Ieşirea Din MATRIX: DESPRE POSTUL NEGRU SI DETOXIFIEREA COLONULUI

marți, 23 septembrie 2008

DESPRE POSTUL NEGRU SI DETOXIFIEREA COLONULUI

CE AVEM ÎN COLON?
... MOARTE AVEM


Unul dintre pasii de inceput care duc la iesirea din Matrix il reprezinta un corp sanatos, echilibrat, care este totodata si o reflectare a unei minti sanatoase si echilibrate (Mens Sana In Corpore Sano - Minte sanatoasa intr-un corp sanatos). Este valabila si viceversa, deoarece complexul corp-minte este interconectat si interdependent.

A locui intr-un corp si a ne stradui sa-l mentinem sanatos, evitand excesele este tot o ramificatie a bunului simt si un prim pas pe calea spirituala de iesire din Matrice.

Cum sa ne mentinem mintea sanatoasa voi discuta mai pe larg in alte articole.

Momentan sa incepem cu corpul fizic.

Nu sunt medic, dar stiu din proprie experienta ca postul negru si curatarea colonului sunt extrem de utile in echilibrarea in mod natural, a corpului. Studiati pe net aceasta chestiune.

In articolul de mai jos am raspuns unora care isi dadeau cu parerea despre postul negru si erau total in afara subiectului pe forumul Softpedia (mi-au sters postarea de aici )

-preluat din Softpedia forum (sters intre timp) -

Fratilor, cei care habar n-aveti de postul negru nu va mai dati cu parerea ca nu stiti ... sunteti efectiv ignoranti, ca sa nu spun altfel. V-o spun asa mai delicat ...

Doar cei care practica pot avea o parere . Doar cei care nu postesc judeca aiurea.

Mai puneti si voi mana pe o carte o revista ceva si mergeti in piata, faceti cornete si videti niste seminte ceva, nu va mai dati cu parerea despre post ca sunteti jenant de penibili.

Postul negru este o comoara, o mina de aur.

Eu sunt de acord si cu Valeriu Popa si cu Stelian Fulga si cu o gramada de multi alti (studiati subiectul pe internet, in special siteurile din strainatate, cititi carti de sanatate alternativa, despre tratamentele naturiste, incercati si voi, ca nu o sa muriti), vezi cartea lui Daniel Reid de la editura Polirom, "Tao pentru sanatate, sex si longevitate” (aici gasiti Capitolul II despre Post si Excretie).

  Sau aruncati-va un ochi aici sa vedeti ce colcaie prin matele voastre, mai ales in colon www.drnatura.ro

Personal consider terapia prin post negru numai cu apa, prelungit, (si eventual adjuvante pentru eliminarea depunerilor de pe colon si intestine, tratament cu de pe colon si intestine, tratament cu argila, diverse plante , sau tratamentul DETOX al lui Daniel Reid sau altele gen DETOXICOLON COLO VADA Plus Nr. 2 sau COLONHELP ) de minim 10 zile, plus irigari colonice de 2 ori pe zi, dupa trezire si inainte de culcare, de 3 - 4 ori pe an, un fel de medicament miracol....

Fara irigarile colonice, postul negru este extrem de greu de tinut, cantitatea de toxine este mult mai mare si implicit senzatiile neplacute, de greata, dureri de cap, ameteli, samd. Sigur, e dificil sa tii post 10 zile dintr-odata, dar un bolnav grav credeti ca nu ar incerca? Totusi nu numai bolnavi gravi ar incerca, ci si orice fiinta constienta si educata, care stie valoarea terapiei de prevenire a bolilor. Eu personal nu vreau sa ma imbolnavesc asa ca previn. Si merge ...

Eu sunt convins ca trupul nostru este atat de perfect si are o capacitate de regenerare asa de mare incat, singur poate rezolva orice problema, trebuie doar sa-i dati ragaz, sa nu-l mai distrageti cu procesele digestive, cel putin pana isi revine din socul toxic al alimentelor de kko pe care le bagati in voi si in al doilea rand sa va curatati colonul pentru ca si acolo organismul face un efort energetic enorm sa compenseze gradul de toxicitate si de putrefactie existent, altfel am fi murit de mult si mult mai repede. Oricum de aia si imbatranim asa de repede, in primul rand pentru ca am acceptat ideea ca trebuie sa imbatranim si in al doilea rand din cauza toxinelor.

Credeti-ma ca practic aceasta tehnica de cel putin 3-4 ori pe an si stiu ce vorbesc. Este metoda ideala de a spori capacitatea sistemului imunitar, datorita numarului de toxine diminuate, astfel si rezistentala boli ... se vindeca rapid o gramada de afectiuni usoare care va sacaiau de multa vreme, dureri stomacale, balonari, gaze puturoase, dureri de burta, paraziti intestinali si altele, iar in timp, daca perseverati, si sunteti atenti ce bagati in voi, si bolile grave.

Dati pauza organismului sa se refaca. Aveti incredere in el. A fost creat ca o masina perfecta capabila sa supravietuiasca in orice conditii, este o masina nemuritoare. Exista nenumarati oameni care traiesc fara mancare si chiar fara apa de ani de zile. Vezi cazul lui JASMUHEEN, care a si tinut cateva conferinte prin Romania, are si o gramada de carti scoase LEGEA IUBIRII sau aici. Exista cazuri de oameni care traiesc de mii de ani, dar care binenteles se oculteaza deoarece ar fi repede eliminati sau cel putin studiati in laboratoare ca soarecii. Corpul uman a fost creat sa nu depinda de mancare, apa, aer, somn chiar si caldura sau acoperis deasupra capului (vedeti cazurile calugarilor tibetani care practica tumo si stau goi in zapada, noaptea, la temperaturi de -40 de grade, si nu numai ca nu ingheata dar usuca si cearsafurile ude in care au fost inveliti) ... sau chiar sa nu mai imbatraneasca ... este o masinarie perfecta, insa omul si-a uitat natura divina, omnipotenta, omniscienta, omniprezenta. Am fost creati dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, suntem fiecare DUMNEZEU incarnat, dar cu diverse forme. Asadar suntem ca el, trebuie doar sa ne amintim asta sa ne trezim, sa iesim din conditionarile si limitarile mintii noastre, caci ea este cea care ne impiedica sa vedem adevarul. De aceea omul foloseste doar 4-5 % , hai 7% in cazul genilor, din creier. Daca omul ar folosi 100% din creier ar avea potentialul latent trezit, diverse puteri asa zis paranormale, telepatie, levitatie, telekinezie, samd, ca eroii nostrii din filme. (citeste cartea lui Baird Spalding de la editura Herald, Vietile maestrilor, sau Autobiografia unui Yoghin de Paramahansa Yogananda , sau Iluzii de Richard Bach)

Sunt enorm de multe cazuri de acest gen despre care se stie, s-a scris enorm (important este sa va faceti timp si stare sa studiati) , dar sunt tinute secrete, deoarece nu exista interesul ca omenirea sa-si descopere adevaratul potential, pentru ca astfel nu ar mai putea fi tinuta in frau si controlata ca o turma de dobitoace ignorante la pascut. In plus Mariile Corporatii Farmaceutice care cashtiga mii de miliarde de dolari ar da faliment. Nu ar mai exista nici frica asadar nu ar mai exista control. In plus acest gen de oameni liberi si puternici sunt suficeient de plini de bun simt si umilinta sa nu faca nota distincta. Se pierd in multime adeseori si ofera ajutor atunci si numai atunci cand acesta e cerut cu adevarat, real si din tot sufletul. Nu intervin in liberul arbitru al nimanui.

Stiu ca am vrea sa vina sa ne salveze NEO , sau Iisus calarind o armata de ingeri :)), dar adevarul e ca noi insine trebuie sa ne salvam, pentru ca noi suntem una cu Iisus , una cu Dumnezeu, sau cu oricine asteptam sa ne salveze. Ei sunt in noi si noi in ei. Singuri ne salvam. Pana si Neo (din Matrix) a fost inspirat sa-i spuna acelui baiat care i-a multumit ca s-a salvat de fapt singur. Credinta noastra ne salveaza .... cu mintea ne cream realitatea asa cum e. (Vezi documentarul The Secret - Law of attraction sau What the bleep down the rabbit hole).

Exista intr-adevar multi maestri , indrumatori care care va pot ghida, va pot arata drumul dar nimeni nu poate aplica in locul vostru. Practica ne face maestri si un gram de practica valoreaza cat o tona de teorie.Una e sa stii teoretic ca marul e dulce si alta e sa-l gusti.
Una e sa stii ca citesti Kama Sutra , alta e sa practici ... hehehe :P.

Avem puterea lui Dumnezeu de a crea. Noi creem clipa de clipa .. clipa de clipa aducem in realitatea noastra ceva. Totul porneste din gand, care apoi se transforma in cuvant si apoi in fapta. Clipa de clipa avem aceasta natura trinitara ca a lui Dumnezeu.


Oameni buni, nu am timp sa va scriu aici tot ce stiu, v-am dat cateva linkuri si carti care merita studiate.

Oameni din toate religiile si credintele stiu de puterea postului. Pana si Iisus, a postit 40 de zile, el care era perfect, nu? Pana si el si-a pus la incercare demonii ... Ce nevoie avea el de post, daca era perfect si constient de propria sa divinitate? Buddha a postit cateva luni ... astea ar fi exemplele cele mai cunoscute. Cunosc personal oameni care au postit 40 de zile nu odata, ci de 7 ori, si au tinut si mai multe zeci de posturi mai scurte de 20 , de 14 zile..

Sigur, este necesara o pregatire psiho mentala in primul rand, ca aici e buba. Luati-o gradat. Incepeti cu o zi de post pe saptamana de ex, vineri, duminica sau marti...e mai usor. Incercati cure de cruditati de 3 zile, odata pe luna. Un alt regim bun este cel al doctorului Oshawa, de 10 zile numai cu orez, grau, hrisca, mei sau numai cu mere. Sunt asa de multe cure de purificare mai accesibile decat postul negru ... studiati internetul ... este plin. Apoi incercati un post de 3 zile, cand va simtit mai pregatiti. Apoi unul de 5, apoi unul de 7 samd. Eu asa am ajuns la 10 zile. Nu e simplu, dar m-am obisnuit psihologic si mental cu ideea , cu senzatia adeseori neplacuta, datorita eliminarilor masive de pe colon (am dizlocat cantitati uriase de materie intarita, putrezita, cu miros salciu de cadavru, care s-a acumulat an de an, de mic copil, strat cu strat) ... stiu ca nu patesc nimic, stiu ca este benefic. Sunt uluit cum de poate rezista organismul asaltului otravei permanent revarsate in corp de colonul nostru.

Postul negru si curatarea colnului sunt un fel de panaceu universal. Sunt baza oricarui tratament naturist. Cam degeaba te dopezi cu plante si tot felul de tratamente naturiste daca nu-ti cureti colonul. E ca si cum 2 incarca 3 descarca. Da se obtine o ameliorare da, dar cauzele majoritatii bolilor nu. Curatati groapa de gunoi (tomberonul launtric) care este colonul.

O alta tehnica faina faina care curata tot tractul digestiv este Shank Prakshalna (http://goth3o47.blogspot.com/2009/11/shank-prakshalana.html) , dar este mai mult de intretinere si de asemnea Vamana Dhauti, care curata stomacul exceptional ... Eu practic lunar Shank si la nevoie Vamana si le consider deasemenea exceptionale.

Asa cum va spalati pe dinti , si faceti baie la fel are nevoie corpul de o curatare interioara, de ingrijire ... nu ezitati sa o faceti ... el se autopurifica, dar in ziua de azi are nevoie de o mana de ajutor ca nu mai face fata ... altfel se strange jegul si nu o mai scoateti la capat. Sunteti ca niste mere frumoase pe dinauntru gaunoase.

In fine, nu stiu cati au rabdarea sa citeasca tot ce am scris.Pentru mai multe detalii sunt de gasit la freeyourmindandheart@yahoo.com .

Iar pentru cei care au avut rabdarea sa citeasca le impartasesc un secret … in 2 totul e mult mai usor. Incercati asta cu sotia, iubita, sotul, iubitul sau cu prieteni de suflet. Va va fi cu mult mai simplu. Tineti in doi sau mai multi orice post sau dieta.

Bafta!

P.S. (in raspuns la o intrbare de pe forum)

Normal ca se revine gradat din post ... nu tineti post aiurea in tramvai ... intrebati, cautati informatii, mergeti la doctori, cititi pe net samd. Nu va hazardati. Un link util ar fi aici www.sanatatea.ro

E recomandat sa se revina intr-un timp egal cu numarul de zile de post, in primul rand cu legume, sucuri de legume, supe usoare, fructe, sucuri de fructe (nu faceti combinatii aiurea), ceaiuri, orez foarte fiert cu unt, pireuri, dar mancarea gatita termic mai tarziu totusi ... gradat, cat mai gradat. Cititi despre combinatiile alimentare. Nu fiti inconstienti .... sunt scrise carti despre asta, aici nu se pot da decat indicatii succinte.

Ma bucur ca exista oameni care au tinut asa mult...sunt un exemplu pentru toti...bravo!

Un mare adevar este ca nu dispare senzatia de foame, ci pur si simplu te obisnuiesti cu ea, psihologic .... cel putin in cazul meu si a altora pe care-i stiu.

Oare alte tratamente sunt mai placute? Ganditi-va ce indura oamenii la chemioterapie (cand ai o stare de greata si ameteala puternica, permanenta, iti cade tot parul si arati palid ca un platou de maioneza) sau cand beau tot felul de medicamente amare gretzoase, sau dupa operatii chirurgicale ... Ce mai, cand te doare si suferi faci orice sa scapi ... Boala doare mai tare. Ganditi-va ca scapati de toate bolile si ramaneti tineri si proaspeti. E un mic efort comparat cu efertul de a suferi boala si de a te vindeca. Si de cele mai multe ori vindecarea nu e completa, iar medicamentele folosite determina imbolnavirea altor si altor organe, intoxicare si mai puternica. E o reactie in cascada al carui final este moartea.

De fapt, mai bine zis, sunt uneori pusee mai intense de senzatii neplacute diverse, alteori nu ...uneori uit de foame, mai ales cand muncesc, da muncesc (e bine sa faceti miscare, plimbari, sa stati la soare - soarele aduce un aport caloric mare si purifica deasemenea, faceti streching, mentinenti coloana dreapta, respirati profund mai ales atunci cand senzatiile neplacute se amplifica sau daca simtiti senzatii de ameteala usoara sau slabiciune ... vor trece, nu va ingrijorati, samd), cand ma implic in diverse activitati si atunci cand beau multa apa si dupa curatarea colonului care deasemenea hidrateaza si curata toxinele datatoare de foame. Stiu cazuri de oameni care nu au simtit senzatia de foame ca mine .... ori nu erau sinceri ori erau suficient de puri sa nu simta toxinele.

 ACTUALIZARE 23.02.2011

 Pavel Chirilă la librăria Sophia, 23 martie 2012


Secretele Longevităţii şi Detoxifierea Organismului - cu Ovidiu Bojor




ACTUALIZARE 3.12.2012

Am descoperit cu bucurie aparitia unei tehnici extraordinare de curatare a colonului, numita ColonHidroterapie . Nu am incercat-o deoarece costa aprox 200 de lei sedinta, dar speram cu prima ocazie deoarece am auzit marturii faine. De asemenea ne bucuram ca apar tot mai multe firme care aduc produse ajutatoare pentru curatarea colonului, in special pentru produsul de la Dacia Plant numit DETOXICOLON care pare cel mai tare de pe piata romaneasca si e si cu o treime mai ieftin ca si COLONHELP. Sigur, ingredientele se gasesc, cantitatiile exista pe net daca le cautati si puteti sa vi le preparati si singuri. 

De asemenea recomandam cartea „Ghidul Dr. Jensen pentru detoxifiere intestinală” . 

Pe vremea cand am facut acest articol nu existau nici cartile nici produsele aceastea ... Lucrurile ar trebui sa fie mult mai simple pentru voi.

17 comentarii:

  1. Sunt una din adeptele metodelor de purificare si detoxificare a
    organismului. Folosesc postul negru o zi pe saptamana cam de 10 ani.
    De doi ani de zile am avut 2 zile de post negru pe saptamana, si cand spun asta, spun ca nu a trecut nici o saptamana in care in acele zile sa mananc. Post negru cu apa.
    Pot sa spun ca in aceasta perioada de post simt tot mai mult o dorinta de
    interiorizare si mi-ar place sa fiu doar eu si cu mine pentru ca ma simt cel mai aproape de mine in aceasta perioada. Numai ca viata e viata, nu traiesc in padure, prin urmare chiar daca postesc, interactionez cu oamenii.
    Am sesizat ca in aceasta perioada de post sunt ca un burete care absoarbe toate stresurile si dizarmoniile din jur si de la cei cu care interactionez. Ei se simt excelent, in schimb, eu, de
    multe ori, duc acel rau cu mine pana la sfaritul zilei cand
    elimin acel rau, prin bila. Noroc ca Dumnezeu a fost darnic cu mine
    si nu mi-a dat doar puterea de-a aduna dizarmoniile din jur, el mi-a dat si metodele prin care sa pot sa le elimin si mai ales mi-a dat puterea sa constientiz ce se petrece in fiinta mea si sa nu renunt.
    Sunt o iubitoare a regimului Dr Oshawa, regim de purificare si
    solarizare. Dar deoarece in ultimii doi ani am avut doua zile de post negru nu am mai putut sa adopt acest regim si efectiv mi se facuse de-a dreptul dor de el. Acum, am revenit la o singura zi de post negru pe saptamana, si evident primul lucru facut a fost regimul oshawa.
    Postul negru nu este o corvoada...prin urmare nu trebuie privit ca o pedeapsa, ca o penitenta, ci ca o binecuvantare!
    Cand va fi privit ca o binecuvantare postul negru nu va fi nici rau, nici greu, nimic din ceea ce se considera de catre cei care nu au practicat o perioada mai lunga acest lucru.

    Specific ca o singura data am fost in spital si atunci am cunoscut pt prima data ce e o injectie. De atunci nu am mai stiut ce e spital si nici
    injectiile. Nu stiu ce e gripa, decat poate o data, de doua ori pe an o scurta raceala de catava ore. Atat. Analizele imi sunt
    facute regulat si sunt foarte ok!

    Multumim gazdei acestui blog care este un adevarat sac al lui Mos Craciun, plin de surprize frumoase!

    Dakini,

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc de aprecieri si mult succes si in continuare ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. buna ziua,am vazut un documentar despre detoxifierea organismului prin metode naturiste,unul dintre procedeele aratate se referea la curatarea colonului prin clisme cu cafea,efectele erau la fel de spectaculoase,intrebarea ar fi urmatoarea: cunosteti procedeul si modul de aplicare? va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce documentar ati vazut? Am auzit de clismele cu cafea, dar nu le-am practicat. Nu stim ce efecte are genul asta de clisma.

    RăspundețiȘtergere
  5. tot ceea ce am citit mi se pare extraordinar. e prima data cand aud asa ceva si sincer va spun ca imi doresc din toata inima sa incerc numai k am si eu o intrebare.practic sport de performanta si anume arte martiale , as vrea sa stiu in ce masura ma oate afecta negativ si aici ma refer la faptul daca o sa incet sa zicem acest tratament , mai am puterrea si energia necesara unor antrenamente dure? mai sunt capabil sa ma antrenez tinand cont ca organismul o sa sufere anumite schimbari? va rag din inima ajutatima cu un raspuns. va multumesc f mult.

    RăspundețiȘtergere
  6. va multumesc pentru aceste informati.consider ca sunt de mare ajutor.o sa incerc sa vad pe propria piele ce rezultate obtin.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna Gheorghe,
    exista si variante mai putin extreme de purificare colonica, care necesita un alt gen de efort - strictete in dieta, aport consistent de fibre prin suplimente gen Colon Help, pe o perioada mai indelungata de timp. Ceea ce am facut noi are efecte diferite de la un corp la altul. iti recomandam sa o iei gradat, sa inveti sa te cunosti si sa-ti cunosti limitele, sa vezi ce poti si ce nu, sa faci. Iti recomandam pentru inceput, sa incerci sa beneficiezi de oferta de la Colon help , impreuna cu Ghidul Dr. Jensen pentru detoxifiere intestinala. http://www.colonhelp.ro/

    RăspundețiȘtergere
  8. va multumesc pentru sfat.o sa incerc exact cum mi-ati propus si o sa va tin la curent cu rezultatele.inca o data mi de multumiri. sunteti extraordinari

    RăspundețiȘtergere
  9. am revenit cu amanunte.am tinut cont de ce am citit si mi-am cumparat LEPITOCOL ,MAGNAFLOW ,si COLON MASSAGE OIL. tin sa precizes ca erau toate trei intr-o cutie ,doar asa le-am putut cumpara.sper k am facut o alegere buna.nu stiu nik despre aceste produse pt k sunt la inceput.sper sa invat mai multe incepand de acum.cat despre rezultate as putea spune ca sa vazut diferenta si cand spun asta ma refer k dupa ce am inceput sa consum produsele ma ajutat sa merg la baie de mai multe ori pe parcursul zilei.asta ma face sa cred ca isi face efectul.vreau sa va spun ca sunt consumator de ceai verde in fiecare zi.in fiecare dimineata primul lucru este sa imi beau ceaiul pe stamacul gol stiind ca este un puternix detoxificant. va rog sa ma ajutati spunandumi daca afecteaza cu ceva consumand si ceai verde si produsele pt colon in aceeasi zi , si aici vreau sa precizez ca beai ceaiul astept sa isi face efectul poate 10 sau 15 sau 20 de min iar dupa aceea consum produsele pt colon.va rog spuneti-mi daca procedez corect si daca produsele care le-am cumparat sunt bune?va multumesc foarte mult

    RăspundețiȘtergere
  10. apelez inca o data la voi in speranta ca ma puteti ajuta cu o adresa sau ceva de genul acesta despre alimentatie.stiu k este f important ce consuman doar k la mine problema este k nu stiu ce ,cand si cum trebuie consumate alimentele.am mai cautat pe internet si am mai intrebat dar credetima ca nu am gasit nik concret sau poate nu am cautat eu unde trebuie. va rog mult ajutatima o pagina sau ceva de genul acesta despre alimentatie.va multumesc pt tot ce realizati.ma bucur k v-am descoperit.

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna din nou Gheorghe. Nu cunoastem acele produse pe care le-ai cumparat. Nu credem insa ca ceaiul poate afecta in vre-un fel. Excesul insa poate fi daunator adeseori. Noi folosim Colon Help, post negru si alimentatie naturista cat mai mult (fructe, legume, cereale, lactate, oua, nepregatite termic, sau cel mult la temp de 40 de grade). Cand nu tinem naturist , urmarim sa mancam vegetarian , dar cel putin 50% gatit si 50 % negatit. In ceea ce priveste combinatiile alimentare iti recomandam de ex. acest link http://www.danutritie.ro/combinatii-de-alimente-compatibile-si-incompatibile/ . Ca si retete naturiste sunt zeci de site-uri. Uite aici unul: http://www.slabire-sanatate.ro/articole/bucatarie.php. De asemenea e mai bine pt tine sa consumi produse de la tarani, care stii ca nu au fost crescute cu chimicale.

    RăspundețiȘtergere
  12. NU MAI MERGE CLIPUL VIDEO !!! any1? can solve this puzzle ?

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce clip? E un document care nu se incarca, dar o sa-l reurcam, dar videoclipurile par ok.

    RăspundețiȘtergere
  14. Foarte interesante videourile youtube.Eu zic ca ar trebui mai mult promovate.Oricum felicitari pentru munca pe care o depui pentru a sustine acest blog si pentru tema aleasa.Detoxifierea organismului este un subiect de maxima importanta pentru sanatatea tuturor oamenilor!
    Iti multumesc ca ajuti lumea cu aceste materiale interesante!

    RăspundețiȘtergere
  15. Multumim si noi pentru feedbackul tau.
    Te imbratisam!
    Echipa FYMaaa

    RăspundețiȘtergere
  16. Foarte utilarticolul!Am invatat foarte multe lucruri despre detoxifierea organismului!
    Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  17. Multumim pentru feedback. Vezi ca am adugat acum niste actualizari. Am urcat din nou documentrul despre post si excretie care expirase ca link, am completat randurile lipsa din articol deoarece disparusera nu stiu cum si la sfarsit de tot aducem niste actualizari , niste vesti bune pentru cei interesati de o curatare mai profunda si mai trainica a colonului.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...