Ieşirea Din MATRIX: MARTURIILE UNUI MASON DE GRADUL 33 - Leo Zagami

miercuri, 26 august 2009

MARTURIILE UNUI MASON DE GRADUL 33 - Leo Zagami

Interviu cu Leo Zagami, fost francmason de grad 33 în cadrul lojii Propaganda Due

Mulţumim site-ului Semper Fidelis pentru punerea la share a acestui interviu cu acest aşa zis "insider" din lumea elitei oculte.

Interviul a avut loc în Oslo, Norvegia, în primăvara lui 2007.

Le mulţumim şi celor de la yogaesoteric.com pentru articolul de mai jos pe care-l preluăm în totalitate.
Referitor la masonerie, ni s-a reproşat din partea unuia dintre autorii blogului MISA că suntem prea călduţi şi că nu luăm taurul de coarne (sau mai bine zis, dracul de coarne) şi să dăm de pământ cu aceşti afurisiţi de masoni, care sunt consideraţi un fel de "ţapi ispăşitori" ai tuturor relelor de pe acest Pământ.

Simţim nevoia să repetăm ce le-am răspuns celor de la MISA legat de masonerie:
"Asta e parerea voastra si asta este unul dintre punctele de vedere cu care nu vom pica de acord prea curând cu voi si cu multi din cadru MISA ... sunteti prea radicali antimasoni si prea siguri de voi ca aveti dreptatea de partea voastra. 

Din punctul nostru de vedere gresiti ca sunteti asa de "fierbinti" sau de "reci" (in comparatie cu "caldutii" care suntem noi). Si cred ca faceti o greseala bagandu-i pe toti masonii in aceasi oala, pornind o vanatoare de vrajitoare. Poate ne inselam ... Poate aveti voi dreptate si noi poate suntem calduti, dar momentan, din cate am mai studiat si noi, masoneria este doar un brat al caracatitei oculte, iar capul (creierul) nu este la vedere ... poti acuza un brat ca face rau? Bratul este un instrument si taind acest brat se intampla ca in povestiile cu balaurul, alte 3 rasar in loc, deoarece cauza fundamentala a "raului" in lumea asta nu a fost eradicata : EGOUL sau mai bine spus Identificarea cu EGOUL, cu sinele fals, datator de senzatie de separare, dualism, impicit frica, lacomie, orgoliu, senzatie de superioaritate sau inferioritate , samd. Nici chiar Egoul nu poate fi considerat un rau absolut ... Nimic nu este bun sau rau absolut! Chiar si Satan, asa zisul mare malefic din spatele tuturor acestor organizaţii, personificarea "raului", daca exista, sufera tot din acest motiv ... se simte separat.

Francmasoneria este un simptom , nu o cauza a "raului" din lume, daca putem sa vorbim cu adevarat de un rau ... Deoarece, nu credem ca exista bine sau rau absolut, ci numai ceva ce functioneaza sau nu functioneaza in functie de scopul ales. Sau, orice rau poate fii integrat intr-un bine mai inalt. Sau, un rau este un bine prost facut ... sau, tot raul spre bine ... depinde cum privesti lucrurile.

Si francmasoneria, ca si MISA si ca si orice alta organizatie este formata din indivizi ... unii bine intentionati, altii mai putin bine. Noi nu suntem convinsi ca masoneria per general e rea, dar nici buna, chiar daca am citit asa de multe lucruri contra ei si am vizionat atat de multe materiale antimasonice. Si chiar daca ai desfiinta masoneria, vor aparea ale organizatii asemanatoare deoarece sentimentul elitismului separatist, si tot ce implica spiritul "masonic" va rezista si va imbraca alte forme. 

Exista loje si loje, indivizi si indivizi ... Ca sunteti de acord sau nu, francmasoneria, chiar dacă este aşa de "rea" pe cum se spune, este o expresie a necesitatii unei mentalitati mondiale de o asemenea factura care ii permite sa existe. Ea oglindeşte conştiinţa colectivă ... Intr-o lume in care dominatia egoului va inceta, astfel de organizatii de tip masonic vor disparea de la sine ... Mergeti la cauza "raului" , la radacina copacului si nu mai taiati frunzele copacului .. e o lupta cu morile de vant, cu aparentele."

Desi nu suntem de acord cu tonul generalist, radicalist şi anatemizant al acestui articol de mai jos, îl publicăm, deoarece reprezintă un punct de vedere ce merită cunoscut.

Etichetele de genul masoneria este sectă satanică, nu ne reprezinta, dar aşa sunt spuse de autorii articolului. In plus, astfel de etichete ni se par superficiale, intolerante, lipsite de compasiune si de o adânca repulsie. 

Credem ca atitudinea cea mai potrivita pe care ar fi bine sa o urmarim in fata tortionarilor nostrii este aceea lui Iisus ... plină de compasiune : "Iartă-i Doamne căci nu ştiu ce fac!". Iubeşte-ţi aproapele ca pe tine însuţi (acest aproape poate fi oricine, poate fi vecinul care este mason, pocăit, ţigan, rocker, satanist, manelist, violator, criminal, şamd). Iubeşte-ţi şi duşmanii pentru ca ei iti vor spune greseliile tale. Ce virtute este sa iubesti doar cand esti iubit? Si un animal poate face asta ... 

În realitate aceşti torţionari ai noştrii sunt nişte fiinţe care suferă, deşi nu par, iar puterea lor nu este asupra noastră, ci asupra corpurilor şi minţiilor noastre. Noi suntem în esenţă fiinţe spirituale, iar spiritul nu poate fi niciodată rănit, controlat, omorât. E problema noastră dacă reacţionăm cu atâta putere, durere şi suferinţă, identificându-ne astfel şi mai departe cu structurile efemere ale egoului, perpetuând şi amplificând mai departe, mizeria. Să arătăm noi că suntem puternici, să ne întărim spirtual, să ne amplificăm detaşarea şi încet încet puterea lor se va diminua de la sine.

Poate ne înşelăm, poate nu vedem noi adevărul cum trebuie, poate este chiar aşa cum zic creştinii ortodocşi şi misanii şi de aceea este bine să se ştie şi acest punct de vedere.

Ne bucurăm că acest tip Leo Zagami este musulman, deci iată că şi un musulman poate fii de bună credinţă. Suntem curioşi dacă blogurile ulta ortodoxe de genul Saccsiv, vor prezenta şi adevărul spus prin gura unui om de altă credinţă decât ei ;) Oare de ce nu pomeneşte nimic de sfânta credinţă ortodoxă? "Singura" adevărată ...

Totuşi figura acestui individ nu inspiră de loc încredere (ştim că nu e bine să ne luăm după aparenţe, dar e greu să nu o faci). Are figură de jmecheraş, de actor de filme porno sau de escroc dornic de faimă şi bani, dar asta e doar o impresie. Poate ne înşelăm.

Pare totuşi foarte informat şi controlat pe ceea ce spune. Actele pe care le prezintă în film la repezeală, pot fi sau nu adevărate . Dacă este un intrument al manipulării, putea foarte uşor să primească de la păpuşari nişte documente de genul acela. La un moment dat ne-a prezentat niste acte in care el are "cica" alt nume ... E posibil sa-i fi scapat acest aspect.

E bine că e dispus să meargă în justiţie.

Cum a ajuns el totuşi la gradul 33 de iniţiere, până la 37 de ani, este iar o întrebare.

Oare de ce nu pomeneşte nimic de misiunea spirituală a României? De ce nu spune că în jurul României se învârt toate conspiraţiile ... că noi suntem miezul din fanta ... Nu? ... ceva e în neregulă cu el.

Totodata, se pare ca nu este complet de acord cu David Icke, ca nu iese din teoria reptiliana (desi in tradita musulmana ideea unor fiinte reptiliene care poseda, este acceptata) ... deci nu este de acord cu teoria reptiliana, desi este una destul de plauyibila in multe aspecte. Deasemenea nu este de acord cu Alex Jones, deoarece acesta nu pomeneste nimic de sionisti si de Vatican. Pe cine sa mai credem ? Nu se vrea oare o discreditare foarte abila a acestor puternici conspirationisti de pe planeta?

În fine, dacă e veridic omul, îi mulţumim pentru curajul de a ieşi în faţă ... sper să fie acesta un îndemn şi pentru alţi laşi ascunşi pe după loje, să iasă în faţă. Ne mai bucuram si ca a pus accentul pe iubire, pe ideea ca teoriile conspiratiilor starnesc adesea frica, latura negativa din noi si nu aspectele pozitive. Ca e mai bine sa ne orientam catre iubire, catre cultivarea aspectelor frumoase in noi, a iubirii in suflet decat a incepe sa respingem, sa uram, sa ne contractam, sa devenim niste reactionari orbi.

Așadar, iată articolul de pe site-ul yogaesoteric:


Dezvăluiri despre Noua Ordine Mondială din vârful “Iluminaţilor” italieni

traducere de Daniel Petrescu

Leo Zagami a fost, până de curând, membru al Francmasoneriei, având gradul 33. Aparţinând aşa-zişilor “Iluminaţi” italieni prin tradiţia familiei sale, el a fost iniţiat în anumite secrete oculte încă din copilărie şi a fost membru în diferite loji secrete italiene şi britanice. Fiind un privilegiat al lojii Propaganda Due, ar fi trebuit să urmeze la conducerea acesteia, dacă nu s-ar fi retras din masonerie. Acest interviu ne introduce în lumea societăţilor secrete şi confirmă încă o dată, din interior, planurile “Iluminaţilor” de a instaura Noua Ordine Mondială, care se referă de fapt, la un stat global de tip fascist.

Datorită poziţiei şi educaţiei sale, Leo Zagami a avut acces la cele mai întunecate secrete ale Francmasoneriei şi “Iluminaţilor”. El a fost martor la ritualuri satanice de magie neagră, experimente de control mental şi tortură, care se petrec frecvent în interiorul lojilor masonice. El s-a hotărât să părăsească Francmasoneria şi a început să facă dezvăluiri zguduitoare privind adevărata faţă a acestei secte satanice.

A fost apoi hărţuit, ameninţat, răpit şi torturat. A început să îşi publice dezvăluirile pe Internet, iar pagina de web i-a fost închisă. A continuat însă să facă aceste dezvăluiri, pe care le publică acum pe pagina de web “Illuminati Confessions”.
În afară de intenţia sa de a face aceste dezvăluiri pentru ca planurile criminale ale Francmasoneriei mondiale să poată fi stopate, el consideră şi că aceasta este, în cazul său, strategia care îi oferă cele mai multe şanse de supravieţuire.

Vă prezentăm transcrierea unui interviu cu Leo Zagami postat pe Internet, accesibil de exemplu aici:

Noua Ordine Mondială, fascism deghizat
Leo Zagami: Numele meu este Leonard Zagami, am 37 de ani şi aceasta este povestea mea. Conform tradiţiei familiei mele, am devenit pe parcursul vieţii membru al mai multor societăţi secrete, fiind implicat în ceea ce se numeşte Noua Ordine Mondială.

Noua Ordine Mondială este, pentru anumiţi indivizi, o modalitate de a introduce în toată lumea fascismul, iar pentru a face aceasta ei vor să folosească mijloace tehnologice (de exemplu microcipurile) pentru a putea supraveghea întreaga populaţie şi pentru a controla toate aspectele vieţii noastre. Totul este în mâinile “Fratelui cel mare” – Big Brother – inclusiv poliţia, poliţia militară, serviciile secrete civile şi militare. În acest moment, toate aceste instituţii nu slujesc interesele naţiunilor, ci sunt în slujba corporaţiilor care se ocupă cu menţinerea acestei mari afaceri, împreună cu anumite familii importante şi anumite bănci care sunt implicate.

Întrebare: Cum puteţi dovedi existenţa acestei Noi Ordini Mondiale?

Leo Zagami: Vă pot vorbi despre aceasta din experienţa mea personală. Am fost “iniţiat” pe data de 13 aprilie 1993, în Roma. Era o perioadă mai neobişnuită în acea perioadă în Italia, deoarece izbucnise un scandal al lojii P2 (Propaganda Due) şi întreaga francmasonerie era în criză. Marele maestru Giulliano di Bernardo, care acum este marele maestru al Academiei “Iluminaţilor” din Roma, tocmai părăsise Loja francmasonică italiană Marele Orient şi forma Marea Lojă Regulară a Italiei, care era singura recunoscută de Marea Lojă Unită a Angliei.

Eu am fost “iniţiat” de către prinţul Alliata di Monreale, care este un aristocrat italian şi a cărui familie avea legături de sute de ani cu familia mea. Decedat acum, acesta era Şeful Ordinului Masonic al Sabiei şi al Vulturului, din care am ajuns să fac si eu parte. Tot el m-a îndrumat către ceea ce urma să devină, în anul 1999, Loja Monte Carlo, un fel de Comitet Executiv Masonic. Acesta urma să reunească persoane aparţinând tuturor riturilor masonice şi societăţilor secrete, pentru a lucra deasupra tuturor, ca o suprastructură în structura “iluminaţilor”, cu baza în Monte Carlo. Ezio Giunchiglia, care era trezorierul lojii P2, avuse acest plan. Poziţia lojii P2 era foarte importantă, deoarece aceasta avea legături cu Banca Vaticanului şi cu domnul Marcincus, un personaj important, care era implicat în scandalul Băncii Vaticanului. De acest scandal, care a explodat acum mai bine de 20 de ani, era legat şi numele lui Roberto Calvi, care a sfârşit asasinat sub podul Blackfriars în 1982.

Propaganda Due este o lojă masonică de propagandă
Propaganda Due este o lojă veche, care există de mai bine de 100 de ani, încă de pe vremea lui Garibaldi. În anii ’60, ea a intrat sub conducerea lui Licio Gelli, care a primit-o de la CIA, cu scopul de a controla prin această lojă toate “vip”-urile italiene care nu doreau ca numele lor să apară pe lista masonică oficială. Propaganda Due folosea o listă de rezervă secretă, a cărei componenţă nu era făcută publică. Astfel, loja P2 avea ca membrii şi reprezentanţi ai Lojii Ecleziastice (loja francmasonică din interiorul Vaticanului).

În P2 activau mulţi membri ai Lojii Ecleziastice, iar loja funcţiona ca o monedă de schimb între iezuiţi şi planurile pe care le aveau americanii din CIA în cadrul operaţiunii Gladio (gladius=sabie, Gladio=operaţiune clandestină după cel de-al Doilea Război Mondial, promovată de serviciile secrete italiene si de NATO, pentru a contracara o eventuală invazie sovietică în Italia. În timpul Războiului Rece, aproape toate ţările din Europa Occidentală organizau operaţiuni de “rămânere în urmă” sub controlul NATO. Existenţa operaţiunii Gladio a fost recunoscută de fostul prim-ministru italian Giulio Andreotti în data de 24 octombrie 1990. Operaţiunea Gladio a fost acuzată de a fi intenţionat să influenţeze politica internă, prin folosirea “strategiei fricii”).

În cadrul P2 erau înscrişi scriitori, jurnalişti, muzicieni, oameni care puteau să promoveze scopul lojii în lume, deoarece aceasta, după cum îi spune şi numele, era şi este o lojă masonică de propagandă.

În templele masonice fotografia lui Bush şi imaginea lui Satan, sunt aşezate una lângă alta

În lojile OTO (Ordo Templi Orientis) din Moscova, fotografia lui Bush şi imaginea lui Satan sunt alăturate, iar membrii acestui cult masonic le aduc omagii amândoura; s-ar putea spune că ei sunt fericiţi că George Bush este un personaj malefic.

Intenţia acestei secte satanice este aceea de a crea un imperiu, de aceea există şi salutul “Heil Imperium”. Când mergeam la diverse loji, oamenii obişnuiau să ne salute cu “Heil Imperium”, deoarece P2 devenise un imperiu. Deşi loja fusese distrusă de scandal, elementele care supravieţuiseră şi Comitetul din Monte Carlo erau în continuare foarte puternice, având în continuare foarte mulţi oameni implicaţi.

Săbiile masonice (prezentate în film) - Boaz (B) şi Iachin (Y) - le-am folosit pentru a primi primul şi al doilea nivel în masonerie. Mai există apoi simbolul compasului si al pătratului care semnifică uniunea părţilor sexuale masculine şi feminine. Mai jos se văd iniţialele MB; pătrăţelele din imagine reprezintă pavajul lojii Mach Benak (MB), care este ultima fază (n.n. mach benak înseamnă „carnea părăseşte osul”) în care este iniţiat un maestru mason pentru a recunoaşte alt maestru mason.

Aceasta este o sabie masonică ce poate fi folosită pentru diverse acţiuni în cadrul lojii, în timpul unei iniţieri. Mai există banderola şi emblema de Mare Ofiţer, căci eu am fost Mare Ofiţer în Londra, iar aceasta este medalia din Londra. Atunci când iniţiam un nou mason utilizam aceste accesorii. Dacă era suficient de supus, putea primi şi o medalie. Aceasta este o medalie pentru venerarea maeştrilor, de la reuniunea Marelui Orient al Italiei din data de 12 -13 noiembrie 1994.

Când ajungi la un grad înalt în masonerie afli de existenţa puterii oculte

Francmasonii încep la nivelul inferior, ca instituţie caritabilă. După ce treci de primele trei grade, intri într-un rit care poate fi Ritul Scoţian sau oricare altul, în funcţie de locul în care te afli în lume. Pe parcurs, atingi grade din ce în ce mai mari, alăturându-te şi având activitate într-o lojă mare, în calitate de ofiţer. Ajungând apoi Mare Ofiţer, conducător al unui întreg grup de francmasoni, devii tot mai conştient de faptul că începi să ai contact cu anumite forţe oculte din spatele scenei.

Ele influenţează politica, religia şi toate acele subiecte care nu ar trebui să fie discutate în francmasonerie, dar care, de fapt, sunt discutate în secret. Chiar şi în Ritul Scoţian, de la un anumit nivel în sus, este permisă abordarea temelor politice. Noi doream, în Comitetul de la Monte Carlo, să realizăm un echilibru între membrii organizaţiei Opus Dei, care exercită o influenţă specială în această epocă - mulţi dorind să li se asocieze - şi ceilalţi membri ai francmasoneriei şi ai altor societăţi secrete.

Opus Dei şi satanismul

Pentru mine, experienţa cu Opus Dei a fost destul de interesantă. Obişnuiam să particip la reuniunile “Iluminaţilor” care se ţineau la sediul central al Opus Dei în Bologna, Villa Leone. Propietarului, Carlo Maria Baserga, nu îi era frică să ne arate adevărata lui faţă, deoarece noi eram “băieţii cei răi”. Acesta era cunoscut ca fiind un excentric şi ieşea adeseori cu iubitul său cel tânăr, să ia prânzul.

Toate aceste întâlniri între satanişti şi luciferici aveau loc la sediul central al organizaţiei Opus Dei şi acest lucru mi se pare foarte semnificativ (n.n. Opus Dei este o organizaţie secretă din interiorul Bisericii Catolice).

În aceasta perioadă, organizaţia Opus Dei este mai puternică decât masoneria, mai ales în Italia şi mulţi francmasoni au legitimaţie dublă, pentru ambele grupări. Înscrierea în organizaţia Opus Dei este o afacere foarte bună, care aduce foarte mulţi bani, deoarece majoritatea membrilor ei sunt afacerişti.

Conflictele fac jocurile “iluminaţilor”

Eu, prin faptul ca mă expun în felul acesta, prin dezvăluirile pe care le fac, probabil că nu voi mai putea avea niciodată în viaţa mea o slujbă într-una din marile corporaţii. Este foarte greu pentru mine să-mi duc existenţa, deoarece mă finanţez singur, nu am pe nimeni care să mă susţină, în timp ce îi avertizez pe oameni asupra unui duşman pe care de obicei ei refuză să admită că există. Dacă eşti ocupat să ai grijă de familie, de copii, de slujbă, este dificil să te mai focalizezi şi asupra unei Conspiraţii Globale, este dificil să te opreşti, chiar şi numai pentru un moment, din ceea ce faci şi să te gândeşti la asta. Exact asta urmăresc ei: ca noi să nu gândim. Atunci când gândim, începem să devenim periculoşi.

Iluminaţii au făcut experimente de-a lungul anilor, în special în ceea ce priveşte controlul minţii şi "strategia fricii". P2 este o lojă foarte importantă, deoarece aplică această strategie a fricii (fiind implicată şi în afacerea Gladio). Această operaţiune (Gladio) este o operaţiune care s-a aflat în spatele conflictului aparent dintre comunişti şi fascişti, aşa cum alte conflicte ulterioare dintre comunişti şi Europa Occidentală au avut rolul de a ascunde alte jocuri murdare ale “iluminaţilor”. “Iluminaţii” inventează întotdeauna conflicte pentru a-şi ascunde propriile jocuri de interese. Astăzi este vorba despre conflictul dintre creştini şi musulmani, mâine probabil vor inventa un conflict între pământeni şi extratereştri.


Întrebare: Daţi-mi câteva exemple de francmasoni care sunt activi în politica mondială.
Leo Zagami: George H. Bush, tatăl, împreună cu fiul său, George W. Bush, ambii iniţiaţi în ordinul Skull & Bones, John Kerry, iniţiat în acelaşi ordin. Kissinger, care aparţinea lojii P2 din Monte Carlo şi care este în continuare o persoană foarte influentă. Gordon Brown (n.n. primul ministru al Marii Britanii) şi Tony Blair (n.n. fostul prim-ministru al Marii Britanii). Se hotărâse ca Gordon Brown să fie prim-ministru, când eu eram la Loja Kirby. În octombrie-noiembrie 2003 eu deja ştiam că Gordon Brown va deveni prim-ministru. Masonii s-au folosit de Tony Blair o perioadă de timp, atât cât au avut nevoie, pentru ca apoi să se debaraseze de el, înlocuindu-l cu altcineva, care li se părea mai potrivit. Loja Kirby este o lojă fondată de Banca Angliei şi de aceea majoritatea membrilor ei sunt bancheri. Am aparţinut şi acestei loji o perioadă de timp.

Masoneria engleză şi Noua Ordine Mondială
Mentorul meu, prinţul Alliata mi-a spus că din cauza faptului că francmasoneria italiană este divizată în mai multe ramuri, cel mai bun lucru pe care l-aş putea face, ar fi să merg în Anglia şi să devin membru al Marii Loji Unite a Angliei, pentru a-mi stabiliza poziţia.

Loja Kirby 2818 are o istorie lungă şi bogată. A fost o experienţă interesantă pentru mine să mă alătur acestei loji pentru o vreme. Chiar dacă am fost şi membru al unor loji italiene pentru perioade mai mari de timp (cum ar fi Loja Minerva, Loja Garibaldi), totuşi am considerat experienţa mea în Londra ca fiind una dintre cele mai importante. Acolo am aflat despre faptul că Noua Ordine Mondială are în Londra unul din cele mai importante centre ale sale.

Aceasta este diploma mea de Mare Maestru Absolut de grad 33 al Ritului Egiptean Antic şi Primitiv, de gradele Memphis95 şi Misraim90, diplomă semnată de Dr. Nicholai Friswhol cu ocazia oratoriului de la Oslo.

Ordinele “cavalereşti” şi serviciile secrete
Cei care manipulează totul sunt de obicei familiile de “iluminaţi” pe care le susţine Vaticanul. Cei care vor să înfiinţeze Noua Ordine Mondială sunt “cavalerii” recunoscuţi de Vatican: Cavalerii Sfântului Graal, Cavalerii de Malta, Cavalerii Sf. Ion. Aceşti “cavaleri” fac toţi parte din serviciile secrete americane, CIA, MI6, MI5 în Anglia. Cei care aparţin şi serviciilor secrete au “loialitate dublă”; deşi ar trebui să fie loiali ţării lor, ei fac totuşi jurăminte de loialitate faţă de “Ordinul Sfânt” din care fac parte. Aceste “Ordine Sfinte” sunt sub controlul Papei şi al numeroşilor lideri ai săi.

Există multe ordine cavalereşti în afara Vaticanului, care controlează multe ramuri ale aristocraţiei: în Anglia - Ordinul Regal al Jartierei, care conţine membri ai tuturor liniilor genealogice aristocratice europene, care sunt toate, mai mult sau mai puţin, înrudite între ele; în Austria, de exemplu, există Ordinul Cavalerilor Teutoni.

Putem spune că toate aceste ordine cavalereşti funcţionează ca o structură invizibilă militară, pe care o pot vedea numai cei care cunosc semnificaţia diferitelor simboluri folosite în francmasonerie tocmai în acest scop. Francmasoneria înglobează oameni din toate aceste ordine cavalereşti şi ea a luat fiinţă ca o necesitate de a implica şi nivelurile mai joase ale societăţii vestice în structura piramidală a Iluminaţilor.

Aşa se explică faptul că în Marea Britanie există aproape 500.000 de francmasoni, deci nu putem vorbi de o societate de elită, ci de o mare societate cu O Singură Elită, care există în centrul ei şi care o conduce.

Citiţi şi:
Illuminati-i şi sinistra aristocraţie neagră a planetei
Propaganda Due (P2): O lojă francmasonică ilegală conduce Italia din umbră
ORDINUL «SKULL & BONES» («Cap de mort»)"

VEDEŢI INTERVIUL, TRADUS, AICI

Pentru a vedea interviul, oferiți o donație și cereți-l prin email ... mulțumim.


21 de comentarii:

  1. Am citit, daca nu ma insel, in cartea "Cristofor, magul din Carpati" ca este posibil sa asistam , la unele persoane, la intoarceri de pozitii de 180°, si asta pentru ca un alt spirit a ocupat vehiculul carnal; deci ceea ce vedem in exterior ramane neschimbat, dar spiritul care ocupa corpul este altul. Se vor face aceste transferuri de spirite pentu ca timpurile actuale preseaza pentru schimbarile ce vin si este nevoie, pe planeta, de spirite superioare!
    Sau pur si simplu Leo Zagami face parte dintr-un alt joc al celor ce ne manipuleaza, si aici nu ma refer la "Illuminati" sau alte societati secrete , ci la cei care ii manipuleaza si pe ei, adica la reptilieni.

    RăspundețiȘtergere
  2. hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

    RăspundețiȘtergere
  3. Exagerezi cu critica celor de la misa. Chiar si Zagami zice ca masonii sunt satanisti. Si nu e singurul. Iar comparatiile tale sunt cam aiuritoare... Chiar daca iluminatii sunt in centrul conspiratiei pe masoni nu-i forteaza nimeni sa faca ceea ce fac. Deci sunt responsabili pentru raul si minciuna pe care le aduc in lume. Daca esenta raului este satan atunci demonii trebuie iertati sau scuzati pentru ceea ce fac? Toleranta fata de rau este o toleranta prost inteleasa. Citeste evangheliile si o sa vezi ca Iisus pe cat de iubitor era, atunci cand era cazul era extrem de intolerant cu raul si cu reprezentantii lui (fariseii, schimbatorii de bani din templu, demonii, etc). In rest sunt de acord cu tine, transformarea societatii va veni doar prin transformarea fiecaruia dintre noi. In acel moment nu ar mai fi masoni, satanisti, criminali, etc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce este raul sau esenta raului? Si daca Zagami zice si altii spun inseamna ca e adevarul suprem?

    RăspundețiȘtergere
  5. Hai sa relativizam totul atunci...
    Asta e cea mai mare problema a vremurilor noastre: nu mai stim ce e rau si ce e bine. De aceea antichristul va si inscaunat rege al noii ordini mondiale si tratat precum un mesia.

    RăspundețiȘtergere
  6. Totul este relativ, schimbator si efemer, implicit ideea ca totul este relativ , schimbator si efemer.

    RăspundețiȘtergere
  7. povesti pentru cei lipsiti de valori si repere.
    pentru altii totusi exista ceva vesnic neschimbator.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si inca ceva ... Ce intelegi matale domnule Adrian, prin iertare, iubire, acceptare, toleranta? Sa ierti numai prietenii? Sa-i iubesti numai pe cei care-ti fac bine?Sa fii compasiv numai la adresa celor care te respecta? Sa fii bun doar cu cei drepti? Sa tolerezi numai binele sau cum? Ce virtute mai e asta? Noi spunem ca depinde de noi sa nu mai reactionam atat de puternic la raul din exteriorul nostru care in realitate este o reflexie a raului din noi. Si a fi mai puternic in acest sens nu inseamna sa nu faci nimic in fata "raului" existent in ceilalti, ci sa te antrenzei in sens spirtual, sa cultivi "binele", "frumosul" in tine (asta nu este simplu, este necesara o disciplinare a mintii, o centrare intr-o zona mai profunda a fiintei noastre, adeseori fiind necesar un efort intens si sustinut intr-o anumita practica spirituala) si pe cat posibil sa urmaresti sa actionezi impotriva "raului", atunci cand simti sa o faci, dar cu iubire, compasiune, ca atunci cand ai grija de un copil sa nu-si faca rau. Si da, acest rau este relativ si depinde din ce unghi il privesti. Nu credem in defintiile absolute ale raului, iar etchitele apocaliptice de genul antihristul, satana, aceasta intruchipare a raului este infantila.
    Pentru musulmanul jihadist, toti necredinciosii sunt rai si trebuiesc omorati. Pt. pocaitii, toata lumea este rea, doar ei sunt buni si sfinti, doar cei de credinta lor sunt buni, ceilalti sunt rai. Pentru fanaticii talmudului, doar evreii sunt de respectat, ceilalti, in special crestinii, sunt rai, sunt goimi si merita omorati. Cu credinte din astea primitive, apocaliptico infantile, cu principii "clare" despre ce inseamna binele si raul, o dam intr-o noua inchizitie, iar fascismul infloreste. Si Hitler si nazistii erau siguri care e binele (in viziunea lor) si George W. Bush eRA convins ca e de partea binelui, a democratiei cand bombarda Irakul si mureau zeci de mii de nevinovati (el era crestin d'ala maniacul Bibliei, omul dogmei ... BINELE E ASA ..RAUL E ASA ..restul la moarte cu ei!)... MULTI VAD DEMOCRATIA CA FIIND CEVA DOAR BUN, SI COMUNISMUL CA CEVA DOAR RAU, desi nu e asa ...
    Atat masonii, elitele oculte negative, illuminatii sau cine or mai fii la putere sau chiar si SATAN, marele lider al legiunii "raului" cat si oamenii de rand fac parte din aceasta mare conspiratie globala. Daca oamenii de rand nu ar mai fi asa de coruptibili, atat de fricosi, daca nu ar mai fura, daca nu ar mai fii atat de egoisti, identificati cu egoul lor, ideea lor falsa despre sine, daca nu ar mai fi atat de lacomi, de mincionosi, elitele nu ar putea misca un deget. Hitler fara oamenii din jurul lui si fara milioanele de oameni care sa-l sustina era un nebun singuratic ... Toti cred ca stiu ce este binele si ce este raul, netinand cont ca in tabara adevra viziunea poate fi complet diferita si la fel de adevarata!

    RăspundețiȘtergere
  9. Am un documentar foarte interesant pe un dvd dar nu stiu cum sa-l transform avi sau sa-l pun pe vreun site si as vrea sa vi-l trimit voua sa-l publicati pe site.Este vorba despre noua ordine mondiala, religie, spiritualitate, oameni, 2012.Foarte complex si util daca vreti pot sa fac o copie a lui si sa vi-l trimit prin posta.Este gata tradus.Adresa mea de e-mail este adrian_papava@yahoo.com.Astept raspuns.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunt perfect de acord,cu voi,tarim intr o lume a efectelor,cu sensul de a constientiza,iar cauzele sunt intotdeauna in lumea interioara,in psihicul si mentalul nostru.Cea ce se vede,chiar daca pare nebunesc sau dramatic este o proiectie a cea ce suntem,si asa cum ati spus,spiritul nu poate fii atacat,controlat sau manipulat,insa manifestarile lui,in care suntem si noi implicati,da.Deci,credinta,sau incredere,sau vibratii inalte,fiindca de multe ori raul este spre bine,chiar daca ne deranjeaza foarte tare cind asta ne priveste si ne atinge in mod direct,dar exista o solutie simpla,schimbarea de optica,de imagine.Putem vedea partea buna din orice daca vrem cu adevarat asta,iar prietenia si colaborarea noastra se suprapune cu inasai sensul nostru.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ne bucuram ca nu suntem singurii in parerea noastra ;)

    RăspundețiȘtergere
  12. Lui Leo Zagami ii lipseste, in proportie majora, credibilitatea.
    Daca toti masonii de grad 33 ar fi de "calibrul " lui Zagami, atunci masoneria ar fi o organizatie hilara.
    In alta ordine de idei,fiecare isi construieste o scara de valori, care poate rezista toata viata sau poate fi zdruncinata de diverse evenimente. Asa incit, binele fiecaruia si raul fiecaruia este masurat de inaltimea treptelor acestei scari. Sau de micimea lor....
    Inclin sa cred ca le este foarte greu semenilor nostri care nu isi fixeaza nici macar valorile minime ale vietii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sau poate acesta este calibrul lor si este o organizatie hilara, chiar el spune ca accesul sau la aceste ritualuri este datorat familiei sale, insa se pare ca acest om a ajuns sa fie mult superior moral familiei din care face parte .
      Este scris ca marturie in vechiul testament exact despre aceste practici. Insa acolo mi se pare ciudata aceasta relatare in care se cere viata primului nascut si uite asa se razgandeste acel ciudat "dumnezeu" care pare a fi mai degraba un idol (caruia inainte de aceasta relatare i se faceau sacrificii umane, nu iutati) si care spune: am vrut doar sa te testez!
      Vechiul testament este in prezent infectat cu credinte pagane, infectare care a fast facuta cu multa vreme ininte sa fi existat noi iar aceste practici nu sunt demne de numele lui Dumnezeu! Dumnezeu da viata, nu o ia in schimbul succesului tau financiar fiinte idioate si proaste ce sunteti. Este doar un exercitiu macabru, abject de autosugestie.
      Daca ar crede cu adevarat ca pot avea succes ar manca un mar si ar crede ca pot avea succes in afaceri si asa ar fi. Pentru ca e vorba de credinta:
      "Daca ai avea credinta cat un bob de mustar ai spune muntilor sa se mute din locul in care se afla si acestia s-ar muta din loc": Isus.

      Ștergere
  13. Si inca ceva legat de reperele morale ... va recomandam sa vedeti acest filmulet scurt cu OSHO:
    http://video.google.co.uk/videoplay?docid=6143120068515729396&hl=ro

    RăspundețiȘtergere
  14. Sunteti tari, am ramas placut impresionat sa citesc la voi pe site despre @lupta@ cu masonii sau cu tot in ceea ce se personifica temeri, furii, lucruri pe care nu le accepta societatea la ei insisi si condamna la ei sau la altii de genul lor.....dar cel mai mult m-a uimit solutia sanatoasa pe care ati scris-o......RESPECT! din partea mea
    o zi placuta!

    RăspundețiȘtergere
  15. Salut

    am o propunere pe
    http://neuronos.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  16. NU EXISTA '''FOST MASON''' ORI ESTI MASON ORI ESTI MASON DIN DOUA UNA.ODATA CE AI INTRAT IN MASONERIE NU MAI IESI DECAT CU PICIOARELE INAINTE.RESTUL E BLA, BLA, BLA...

    RăspundețiȘtergere
  17. dar despre asta ce parere aveti?

    tare!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=NwC38L4-F10

    http://www.youtube.com/watch?v=XDWCoqtyUVA

    RăspundețiȘtergere
  18. Eu nu cred ce se spune.Unchiul meu este mason si nu este satanist.Cred ca aberati cam mult.Masoneria ste o organizatie secreta ce vrea sa ajute oameni.Mie asa mi-a spus unchiul meu.Am mai multa incredere in el.

    RăspundețiȘtergere
  19. Intre timp s-a deconspirat singur escrocul (un smecheras de cartier care se credea Mesia, s-a dat mason de gradul 33 si a spus ca in 21 dec 2012 se va instaura Noua Ordine Mondiala care este imparatia lui Dumnezeu, iar el e imparatul (LEUL DIN SION) ... lol

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...