Ieşirea Din MATRIX: ADEVĂRATUL ANTHONY FAUCI - un documentar în două părți

luni, 21 noiembrie 2022

ADEVĂRATUL ANTHONY FAUCI - un documentar în două părți

THE REAL ANTHONY FAUCI (2022)

PRIMA PARTE

„Adevăratul Anthony Fauci”, un documentar de lung metraj, în două părți, bazat pe bestseller-ul de succes al lui Robert F. Kennedy, Jr.

De la falsificarea datelor privind eficacitatea medicamentului împotriva SIDA, AZT în anii '80, a cărui toxicitate a ucis mulți oameni, până la rolul său central în una dintre cele mai mari fraude farmaceutice din istorie - Covid-19. Cine este Anthony Fauci și cât de departe ajung tentaculele sale de corupție și minciună? Aflați în prima parte a acestui documentar, bazat pe cartea cu același nume a lui Robert F. Kennedy Jr.

Filmul, produs de Jeff Hays, expune influența lui Fauci asupra politicii guvernamentale, a industriei farmaceutice și a cercetării medicale.

Mass-media mainstream finanțată de Big Pharma a convins milioane de americani că Dr. Anthony Fauci este un erou. El nu este deloc așa.

În calitate de director al Institutului Național pentru Alergii și Boli Infecțioase (NIAID), Dr. Anthony Fauci distribuie 6,1 miliarde de dolari sub formă de fonduri anuale furnizate de contribuabilii americani pentru cercetarea științifică, ceea ce îi permite să dicteze subiectul, conținutul și rezultatul cercetării științifice în domeniul sănătății din întreaga lume. Fauci se folosește de puterea financiară de care dispune pentru a exercita o influență extraordinară asupra spitalelor, universităților, revistelor de specialitate și asupra a mii de medici și oameni de știință influenți - ale căror cariere și instituții are puterea de a le ruina, a le avansa sau recompensa.

„Adevăratul Anthony Fauci” dezvăluie modul în care „Doctorul Americii” - „Dr. Moarte” -  și-a lansat cariera în timpul primei crize a SIDA, asociindu-se cu companiile farmaceutice pentru a sabota tratamente terapeutice sigure și eficiente îmotriva SIDA. Fauci a orchestrat studii frauduloase, iar apoi a făcut presiuni asupra autorităților de reglementare ale US Food and Drug Administration (FDA) pentru a aproba un tratament chimioterapeutic mortal despre care avea motive întemeiate să știe că este inutil împotriva SIDA. Fauci a încălcat în mod repetat legile federale pentru a permite partenerilor săi din domeniul farmaceutic să folosească copii săraci de culoare ca șoareci de laborator în experimente mortale cu produse chimioterapice toxice pentru SIDA și cancer.

Pe parcursul a mai mult de un an de cercetări minuțioase și meticuloase, Robert F. Kennedy Jr. a scos la iveală o poveste șocantă, care anulează versiunea mediatică despre Dr. Fauci.

După cartea cu același nume: The Real Anthony Fauci (PDF AICI) scrisă de Robert F. Kennedy Jr.

Regia: Kala Mandrake

Producator: Jeff Hays Films

Lansare SUA: 18 octombrie 2022

Traducere în română: Ionel Trandafir - 6 noiembrie 2022” (Sursa : ActiveNews.ro)


VEDEȚI PRIMA PARTE TRADUSĂ, AICI


PARTEA A II -A

Cartea care se află la bază, nu este doar o altă carte politică. „Adevăratul Anthony Fauci” detaliază modul în care Fauci, Gates și acoliții lor se folosesc de controlul pe care îl dețin asupra mass-media - atât conservatoare, cât și liberale -, a revistelor științifice, a principalelor agenții guvernamentale și cvasi-guvernamentale, a agențiilor globale de informații, precum și a oamenilor de știință și medicilor influenți pentru a inunda publicul cu o propagandă înfricoșătoare despre virulența și patogeneza COVID-19, pentru a pune botniță dezbaterilor și pentru a cenzura fără milă opiniile divergente.

Când a avut loc epidemia de coronavirus, un chip a devenit cunoscut publicului american și nu numai, ca fiind cel care reprezintă "știința". Acel om a fost directorul NIH, Anthony Fauci, și continuă să bântuie mass-media. Cu toate acestea, cine este acest om? De unde a apărut? Cum de a lucrat la NIH atât de mult timp, sub șapte președinți americani? Kennedy Jr. explorează trecutul ascuns al lui Fauci, dezvăluind corupția, conflictele de interese și chiar lipsa de respect pentru etică.

Spre deosebire de filmul de propagandă strălucitor pe care l-a scos Disney+, acest documentar a fost fără teamă în urmărirea adevărului din spatele a ceea ce se întâmplă în culisele autorităților de reglementare guvernamentale care ar trebui să îi protejeze pe cetățeni atunci când vine vorba de asistența medicală.

Documentarul „Adevăratul Anthony Fauci” detaliază cariera de peste 50 de ani a lui Fauci în cadrul National Institutes of Health (NIH) și prezintă modelul său de comportament necorespunzător - eliminarea dovezilor științifice, răspunsul dezastruos la pandemia COVID-19. , istoria abuzurilor sale devastatoare, a torturii și a experimentelor medicale pe copii și animale, conflictele sale profunde de interese cu industria farmaceutică și parteneriatul său de afaceri de douăzeci de ani cu Bill Gates - și multe altele.

Se cuvine sa evidențiem mai multe concluzii cheie ale filmului:

Fauci a utilizat un " scenariu" specific, testat și verificat, pentru fiecare epidemie sau pandemie în plină desfășurare din ultimii 40 de ani.

Fauci este un angajat al guvernului ale cărui finanțe ar trebui să fie transparente, însă plățile sale (și ale oamenilor de știință care lucrează pentru el) sunt învăluite în secret. Documentele FOIA [Freedom of Information Act] privindu-l pe Fauci au fost extrem de greu de obținut, iar documentele financiare care au fost publicate sunt puternic cenzurate, ceea ce ar trebui să ridice un mare semnal de alarmă.

Fauci este cel mai bine plătit angajat al guvernului. El câștigă mai mult decât președintele Statelor Unite. Averea sa netă este de aproximativ 12 milioane de dolari și este în creștere.

Robert F. Kennedy Jr. își încheie cartea "The Real Anthony Fauci" cu aceste cuvinte:

„Ne vedem pe baricade!”

Acesta este mesajul corect care trebuie transmis.

Se apropie o Revoluție și veți fi chemați.

Începeți să vă imaginați rolul pe care îl veți juca.

Nu sunteți aici din întâmplare.

Lansare SUA Partea II: 25 octombrie 2022
Regia : Kala Mandrake
Traducere în română : Ionel Trandafir – 14 noiembrie 2022” SURSA

VEDEȚI PARTEA A II-A TRADUSĂ, AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...