Ieşirea Din MATRIX: CALENDARUL MAIAŞ - Evoluţia Continuă (02.06.2009)

marți, 2 iunie 2009

CALENDARUL MAIAŞ - Evoluţia Continuă (02.06.2009)

THE MAYAN CALENDAR II
- The Evolution Continues

Astăzi vom pătrunde şi mai profund în interpretarea calendarului Maiaş. Continuăm epopeea cunoaşterii pe care prima conferinţă a lui Ian Xel Lungold ne-a adus-o, conferinţă expusă de noi pe blog, numită "The Mayan Calendar comes north", cea din 2004, ce poate fi vizionată aici (click aici).
Se pare ca aceasta este ultima conferinţă susţinută de Ian Xel Lungold (în februarie 2005, la Sedona, Arizona) înainte de a părăsi învelişul fizic în noiembrie 2005 şi probabil cea mai importantă ...

Mulţumim încă odată, Daniela Grigore pentru efortul uriaş de a traduce aceste minunate informaţii.

"Dupa cum spune autorul acestui documentar, Ian Xel Lungold, dupa ce vizionati această conferinţă, veti putea sa raspundeti la urmatoarele intrebari:
  • Cuprinde Calendarul Maias istoria intregii planete ?
  • Divide Calendarul Maias timpul in segmente specifice, conturand astfel o evolutie a constiintei ?
  • Exista vreun Plan Maret ?
  • Daca da, se intampla toate conform acestui plan ?
  • Trebuie sa va opuneti NWO ?
  • Este "integritatea personala" cea mai importanta calitate a fiintei umane ?
  • Esti concentrat/alert ?
  • Ce legatura esista intre intuitie si supravietuire ?
Mai multe informatii gasiti pe urmatoarele siteuri:
Maian Calendar Portal : http://mayaportal.lucita.net/
MayanMajix : http://www.mayanmajix.com/" - un articol preluat de pe info.po9t.com

Vizionaţi conferinţa lui Ian Xel Lungold aici:

10 comentarii:

  1. Salut,
    Nu am vazut inca documentarul lui Ian (l-am vazut pe cel din 2004 si e extraordinar), am vazut emisiunea lui Doru iar invitatii din punctul meu de observatie sint dogmatici rau de tot.

    Profesorul universitar a explicat cum a putut ca nu exista, ca nu se poate, ca asa arata calculele, ca restul sint haiosi =)).
    A explicat ca aceasta constanta Schuman chiar este o constanta batuta in cuie de cind lumea si asa va si fi de acum in colo. Eu nu spun ca nu are dreptate dar nici ca are.
    Isi c-am da cu stingu' in dreptu':
    - spune ca aceasta frecventa este constanta dar este strins interconectata, corelata cu schimbarile climatice si descarcarile electrice de pe glob, furtuni, temperatura and so on, cu alte cuvinte daca creste temperatura atunci creste si frecventa Schuman, daca clima se schimba se schimba si Schuman si asta spune el, si adauga neliniar. Pai din cite observam temp globala creste, furtunile se intetesc, clima se schimba deci de aici nu rezulta cumva ca si aceasta "constanta" se chimba? In fine trebuie sa le ai cu matematica si fizica ca altfel rade profu' de tine.
    Si ne mai spune sa ne uitam la date OFICIALE si ne da si adrese de net ca alea spun clar ca Schuman este la 7,8 cu variatii mici, in rest ce gasesti pe net este junk =)) asa au spus si de imobiliar, preturile creste ca ase trebe.
    - si domnu' profesor isi fundamenteaza toate calculele si credintele si conceptele pe o teorie de fapt si aceasta este BIG BANG-ul, presupun ca de Teoria Cresterii Universului la Scara nu a auzit. Ne spune ca planeta nu isi schimba volumul, masa densitatea ca altfel ar deraia rau de tot de pe orbita si ne mai spune sa credem datele oficiale provenite de la sateliti care masoara cu o acuratete extraordinara dimensiunile pamintului... Dar daca ar fi auzit si de aceasta teorie atunci si-ar fi dat seama ca pamintul cind isi schimba marimea la fel o face tot universul cu soarele si luna si restul planetelor iar atunci constatele aiestea nu ar mai fi ase de constante.

    Nu iti este necesara decit propria experienta de viata sa observi ca la nivel de forma totul dar totul este schimbator, trecator poate daca inceteaza acel parazit mental reusesti sa observi acest lucru.
    Mai ne vorbeste despre Cimpul Magnetic al planetei ca acesta nu are cum sa se schimbe intr-o peroada foarte scurta ci doar in sute si mii de ani si iar si iar credinte si dogme ca numai asa si numai asa ca asa arata cercetatorii si datele colectate de ei, nu cumva sa ne indoim ca ne facem de ris. (just jocking).

    Pai i-am vazut si pe acestia urmeaza Ian Xel Lunghold, doar ascultind-l pe Ian simti o vibratie diferita (perceptie pt domnii profesori) in sens calm, linistire. Banuiesc ca nu e o coincidenta =)).

    O zi buna sa aveti,
    Multumiri pentru informatiile aduse.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte bune observatiile tale ... Multumim pentru comentariu!
    E bine sa stim si noi cum gandesc "oamenii de stiinta" si sa ne formulam argumentele ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa este, ai pus punctul pe "i", asa ne putem pastra o observatie critica deasupra conceptiilor si convingerilor si credintelor si dogmelor sint necesare aceste puncte de reper. Si repet se poate sa aiba (profesorul) dreptate sau nu, totul este posibil.

    Ideea cu chat-ul instant e foarte buna,
    Bafta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, foarte la obiect comentariile domnului conferentiar, si foarte sigur si convins de ceea ce spune.
    Insa, oamenii interactioneaza cu mediul inconjurator pe aceeasi banda de frecvente.
    Intr-un fel sau altul, stiinta conventionala este construita pe baza procesarii si gandirii rationale a informatiilor primite din mediul incorjurator pe acesta banda limitata de frecenta. Dar ce te faci daca exista persoane care au capacitati de perceptie pe intervale de frecvente mult mai largi, cu constiinta ceva mai deschisa? Vizionari, mistici, prezicatori, samani. Acestia realizeaza abia limitarea, impotenta, micimea stiintei conventionale.
    Oamenii de stiinta cred in teoria big-bangului, cum ca universul a luat asa pur si simplu nastere din nimic in urma unei explozii, fara nici un scop anume. Va da-ti seama, improbabilitatea improbabilitatilor, pai daca asa ceva poate fi crezut de niste oameni, inseamna ca este liber sa se creada absolut orice! Domnule conferentiar, ati ridiculizat pe cei ce cred in astrologie, dar nu realizati ca dumneavoastra credeti de fapt in ceva cu mult mai improbabil.
    Invitatii din emisiune s-au referit foarte sumar la calendarul mayas, au mentionat exactitatea extraordinara a acestuia, si atat, fara sa se intrebe deloc prin ce mijloace sau metode a fost elaborat? Mayasii au determinat perioada miscarii de precesie a Pamantului, 26000 de ani! Pai nu este acest calendar o dovada vie, printre nenumarate altele, ca au existat in trecutul indepartat moduri de cunoastere cu mult peste puterea noastra actuala de intelegere? Sa fie oare astrologia una dintre ramasitele acestui mod stravechi de cunoastere? Se pare ca da.

    RăspundețiȘtergere
  5. Intr-adevar si stiinta e adeseori plina de dogme si credinte nedovedite ... ca si in religie ... se pleaca de la premise false adeseori, presupuneri, idei preconcepute ...
    Oare siteul acela de care vorbeste nenea Cristian Pârghie ca e singurul valabil in ceea ce priveste frecventa Schuman carui interese serveste? Cred ca e site guvernamental ca e .gov sau ceva de genul, dar de cand au ceva in comun guvernul si adevarul? Suntem mintiti zi de zi de agentiile guvernamentale, de oficialitati ... de ce am, crede ca despre ceva asa de important ca frecventa Schuman s-ar spune adevarul?

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga freeyourmind nu reusesc sa vad filmele despre mayasi.Nu mai sunt accesibile sau sunt eu devina?
    Cel cu Enstein se poate urmari.
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  7. ATENŢE! După ce daţi click pe oricare din linkuri o să vă apară o ferestră de genul
    "Video hosting is expensive. We need you to prove you're human.
    Please click continue to video to prove you're not a robot. We mean no offense to any part robot part human entity bent on controling the world."
    (Găzduirea video este costisitoare. Avem nevoie ca tu să ne dovedeşti că eşti uman.
    Te rog dă click pentru a vedea video-ul si a ne dovedi ca nu esti robot. Nu vream sa ofensăm nici o entitate parte robot, parte umana cu înclinaţie către controlul lumii.)
    Si dedesubt e un buton care spune :
    "I'm human, let me watch this video" (sunt o fiinta umana, da-mi voie sa vad acest video) - dati click pe el
    In functie de browserul pe care il folositi (internet explorer, mozila firefox, opera, google chrome, sau altele) va va aparea un mesaj cumva, care va va cere sa instalati ceva de genul DivX Online Player. Si chiar de nu veti vedea nici un mesaj (este posibil) trebuie sa stiti ca aveti nevoie sa va instalati ultima versiune de DivX player de pe siteul divx.com (am pus mai sus in articol linkurile exacte. Dupa ce trageti (downloadati) in calculatorul dvs. programelul, ii dati open (deschide) ca sa se instaleze.
    In mod normal, dupa ce instalati acest program ar trebui sa porneasca automat filmul, dar daca nu face asta puteti da un refresh pe pagina sau sa deschideti din nou pagina venind de pe siteul nostru).

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc.Se vede.Scuze pt:Einstein si "de vina"(din graba tastelor).

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca are bunavointa cineva sa traduca si documentarul 2012 enigma de David Wilcock pare foarte interesant.

    RăspundețiȘtergere
  10. Chiar daca cineva a reusit sa calculeze cu exactitate momentul in care s-ar produce explozia aceea solara. Acel flux de plasma nu are cum sa ajunga instantaneu pe pamant. Ii trebuie ce-l putin cateva zile, daca nu chiar luni. Deci sfarsitul lumii va fi "decalat" cu durata parcursa de acel flux.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...