din pacate, toate hosturile incercate pana acum ne-au sters conturile (viddler, blip.tv, vimeo, megavideos ne-a facut probleme, zshare merge la fel de prost ca stagevu si calitatea filmelor e mai slaba, supernovatube ne-a sters filmele). Pe google video nu se mai pot urca, iar youtube permite doar clipuri mici de max 10 min sau 100 MB. Guba nu ne functioneaza noua, Veoh nu merge in Romania ... daca ai tu alta idee spune-ne si noua.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nou documentar foarte important despre chemtrails realizat de Edward Griffin:

    "What In the World Are They Spraying?"

    http://www.youtube.com/watch?v=TOKb8ZCn-rw&feature=player_embedded

    Descoperire socanta! Se pulverizeaza in special aluminiu pentru transformarea suprafetelor in soluri nefertile (problem). Singurele plante care rezista acestui tratament vor fi plantele modificate genetic (solution), care sunt in mod deliberat testate in acest sens!

    RăspundețiȘtergere
  5. Exista si o carte in limba romana despre chemtrails

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...