Ieşirea Din MATRIX: Cine A Ucis Maşina Electrică? - UNDE ESTE ENERGIA GRATUITA?

luni, 19 ianuarie 2009

Cine A Ucis Maşina Electrică? - UNDE ESTE ENERGIA GRATUITA?

Who Killed The Electric Car? (2006)

"Filmul documentar “Cine a omorat masina electrica?” (”Who Killed The Electric Car?”) este cronica de baza a primei masini electrice, EV 1, care a fost lansata in 1996 si a fost scoasa de pe piata in 2003. Filmul pune intr-o lumina conspiratorie evenimentele din jurul General Motors si a masinii sale electrice, aratand cu degetul spre administratia Bush, companiile auto si industria uleiurilor." - prezentare luata de pe siteul EcoMagazin.

Acesta este al II-lea documentar cu care participăm la concursul organizat de siteurile Ecomagazin şi Naturalist.
Aşa că, dacă vă va place articolul ce va urma ne puteţi vota înscriindu-vă pe siteul NATURALIST şi apoi să ne votaţi pentru a căpăta şi noi acele 5 voturi minime, care să ne permită intrarea efectivă în concurs şi cu acest documentar.
Deasemenea, încă mai puteţi să votaţi şi pentru primul documentar cu care participăm încă la concurs, "Consumaţi de Consumism" (SURPLUS - Terrorized Into Being Consumers). Cu cât mai multe voturi avem cu atât mai multe şanse de câştig.
Mulţumim din suflet tuturor celor care au votat până acum şi mulţumim anticipat celor care vor vota de acum înainte :-)

Deşi masina electrica este o alternativa la masinile poluante care folosesc combustibil fosil, in prezent, consideram ca aceasta solutie este tot una intermediara, mai sanatoasa pentru mediu, ce-i drept, dar nu in intregime. Atata timp cat curentul electric inca se produce pe baza de carbuni sau alti combustibili fosili sau chiar si din energia nucleara (reziduriile radioactive din centralele nucleare, plus posibilitatea scurgerii materialului radioactiv sau al exploziei, ca in cazul Cernobîlului sunt un mare risc pentru mediu) nu putem fi de acord in intregime cu masinile electrice care se alimenteaza tot de la reteaua nationala care polueaza, pana ce aceasta nu va produce energie electrica doar din surse nepoluante, eventual din surse de energie gratuita, asa cum veti vedea in articolul de mai jos.

Da, de acord cu masinile electrice care sunt alimentate de celule fotoelectrice, sau cu masinile electrice care obtin aceasta energie din alte surse alternative de energie si nu dintr-o retea corporatist-monopolistă care va oferii prize "speciale" si care va vinde si curentul electric la un pret "special", mai mult ca sigur. Tot va exista o dependenţă de un sistem de alimentare, o forma de control, o înlănţuire.

Bineinteles ca am fi fericiti sa vedem puterea corporatiilor petroliere terminata si credem ca trecerea la masina electrica, ar fi un pas inainte, dar asa cum ne este descria in prezent aceasta masina, in mass media principala, este o masina care este si mai scumpa, intentionat inestetica si mai putin performanta, prin urmare consideram ca este doar o varianta intermediara, temporara.
Adevăratele maşini electrice vor fi cele care vor folosi energie gratuită, vor fi maşini complet nepoluante, care ne vor elibera din sclavia sistemului.

Vedeţi documentarul tradus,  aici

Pentru a viziona acest film subtitrat oferiți-ne o DONAȚIE pentru a vă împrumuta accesul (de preferat lunară) prin Paypal, Revolut (pe id-ul @stefanrmsv), TransferGo sau transfer bancar - detalii AICI 

Cei care au Donat deja până acum, vor primi accesul la cerere, doar să ne spună/amintească în email 

sau pe celelalte canale de Contact. Cei care donați anunțați-ne prin email (sau celelalte forme de CONTACT) ca să vă înregistrăm în baza noastră de date.

Mai multe despre energia gratuita puteti gasi studiind Categoria FREE ENERGY .
Va invitam de asemenea sa cititi si urmatoarele carti:

2) TESLA - Biografia unui geniu - de Marc J. Seifer
5) Tesla si energia libera - de Commander X

UNDE ESTE ENERGIA GRATUITĂ?

(Extras din NEXUS Magazine, An.I/nr. 2 - revista din România)

de Dr. Peter Lindemann ©2001
Clear Tech, Inc. PO Box 37 Metaline Falls, WA 99153, S.U.A.
Tel: (509) 446 2353 Email: support@free-energy.ws Website: http://www.free-energy.com
Răspândirea tehnologiilor de energie gratuită funcţionale a fost împiedicată de către elite bogate, guverne, inventatori induşi în eroare, şarlatani, precum şi de un public indiferent.

Spre sfârşitul anilor 1880, jurnaliştii specializaţi în electricitate şi în ştiinţele asociate preziceau „electricitate gratuită" pentru viitorul apropiat. Descoperirile incredibile legate de natura electricităţii deveniseră ceva obişnuit. Nikola Tesla demonstra „iluminarea fără fir" şi alte minuni asociate curentului de înaltă frecvenţă. Niciodată până atunci nu existase aşa un entuziasm în ceea ce priveşte viitorul. In mai puţin de douăzeci de ani urmau să apară automobile, avioane, filme, înregistrări muzicale, telefoane, transmisiile radio şi aparatele de fotografiat. Epoca victoriană ceda locul în favoarea a ceva complet nou. Pentru prima dată în istorie, oamenii obişnuiţi erau încurajaţi să-şi imagineze un viitor utopic, îmbogăţit de mijloace de transport şi de comunicare moderne, precum şi de locuri de muncă, alimente şi locuinţe pentru toată lumea. Bolile şi sărăcia urmau să fie învinse. Viaţa urma să devină mai bună şi de data asta toată lumea urma să capete „o felie din tort".
Ce s-a întâmplat deci? In mijlocul acestei explozii tehnologice, unde au dispărut descoperirile din domeniul energeticii? Toate acele emoţii legate de „electricitatea gratuită" nu au fost altceva decât rodul unei gândiri exagerat de optimiste pe care „ştiinţa reală" le-a dezaprobat ulterior?

STAREA TEHNOLOGICĂ DIN PREZENT

De fapt, răspunsul la această întrebare este „nu". Mai mult, contrariul este adevărat. Au fost dezvoltate tehnologii energetice spectaculoase, împreună cu inovaţii uimitoare în alte domenii. De atunci s-au descoperit metode multiple de a produce cantităţi vaste de energie, la preţuri extrem de scăzute. Oricum, nici una dintre aceste tehnologii nu a ajuns pe piaţa de consum, ca şi articol comercial. Vom discuta pe scurt despre motivul pentru care lucrurile s-au petrecut astfel. Mai întâi, aş dori să vă prezint o scurtă listă de tehnologii producătoare de „energie gratuită" pe care le cunosc şi care s-au dovedit, dincolo de orice îndoială, rezonabile. Trăsătura comună tuturor acestor descoperiri este folosirea unei mici cantităţi dintr-o formă de energie pentru a controla sau elibera o cantitate mare dintr-un alt tip de energie. Multe dintre ele exploatează într-un anume fel câmpul eteric fundamental - o sursă de energie ignorată de ştiinţa „modernă".

1. Energia radiantă

Transmiţătorul amplificator a lui Nikola Tesla, dispozitivul de energie radiantă al lui T. Henry Moray, motorul EMA al lui Edwin Gray şi maşina Testatika a lui Paul Baumann funcţionează toate cu „energie radiantă". Această formă de energie naturală (numită greşit electricitate „statică") poate fi obţinută direct din mediul înconjurător sau extrasă din electricitatea obişnuită prin metoda numită „fracţionare". Energia radiantă poate executa aceleaşi minuni ca şi electricitatea obişnuită, la un cost de sub 1%. Ea nu se comportă exact ca electricitate şi aceasta a contribuit la înţelegerea ei greşită de către comunitatea ştiinţifică.
Comunitatea Methernitha din Elveţia deţine în prezent cinci sau şase modele funcţionale de dispozitive fără combustibil, care funcţionează singure pe baza acestei energii.

2. Motoarele cu magneţi permanenţi

Dr. Robert Adams (Noua Zeelandă) a creat uimitoare modele de sisteme de încălzire, motoare şi generatoare electrice care funcţionează pe baza magneţilor permanenţi. Un astfel de dispozitiv consumă 100 W de electricitate de la sursă, generează 100 W pentru a reîncărca sursa şi produce peste 140 BTU' de căldură în două minute!
Dr. Tom Bearden (S.U.A.) deţine două modele funcţionale ale unui transformator electric pe bază de magneţi permanenţi. Acesta foloseşte un impuls electric de 6 W pentru a controla distribuţia sarcinilor magnetice ale câmpului magnetic provenit de la un magnet permanent. Prin canalizarea câmpului magnetic, mai întâi către o bobină de ieşire şi apoi către a doua bobină de ieşire, în mod repetat şi rapid, într-un fel de „ping-pong", dispozitivul poate produce un curent electric de 96 W, fără a avea piese în mişcare. Bearden şi-a numit dispozitivul „Generator electromagnetic fără piese în mişcare" sau MEG". Jean-Louis Naudin a făcut în Franţa o copie a dispozitivului lui Bearden. Principiile acestui tip de dispozitiv au fost dezvăluite pentru prima dată în anul 1978 de către Frank Richardson (S.U.A.).
Troy Reed (S.U.A.) are modele funcţionale ale unui ventilator special magnetizat care radiază căldură în timp ce se roteşte. Indiferent dacă ventilatorul generează sau nu căldură, se foloseşte exact aceeaşi cantitate de energie.
În afara acestor realizări, mulţi inventatori au identificat mecanisme funcţionale ce produc cuplu de torsiune motor doar pe bază de magneţi permanenţi.

BTU - unitate de măsură termică britanică. Reprezintă cantitatea de energie termică necesară pentru a creşte temperatura a 453,59. g de apă cu l0 grade F. 1 BTU = 0,293 W/h = 1,055 kJ.

3. Generatoarele mecanice de căldură

Există două clase de dispozitive care transformă o cantitate redusă de energie mecanică într-o cantitate mare de căldură. Cele mai bune dintre aceste modele pur mecanice sunt sistemele cu cilindrii rotativi proiectate de Frenette (S.U.A.) şi Perkins (S.U.A.). In aceste maşini, un cilindru este rotit în alt cilindru, între cei doi cilindri existând un spaţiu de cea. 3 mm. Acest spaţiu este umplut cu un lichid precum apa sau uleiul, acest „fluid funcţional" fiind cel care se încălzeşte atunci când se roteşte cilindrul interior. Altă metodă foloseşte magneţi montaţi pe o roată pentru a produce mari curenţi turbionari într-o placă de aluminiu, determinând-o să se încălzească rapid. Aceste generatoare mecanice de căldură au fost demonstrate de Muller (Canada), Adams (Noua Zeelandă) şi Reed (S.U.A.). Toate aceste sisteme pot produce de zece ori mai multă căldură decât metodele standard, cu acelaşi consum de energie.

Apa poate fi descompusă în hidrogen şi oxigen prin folosirea electricităţii. Manualele clasice de chimie pretind că acest proces necesită mai multă energie decât cea care poate fi recuperată atunci când cele două gaze sunt recombinate. Aceasta este adevărat doar în cazul cel mai rău. Când apa este făcută să vibreze la propria ei frecvenţă de rezonanţă moleculară, folosind un sistem realizat de Stan Meyer (S.U.A.) şi apoi, mai recent, de Xogen Power, Inc., ea se descompune în hidrogen şi oxigen gazos, cu un consum foarte scăzut de electricitate. De asemenea, folosirea de diferiţi electroliţi (aditivi care fac apa să conducă mai bine curentul electric) modifică dramatic eficienţa procesului.
Se ştie de asemenea că anumite structuri geometrice şi texturi ale suprafeţei au rezultate mai bune decât altele. Implicaţia este că maşinile pot funcţiona cu cantităţi nelimitate de hidrogen la preţul apei. Chiar şi mai uimitor este faptul că un aliaj metalic special a fost patentat de Freedman (S.U.A.) în anul 1957, aliaj care descompune în mod spontan apa în hidrogen şi oxigen fără nici un fel de impuls electric exterior şi fără a provoca nici un fel de schimbări chimice în aliajul respectiv. Aceasta înseamnă că acest aliaj metalic special, poate produce gratuit hidrogen din apă, pentru totdeauna.

5. Motoarele cu implozie

Toate motoarele industriale majore folosesc eliberarea de căldură pentru a produce lucru mecanic prin intermediul expansiunii şi presiunii, asemenea motorului maşinii dumneavoastră. Natura foloseşte procesul opus de răcire pentru a produce lucru mecanic prin intermediul absorbţiei, de exemplu, în cazul tornadelor.
Viktor Schauberger (Austria) a fost primul care a construit modele funcţionale de motoare cu implozie în anii '30-'40. De atunci, Callum Coats a scris pe larg despre munca lui Schauberger în cartea sa: Living Energies; după aceea un număr de cercetători au construit modele funcţionale de motoare cu implozie cu turbină. Acestea sunt motoare fără combustibil, care produc lucru mecanic datorită energiei obţinute de la un vacum. Există de asemenea modele mult mai simple care folosesc mişcarea turbionară pentru a capta o combinaţie de forţă centrifugală şi gravitaţie, pentru a produce o mişcare continuă în fluide.

6. Fuziunea la rece

În martie 1989, doi chimişti, Martin Fleischmann şi Stanley Pons, de la Universitatea Brigham Young, Utah (S.U.A.), au anunţat că au produs reacţii de fuziune atomică cu un dispozitiv simplu. Pretenţiile lor au fost „demolate" în şase luni iar publicul şi-a pierdut interesul.
Fuziunea la rece este totuşi foarte reală. Nu numai că s-a raportat în mod repetat o producere de căldură în exces, dar a fost catalogată şi transmutarea atomică a elementelor la energie joasă, implicând zeci de reacţii diferite! Această tehnologie poate produce în mod evident energie la preţuri scăzute.

7. Pompele de căldură solare

Frigiderul din bucătăria dumneavoastră este singura „maşină cu energie gratuită" pe care o posedaţi. Frigiderul este o pompă de căldură alimentată electric. Foloseşte o unitate de energie (electricitatea) pentru a deplasa trei unităţi de energie (căldură). Aceasta reprezintă un „coeficient de performanţă" (CDP) egal cu trei.
Frigiderul dumneavoastră foloseşte o cantitate de electricitate pentru a pompa trei cantităţi de căldură din interiorul frigiderului către exteriorul său. Aceasta este modul său de folosire tipic, dar este cel mai rău mod posibil de a folosi tehnologia. Iată de ce.
O pompă de căldură transmite căldura de la „sursa pozitivă" către „sursa negativă" - locul care absoarbe căldura. în mod evident, pentru ca procesul să funcţioneze, trebuie ca „sursa pozitivă" să fie fierbinte, iar „sursa negativă" rece. În frigiderul dumneavoastră situaţia este exact invers. „Sursa pozitivă" este în interiorul cutiei, care este rece, iar „sursa negativă" este temperatura aerului din bucătăria dumneavoastră, aer care este mai cald. Din această cauză CDP-ul rămâne scăzut pentru frigiderul dumneavoastră. Dar aceasta nu este valabil pentru toate pompele de căldură.
CDP-uri de la opt la zece sunt obţinute cu uşurinţă la pompele de căldură solare. într-o astfel de instalaţie, o pompă de căldură absoarbe căldură de la un colector solar şi o descarcă într-un absorbant subteran mare, a cărui temperatură rămâne la 12.78°C; energia mecanică este extrasă în timpul transferului. Procesul este echivalent cu cel de la un motor cu abur care extrage energie mecanică între boiler şi condensator, cu excepţia faptului că foloseşte un fluid care „fierbe" la o temperatură mult mai scăzută decât apa.
Un astfel de sistem, testat în anii '70, a produs 350 CP. (măsuraţi cu un dinamometru) cu ajutorul unei instalaţii speciale ce folosea un colector solar cu o suprafaţă de doar 9 m2. (Acesta nu este sistemul promovat de Dennis Lee.)
Cantitatea de energie folosită de compresor a fost sub 20 CP, ceea ce înseamnă că acest sistem a produs de 17 ori mai multă energie decât s-a consumat pentru a-1 face să funcţioneze! Ar putea furniza energie unei mici comunităţi, folosind exact aceeaşi tehnologie prin care alimentele sunt păstrate reci în bucătăria dumneavoastră.
În prezent există un sistem de pompe de căldură de dimensiuni industriale în nordul localităţii Kona din Hawaii, care generează electricitate folosind diferenţele de temperatură din ocean.
Există zeci de alte sisteme pe care nu le-am menţionat, multe dintre ele fiind la fel de viabile şi de bine testate ca şi cele pe care le-am amintit.
Această listă scurtă este suficientă pentru a vă forma o idee: tehnologia ce poate furniza energie gratuită există aici şi acum. Ea oferă o abundenţă de energie nepoluantă, pentru toată lumea şi în toată lumea.
Acum este posibil să oprim producerea „gazelor de seră" şi să închidem toate centralele nucleare. Putem desaliniza acum cantităţi nelimitate de apă de mare, la un preţ convenabil, pentru a avea apă potabilă proaspătă chiar şi în cele mai defavorizate zone ale globului. Costurile de transport şi producţie pentru orice lucru pot scădea dramatic. Chiar şi mâncarea poate fi obţinută din sere încălzite iarna, oriunde.
Toate aceste beneficii minunate, care pot face viaţa pe această planetă cu mult mai uşoară şi mai bună pentru toată lumea, au fost amânate zeci de ani. De ce? Ale cui scopuri sunt satisfăcute de această amânare?

DUŞMANII NEVĂZUŢI AI TEHNOLOGIEI ENERGIEI GRATUITE

Există patru forţe gigantice care au cooperat pentru a crea această situaţie. A spune că există şi că a existat o „conspiraţie" pentru a suprima această tehnologie conduce doar la o înţelegere superficială a lumii şi plasează vina, în totalitate, în afara noastră. Alegerea noastră de a rămâne ignoranţi şi inactivi în faţa acestei situaţii a fost întotdeauna interpretată drept „consimţământ implicit" de către două dintre aceste două forţe. Deci, pe lângă un „public nesolicitant", care sunt celelalte trei forte care împiedică folosirea tehnologiei energiei gratuite?

1. Monopolul Financiar

în teoria economică standard există trei clase de industrie: capital, bunuri şi servicii. în prima clasă, capitalul, există trei subclase: capitalul natural, moneda şi creditul. Capitalul natural se referă la materialele brute (o mină de aur, de exemplu) şi sursele de energie (precum zăcămintele de petrol sau barajul unei centrale hidroelectrice). Moneda se referă la tipărirea „banilor"; această funcţie este de obicei treaba guvernului. Creditul se referă la împrumutarea de bani cu dobândă şi la extensia valorii economice prin depozite bancare. E uşor de înţeles că energia funcţionează în economie la fel ca aurul, tipărirea banilor de către guvern sau acordarea de credit de către o bancă.
în Statele Unite şi în majoritatea celorlalte ţări din lume există un „monopol financiar" bine stabilit. Sunt „liber" să câştig cât de mulţi „bani" vreau, dar voi fi plătit doar în bancnotele oficiale. Nu pot face nimic pentru a fi plătit în aur sau în vreo altă formă de „bani". Acest monopol financiar se află în mâinile unui mic număr de bănci private, iar aceste bănci sunt proprietatea celor mai bogate familii din lume. Planul lor este de a ajunge să controleze într-un procent de 100% toate resursele de capital ale lumii, controlând astfel viaţa fiecăruia prin disponibilitatea (sau indisponibilitatea) tuturor bunurilor şi serviciilor. O sursă independentă de bogăţie (un dispozitiv cu energie gratuită) aflată în mâinile oricărei persoane din lume ar ruina pentru totdeauna planurile lor de dominare globală. Adevărul acestor lucruri este uşor de văzut.
în prezent economia unei naţiuni poate fi încetinită sau accelerată prin mărirea sau scăderea dobânzilor. Dacă o sursă independentă de capital (energie) ar fi prezentă în economie şi orice afacere sau persoană ar putea obţine mai mult capital fără a-1 împrumuta de la o bancă, atunci manipularea dobânzilor nu ar mai avea acelaşi efect. Tehnologia energiei gratuite schimbă valoarea banilor. Cele mai bogate familii şi furnizorii de credit nu vor nici o competiţie. Este aşa de simplu. Ei vor să-şi menţină controlul monopolist prezent. Pentru ei, tehnologia energiei gratuite nu este doar ceva de suprimat, ea trebuie interzisă permanent!
Deci cele mai bogate familii şi instituţiile lor bancare centrale reprezintă prima forţă care operează pentru a amâna disponibilitatea publică a energiei gratuite. Motivaţiile lor sunt „dreptul divin de a guverna", lăcomia şi nevoia insaţiabilă de a controla toate lucrurile. Armele pe care le folosesc pentru a forţa această amânare includ intimidarea, „experţi demistificatori", cumpărarea şi ascunderea de tehnologie, uciderea şi tentativele de asasinare a inventatorilor şi a personajelor implicate, incendierea şi o gamă largă de stimulente şi inhibitori financiari pentru a-i manipula pe posibilii suporteri ai energiei gratuite. Tot ei au promovat acceptarea generală a teoriei ştiinţifice care afirmă că energia gratuită este imposibilă (legile termodinamicii).

2. Guvernele

A doua forţă care operează pentru a amâna disponibilitatea publică a energiei gratuite este reprezentată de guvernele naţiunilor. Problema aici nu este legată atât de competiţie în domeniul tipăririi banilor cât de menţinerea „securităţii naţionale". Adevărul e că lumea este o junglă iar oamenii pot fi foarte cruzi, necinstiţi şi meschini. Este datoria guvernului „să asigure apărarea internă". Pentru aceasta, „forţele de poliţie" sunt delegate de ramura executivă a guvernului pentru „a impune legea". Majoritatea dintre cei care respectă legea fac asta deoarece ei cred că aşa este corect, pentru beneficiul propriu. Există totuşi întotdeauna câţiva indivizi care cred că este în avantajul lor să nu se comporte conform ordinii sociale general acceptate. Aceşti oameni aleg să opereze în afara legii, fiind consideraţi răzvrătiţi, criminali, trădători, revoluţionari sau terorişti.
Majoritatea guvernelor au descoperit prin încercări şi erori că singura politică externă care funcţionează cu adevărat în timp este cea numită „după faptă şi răsplată". Asta înseamnă că guvernele se tratează unul pe altul după cum sunt tratate. Pe plan internaţional există o constantă luptă pentru poziţie şi influenţă, iar grupul „cel mai puternic" câştigă! în economie asta se cheamă „legea de aur", după care „cel care are aurul face legile". Exact aşa este şi în politică. Este vorba pur şi simplu de „supravieţuirea celui mai adaptat".
In politică, „cel mai adaptat" a ajuns să însemne partidul cel mai puternic şi care este capabil să lupte cel mai murdar. Este folosit absolut orice mijloc disponibil pentru a menţine un avantaj asupra „adversarului" - şi oricine altcineva este „adversarul", indiferent dacă este considerat prieten sau duşman. Acestea includ: poziţii psihologice insultătoare, minciuna, înşelăciunea, spionajul, furtul, asasinarea liderilor, ameninţarea cu războiul, alianţe şi schimbări de alianţe, tratate, ajutor străin şi prezenţa foiţelor militare oricând este posibil.
Plăcută sau nu, aceasta este arena în care operează guvernele naţiunilor. Nici un guvern nu va face vreodată ceva care să-i dea un avantaj gratuit unui adversar. Niciodată! Asta este sinucidere naţională. Orice activitate, a oricărui individ, dinăuntrul sau dinafară ţării, care este interpretată ca oferind orice fel de avantaj unui adversar, va fi considerată o ameninţare pentru „securitatea naţională". întotdeauna!
Tehnologia energiei gratuite este cel mai rău coşmar al unui guvern! Anunţată pe faţă, tehnologia energiei gratuite ar iniţia o cursă a înarmărilor într-o încercare finală de a obţine dominaţie şi avantaj absolut. Gândiţi-vă. Credeţi că Japonia nu s-ar simţi intimidată dacă China va obţine energia gratuită? Credeţi că Israelul va sta liniştit dacă Irakul va dobândi energia gratuită? Credeţi că India va permite Pakistanului să dezvolte energia gratuită? Credeţi că S.U.A. nu ar încerca să-1 oprească pe Osama bin Laden să obţină energie gratuită?
Dacă o energie nelimitată ar fi disponibilă în starea politică actuală a acestei planete, aceasta va conduce la o regrupare inevitabilă a „balanţei puterii". Aceasta ar putea deveni un război total pentru a-1 împiedica pe „celălalt" să aibă avantajul puterii şi bogăţiei nelimitate. Toată lumea o va dori şi, în acelaşi timp, va dori să împiedice pe oricine altcineva să o obţină.
Aşadar, guvernele sunt a doua forţă care operează pentru a amâna disponibilitatea publică a energiei gratuite. Motivaţia lor este „autoconservarea".
Această autoconservare operează pe trei nivele: 1) prin neacordarea de avantaje unui inamic exterior; 2) prin împiedicarea acţiunii individuale (anarhiei) capabilă de a provoca eficient puterile poliţieneşti din interiorul ţării; şi 3) prin menţinerea veniturilor ce provin din taxarea surselor energetice aflate în uz.
Armele lor includ impiedicarea eliberării de patente din motive de securitate naţională, hărţuirea legală şi ilegală a inventatorilor prin acuzaţii criminale, verificări ale impozitelor, ameninţări, urmărirea convorbirilor telefonice, arestări, incendieri, furt al proprietăţilor expediate poştal şi o grămadă de alte metode de intimidare care fac imposibilă construirea şi lansarea pe piaţă a unei instalaţii de energie gratuită.

3. Înşelătorie şi necinste în cadrul „Mişcării pentru energie gratuită"

A treia forţă care operează pentru a amâna disponibilitatea energiei gratuite este reprezentată de grup de inventatori care se înşală şi din şarlatani. La periferia descoperirilor ştiinţifice extraordinare ce constituie tehnologiile reale de energie gratuită se află o lume întunecată a anomaliilor neexplicate, a invenţiilor marginale şi a promotorilor lipsiţi de scrupule. Primele două forţe au folosit constant mass-media pentru a face publice cele mai rele exemple din cadrul acestui grup, pentru a distrage atenţia publicului şi pentru a discredita descoperirile reale prin asocierea lor cu fraudele evidente.
În ultimii o sută de ani, au ieşit la suprafaţă zeci de poveşti despre invenţii neobişnuite. Unele dintre aceste idei au captivat imaginaţia publicului într-o asemenea măsură încât continuă să existe până astăzi o mitologie despre aceste sisteme. Nume ca Keely, Hubbard, Coler şi Hendershot ne vin imediat în minte. Se poate să existe tehnologii reale în spatele acestor nume, dar nu există destule date tehnice disponibile publicului pentru a lua o decizie. Aceste nume rămân asociate cu o mitologie a energiei gratuite şi, oricum, sunt citate de „demistificatori" ca exemple de fraudă. Ideea de energie gratuită este totuşi adânc înrădăcinată în subconştientul uman.
Oricum, câţiva inventatori cu tehnologii marginale care demonstrează anomalii utile au exagerat din greşeală importanţa acestor invenţii. Unii dintre aceşti inventatori şi-au exagerat de asemenea propria importanţă. A apărut o combinaţie de „febră a aurului" şi/sau „complex al lui Mesia" care a distorsionat orice viitoare contribuţie pe care ar fi putut-o aduce. În timp ce direcţia de cercetare pe care o urmează poate promite mult, ei încep să vândă entuziasmul drept fapte, valoarea muncii ştiinţifice scăzând mult din acel moment. Există o seducţie puternică dar subtilă care poate perverti o personalitate dacă individul respectiv crede că „lumea stă pe umerii lui" sau că el este „salvatorul" lumii.
Lucruri ciudate li se întâmplă de asemenea oamenilor când cred că sunt pe cale de a deveni extrem de bogaţi. Îţi trebuie o disciplină spirituală imensă pentru a rămâne obiectiv şi umil în prezenţa unei maşini funcţionale cu energie gratuită. Psihicul multor inventatori a devenit instabil datorită doar credinţei lor că au o maşină cu energie gratuită. În timp ce calitatea muncii ştiinţifice se deteriorează, unii inventatori dezvoltă un „complex al persecuţiei" care-i face extrem de defensivi şi inabordabili. Acest proces îi împiedică să dezvolte vreodată o maşină reală cu energie gratuită şi alimentează enorm mitologia fraudelor.
Există apoi şarlatanii declaraţi. În ultimii cincisprezece ani, în S.U.A. a existat o persoană care a ridicat înşelătoria în domeniul energiei gratuite la nivelul de artă profesionistă. In urma acestui fapt a colectat peste 100.000.000 $. I s-a interzis să facă afaceri în statul Washington şi a fost condamnat la închisoare în California, unde se află şi acum. El vorbea întotdeauna despre o variaţie a unui sistem real de energie gratuită, îi făcea pe oameni să dea bani în ideea că vor primi curând un astfel de sistem, dar le vindea de fapt doar informaţii promoţionale care nu dădeau nici un fel de date reale despre sistemul energetic respectiv. A jefuit fară milă comunităţile creştine şi grupări care promovau spiritul civic şi patriotic.
Excrocheria obişnuită a acelei persoane consta în contactarea a sute de mii de oameni cărora le solicita permisiunea de a plasa o instalaţie de energie gratuită pe proprietăţile lor. In schimb, ei urmau să primească gratuit energie electrică toată viaţa, iar compania lui va vinde companiilor locale excesul de energie produs. După ce erau convinşi că vor primi electricitate gratuită pentru toată viaţa, oamenii cumpărau casete video - care îi făceau şi pe prietenii lor să cadă pradă înşelătoriei. Odată ce ai înţeles puterea şi motivaţiile primelor două forţe despre care am discutat, este clar că „planul de afaceri" al acestei persoane nu ar fi putut fi implementat. Acest individ a făcut probabil mai mult rău mişcării pentru energie gratuită din S.U.A. decât orice altă forţă, distrugând încrederea oamenilor în această tehnologie.
Prin urmare, a treia foită care amână disponibilitatea publică a energiei gratuite este înşelăciunea şi necinstea ce îşi au sursa chiar în cadrul mişcării. Motivaţiile sunt simţul grandorii, lăcomia, dorinţa de putere şi un sentiment fals de autoimportanţă. Armele folosite sunt minciuna, înşelătoria, excrocheria, autoînşelarea şi aroganţa, combinate cu cunoştinţe ştiinţifice dubioase.

4. Un public nesolicitant

A patra forţă care operează pentru a amâna disponibilitatea publică a energiei gratuite este reprezentată de noi, toţi ceilalţi. Poate fi uşor de văzut cât de înguste şi josnice sunt motivaţiile celorlalte forţe, dar aceste motivaţii sunt de fapt prezente şi în fiecare dintre noi.
La fel ca familiile bogate, nu întreţine fiecare dintre noi, în secret, iluzii de falsă superioritate şi dorinţa de a-i controla pe ceilalţi în loc de a ne controla pe noi înşine? De asemenea, nu ne-am „vinde", dacă preţul ar fi destul de mare - să spunem, 1.000.000 $, în mână, astăzi? Sau, la fel ca şi guvernele, nu vrea fiecare să-şi asigure propria supravieţuire? Dacă am fi prinşi în mijlocul unei săli de teatru, pline de lume, nu am intra în panică şi nu i-am împinge din calea noastră pe cei mai slabi, în lupta către ieşire? Asemenea inventatorului care se păcăleşte pe el însuşi, nu am preferat niciodată o iluzie confortabilă unui fapt neplăcut? Nu ne place să ne considerăm mai importanţi decât ne cred alţii? Nu ne mai este oare frică de necunoscut, chiar dacă acesta promite o mare recompensă?
Vedeţi, toate cele patru forte sunt de fapt aspecte diferite ale aceluiaşi proces, operând pe nivele diferite ale societăţii. În mod real există o singură forţă care împiedică disponibilitatea publică a energiei gratuite şi aceea este comportamentul lipsit de o motivaţie spirituală al animalului uman.
Dintr-o perspectivă ultimă, tehnologia energiei gratuite este o manifestare către exterior a Abundenţei Divine. Ea este motorul economiei unei societăţi iluminate - în care oamenii se comportă voluntar într-o manieră respectuoasă şi civică; în care fiecare membru al societăţii are tot ce-i trebuie şi nu râvneşte la bunurile vecinului; în care războiul şi violenţa fizică sunt comportamente sociale neacceptate; în care diferenţele dintre oameni sunt considerate plăcute sau cel puţin tolerate.
Apariţia tehnologiei energiei gratuite în domeniul public înseamnă răsăritul unei epoci cu adevărat civilizate. Este un eveniment epocal în istoria umanităţii. Nimeni nu poate să-şi asume meritul pentru asta. Nimeni nu se poate îmbogăţi din asta. Nimeni nu poate conduce lumea pe baza ei. Este pur şi simplu un dar al lui Dumnezeu. Ne forţează pe toţi să ne asumăm responsabilitatea pentru propriile noastre acţiuni şi pentru autoconstrângerea noastră autoimpusă, când este necesar. Lumea, aşa cum este astăzi, nu poate beneficia de tehnologia energiei gratuite fără a fi total transformată în altceva. Această „civilizaţie" a atins apogeul dezvoltării sale deoarece a produs seminţele propriei transformări. Animalelor umane nespiritualizate nu li se poate încredinţa energia gratuită. Ar face doar ceea ce au făcut întotdeauna, adică să obţină avantaje asupra altora sau să-i distrugă pe ceilalţi şi pe ei înşişi în acest proces.
Dacă veţi citi Atlas Shrugged (1957), de Ayn Rand, sau raportul The Limits To Growih (1972), furnizat de The Club of Rome, devine clar că cele mai bogate familii din lume au înţeles asta de multe zeci de ani. Planul lor este de a trăi în „lumea energiei gratuite", dar să-i menţină pe ceilalţi în starea în care sunt acum.
Asta nu este ceva nou. Regii au considerat întotdeauna că restul oamenilor sunt supuşii lor. Ceea ce este nou e faptul că acum putem comunica între noi mai bine decât în orice moment din trecut. Internetul ne oferă nouă, care suntem cea de-a patra forţă, o ocazie de a zdrobi eforturile combinate ale celorlalte forţe ce împiedică răspândirea tehnologiei energiei gratuite.

ŞANSA PENTRU O SOCIETATE JUSTĂ

Ceea ce a început să se întâmple este faptul că inventatorii au început să-şi publice rezultatele în loc de a le patenta şi de a le păstra secrete. Din ce în ce mai mult, oamenii transmit informaţii despre aceste tehnologii prin cărţi, casete video şi pagini de internet. Pe internet mai există încă foarte multă informaţie inutilă despre energia gratuită, dar disponibilitatea informaţiilor de calitate este într-o creştere rapidă. Verificaţi lista de site-uri şi de alte resurse care se află la finalul acestui articol.
Este imperativ să începeţi să strângeţi cât mai multă informaţie puteţi despre sistemele reale de energie gratuită. Motivul pentru aceasta este simplu. Primele două forţe nu vor permite niciodată unui inventator sau unei companii să construiască şi să vă vândă o maşină cu energie gratuită! Singurul mod în care veţi obţine una este de a o construi chiar dumneavoastră (sau un prieten de-al dumneavoastră). Aceasta este chiar ceea ce au început să facă în tăcere mii de oameni.
Poate că simţiţi că nu sunteţi pregătit pentru aşa ceva, dar începeţi acum să strângeţi informaţii. Puteţi fi doar o verigă dintr-un lanţ de evenimente în beneficiul altora. Focalizaţi-vă pe ceea ce puteţi face acum, nu pe ceea ce mai este încă de făcut. Mici grupuri de cercetători lucrează la detalii chiar în timp ce citiţi aceste rânduri. Multe sunt hotărâte să-şi publice rezultatele pe internet.
Noi toţi constituim a patra forţă. Dacă luăm o poziţie fermă şi refuzăm să rămânem ignoranţi şi inactivi, putem schimba cursul istoriei.
Acţiunea noastră combinată poate produce o schimbare. Numai acţiunea comasată reprezentată de aprobarea noastră unanimă poate crea lumea pe care o dorim. Celelalte trei forţe nu ne vor ajuta să ne amplasăm în pivniţă o centrală fară combustibil. Ele nu ne vor ajuta să fim liberi de manipulările lor.
Tehnologia energiei gratuite este totuşi aici. Ea este reală şi va schimba complet modul în care trăim, muncim şi ne raportăm unii la ceilalţi. In final, tehnologia energiei gratuite va face să fie perimată lăcomia şi frica inspirate de dorinţa de a supravieţui. Dar asemenea tuturor exerciţiilor de credinţă spirituală, trebuie să manifestăm mai întâi generozitatea şi încrederea în propriile noastre vieţi.
Sursa energiei gratuite este în interiorul nostru. Ea este acea dorinţă de a ne exprima liber. Este intuiţia noastră ghidată spiritual, care se exprimă fară distragere, intimidare sau manipulare. Ea este generozitatea noastră.
La modul ideal, tehnologiile energiei gratuite sprijină o societate justă în care fiecare are suficientă mâncare, îmbrăcăminte, adăpost, valori proprii şi timp liber pentru a contempla semnificaţiile spirituale superioare ale vieţii. Nu ne datorăm unul altuia să ne înfruntăm temerile şi să acţionăm pentru a crea acest viitor pentru copiii copiilor noştri? Poate că nu sunt singurul care aşteaptă să acţioneze pe baza unui Adevăr superior.
Tehnologia energiei gratuite este aici. Este aici de zeci de ani. Tehnologia comunicaţiilor şi internetul au sfâşiat secretul aşternut asupra acestui fapt remarcabil. Oamenii din toată lumea încep să construiască dispozitive cu energie gratuită pentru propriul lor uz.
Bancherii şi guvernele nu vor să se întâmple asta dar nu o pot opri. Instabilităţi economice uriaşe şi războaie vor fi folosite în viitorul apropiat pentru a distrage oamenii, împiedicându-i să se alăture mişcării pentru energie gratuită. In general nu vor exista reportaje de presă despre acest aspect al lucrurilor. Pur şi simplu vor exista rapoarte despre războaie între naţiuni şi războaie civile care vor erupe pretutindeni, conducând la ocuparea de către forţele O.N.U. de „păstrare a păcii", a tot mai multor ţări.
Societatea occidentală coboară în spirală către autodistrugere, datorită efectelor acumulate ale corupţiei şi lăcomiei.
Disponibilitatea generală a tehnologiei energiei gratuite nu poate opri această tendinţă. O poate doar intensifica.
Oricum, dacă veţi avea un dispozitiv cu energie gratuită, poate că veţi fi într-o poziţie mai bună pentru a supravieţui tranziţiei politice, sociale şi economice care este iminentă. Nici un guvern nu va supravieţui acestui proces.
Întrebarea este: cine va controla în final Guvernul Mondial care va apare - prima forţă sau a patra forţă?
Ultimul Mare Război este aproape de noi. Seminţele sunt plantate. După aceasta va veni începutul unei civilizaţii reale. Unii dintre noi, care vor refuza să lupte, vor supravieţui pentru a vedea răsăritul lumii energiei gratuite. Vă provoc să fiţi printre cei care vor încerca.

Despre autor:

Peter Lindemann, doctor în ştiinţe, a devenit interesat de energia gratuită în anul 1973, când a aflat de opera lui Edwin Gray. Până în anul 1981 îşi dezvoltase propriile sisteme de energie gratuită bazată pe generatori cu rezistenţă variabilă şi modele de motoare pulsatorii. În timpul anilor '80 a lucrat împreună cu Bruce DePalma şi Eric Dollard. între anii 1988-1999 s-a alăturat consiliului de conducere al Borderland Sciences Research Foundation. In această perioadă a scris peste douăzeci de articole pentru The Journal of Borderland Research.
Dr. Lindemann este o autoritate în aplicaţiile practice ale tehnologiei eterului şi ale electricităţii reci. În prezent el este cercetător asociat cu Dr. Robert Adams din Noua Zeelandă şi are o colaborare strânsă cu Trevor James Constable din S.U.A. El este de asemenea director al departamentului de cercetare de la Clear Tech, Inc. din S.U.A.

Cartea sa, The Free Energy Secrets of Cold Electricity, precum şi o casetă video pe acest subiect sunt disponibile prin Clear Tech, Inc., http://www.free-energy.cc şi Adventures Unlimited, http://www.adventuresunlimitedpress.com/.

Resurse - cărţi:
• Adams, Robert, Dr., Applied Modem 20th Century Aether Science, Âethmogen Technologies, Whakatane, Noua Zeelandă, ediţia a doua, revizuită, 2001.
• Aspden, Harold, Dr., Modern Aether Science, Sabbcrton, Marea Britanic 1972.
• Coats, Galium, Living Energies, Gateway Books, Marea Britanic, 1996.
• Lindemann, Peter, DSc., The Free Energy' Secrets of Cold Electricity, Clear Tech, Inc., S.U.A., 2001.
• Manning, Jeane, The Coining Energy Revolution: The Search for Free Energy, Avery Publishing Group, S.U.A., 1996.
• Rand, Ayn, Atlas Shrugged, Random House, 1957.
• Vassilatos, Gerry, Secrets of Cold War Technology: Project HAARP and Beyond, Adventures Unlimited Press, S.U.A., 1999.

Resurse - adrese de internet:
http://www.Fortunecity.com/greenfield/bp/16/: creat de Geoff Egel în Australia. Cel mai bun site de pe internet! - A disparut! (articolul a fost scris mai demult) Alte info despre Geoff egel aici http://www.usajohnsons.com/cool_energy_stuff/experiments/hydrogen.htm
http://www.free-energy.ws: creat de Clear Tech, Inc. şi Dr. Peter Lindemann.
http://jnaudin.free.fr. creat de JLN Labs în Franţa.
http://www.keelynet.com: creat de Jerry Decker în S.U.A.
http://www.rumormillnews.com: un site excelent cu ştiri alternative din diferite domenii, cu multe link-uri.

Resurse - patente:
Majoritatea acestor patente pot fi văzute la www.delphion.com.
Iată doar o mostră din invenţiile care produc energie gratuită:
Tesla: USP #685,957 (1901)
Freedman: USP #2,796,345 (1957)
Richardson: USP #4,077,001 (1978)
Frenette: USP #4,143,639 (1979)
Perkins: USP #4,424,797 (1984)
Gray: USP #4,595,975 (1986)
Meyer: USP #4,936,961 (1990)
Chambers (Xogen): USP #6,126,794 (1998).



P.S. Din punctul nostru de vedere, revista NEXUS este cea mai importanta si adevarata revista din Romania ...
NEXUS este o revista internationala de stiri alternative, acum tradusa de ceva vreme si in Romania. In plus mai puteti gasi si unele articole ale generalului Emil Strainu, articole care nu apar decat in revista romana.
Ea contine subiecte legate de Enigme, Conspiratii planetare, Medicina Alternativa, Free Energy, Istorie si arheologie interzisa, Spiritualitate, Stiinte de frontiera, OZN (UFO), etc, subiecte in general, cenzurate, interzise , top secret, subiecte pe care nu prea le gasiti in nici o alta publicatie din Romania (subiecte abordate şi în documentarele de pe blogul nostru).
Desi oferim aici trimitere catre aceeste reviste scanate, deoarece considerăm ca informatiile oferite în ele sunt extrem de importante pentru toata lumea, va rugăm din suflet sa cumparati, totusi, aceasta revista minunata (aşa cum facem şi noi) pentru a sustine si in continuare activitatea extraordinara a echipei care o editeaza (am inteles ca sunt vreo 3 oameni din Sibiu care se chinuie si ei cum pot, sa scoata aceasta revista la un pret acceptabil si pentru noi, asta fiind ca o a doua slujba pentru ei). Credem ca se merita din plin cumparata aceasta revista si data si altora mai departe. Daca nu o gasiti la taraba se poate face comanda prin posta asa cum am facut si noi. Exista chiar anumite promotii si posibilitatea de abonare.

Pentru mai multe detalii vizitati www.nexusmagazine.ro



UPDATE (ACTUALIZARE 23.06.2009)


Astazi am primit un email cu un PPS care face o descriere pe scurt istoriei masinii electrice.
Cine a Ucis Automobilul Electric

7 comentarii:

  1. Super faina revista NExus. Pacat ca se gaseste foarte greu de cumparat.

    Felicitari pentru subiect, foarte interesant!

    RăspundețiȘtergere
  2. ok dak cineva care este moderator sau fondator al blogului vede acest mesaj il rog f mult sa ma contacteze pe adresa de mail apetrii.bogdan@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta e adresa noastra de contact din profil, este freeyourmindandheart@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai uitat o parte importanta si anume SUBVENTIILE pe care statele dezvoltate le acorda acestei industrii.Fara ele totul ar fi fost doar o poveste.

    RăspundețiȘtergere
  5. Salutare la toată lumea!
    Aş vrea în primul rând să felicit creatorul blogului şi tuturor care participă cu ajutor direct şi comentarii şi acelora cu ajutor indirect doar prin citirea informaţiilor fără a lăsa comentarii. Împreună cu câţiva prieteni studiem de ceva timp ceea ce se cheamă free energy. În timp chiar am creat împreună un mic grup de cercetare şi aplicare a diferitelor aparate care pot fi create. De studiat am studiat o arie destul de largă de invenţii începând de la invenţiile lui Tesla, tot felul de motoare cu apă(mai degrabă oxihidrogen), aer şi diverse alte tehnologii pe magneţi, radionică şi inclusiv energie verde cum se numeşte acum energia eoliană şi cea solară. Ne-am axat însă pe descoperile lui Victor Schauberger care sunt extraordinare pentru cine a studiat şi stie despre ce vorbesc.
    De curand am reusit realizarea unui site cu tematica free energy. Acesta este www.energielibera.net
    Va invit pe cei doritori sa colaboram la aducerea cat mai multor informatii pentru a fi cunoscute de cat mai multi oameni si la realizarea unor eventuale proiecte. Puteti scrie pe adresa de contact a site-ului.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt mai multe aspecte de care trebuie să se ţină cont, atunci când s-ar trece la automobile electrice.Dacă din partea unor occidentali, mă aştept la păreri după ureche, nu acelaşi lucru ar trebui să fie din partea românilor.Aceştia au o istorie recentă, atunci când nu s-a mai folosit cărbune şi au fost disponibilizaţi mineri, atunci când mari uzine şi fabrici au fost închise, iar muncitorii au ajuns pe drumuri. Dacă de mâine se bagă în lume automobilul electric, cei care doresc asta să dea soluţia la soarta muncitorilor care lucrează în:staţiile de benzină, din rafinării, şoferii de pe cisterne,şi toţi ceilalţi din industria orizontală, service-uri de exemplu. Cel puţin 500 de milioane de oameni ar rămâne fără un venit, şi pe lângă ei, membri de familie.Deci un miliard de şomeri.Cine le dă să mănânce?!?!

    RăspundețiȘtergere
  7. Societatea evolueaza nu stagneaza. De-a lungul timpului s-a renuntat la multe tipuri de joburi din cauza ca a aparut o alta tehnologie mai buna, mai ieftina, mai putin poluanta, mai eficienta, mai umana ... In mod normal, intr-o societate functionala sistemul ar oferi o protectie sociala indivizilor disponibilizati, posibilitatea de recalificare si integrarea in noul sistem ... Suntem nevoiti cu totii sa ne adaptam cu totii acestui soc al viitorului de care vorbeste Alvin Tofler in cartea sa. Evolutia umanitatii este tot mai accelerata si cine nu rezista probabil ca nu supravietuieste (desi intr-o societate normala ar trebui sa supravietuiasca - asta intr-o lume in care resursele si bogatiile sunt distribuite echitabil tuturor oamenilor ca intr-un organism cu adevarat functional). Iti recomand sa vezi filmul Zeitgeist Adendum sa intelegi mai bine catre ce societate ne indreptam ...http://fymaaa.blogspot.com/2008/11/spiritul-timpului-ii-adugire-complet.html

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...