Ieşirea Din MATRIX: 2012 - Singularitatea Matricei - Ieşirea Din Matrix?

joi, 29 ianuarie 2009

2012 - Singularitatea Matricei - Ieşirea Din Matrix?


2012: MATRIX SINGULARITY


Ce este singularitatea?
Conceptul de singularitate a fost adoptat de futurologie pentru a descrie acel salt calitativ al cunoasterii stiintifice si tehnice atat de amplu si de profund, incat sa revolutioneze in mod drastic si imprevizibil omul si lumea. În contextul documentarului de astăzi poate reprezenta îndreptarea către un punct zero, al infinitelor posibilităţi , o gaură neagră pe toate nivelele, un punct de translaţie de la material la energetic, de la materialism la spiritualitate ... intrarea într-un vortex energetic care ne poate propulsa, ca o trambulină într-o dimensiune spirituală, asemănătoare cu o ieşirea din matrice, din filmul Matrix ("rostogolindu-ne prin gaura de iepure ajungem în Ţara Minunilor" - ascultaţi piesa Alice din player.).
Va reprezenta 2012 un punct de cotitură în evoluţia umanităţii? O trecere de la Homo Sapiens la Homo Luminous?
S-au scris tomuri de cărţi şi articole în legătură cu aceast misterios an 2012. S-au făcut zeci de documentare şi s-au ţinut zeci de conferinţe. N-o să mai expunem şi noi aici diversele teorii vehiculate.
Dacă totuşi, încă nu ştiţi despre ce e vorba, aruncaţi-vă un ochi şi pe următoarele articole:

2) 21 decembrie 2012 – Apocalipsa sau coincidenta? - un articol al revistei Descoperă
4) Anul 2012 - un articol Rufon
5) Se poartă apocalipsa în 2012 - un articol din Cotidianul
6) Sfarsitul lumii in anul 2012 ? - un articol Paranormal.ro
8) Sfârşitul Timpului - un articol Georgeenea

Am expus si noi cateva documentare care vorbesc despre acest misterios an 2012, în Categoria 2012 si vom mai expune multe altele, in masura timpului disponibil (in lista Documentarelor cu Subtitrare, pe scurt, am expus oricum, mult mai multe documentare si în timp, vom pune si un articol fiecăruia).
Suntem foarte la curent cu toate teoriile legate de 2012, dar cu toate astea, ne păstrăm o atitudine rezervată. Suntem deschişi către acest moment indiferent cum va fi el. Nu spunem că ştim ce va fi sau dacă va fi ceva sau nu. Considerăm că este utilă o informare legată de acel moment în măsura în care aceasta nu ne face să pierdem momentul prezent. Dacă anumite informaţii legate de 2012 vă determină să fiţi mai buni în prezent, să iubiţi mai mult, să fiţi mai atenţi, mai de bun simţ, atunci da, informaţiile legate de 2012 pot fi considerate benefice. Dacă profeţiile legate de 2012 stârnesc în voi frica, angoasa, disperarea, paranoia putem spune că războiul psihologic al oculţilor şi-a atins scopul. La fel şi în cazul în care aşteptaţi plini de speranţă salvarea, stând ca o legumă, cu ochii într-un uşor strabism convergent. Şi în acest caz este pierdut momentul prezent care uneori îndeamnă la acţiuni ferme, hotărâte, aici şi acum. Nu aşteptaţi 2012 să vă facă lumea mai bună ca să puteţi începe şi voi să evoluaţi, ca să aveţi şi voi , în sfârşit, timp să meditaţi la cele sfinte şi nu vă aşteptaţi ca peste noapte, după 21 dec. 2012, spiritul gregar, manelist, miserupist, parazitar ce a cuprins planeta să se alchimizeze în bunatate, altruism şi adevăr. Şi adevărul este că milioane de oameni trec printr-un 2012 personal, prin singularităţi individuale, de la viaţă la moarte şi de la moarte la viaţă, clipă de clipă, aici şi acum. Aşa că nu pierdeţi vremea agăţându-vă de colacul de salvare numit 2012. Învăţaţi să "înotaţi", aici şi acum! O să mai vorbim pe tema asta că sunt multe de spus, dar momentan, câteva cuvinte despre film.
Ni se spune de la început că:
Viaţa în lumea materială este mizerabilă şi că toată lumea suferă. Lumea aceasta este iluzorie ca şi cea din Matrix. În 2012 o singularitate se va produce şi va fi un haos pretutindeni. Din fericire există o ieşire din asta. Vă puteţi schimba conştienţa, dar pentru asta este necesară cunoaşterea.
Se afirmă că totul este într-o schimbare şi evoluţie accelerată care va avea un punct final în 2012 şi se dau exemple din tehnologie (de ex, capacităţile de stocare şi procesare a computerelor).
Apoi se explorează ideea de timp fractal (unde temporale) care deasemenea, pare să indice un sfârşit în 2012.
Se abordeaza mai apoi ideea schimbarilor cuantice din sistemele energetice şi istoria vedică care indică alte astfel de singularităţi temporale în trecutul îndepărtat. Se pun în discuţie lungiile cicluri cosmice ale schimbării, cosmologii antice, spunându-se că schimbarea este inerentă lumii materiale, opusă lumii spirituale care este eternă şi că singura scăpare din acest stres al schimbărilor este conştienţa spirtuală, să căutăm adăpost în Sânul lui Dumnezeu.
Se pune accent pe conceptul de muncă spirituală şi anume pe angrenarea materiei şi energiei într-o practică spirituală şi că este dificil de susţinut conştienţa spirituală din cauza permanentelor asocieri materiale cu senzaţiile din corp. Oferind munca noastră şi roadele acestei munci materiale lui Dumnezeu îi permite acestuia să o transforme în energie spirituală (Karma Yoga) . Acesta este principiul unei vieţi spirituale active în care fiecare acţiune, gând sau vorbă reprezintă o meditaţie devoţională.
Deasemenea se vorbeşte despre conceptul de imunitate din schimbare. Toată schimbarea este la nivel material-energetic. Existenţa spirituală este eternă şi neschimbătoare. Dezvoltându-ne conştienţa spirituală ne se oferă o bază stabilă care rămâne neafectată de schimbările din jur. Chiar şi dacă anomalia nu va apărea în 2012, va trebui să experimentăm propria noastră singularitate în momentul morţii.
Se mai vorbeşte despre inteligenţa spirituală, despre importanţa maestrului spiritual şi în final ni se arată cât de important este conceptul de atenţie, grijă şi hrănire a sufletului.
Se pune întrebarea : Dacă sufletul este etern şi indestructibil de ar fi nevoie să facem asta?
Când ne umplem conştienţa cu impresii din viaţa materială, noi întărim conceptul iluzoriu al existenţei materiale. Când ne umplem conştiinţa cu impresii spirituale ne hrănim sufletul, sau mai exact, concepţia spirituală despre viaţă, care ne ajută să atingem realizarea de sine.

Îi mulţumim din suflet lui Nicolae George şi pe această cale pentru efortul său minunat şi necondiţionat, total voluntar, depus pentru traducerea acestei conferinţe (şi nu numai).

Vedeţi documentarul tradus, aici:


Acest film este OPEN SOURCE deci poate fi dat fără licenţă la orice televiziune, oricând.
Pentru a descărca acest film vizitaţi siteul archive.org.

6 comentarii:

  1. Cine poate sa imi dea si mie melodia 43 "Revelarea principiului actiunii" ? Va rog sa-mi trimiteti raspuns la Kasparicy2002@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  2. am uploadat pe stage vu niste videoclipuri interesante despre elita oculta si al 4 lea ochi - glanda pineala )Daca doresti le poti posta la tine pe bloh. uite aici adresele:

    http://stagevu.com/video/fwzicsjbxoth

    http://stagevu.com/video/cmqcfrslpnup

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow. le-ai numit chiar Iesirea din Matrix ...multumim! Tu le-ai facut sau ce e cu ele? Abia asteptam sa le vedem. Momentan sunt pe vine ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Da eu le-am facut... Sunt un fel de compilatie a mai multor documentare/documente/video-uri...

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...