Ieşirea Din MATRIX: DINCOLO DE LIMITE - Emisiunile 2 si 3 (21.08.2009)

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

vineri, 21 august 2009

DINCOLO DE LIMITE - Emisiunile 2 si 3 (21.08.2009)

DINCOLO DE LIMITE 

Astăzi ar fi trebuit să vă prezentăm 3 emisiuni noi, dar din păcate, vă vom prezenta doar două şi anume, emisiunile din 7 şi 14 august 2009, deoarece astăzi nu se difuzează nici un episod nou. Realizatorii acestei emisiuni au dorit să poată fi consecvenţi şi să poată scoate săptămânal câte o ediţie, dar din păcate şi resursele lor de timp, bani, sănătate şi echipă (resursele umane) sunt limitate şi fac şi ei ce pot. Se pare că formatul emisiunii le permite însă, să fie flexibili şi să se adapteze ritmului vieţii cu schimbările ei inerente.
Ni s-a comunicat că săptămâna viitoare va fi sigur emisiune şi se pregăteşte şi o ediţie specială. Nu ştim ce înseamnă asta, dar oricum ar fi, staţi cu ochii pe programul televiziunii din Piatra Neamţ, Actual TV şi verificaţi care este mişcarea. Emisiunea poate fi urmărită atât live, pe internet direct, de pe site-ul Televiziunii Actual TV , sau, cei din zona Piatra Neamţ, care doresc, o pot urmări şi la televizor, de la ora 21 în fiecare vineri si in reluare duminica de la ora 19 si deasemenea mai poata fi vizionată, pe blogul Dincolo de limite - Beyond The Limits http://www.dincolo-de-limite.blogspot.com/ si pe blogul nostru (atunci cand vom fi in fata calculatorului sa putem mentiona asta) ... În măsura timpului disponibil vă vom ţine şi noi la curent cu noile apariţii şi alte noutăţi legate de această emisiune.
Le mulţumim şi pe această cale realizatorilor emisiunii, în special lui Gabi Vasilescu pentru reclama care ne-o face prin nominalizarea blogului nostru la sfârşitul emisiunilor, desi aportul nostru este doar de natura inspiratională, deci practic, nesemnificativ.

În emisiunea din 7.08.2009 se prezinta doua cazuri foarte mediatizate si care au produs multe dispute si teorii ale conspiratiei: ZONA 51 si NASA STS-75. Despre cazul NASA STS-75 şi nu numai, se discută pe larg în documentarul EVIDENCE - The Case For The NASA UFO's. 
EPISODUL II - AREA 51 & STS 75

Dincolo de limite - Area 51 si STS-75 from Gaby S on Vimeo.
În emisiunea din 14.08.2009 sunt prezentate mai multe teorii si profetii legate de evenimentele posibile din anul 2012 .
EPISODUL III - Despre 2012


Dincolo de limite - Despre 2012 from Gaby S on Vimeo.

3 comentarii:

 1. Multumesc mult echipei FYMAA pentru postarea emisiunilor "Dincolo de limite" cat si pt sprijinul acordat.
  Sper sa va placa emisiunile si va promit ca vor veni si editii speciale prezentate mult mai pe larg.
  Ne straduim sa facem ceva cat mai bun si de aceea vom lua in considerare atat ideile cat si criticile voastre...
  Bafta multa! Vizionare placuta!

  RăspundețiȘtergere
 2. Pacat ca manipulati in halu` asta.
  Trebuia sa-i citati si pe ICKE si pe Maxwell si era manipularea completa.
  TRIST!

  RăspundețiȘtergere
 3. Ce anume se manipuleaza? Si cine pe cine manipuleaza?

  RăspundețiȘtergere

A comenta pe acest blog este un privilegiu, nu un drept.
Referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discutii.
Vă mulțumim!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...